Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/23/2015 Mesaje: 1953
| Mya, stiam ca ziua ta este pe 13...a mea este pe 12 am mai vorbit noi pe tema asta, cred ca ai uitat, dar nu-i nimic.. si eu uit multe detalii, suntem multe aspirante si nu avem cum sa tinem minte chiar tot si sa nu mai spui ca nu iti faci sperante, minunile se intampla uneori cand ne asteptam mai putin ! Si eu vreau sa il trimit pe sot la spermograma..cu toate ca inca nu am terminat nici eu investigatiile, dar sincer nu as vrea sa arunc cu banii in stanga si in dreapta pe analize si investigatii mai amanuntite (cum ar fi HSG, care am auzit ca e destul de scumpa), pana nu ma asigur ca sotul e ok.
Mireeee, mai avem vreo 5-6 zile pana putem sa facem testul, hai sa facem "galerie" poate speriem uratii si poate ne aude barza, sa se opreasca si pe la noi ! Ziceai ceva mai devreme de cozonaci...trimite si la mine o felie, eu abia la ora asta am terminat de fiert sarmalele Va urez inca o data tuturor sarbatori fericite, cat mai multa liniste in suflet, si sa dea Dumnezeu ca in 2016 sa ne vedem toate visul implinit !
|
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 4/26/2015 Mesaje: 413
| Nu am uitat doar ca nu mai stiam data.la fel si eu vreau sa faca el spermograma inainte sa merg eu mai departe.sper sa fie bine! |
|
Inregistrat: 12/4/2015 Mesaje: 2525
| Alexa001 wrote:Mya, stiam ca ziua ta este pe 13...a mea este pe 12 am mai vorbit noi pe tema asta, cred ca ai uitat, dar nu-i nimic.. si eu uit multe detalii, suntem multe aspirante si nu avem cum sa tinem minte chiar tot si sa nu mai spui ca nu iti faci sperante, minunile se intampla uneori cand ne asteptam mai putin ! Si eu vreau sa il trimit pe sot la spermograma..cu toate ca inca nu am terminat nici eu investigatiile, dar sincer nu as vrea sa arunc cu banii in stanga si in dreapta pe analize si investigatii mai amanuntite (cum ar fi HSG, care am auzit ca e destul de scumpa), pana nu ma asigur ca sotul e ok. Mireeee, mai avem vreo 5-6 zile pana putem sa facem testul, hai sa facem "galerie" poate speriem uratii si poate ne aude barza, sa se opreasca si pe la noi ! Ziceai ceva mai devreme de cozonaci...trimite si la mine o felie, eu abia la ora asta am terminat de fiert sarmalele Va urez inca o data tuturor sarbatori fericite, cat mai multa liniste in suflet, si sa dea Dumnezeu ca in 2016 sa ne vedem toate visul implinit !
Pai se poate?! De acum incepi cu poftele? Mire attached the following image(s):
|
|
Inregistrat: 3/23/2015 Mesaje: 3407
| Buna dimineata fetele!!! primiti cu colindul? Lili Eu attached the following image(s):
|
|
|
Neataa neataa ar merge un colind ca deja m-am saturat de munca |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/23/2013 Mesaje: 981
| ohhhh buna fetelor,doamne cat timp a trecut de cand nu am mai intrat aici :O mi se pare ca a trecut o mie de ani.nici nu stiu daca va mai amintiti de mine :( .ce sentimente imi revin acum xand v-am gasit din nou :) fetelor cine si cum a facut bebe?cum sunte-ti?jur ca mi-a fost tare dor de voi,va pupacesc pe toate |
|
Inregistrat: 4/26/2015 Mesaje: 413
| Fetelor am venit la timisoara la cumparaturi..am intrat intr'un magazin cu haine pt copii sa cumpar un costumas.Doamne ce srntiment nu va inchipuiti.sunt atatea mame cu copilasi si mama care cumpara hainute.cand voi venii si eu oare sa le cumpar copilasilor mei?nu imi vine sa mai plec de aici. |
|
| mya28 wrote:Fetelor am venit la timisoara la cumparaturi..am intrat intr'un magazin cu haine pt copii sa cumpar un costumas.Doamne ce srntiment nu va inchipuiti.sunt atatea mame cu copilasi si mama care cumpara hainute.cand voi venii si eu oare sa le cumpar copilasilor mei?nu imi vine sa mai plec de aici. Te inteleg pefect!!! si eu am cumparat eri hainute de fetite pt una de 5 anisori si alta de doar 2 luni sunt ale nasilor nostri, sincer si eu eri nu ma puteam hotar ce sa cumpar sunt asa de frumoase hainutele de copii, al meu e asa de gelos cand vede ca cumpar hainute de copii:))) pe mine ma amuza si in acelas timp ma face sa ma gandesc ca si el isi doreste bebei:( sa fi vazut cand a nascut nasa eu nu stiam ce sa ii mai cumpar eram asa de entuziasmata ca imi venea sa cumpar tot magazinul si el unde zicea eee na ce tot ii cumperi atatea lucruri ce ori e fetita ta? ufff dar va veni si randul nostru sunt sigura |
|
| Catalyna bine ai revenit printre noi!!! nu te mai tin minte noi care am ramas inca incercam, multe dintre noi au plecat la burtici, din alea vechi am mai ramas doar cateva care nu am plecat inca la burtici |
|
Inregistrat: 9/10/2015 Mesaje: 1883
| test negativ in ziua 12 dpo dupa a treia stimulare ovariana :( nici nu am terminat de luat tot duphastonul si simt ca imi vine |
|
| andy07 wrote:test negativ in ziua 12 dpo dupa a treia stimulare ovariana :( nici nu am terminat de luat tot duphastonul si simt ca imi vine Andy imi pare rau :(capul sus bucurate de sarbatori!!! sigur va veni si randul nostru |
|
Inregistrat: 10/26/2013 Mesaje: 2144
| Vai cat de mult ma bucur sa te revad.Din toate fetele cam toate au ramas.Ce-ai mai facut? Cum.mai esti? |
|
Inregistrat: 6/14/2015 Mesaje: 398
| Va doresc tuturor Sarbatori Fericite si un Craciun plin de bucurii iar mosul sa va aduca chiar daca nu acum,dar cat mai repede,cadoul care ni-l dorim...sa devenim mame! |
|
| Alexa001 wrote:Bafta Mireeeee !!! Cate zile ai dpo acum? Eu bineinteles ca am facut un test, nu am putut sa ma abtin evident, a iesit negativ. Chiar daca s-ar fi prins ceva, nu ar fi iesit pozitiv niciodata in ziua 7 dpo. Yupiiii, nu aveam pe ce sa arunc aproape 30 de lei Asa ca nu face greseala asta..eu am avut testul si de-asta nu am putut sa ma abtin, ca daca trebuia sa merg sa cumpar sigur mai aveam putina rabdare
E Z8 dpo,aveam un test banda Minut,nu m-am abtinut si l-am facut negativ evident..ma indoiesc ca avea cum sa fie altfel,indiferent de situatie |
|
Inregistrat: 12/3/2008 Mesaje: 2197
| Ma bucur nespus ca ai revenit, chiar si numai sa ne saluti, pt mine e o mare veste, ca esti bine, sper sa ti se implineasca visul cat de curand, asta daca nu s-a intamplat inca!
CRACIUN FERICIT!!!! Si Mosul sa lase la fiecare cate ceva sub brad, sanatate, fericire, iubire, rabdare, intelegere, consecventa si de ce nu, intelepciune, pentru a putea depasi orice obstacol! |
|
|