Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/4/2015 Mesaje: 2525
| Alexa001 wrote:Da, il consideram cadou de an nou, important e sa fie ! Ziua mea este in ianuarie, deci as putea sa consider cadou anticipat Eu aseara nu prea am putut sa dorm, am fost foarte stresata din niste motive personale, si pe la 2 noaptea ma luasera niste dureri de burta, parca direct in uter simteam durerea...sincer imi cam fac griji  poate fix din cauza acestui stres nu o sa reusesc nici luna asta
Eu zic sa incerci sa te detasezi si relaxezi putin..sau macar sa nu mai asociezi ..de cele mai multe ori durerea poate fi in alta parte,dar te gandesti prea mult iti poti induce asta. Eu luna trecuta ma gandeam atat de mult la o sarcina..am vomitat de 3ori,in 3zile diferite din senin..sotu zicea ca sigur sunt gravida,ca n-am mai vomitat de 1an,si asa din senin nici atat.Dar n-a fost sa fie. |
|

Inregistrat: 11/23/2015 Mesaje: 1953
| Mire wrote:
Eu zic sa incerci sa te detasezi si relaxezi putin..sau macar sa nu mai asociezi ..de cele mai multe ori durerea poate fi in alta parte,dar te gandesti prea mult iti poti induce asta. Eu luna trecuta ma gandeam atat de mult la o sarcina..am vomitat de 3ori,in 3zile diferite din senin..sotu zicea ca sigur sunt gravida,ca n-am mai vomitat de 1an,si asa din senin nici atat.Dar n-a fost sa fie.
Ai dreptate..starile ni le inducem si singure cate-odata, stiu asta...dar mi-e asa de greu sa ma detasez.. Am trecut si eu prin faza cu greata luna trecuta..am fost cu sotul intr-un hypermarket si printre altele am luat un bax de hartie igienica. Cand l-am pus pe banda la casa ma tot uitam in stanga si in dreapta, intreband "ce miroase atat de urat? imi vine sa vomit de la mirosul asta". Dupa vreo 5 minute mi-am dat seama ca de la hartie vine Crede-ma ca nu suportam mirosul, imi venea sa vomit pur si simplu de la el...cu toate ca sotul meu spunea ca miroase a fructe de padure, sau ceva de genul asta la fel a crezut si el, ca sunt insarcinata, pentru ca de obicei nu sunt asa sensibila la mirosuri
|
|
Inregistrat: 7/16/2013 Mesaje: 1228
| Alexa001 wrote:Ai dreptate..starile ni le inducem si singure cate-odata, stiu asta...dar mi-e asa de greu sa ma detasez.. Am trecut si eu prin faza cu greata luna trecuta..am fost cu sotul intr-un hypermarket si printre altele am luat un bax de hartie igienica. Cand l-am pus pe banda la casa ma tot uitam in stanga si in dreapta, intreband "ce miroase atat de urat? imi vine sa vomit de la mirosul asta". Dupa vreo 5 minute mi-am dat seama ca de la hartie vine  Crede-ma ca nu suportam mirosul, imi venea sa vomit pur si simplu de la el...cu toate ca sotul meu spunea ca miroase a fructe de padure, sau ceva de genul asta  la fel a crezut si el, ca sunt insarcinata, pentru ca de obicei nu sunt asa sensibila la mirosuri O sensibilitate crescuta a mirosului este si in perioada ovulatiei.Plus de asta nefumatorii fata de fumatori au mereu mirosul mai sensibil.Sotul de 3 ani s-a lasat de fumat,dar si acum se mira ca eu identific imediat mancare cat de usor alterata sau tot felu de mirosuri care lui nu i se par suspecte.Si la gust la fel.De exemplu, fara a fi vreo bautoare imi dau seama imediat daca un vin e natural 100% sau s-a pus zahar in el.Sunt multi factori care influenteaza mirosul si gustul.Bine ca toate ne dorim sa fie sarcina de vina si sunt convinsa ca vine si momentul in care sigur sarcina va fi cauza sensibiltatii noastre. Fetelor eu va doresc din suflet un Craciun fericit si binecuvantat si un An Nou plin de bucurii , voie buna si implinirea dorintelor celor bune! Va pup si va imbratisez cu drag! |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 8/5/2015 Mesaje: 302
| Buna fetelor! Luna asta am avut o intarziere de 5 zile,cu stari de greata,balonare si tot felul de senzatii in partea stanga,am avut si spotting timp de 5 zile,ma panicasem ca iar mi se intampla dar acum am niste dureri de ovare,si a inceput sa curga usor.Poate luna viitoare avem mai mult noroc
Sa aveti Sarbatori Fericite!si Mosu sa vina la toate aspirantele cu teste pozitive!
|
|

| Sa ne relaxam cateva zile,sa ne bucuram si sa simtim spiritul sarbatorilor Craciun fericit tuturor!!
Ps: eu nu mai am timp sa ma gandesc la astaaa,vad numai cozonaci |
|

Inregistrat: 11/23/2015 Mesaje: 1953
| maryella77 wrote: O sensibilitate crescuta a mirosului este si in perioada ovulatiei.Plus de asta nefumatorii fata de fumatori au mereu mirosul mai sensibil.Sotul de 3 ani s-a lasat de fumat,dar si acum se mira ca eu identific imediat mancare cat de usor alterata sau tot felu de mirosuri care lui nu i se par suspecte.Si la gust la fel.De exemplu, fara a fi vreo bautoare imi dau seama imediat daca un vin e natural 100% sau s-a pus zahar in el.Sunt multi factori care influenteaza mirosul si gustul.Bine ca toate ne dorim sa fie sarcina de vina si sunt convinsa ca vine si momentul in care sigur sarcina va fi cauza sensibiltatii noastre. Fetelor eu va doresc din suflet un Craciun fericit si binecuvantat si un An Nou plin de bucurii , voie buna si implinirea dorintelor celor bune! Va pup si va imbratisez cu drag!
Eu eram in asteptarea uratilor atunci..si culmea, eu sunt fumatoare (inca incerc sa ma las, dar am reusit doar sa le reduc momentan, de la un pachet la 5-6 tigari pe zi) iar sotul meu nu fumeaza deloc. In cazul meu cred ca a fost doar ceva indus...sau cine stie care a fost cauza...sarcina sigur nu a fost, ca in cateva zile au aparut "nepoftitii"
Fetelor, si eu va urez un Craciun minunat, sa aveti parte de sarbatori cat mai linistite ! |
|

Inregistrat: 10/21/2015 Mesaje: 1205
| Craciun linistit tuturor,cu multa liniste sufleteasca,sperante si tot ce va doriti!!!Abia astept sa mai vad un test pozitiv Va tin pumnii fetele care urmati sa testati |
|

Inregistrat: 9/27/2014 Mesaje: 1182
| Am intrat sa va urez Craciun fericit alaturi de cei dragi! Va pup pe toate |
|

Inregistrat: 3/23/2015 Mesaje: 3404
| HOPE wrote:Am intrat sa va urez Craciun fericit alaturi de cei dragi! Va pup pe toate Multumesc!!! sarbatori fericite iti doresc si tie sa ai parte de bucurii si de inplinirea dorintelor sper ca anul care vine sa fim toate burticute viitoare mamici!!! tu cum te mai simti esti bn? |
|

| Sarbatori fericite va doresc la toate!!! si sa ne vedem cat mai repede mamici. eu am stat linistita pana azi mai aveam trei teste de ov si azi am facut unul si a esit aproape pozitiv dar am de gand sa nu ma mai agit pana dupa sarbatori zilele astea o sa bebelesc o zi da una nu, o sa poztez si poza cu testul am uitat sa va spun ca am si secretie albus de ou de eri. Lili Eu attached the following image(s):

|
|

Inregistrat: 9/10/2015 Mesaje: 1883
| mult succes, Lili, sa ne anunti sarcina la inceput de an!
Sarbatori fericite si linistite tuturor si sa umplem forumul de copii in 2016!! :P |
|

| andy07 wrote:mult succes, Lili, sa ne anunti sarcina la inceput de an!
Sarbatori fericite si linistite tuturor si sa umplem forumul de copii in 2016!! :P Sa dea doamne, doamne sa se indeplineasca dorinta de a fi mamici cat mai repede si la mine si la voi pt ca asta e dorinta noastra cea mai mare |
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 4/26/2015 Mesaje: 413
| Alexa si ziua mea este in iauarie in 13.ciclu trebuie sa vina undeva prin 16 dar nu conteaza si in 20 daca as avea test pozitiv as fi mega fericita.cu toate ca nu imi mai fac sperante.ma gandesc tot mai mult ca e problema la sot.si pana dupa sarbatori cand merg cu el sa faca spermograma e o eternitate.va doresc Craciun fericit tuturor si anul 2016 sa ne aduca teste pozitive tuturor aspirantelor. |
|

| Lili Eu wrote: Sarbatori fericite va doresc la toate!!! si sa ne vedem cat mai repede mamici. eu am stat linistita pana azi mai aveam trei teste de ov si azi am facut unul  si a esit aproape pozitiv dar am de gand sa nu ma mai agit pana dupa sarbatori zilele astea o sa bebelesc o zi da una nu, o sa poztez si poza cu testul  am uitat sa va spun ca am si secretie albus de ou de eri.
Mult succes!! Sa te ajute Doamne Doamne |
|

| Mire wrote: Mult succes!! Sa te ajute Doamne Doamne Ms!!! asemenea |
|
|