Clubul aspirantelor - 42
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Mire
Scris: Wednesday, December 23, 2015 12:48 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 12/4/2015
Alexa001 wrote:

Da, il consideram cadou de an nou, important e sa fie ! majoreta
Ziua mea este in ianuarie, deci as putea sa consider cadou anticipat sic

Eu aseara nu prea am putut sa dorm, am fost foarte stresata din niste motive personale, si pe la 2 noaptea ma luasera niste dureri de burta, parca direct in uter simteam durerea...sincer imi cam fac griji uff poate fix din cauza acestui stres nu o sa reusesc nici luna asta pale

Eu zic sa incerci sa te detasezi si relaxezi putin..sau macar sa nu mai asociezi ..de cele mai multe ori durerea poate fi in alta parte,dar te gandesti prea mult iti poti induce asta.
Eu luna trecuta ma gandeam atat de mult la o sarcina..am vomitat de 3ori,in 3zile diferite din senin..sotu zicea ca sigur sunt gravida,ca n-am mai vomitat de 1an,si asa din senin nici atat.Dar n-a fost sa fie.
Alexa001
Scris: Wednesday, December 23, 2015 1:45 PM
Nivel

Inregistrat: 11/23/2015
Mire wrote:

Eu zic sa incerci sa te detasezi si relaxezi putin..sau macar sa nu mai asociezi ..de cele mai multe ori durerea poate fi in alta parte,dar te gandesti prea mult iti poti induce asta.
Eu luna trecuta ma gandeam atat de mult la o sarcina..am vomitat de 3ori,in 3zile diferite din senin..sotu zicea ca sigur sunt gravida,ca n-am mai vomitat de 1an,si asa din senin nici atat.Dar n-a fost sa fie.

Ai dreptate..starile ni le inducem si singure cate-odata, stiu asta...dar mi-e asa de greu sa ma detasez.. uff
Am trecut si eu prin faza cu greata luna trecuta..am fost cu sotul intr-un hypermarket si printre altele am luat un bax de hartie igienica. Cand l-am pus pe banda la casa ma tot uitam in stanga si in dreapta, intreband "ce miroase atat de urat? imi vine sa vomit de la mirosul asta". Dupa vreo 5 minute mi-am dat seama ca de la hartie vine hohot Crede-ma ca nu suportam mirosul, imi venea sa vomit pur si simplu de la el...cu toate ca sotul meu spunea ca miroase a fructe de padure, sau ceva de genul asta hohot la fel a crezut si el, ca sunt insarcinata, pentru ca de obicei nu sunt asa sensibila la mirosuri ras
maryella77
Scris: Wednesday, December 23, 2015 1:59 PM
Nivel

Inregistrat: 7/16/2013
Alexa001 wrote:

Ai dreptate..starile ni le inducem si singure cate-odata, stiu asta...dar mi-e asa de greu sa ma detasez.. uff
Am trecut si eu prin faza cu greata luna trecuta..am fost cu sotul intr-un hypermarket si printre altele am luat un bax de hartie igienica. Cand l-am pus pe banda la casa ma tot uitam in stanga si in dreapta, intreband "ce miroase atat de urat? imi vine sa vomit de la mirosul asta". Dupa vreo 5 minute mi-am dat seama ca de la hartie vine hohot Crede-ma ca nu suportam mirosul, imi venea sa vomit pur si simplu de la el...cu toate ca sotul meu spunea ca miroase a fructe de padure, sau ceva de genul asta hohot la fel a crezut si el, ca sunt insarcinata, pentru ca de obicei nu sunt asa sensibila la mirosuri ras

O sensibilitate crescuta a mirosului este si in perioada ovulatiei.Plus de asta nefumatorii fata de fumatori au mereu mirosul mai sensibil.Sotul de 3 ani s-a lasat de fumat,dar si acum se mira ca eu identific imediat mancare cat de usor alterata sau tot felu de mirosuri care lui nu i se par suspecte.Si la gust la fel.De exemplu, fara a fi vreo bautoare imi dau seama imediat daca un vin e natural 100% sau s-a pus zahar in el.Sunt multi factori care influenteaza mirosul si gustul.Bine ca toate ne dorim sa fie sarcina de vina si sunt convinsa ca vine si momentul in care sigur sarcina va fi cauza sensibiltatii noastre.
Fetelor eu va doresc din suflet un Craciun fericit si binecuvantat si un An Nou plin de bucurii , voie buna si implinirea dorintelor celor bune!
Va pup si va imbratisez cu drag!
Alina_N
Scris: Wednesday, December 23, 2015 2:10 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 8/5/2015
Buna fetelor!
Luna asta am avut o intarziere de 5 zile,cu stari de greata,balonare si tot felul de senzatii in partea stanga,am avut si spotting timp de 5 zile,ma panicasem ca iar mi se intampla Cray dar acum am niste dureri de ovare,si a inceput sa curga usor.Poate luna viitoare avem mai mult norocHands

Sa aveti Sarbatori Fericite!si Mosu sa vina la toate aspirantele cu teste pozitive!
SimplyLove
Mire
Scris: Wednesday, December 23, 2015 2:17 PM
Nivel

Sa ne relaxam cateva zile,sa ne bucuram si sa simtim spiritul sarbatorilor hearts yes hainoroc
Craciun fericit tuturor!! hearts

Ps: eu nu mai am timp sa ma gandesc la astaaa,vad numai cozonacihohot dance
Alexa001
Scris: Wednesday, December 23, 2015 3:21 PM
Nivel

Inregistrat: 11/23/2015
maryella77 wrote:

O sensibilitate crescuta a mirosului este si in perioada ovulatiei.Plus de asta nefumatorii fata de fumatori au mereu mirosul mai sensibil.Sotul de 3 ani s-a lasat de fumat,dar si acum se mira ca eu identific imediat mancare cat de usor alterata sau tot felu de mirosuri care lui nu i se par suspecte.Si la gust la fel.De exemplu, fara a fi vreo bautoare imi dau seama imediat daca un vin e natural 100% sau s-a pus zahar in el.Sunt multi factori care influenteaza mirosul si gustul.Bine ca toate ne dorim sa fie sarcina de vina si sunt convinsa ca vine si momentul in care sigur sarcina va fi cauza sensibiltatii noastre.
Fetelor eu va doresc din suflet un Craciun fericit si binecuvantat si un An Nou plin de bucurii , voie buna si implinirea dorintelor celor bune!
Va pup si va imbratisez cu drag!

Eu eram in asteptarea uratilor atunci..si culmea, eu sunt fumatoare (inca incerc sa ma las, dar am reusit doar sa le reduc momentan, de la un pachet la 5-6 tigari pe zi) iar sotul meu nu fumeaza deloc.
In cazul meu cred ca a fost doar ceva indus...sau cine stie care a fost cauza...sarcina sigur nu a fost, ca in cateva zile au aparut "nepoftitii" Lol

Fetelor, si eu va urez un Craciun minunat, sa aveti parte de sarbatori cat mai linistite ! computerlove computerlove computerlove
Flore
Scris: Wednesday, December 23, 2015 4:15 PM
Nivel

Inregistrat: 10/21/2015
Craciun linistit tuturor,cu multa liniste sufleteasca,sperante si tot ce va doriti!!!Abia astept sa mai vad un test pozitivDistanceKiss Va tin pumnii fetele care urmati sa testatiBravoo topai majoreta
HOPE
Scris: Wednesday, December 23, 2015 6:32 PM
Nivel

Inregistrat: 9/27/2014
Am intrat sa va urez Craciun fericit alaturi de cei dragi! Va pup pe toate DistanceKiss
Lili Eu
Scris: Wednesday, December 23, 2015 7:24 PM
Nivel

Inregistrat: 3/23/2015
HOPE wrote:
Am intrat sa va urez Craciun fericit alaturi de cei dragi! Va pup pe toate DistanceKiss
Multumesc!!! sarbatori fericite iti doresc si tie sa ai parte de bucurii si de inplinirea dorintelor sper ca anul care vine sa fim toate burticute viitoare mamici!!! tu cum te mai simti esti bn? Cheek Kiss
Lili Eu
Scris: Wednesday, December 23, 2015 7:31 PM
Nivel

Sarbatori fericite va doresc la toate!!! si sa ne vedem cat mai repede mamici. eu am stat linistita pana azi mai aveam trei teste de ov si azi am facut unulLol si a esit aproape pozitiv dar am de gand sa nu ma mai agit pana dupa sarbatori zilele astea o sa bebelesc o zi da una nu, o sa poztez si poza cu testul Cheek Kiss am uitat sa va spun ca am si secretie albus de ou de eri.

Lili Eu attached the following image(s):
12360417_1062237907161032_5779977675218724087_n.jpg

andy07
Scris: Wednesday, December 23, 2015 7:46 PM
Nivel

Inregistrat: 9/10/2015
mult succes, Lili, sa ne anunti sarcina la inceput de an!

Sarbatori fericite si linistite tuturor si sa umplem forumul de copii in 2016!! :P
Lili Eu
Scris: Wednesday, December 23, 2015 7:54 PM
Nivel

andy07 wrote:
mult succes, Lili, sa ne anunti sarcina la inceput de an!

Sarbatori fericite si linistite tuturor si sa umplem forumul de copii in 2016!! :P
Sa dea doamne, doamne sa se indeplineasca dorinta de a fi mamici cat mai repede si la mine si la voi pt ca asta e dorinta noastra cea mai mare Hands Cheek Kiss
mya28
Scris: Wednesday, December 23, 2015 9:17 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 4/26/2015
Alexa si ziua mea este in iauarie in 13.ciclu trebuie sa vina undeva prin 16 dar nu conteaza si in 20 daca as avea test pozitiv as fi mega fericita.cu toate ca nu imi mai fac sperante.ma gandesc tot mai mult ca e problema la sot.si pana dupa sarbatori cand merg cu el sa faca spermograma e o eternitate.va doresc Craciun fericit tuturor si anul 2016 sa ne aduca teste pozitive tuturor aspirantelor.
Mire
Scris: Wednesday, December 23, 2015 10:30 PM
Nivel

Lili Eu wrote:
Sarbatori fericite va doresc la toate!!! si sa ne vedem cat mai repede mamici. eu am stat linistita pana azi mai aveam trei teste de ov si azi am facut unulLol si a esit aproape pozitiv dar am de gand sa nu ma mai agit pana dupa sarbatori zilele astea o sa bebelesc o zi da una nu, o sa poztez si poza cu testul Cheek Kiss am uitat sa va spun ca am si secretie albus de ou de eri.

majoreta Mult succes!! Sa te ajute Doamne Doamne hearts
Lili Eu
Scris: Wednesday, December 23, 2015 11:00 PM
Nivel

Mire wrote:

majoreta Mult succes!! Sa te ajute Doamne Doamne hearts
Ms!!! asemenea Cheek Kiss
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.