Clubul aspirantelor - 42
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Crissy
Scris: Tuesday, December 1, 2015 8:55 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 8/7/2015
Adinuta wrote:

Miha_Ella sunt in ziua 5 de stimulare azi, maine decidem daca continuam sau ne oprim luna asta. In functie de cati foliculi sunt la eco. Trebuie sa fie minim 5, ultima data aveam 4. Ma rog sa mai fi apartut macar 1. Daca continui stimularea inca 5 zile preconizez ca punctia va fi pe 9 dec, si embrio transferul pe 14 dec. Vor fi embrioni de ziua 5, asta daca vor supravietui 5 zile in laborator. Si pe 24 testul beta. Rugati-va si pt mine! Hands

Daca ai intrebari referitoare la fiv, te ajut cu orice. Si eu am stresat-o pe cerradia. Haha La toate intrebarile tampite mi-a raspuns. hohot

Ma rog Hands si eu pentru tine sa fie suficienti foliculi si apoi sa prinda embrio transferul, uite si niste agitate sa-ti faca galerie majoreta majoreta majoreta
Alexa001
Scris: Tuesday, December 1, 2015 9:38 PM
Nivel

Inregistrat: 11/23/2015
La multi ani fetelor ! sarbatoare
Eu nu am noutati, intru doar sa citesc ce mai faceti voi. Am inceput sa iau branca ursului, din ziua 4, cate 2 pastile de 3 ori pe zi.
Vreau sa fac si spalaturi cu bicarbonat, dar nu m-am lamurit cu ceva : trebuiesc facute toata luna inainte de iubareala, sau doar in perioada fertila, in preajma ovulatiei? ras
Si inca ceva..mai sunt fete care masoara temperatura bazala? Ce ziceti de graficul meu? Mi se pare ca a scazut prea brusc...de la 36.5 in ziua 5, la 36.0 in ziua 8, adica astazi. Masor zilnic la aceeasi ora, fara sa ma ridic din pat, si dupa minim 6 ore de somn neintrerupt...
Alexa001
Scris: Tuesday, December 1, 2015 9:39 PM
Nivel

Inregistrat: 11/23/2015
Anelise wrote:
Fetele, rog un mic ajutor la refacerea listutei! pupici Multumesc si va pup! DistanceKiss

yes Pana una-alta, Doinaaaaaa, felicitari din inima!!! Clap

img

Te rog sa ma adaugi si pe mine in listuta DistanceKiss
mya28
Scris: Tuesday, December 1, 2015 9:42 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 4/26/2015
Toate ne rugam pentru tine Adinuta..din 5 unu tot se prinde..
Eu am doar un folicul..mi se pare putin.as fi vrut sa fie macar 2 sau 3 din astia macar unu sa fie bun..nu ma entuziasmez ca din moment ce nu am probleme cu ovulatia banuiesc ca si lunile trecute am ovulat dar nu sa prins nimic..sincer mi'e frica sa nu fie la el problema.dupa cum stiti eu am mai fost insarcinata si am ramas chiar luand antibebe.si am fost la destul de multe controale dupa aceea si ma asigurat dr ca sunt apta pt a face copii.am facut inclusiv analize de sange si mai multe investigatii din teama ca nu mai pot face bebei.au trecut ceva ani de atunci dar din moment ce am ciclu regulat am ovulatie totul e ok si totusi nu raman...am un milion de intrebari in cap
andy07
Scris: Tuesday, December 1, 2015 9:50 PM
Nivel

Inregistrat: 9/10/2015
mya, daca totul e bine la tine, o spermograma ar trebui facuta.
Mikipop
Scris: Tuesday, December 1, 2015 9:53 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 11/17/2015
Anelise wrote:
Fetele, rog un mic ajutor la refacerea listutei! pupici Multumesc si va pup! DistanceKiss

yes Pana una-alta, Doinaaaaaa, felicitari din inima!!! Clap

img

Multumim pupici ma inscriu si eu pe listuta ! AngelNot
Mikipop
Scris: Tuesday, December 1, 2015 10:03 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 11/17/2015
Adinuta wrote:

Miha_Ella sunt in ziua 5 de stimulare azi, maine decidem daca continuam sau ne oprim luna asta. In functie de cati foliculi sunt la eco. Trebuie sa fie minim 5, ultima data aveam 4. Ma rog sa mai fi apartut macar 1. Daca continui stimularea inca 5 zile preconizez ca punctia va fi pe 9 dec, si embrio transferul pe 14 dec. Vor fi embrioni de ziua 5, asta daca vor supravietui 5 zile in laborator. Si pe 24 testul beta. Rugati-va si pt mine! Hands

Daca ai intrebari referitoare la fiv, te ajut cu orice. Si eu am stresat-o pe cerradia. Haha La toate intrebarile tampite mi-a raspuns. hohot

Sa dea Dumnezeu sa fie totul bine Hands multa sanatate !!! pupici
mya28
Scris: Tuesday, December 1, 2015 10:42 PM
Nivel

Inregistrat: 4/26/2015
Asta urmeaza andy.cand ajung in timisoara mergem la bioclinica sa isi faca sotuk spermograma si spermocultura.
cerradia
Scris: Tuesday, December 1, 2015 11:26 PM
Nivel

Inregistrat: 12/5/2014
Adinuta wrote:

Multa bafta Adinuta maine, sa vii cu vesti minunate! computerlove iloveyou Si oricand raspund la intrebari, daca stiu sic
Flore
Scris: Wednesday, December 2, 2015 8:21 AM
Nivel

Inregistrat: 10/21/2015
Adinuta wrote:

Iti doresc din inima sa ai cel mai magic Craciun din viata ta!!!Hands SimplyLove
Anelise
Scris: Wednesday, December 2, 2015 8:38 AM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Rezolvat cu celelalte aspirici! pupici
Adinuta
Scris: Wednesday, December 2, 2015 9:01 AM
Nivel

Inregistrat: 12/2/2014
mya28 wrote:
Toate ne rugam pentru tine Adinuta..din 5 unu tot se prinde..
Eu am doar un folicul..mi se pare putin.as fi vrut sa fie macar 2 sau 3 din astia macar unu sa fie bun..nu ma entuziasmez ca din moment ce nu am probleme cu ovulatia banuiesc ca si lunile trecute am ovulat dar nu sa prins nimic..sincer mi'e frica sa nu fie la el problema.dupa cum stiti eu am mai fost insarcinata si am ramas chiar luand antibebe.si am fost la destul de multe controale dupa aceea si ma asigurat dr ca sunt apta pt a face copii.am facut inclusiv analize de sange si mai multe investigatii din teama ca nu mai pot face bebei.au trecut ceva ani de atunci dar din moment ce am ciclu regulat am ovulatie totul e ok si totusi nu raman...am un milion de intrebari in cap

Multumesc din suflet, doamnelor, pt urari.
Mya28 , e absolut normal sa ai doar un folicul mare in apropierea ovulatiei. La inceputul ciclului in primele zile apar mai multi, apoi se dezvolta doar unu si ajunge la maturitate. Asta pe un ciclu fara stimulare. Ce fac eu , e diferit, ca hranesc foliculii cu hormoni si de asta cresc mai multi si ajung la maturitate. Deci nu te impacienta. Eu m-am monitorizat la 2 medici timp de una an si ceva si de fiecare daca aveam doar un folicul matur in ziua 10. El e cel care se va sparge. Totul e sa aiba si ceva in el. Mai sunt situatii cand poate fi mare si frumos si sa nu aiba ovocit.
corina_elena50
Scris: Wednesday, December 2, 2015 9:42 AM
Nivel

Inregistrat: 5/2/2015
mya28 in aceeasi situatie eram si eu,aveam ovulatie,cm-ul regulat.in plus avea sotul spermograma facuta si stiam ca e buna.doar ca eu cred ca ovulam putin mai tarziu.e posibil si la tine sa fie la fel,sa ovulezi mai devreme sau mai tarziu de cum ar trebui teoretic si sa nu sti ca trebuie sa prestezi in ziua aia.apoi la unele femei ovulul traieste 6-8 ore si daca nu prestezi in ziua aia...asa ca eu in luna in care am ramas am gandit ca ovulatia poate fi cam din ziua 9 pana in ziua 20.si uite-asa am tinut-o intr-un spalat cu bicarbonat si la o jum.de ora dupa,prestat.Asa ca,Alexa001 considera ca perioada fertila poate fi in zilele 9-20 si aplici metoda 1 zi da una ba
Adinuta presimt ca pe 9 vei avea cel putin 6 foliculi.te urmaresc zilnic si ma rog pt tine.e imposibil sa nu ajungi sa-ti ti copilul n brate la cate eforturi ai facut si faci.trebuie sa crezi cu tarie!tot pe 14 o sa merg si eu sa-mi vad bebele.in ziua aia o sa ma gandesc la tine sa-ti trimit praf de burtica pt ca o sa vezi,sigur va fi embrio transferul pe 14 si o sa ai cel putin 2 copilasi dintre care unul sigur va fi baietel.desi nu te cunosc o sa fiu cu sufletul alaturi de tine pe 14!
Adinuta
Scris: Wednesday, December 2, 2015 9:59 AM
Nivel

Inregistrat: 12/2/2014
corina_elena50 wrote:
mya28 in aceeasi situatie eram si eu,aveam ovulatie,cm-ul regulat.in plus avea sotul spermograma facuta si stiam ca e buna.doar ca eu cred ca ovulam putin mai tarziu.e posibil si la tine sa fie la fel,sa ovulezi mai devreme sau mai tarziu de cum ar trebui teoretic si sa nu sti ca trebuie sa prestezi in ziua aia.apoi la unele femei ovulul traieste 6-8 ore si daca nu prestezi in ziua aia...asa ca eu in luna in care am ramas am gandit ca ovulatia poate fi cam din ziua 9 pana in ziua 20.si uite-asa am tinut-o intr-un spalat cu bicarbonat si la o jum.de ora dupa,prestat.Asa ca,Alexa001 considera ca perioada fertila poate fi in zilele 9-20 si aplici metoda 1 zi da una ba
Adinuta presimt ca pe 9 vei avea cel putin 6 foliculi.te urmaresc zilnic si ma rog pt tine.e imposibil sa nu ajungi sa-ti ti copilul n brate la cate eforturi ai facut si faci.trebuie sa crezi cu tarie!tot pe 14 o sa merg si eu sa-mi vad bebele.in ziua aia o sa ma gandesc la tine sa-ti trimit praf de burtica pt ca o sa vezi,sigur va fi embrio transferul pe 14 si o sa ai cel putin 2 copilasi dintre care unul sigur va fi baietel.desi nu te cunosc o sa fiu cu sufletul alaturi de tine pe 14!

Corina_elena50 Imi place nespus previziunea ta! Cheek Kiss Azi mai am un hop. Sper sa trec de el, va anunt dupa 15:00. Dar trebuie sa fi crescut macar un foliculas in plus. Lol
MamicaAspiranta
Scris: Wednesday, December 2, 2015 10:53 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Adinuta wrote:

Corina_elena50 Imi place nespus previziunea ta! Cheek Kiss Azi mai am un hop. Sper sa trec de el, va anunt dupa 15:00. Dar trebuie sa fi crescut macar un foliculas in plus. Lol

Te asteptam cu vesti bune, Adinuta !! topai DistanceKiss
doinanuta Felicitari!! Clap ma bucur tare mult pentru tine, ma rog sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos! Mosul ti-a adus cel mai frumos cadou! Cheek Kiss

Abia astept sa mai vad vesti bune de la voi! ras Eu sunt in z9 dpo si parca, parca simt ceva diferit fata de lunile trecute, dar mai astept cateva zile sa vedem daca se materializeaza ceva Hands M-am gandit ca urmeaza sa vina uratii si de-aia ma simt asa, dar am o faza luteala de fix 14 zile, deci ar fi prea devreme.

Va pup pe toate si sper ca ati avut o mini-vacanta placuta campfire
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.