Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/23/2015 Mesaje: 1953
| andy07 wrote:
Ferlidona sunt f bune, dar si f scumpe, cam 80 ron setul de 7 teste. Insa sunt fete care s-au descurcat ai cu minut, eu cu minut nu m-am inteles, nu mi se coloreaza nici linia de control macar. Nu mai bine faci tu o eco zilele astea? Monitorizarea nu se face doar intr-o zi, mai ales la ciclurile lungi peste 30 de zile.
Pai nu m-as mai duce la eco...medicul mi-a zis sa sun in z1. Si celalalt medic, adica Albu, mi-a zis ca ne vedem cand am rezultatele de la analizele hormonale stiu ca monitorizarea se face mergand mai multe zile...dar doctorita la care merg acum o tine una si buna ca am ovare micropolichistice si ca nu ovulez, si sa incep stimularea cu clomifen in z2. Eu sunt 99% sigura ca luna trecuta am ovulat in z21, temperatura nu cred ca minte. Am avut 36.7 in z22 si nu a mai coborat sub 36.6 pana la menstruatie, cu o zi inainte sa apara uratii am avut 36.3. Parca nu as da 80 ron pe teste de ovulatie o sa vad ce gasesc la farmacia de langa mine...iau ce o fi si asta e..vedem ce iese Edit : eu pana luna trecuta am avut cicluri de 28-29 de zile...luna trecuta numai m-am dat peste cap si mi-a venit la 36 de zile. Daca nu ovulez deloc, oare la cate zile o sa vina? |
|

Inregistrat: 9/10/2015 Mesaje: 1883
| mya28 wrote:Fetelor nu reusesc sa iau legatura cu cei de la gynera.am zis ca o sa sun la synevo dar nu stiu ce sa fac oare au si dr care sa ne citeasca rezultatul dupa?
Mya, du-te la gynatal, nu cred ca e gynera in tm www.fertilizare-timisoara.ro/contact
Mai nou am inceput sa citesc forumuri de fiv si am vazut fete din tm sau imprejurimi care recomandau clinica asta. |
|

| Mire wrote:Nu nuuu  am unu in geanta  de luna trecuta..dar astept,stau cuminte. Eu zic sa iei Oview.Eu m-am impacat f bine cu ele.Costa 23 de lei cutia cu 5teste.Luna asta temperatura mi-a confirmat ca testele au fost bune. Ferlidona am luat o singura data luna trecuta k nu mai aveam si trebuia urgent sa fac,am dat 20de lei pe unu.La fel sunt,doar ca in caseta..nu ma incalzeste cu nimic sa dau de 5ori mai mult.Fereste-te de Minut..la mine nici linia de control nu se colora. Mai aveam 2-3 pe acasa si le-am facut de curiozitate simultan cu Oview. Multumesc Mire O sa incerc sa caut Oview...macar nu sunt asa scumpe. Sper sa si gasesc oare au la Catena? Ca am in drum spre casa... Astea cum se fac, trebuie sa fac pipi in ceva si apoi sa pun testul? |
|

Inregistrat: 12/4/2015 Mesaje: 2525
| Alexa001 wrote:Multumesc Mire O sa incerc sa caut Oview...macar nu sunt asa scumpe. Sper sa si gasesc  oare au la Catena? Ca am in drum spre casa... Astea cum se fac, trebuie sa fac pipi in ceva si apoi sa pun testul?
Eu le-am luat de la HelpNet.Ca asta am langa casa.Sunt banda,faci pipi in ceva si il pui 5secunde..e subtirel si imediat se coloreaza.In cel mai rau caz ia Barza sau altceva..da evita Minut ca dai banii degeaba. |
|

| Mire wrote:Eu le-am luat de la HelpNet.Ca asta am langa casa.Sunt banda,faci pipi in ceva si il pui 5secunde..e subtirel si imediat se coloreaza.In cel mai rau caz ia Barza sau altceva..da evita Minut ca dai banii degeaba. Am si un Help Net pe aproape, in Cora. Ma opresc diseara cand ies de la lucru Incepe distractia sa ma vezi acum cu intrebari si poze am vazut la voi cate batai de cap dau testele astea...sunt curioasa daca iese ceva, astazi ar trebui sa fie cat de cat colorata liniuta de test, daca se apropie ovulatia. Eu asa am vazut la voi..cu cat de apropie mai mult ziua aia cu atat devin liniutele mai intense |
|

| Alexa001 wrote:Am si un Help Net pe aproape, in Cora. Ma opresc diseara cand ies de la lucru Incepe distractia  sa ma vezi acum cu intrebari si poze  am vazut la voi cate batai de cap dau testele astea...sunt curioasa daca iese ceva, astazi ar trebui sa fie cat de cat colorata liniuta de test, daca se apropie ovulatia. Eu asa am vazut la voi..cu cat de apropie mai mult ziua aia cu atat devin liniutele mai intense
Daaa..asteptam sa vedem cum se coloreazaaa!! Eu zic daca iti iei cand scapi de la munca sa nu bei apa vreo 2ore si cand ajungi acasa sa il si faci. |
|

| Mire wrote:
Daaa..asteptam sa vedem cum se coloreazaaa!! Eu zic daca iti iei cand scapi de la munca sa nu bei apa vreo 2ore si cand ajungi acasa sa il si faci.
Asta daca se mai coloreaza luna asta..poate pur si simplu nu ovulez deloc. Oricum, m-am impacat cu ideea..nu disper mai mult ma intereseaza sa nu vina rusii cand sunt in delegatie, ca nu vreau sa mai aman o luna analizele Pai de la munca o sa fac cam o ora pe drum..deci cu o ora inainte sa plec incerc sa ma abtin sa nu beau apa De-abia astept sa ajung acasa sa fac un test, taaaare sunt curioasa cum o sa iasa |
|

Inregistrat: 10/21/2015 Mesaje: 1205
| Hai Lilisor cu rezultatul la bthcg!! Apropo ,cum se mai simte tatal tau?: |
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 4/26/2015 Mesaje: 413
| O sa mai insist astazi adinuta.doar ca suna ocupat de doua ori si se inchide singut.daca totnu raspund o sa sun si la gyntal sa vad ce si cum.vreau neaparat sa merg cu sotu sapt asta sa isifaca alea doua analize. |
|

Inregistrat: 12/2/2014 Mesaje: 1226
| mya28 wrote:O sa mai insist astazi adinuta.doar ca suna ocupat de doua ori si se inchide singut.daca totnu raspund o sa sun si la gyntal sa vad ce si cum.vreau neaparat sa merg cu sotu sapt asta sa isifaca alea doua analize.
Gynera e in Bucuresti. Din cate vad eu tu esti in Faget. Nu gasesti unde sa le faci inainte sa bati un drum pana la Bucuresti? |
|

| Alexa001 wrote:Asta daca se mai coloreaza luna asta..poate pur si simplu nu ovulez deloc. Oricum, m-am impacat cu ideea..nu disper  mai mult ma intereseaza sa nu vina rusii cand sunt in delegatie, ca nu vreau sa mai aman o luna analizele Pai de la munca o sa fac cam o ora pe drum..deci cu o ora inainte sa plec incerc sa ma abtin sa nu beau apa De-abia astept sa ajung acasa sa fac un test, taaaare sunt curioasa cum o sa iasa
N-ai simtit deloc intepaturi/dureri ceva pe la ovare luna asta??  Desi am inteles ca temperatura bazala e o chestie sigura poate cine stie mai da erori.. |
|

| Mire wrote:N-ai simtit deloc intepaturi/dureri ceva pe la ovare luna asta??  Desi am inteles ca temperatura bazala e o chestie sigura poate cine stie mai da erori.. Ba da, in ultima vreme tot simt ceva pe acolo, nu chiar durere, nu stiu cum sa o descriu. Dar simt asa cam din z9...niste "forfoteli" pe acolo, si nu cred ca au legatura cu ovulatia, poate e doar in capul meu, ca ma tot gandesc ce mai fac ovarele PS : si eu stiu ca temperatura bazala e o metoda sigura, si am inteles ca da erori doar in cazul in care luam tratament. Eu nu am mai luat nimic in afara de laptisorul de matca..
Am inceput sa observ si eu secretia, care inainte lipsea cu desavarsire, indiferent de moment : acum e cremoasa si albicioasa...nicidecum ca albusul de ou. Seamana cu crema de fata |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Casuta noua! |
|
|