Clubul aspirantelor - 42
Subiectul anterior · Subiectul urmator
mary_123454
Scris: Sunday, January 3, 2016 6:58 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 1/3/2016
Da cred ca ai dreptate totul e in mintea noastra!!!eu sper pana in ultima clipa chiar daca mai am de asteptat 2sapt?la teestele de sânge iese mai rapid nu?
stelutza
Scris: Sunday, January 3, 2016 6:59 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 1/12/2015
Adinuta wrote:

Dureri avem toate de cand suntem atente la semne. Eu una cred ca sunt insarcinata in fiecare luna. In ultimele luni mi-a venit mai devreme de 28, asa ca nu mai apuc sa cred ca as fi insarcinata. :D
la mine a fost cel mai lung ciclu pe 2015 nu am avut pana acum de când urmaresc chiar am zis ca e o speran?a uff
Lili Eu
Scris: Sunday, January 3, 2016 7:13 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/23/2015
stelutza wrote:
Îmi cer iertare pentru ca nu am avut curajul ca plâng de la amiaza Cray exact când sa fac testul vad pe hârtie ro?u a?a demoralizata nu am fost niciodata mia venit ciclul în ziua 36 o singura data am avut în iunie 32 zile în rest la 28 maxim 29 am urmarit tot anul am o aplica?ie pe telefon sunt foarte dezamagita numai lacrimi în ochi am ma mai ascund de sot si el e cel ce ma încurajeaza daca nu ramân dupa pasti sa mergem la inseminare sau fiv sa nu ma mai gândesc plans plans plans
Imi pare rau Cray capul sus offf de multe ori am trecut si eu prin starile asta de dezamagireuff important e sa nu ne pierdem sperantaCheek Kiss
Sin
Scris: Sunday, January 3, 2016 7:32 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 12/31/2015
stelutza wrote:
Îmi cer iertare pentru ca nu am avut curajul ca plâng de la amiaza Cray exact când sa fac testul vad pe hârtie ro?u a?a demoralizata nu am fost niciodata mia venit ciclul în ziua 36 o singura data am avut în iunie 32 zile în rest la 28 maxim 29 am urmarit tot anul am o aplica?ie pe telefon sunt foarte dezamagita numai lacrimi în ochi am ma mai ascund de sot si el e cel ce ma încurajeaza daca nu ramân dupa pasti sa mergem la inseminare sau fiv sa nu ma mai gândesc plans plans plans

stelutza, fruntea sus!!! grup Stiu ce inseamna fiecare insucces si fiecare luna cu sperante spulberate. Nu renunta. Fiecare dezamagire e un pas mai departe spre visul tau. Nici macar sa nu le mai iei ca pe dezamagiri. Ia-le ca pe niste lucruri care nu s-au intamplat si atat. Vorbesc din proprie experienta. E frumos sa gandim in directia copilului, e frumos sa se intample dar e si mai frumos sa vina ca rezultat al unor eforturi sustinute si atat. Sa nu lasam sa devina obsesie fiecare semn sau simptom. Eu am inceput sa ma detasez. La fel plangeam si eu pana cand ajunsesem sa ma transform, sa nu ma mai recunosc, acest gand sa puna stapanire pe mine si pe viata mea pana cand am avut o discutie foarte serioasa cu sotul meu care mi-a schimbat perceptia definitiv. Mergem inainte, orice ar fi! grup Cheek Kiss Valabil pentru toate aspiricile!!!
stelutza
Scris: Sunday, January 3, 2016 7:38 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 1/12/2015
Mulțumesc fetele pentru susținere oricum mai sunt si alte luni mergem înainteCray
Alexa001
Scris: Sunday, January 3, 2016 7:41 PM
Nivel

Inregistrat: 11/23/2015
stelutza wrote:

Imi pare rau pentru vestile proaste..suntem alaturi de tine computerlove nu a fost sa fie luna asta pentru noi.. Sa stii ca si eu luna asta am avut un CM de 35 de zile, cand in mod normal il aveam cam de 27-28 de zile. Asta e..ne mai dereglam si noi NuStiu
Capul sus..o sa ne indeplinim si noi visul pana la urma Cheek Kiss
Alexa001
Scris: Sunday, January 3, 2016 7:45 PM
Nivel

Mire wrote:

O fi de rau?? uff am zis ca o sa merg la analize zilele astea.

Nu stiu ce sa zic..eu astept sa fac dozarile hormonale si sa merg cu ele la Albu..si atunci o sa ii cer si lui o parere. Din pacate trebuie sa mai astept sa treaca un CM nervi chiar nu am avut chef sa merg sa dozez de Anul Nou, am lasat deoparte totul de sarbatori.
Cum spuneam si mai devreme...celalalt medic a pus asta pe seama endometrului, ca se elimina mai mult odata. Si durerile foarte puternice le-a pus pe seama cheagurilor eliminate NuStiu
Daca ajungi la medic inaintea mea..sa-mi spui si mie ce ti-a zis Cheek Kiss
Alexa001
Scris: Sunday, January 3, 2016 7:48 PM
Nivel

mary_123454 wrote:
angel Buna seara sunt noua pe forum si intru in clubul aspirantelor.am un baietel de 4 ani si de luna aceasta încercam pentru un bebe.au trecut 7zile de la primul contact si deja am luat-o razna am facut 2 tesste.problemaeste ca am dureri in zona ovarelor exact ca la prima sarcina oare sa fi ramas asa din prima?cam când a putea afla?

Bine ai venit si sedere cat mai scurta, sa dea Doamne-Doamne sa vi cu 2 liniute cat mai repede ! topai topai topai
Testele le-ai facut prea devreme...incearca sa mai ai rabdare macar pana in z 14 dpo ras
denisia88
Scris: Sunday, January 3, 2016 8:55 PM
Nivel

Inregistrat: 4/26/2015
Buna seara fetelor.....va doresc la toate sa vi se indeplineasca dorinta in noul an!!!

Si eu sunt nou pe acest forum...ca si voi imi doresc un bebelush de 2 ani dar intarzie sa apara, am 28 de ani.
Doresc sa va intreb daca a facut cineva Histerosonografie si daca e dureros....

Va multumesc!!
Lili Eu
Scris: Sunday, January 3, 2016 9:28 PM
Nivel

denisia88 wrote:
Buna seara fetelor.....va doresc la toate sa vi se indeplineasca dorinta in noul an!!!

Si eu sunt nou pe acest forum...ca si voi imi doresc un bebelush de 2 ani dar intarzie sa apara, am 28 de ani.
Doresc sa va intreb daca a facut cineva Histerosonografie si daca e dureros....

Va multumesc!!
Bine ai venit printre noi si sedere cat mai scurta!!! eu am fact Hsg pt verificarea trompelor pe mine ma durut nu foarte rau dar a durut, Dr a zis ca e bine cand doare ca se desfunda trompele, dar nu doare pe toata lumea, sunt fete aici care nu au simtit nici o durereCheek Kiss
denisia88
Scris: Sunday, January 3, 2016 10:15 PM
Nivel

Lili ms frumos ptr raspuns....sa dea Domnul sa stam cat mai putin de acum incolo toate fetele care-si doresc....sa inteleg k tu le-ai avut infundate daca te-a durut....ele se pot desfunda totusi de prima data de cand introduce solutia? cat timp a durat procedura?
capsunica_86
Scris: Sunday, January 3, 2016 10:17 PM
Nivel

Inregistrat: 1/3/2016
Buna fetelor!

Tocmai ce mi-am facut cont si am multe,multe nelamuriri cu toate simptomele mele.

Am 29 de ani si sunt din Brasov, dupa o relatie de 11 ani, din care 6 de casatorie,ne-am hotarat sa facem un bebehearts
Am inceput sa nu ne mai protejam din luna iulie, dar luna trecuta,luna decembrie..cand am avut menstruatie in 12 dec, am facut dragoste cand am simtit ca sunt la ovulatie,22 dec, 24, 26, 27 ras .Din 28 dec ,seara am simtit dureri menstruale, dureri ce le am pana in prezent.
Stiu ca unele femei inainte de implantare , nu simt nimic ,sau simt prea mult,cum ar fi si durerea menstruala.
Tin sa precizez ca MM ,trebuie sa imi vina pe 9 ian, de la ce credeti sa sunt durerile acestea, am sanse sa ma gandesc la un bebelus mic?!
Nu sunt dureri induse,ele exista, este vreo aspiranta-viitoare mamica aici care a simtit ca mine?

MersiClap
denisia88
Scris: Sunday, January 3, 2016 10:20 PM
Nivel

Pe mine ma bate gandul sa-mi verific trompele si apoi sa incerc o stimulare cu clostilbegyt......cu toate k eu cred k ovulez spontan...am facut analizele la tiroida...sunt ok....prolactina mi-a iesit putin marita dar nu cred k asta e o problema...
Lili Eu
Scris: Sunday, January 3, 2016 10:33 PM
Nivel

denisia88 wrote:
Lili ms frumos ptr raspuns....sa dea Domnul sa stam cat mai putin de acum incolo toate fetele care-si doresc....sa inteleg k tu le-ai avut infundate daca te-a durut....ele se pot desfunda totusi de prima data de cand introduce solutia? cat timp a durat procedura?
nu sonda desfunda trompele substanta de contrast care e introdusa in uteru intra pe trompe si la desfunda in cazul in care sunt infundate nu dureaza mult procedura, mai mult dureaza pana te pregareste, cand prinde colul sa intriduca sonda aia te doare un pic apoi daca sunt infundate simti asa o durere in zina ovarelor pe mine ma durut doar in partea stanga unde am trompa, eu nu am trompa dreapta pt ca am avut o sarcina extrauterina si am pierdut trompa, e bine sa faci ca atunci stii bine cum stai cu trimpeleCheek Kiss
denisia88
Scris: Sunday, January 3, 2016 10:33 PM
Nivel

IrinaC wrote:
Fetelooor nu am mai scris de mult timp nimic ca nu prea mai aveam noutati, sunt o aspiranta cu vechime (2 ani si ceva, aproape 3 :-) ) Mi-a fost anulat si contul cred, dar mi-am facut altul cu acelasi user :-)
SI astazi tin in mana un test SureCheck care arata ca in poza :-) Sunt foaaaaarte fericita!!!!!!!!!!
https://www.dropbox.com/s/s1v3pvv392y8lh7/2016-01-03%2009.22.50.jpg?dl=0
https://www.dropbox.com/s/c6kpog9jmz1eijy/2016-01-03%2009.16.42.jpg?dl=0

Am facut luna trecuta o histeroscopie cu diagnosticul de uter fibromatos, trompele una parea infundata, alta nu se vedea bine, totusi la sfarsit s-a vazut lichid in cavitatea uterina deci a fost semn ca a ajuns acolo prin cel putin una din trompe.
Oricum ,sfatul doctorului a fost fertilizare in vitro, ca situatia de acum nu se mai imbunatateste (am 31 de ani) ci se deterioreaza, si sa nu mai pierdem timpul - incercam de 2 ani si jumate, am analize hormonale ok, ovulez, sotul spermograma ok, dar minunea tot nu se producea.

Cu inima cam grea, am plecat dupa menstruatie (pe 2 decembrie a fost ultima) 5 zile la Sovata (de pe 13 pe 18 decembrie). Doctorul de acolo - iar descurajari - ca e f putin 5 zile, ca e bataie de joc, ca nu ma va ajuta etc. Dar am facut tratamentul, m-am gandit ca daca nu ajuta, nici nu strica, si om mai vedea. Am avut contact sexual la 2 zile.

Si astazi mi-am facut curaj sa fac un test si iataaaa: mult asteptatele 2 liniute!!!!!!!!
Fetelor nu va pierdeti speranta, se poate!!!!!!

Simptome deosebite nu am: ma dor sanii si burta ca inainte e menstruatie, dar pe mine mereu m-au durut sanii de la ovulatie la menstruatie, deci nici o noutate :-)
Va imbratisez pe toate!

Irina...felicitari in primul rand ptr bebelus si multa sanatate va doresc!!!!
Si eu in vara vreau sa ajung la Sovata...cat te-au costat toate procedurile? in aceeasi situatie ca tine sunt si eu...imi doresc bebe de 2 ani...ovulez, sotul e ok.de trompe nu stiu nimic inca...voi face o histerosonografie luna asta...sper sa fie ok...oricum povestea ta imi da sperante!!!!
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.