|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 12/31/2015 Mesaje: 241
| Cam asa arata la mine testele de ovulatie facute din ziua 8 (primul de sus) pana azi, ziua 12 (ultimul de jos). Am un CM regulat de 26 zile (rar de 27-28). Sin attached the following image(s):
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 9/29/2015 Mesaje: 502
| Felicitari pentru sarcina fetelor! Sa dea Bunul Dumnezeu sa fie bine pana la capat! Hai Stelutza cu testul!
Parca imi dati si mie sperante mai mari! Ma bucur pentru voi! |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/23/2015 Mesaje: 1953
| Fetelor, cam de o ora a inceput sa ma doara burta ca la menstruatie...pe la ora 12 asa am simtit si o intepatura in ovarul stang..oare de la ce sa fie? Sunt in Z6, menstrautia a tinut numai 3 zile, nu e logic sa ma mai doara burta Am fost acum la baie si m-am uitat, secretia e maro-rozalie... Offf..m-am dat peste cap de tot |
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 4/26/2015 Mesaje: 413
| Aseara amuitat sa iau duphastonulacum nu stiu ce sa fac le iau pe toate pana la capat sau aia ce am uitat sa o iau nu o mai beau.nu stiu cum am reusit sa uit.of
|
Inregistrat: 3/23/2015 Mesaje: 3407
| fetelor am facut acum 10 minute un test de ovulatie ce parere aveti? secretua albus de ou e mai apoasa si multa cantitativ eu zic ca e pozitiv linia de test e mai aprinsa decat cea de control Lili Eu attached the following image(s):
|
Inregistrat: 1/12/2015 Mesaje: 620
| Îmi cer iertare pentru ca nu am avut curajul ca plâng de la amiaza exact când sa fac testul vad pe hârtie roșu așa demoralizata nu am fost niciodata mia venit ciclul în ziua 36 o singura data am avut în iunie 32 zile în rest la 28 maxim 29 am urmarit tot anul am o aplicație pe telefon sunt foarte dezamagita numai lacrimi în ochi am ma mai ascund de sot si el e cel ce ma încurajeaza daca nu ramân dupa pasti sa mergem la inseminare sau fiv sa nu ma mai gândesc |
Inregistrat: 12/4/2015 Mesaje: 2525
| Alexa001 wrote:Cu mine nu a fost asa comunicativ, am fost si ultima pacienta din ziua respectiva si m-a "expediat" foarte repede. A ascultat ce am avut de zis, apoi mi-a dat sa fac niste dozari hormonale, in zilele 2, 14, 21, pe care nu am mai apucat sa le fac, pentru ca m-am dereglat si menstra a aparut pe 29 decembrie, asa ca am lasat pe luna viitoare. Pana atunci nu mai merg la el, ca nu am de ce...ma asteapta cu rezultatul analizelor. O sa merg in schimb la medicul la care fusesem pana atunci, sa-mi faca monitorizare de ovulatie, a 3-a luna. Succes ! Mire, asa patesc si eu de vreo 2 luni, am mai scris pe aici. Prima zi e suuuper abundenta, dureri mari de tot de uter, cheaguri.. si apoi urmeaza vreo 2 zile slab de tot cantitativ, si aia e tot. Inainte aveam exact cum ai spus si tu, prima zi mai mult, si urmatoarele mai putin dar tot era ceva, nu ca acum, cand imi ajunge un absorbant pentru intreaga zi (il schimb din motive de igiena, nu pentru ca ar fi plin). Am vorbit cu medicul la care mergeam inainte si mi-a spus ca se elimina mai repede endometrul.. La Albu inca nu am ajuns sa cer o alta parere Am facut ecografie intre timp...chisturi sau altceva nu am..nici nu dau semne de vreo "raceala" IrinaC, felicitari ! Sarcina usoara ! Stelutza, te asteptam cu rezultatul testului ! Iti tin pumniiii !!!
O fi de rau?? am zis ca o sa merg la analize zilele astea. |
|
Offf imi pare rau..se pare ca nu a fost cu noroc luna asta pt noi.Eu nu vreau sa fac nimic mecanic luna asta..am incredere si in BU..Stresul contribuie f mult la delegrarile astea.Doamne ajuta sa fie ok!! Sa vedem toate 2liniute cat mai repede. |
| Lili Eu wrote:fetelor am facut acum 10 minute un test de ovulatie ce parere aveti? secretua albus de ou e mai apoasa si multa cantitativ eu zic ca e pozitiv linia de test e mai aprinsa decat cea de control
Nu e f clara poza,dar eu zic sa va puneti pe treaba cu beblitu. |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 1/3/2016 Mesaje: 4
| Buna seara sunt noua pe forum si intru in clubul aspirantelor.am un baietel de 4 ani si de luna aceasta încercam pentru un bebe.au trecut 7zile de la primul contact si deja am luat-o razna am facut 2 tesste.problemaeste ca am dureri in zona ovarelor exact ca la prima sarcina oare sa fi ramas asa din prima?cam când a putea afla? |
|
| Ma poti trece si pe mine in clubul aspirantelor te rogggg |
|
Inregistrat: 12/2/2014 Mesaje: 1226
| mary_123454 wrote: Buna seara sunt noua pe forum si intru in clubul aspirantelor.am un baietel de 4 ani si de luna aceasta încercam pentru un bebe.au trecut 7zile de la primul contact si deja am luat-o razna am facut 2 tesste.problemaeste ca am dureri in zona ovarelor exact ca la prima sarcina oare sa fi ramas asa din prima?cam când a putea afla?
14 zile de la presupusul contact. Cel mai bine faci test daca iti intarzie menstruatia. |
|
| Offf nu cred ca an atata rabdare!dar durerile sunt normale? |
|
Inregistrat: 1/12/2015 Mesaje: 620
| Mire ca si tine am niste dureri off fff am luat 2 no spa de frig mam ferit pana acum nu eram asa da Cum am vazut ca întârziere avea zile zic gata si uite nu a fost sa fie |
|
Inregistrat: 12/2/2014 Mesaje: 1226
| mary_123454 wrote:Offf nu cred ca an atata rabdare!dar durerile sunt normale?
Dureri avem toate de cand suntem atente la semne. Eu una cred ca sunt insarcinata in fiecare luna. In ultimele luni mi-a venit mai devreme de 28, asa ca nu mai apuc sa cred ca as fi insarcinata. :D |
|
|