|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/23/2015 Mesaje: 3407
| da fac tratament cu (DHEA) si stiu ca stimuleaza ovocitele si ca e posibil si sa am sarcina gemelara de la el multumesc pt informatie |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 1/1/2016 Mesaje: 8
| Multumesc pt raspuns andy07.Voi merge sa ma lamuresc cu ajutorul analizei de sange.Sper din toata inima sa iasa bn pt ca imi doresc si dupa unele simptome pe care le am par a fi o sarcina in evolutie daca ar fi sa ma iau dupa durerile de mijloc,usoare ameteli si greturi. |
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 12/5/2014 Mesaje: 383
| La multi ani aspirici! Sa avem un an cu bebe in burtica, care sa stea la caldurica pana la termen! Pana atunci va doresc multa putere de lupta, incredere, intelegere si rabdare cat mai multa! Eu va doresc ce imi doresc si mie: 2016 sa fie anul nostru, sa apara bebele! Pupici si haideti cu testele pozitive! |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 9/29/2015 Mesaje: 502
| La multi ani aspirici! Ce imi doresc mie va doresc si voua! Sa ne dea Bunul Dumnezeu bebelusi sanatosi, frumosi si cumintei! Va pup!
|
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 12/31/2015 Mesaje: 241
| Adinuta wrote:Ai o menstruatie regulata, Sin? Pentru ca daca nu e regulata va fi si mai dificil de aflat perioada. Eu de exemplu nu o mai am regulata,dupa o stimulare ovarianta cu injectii pt fiv. Dupa oprirea stimularii mi-a cenit menstra in ziua 20, iar azi a venit iar spre seara si sunt ziua 23. Consider maine prima zi de menstruatie. Nici nu mai stiu daca am ovulat, cand si pe ce parte ca mi-e organismul dat peste cap cam tare! Nici sanii umflati nu am avut, nimic din simptomele clare in alte luni. Am menstruatia regulata, minim intre 26, maxim intre 28-29. Insa niciodata simptomele de ovulatie (dureri de ovare, sani intariti, greturi) nu mi-au adus un succes. De aceea am incercat mai mult latura naturista cu Branca Ursului, cretisoara, traista ciobanului, laptisor de matca, pastura, vitamine, deoarece ma feresc de interventiile si aporturile hormonale pt ca am avut episoade urate cu asa ceva in anii anteriori si organismul meu reactioneaza prost. Nu am mai incercat, insa, Spirulina si extractul de Agnus Castus care sunt foarte bune stimulatoare ovariene dar in cure pe termen lung de peste 2-3 luni. Dar cred ca am sa incerc si cu ele. |
|
Inregistrat: 1/12/2015 Mesaje: 620
| FlorentinaC wrote:La multi ani si sa dea Domnul sa ai parte la inceput de an de cel mai pozitiv test!!! Mie pe 3 ar trebui sa imi vina cm ul dar de dimineata ma doare burta,in schimb sanii nu ma dor deloc ca in lunile anterioare si m am pricopsit si eu cu o raceala de ieri doamne ajuta sa fie testul pozitiv eu nu prea am avut curajul sa fac testul astazi îmi ia soțul si daca nu vine nimic mâine dimineață îl fac sper sa fie pozitiv ,așa dereglare nu am avut doar o zi doua |
|

Inregistrat: 10/21/2015 Mesaje: 1205
| La multi ani fetelor!!!! SIN si NICOLENICOL bine ati venit in clubul nostru si va doresc sa va vedeti cat mai repede visul implinit!!! Stelutza iti tin pumnii sa fie cu noroc testul cumparat de sot!!!!Ai ceva simptome care ti ar da de gandit pe langa intarziere? Azi m am trezit cu dureri mai mari de burta si am senzatia ca imi vine din clipa in clipa desi maine astept menstra Mai am o luna de luat tincturi de zmeur si coacaz negru apoi revin la dr endocrinolog sa vedem ce mai e de facut si voi incepe din martie sa fac si monitorizari ale ovulatiei,,,,, Va pup pe toate si va dores un week end calduros si plin de iubire dar mai ales de teste pozitive!!!!Sa vedem cine v a sparge gheata in noul an |
|
| FlorentinaC wrote:La multi ani fetelor!!!! SIN si NICOLENICOL bine ati venit in clubul nostru si va doresc sa va vedeti cat mai repede visul implinit!!! Stelutza iti tin pumnii sa fie cu noroc testul cumparat de sot!!!!Ai ceva simptome care ti ar da de gandit pe langa intarziere? Azi m am trezit cu dureri mai mari de burta si am senzatia ca imi vine din clipa in clipa desi maine astept menstra  Mai am o luna de luat tincturi de zmeur si coacaz negru apoi revin la dr endocrinolog sa vedem ce mai e de facut si voi incepe din martie sa fac si monitorizari ale ovulatiei,,,,, Va pup pe toate si va dores un week end calduros si plin de iubire dar mai ales de teste pozitive!!!!Sa vedem cine v a sparge gheata in noul an u?oare durere de burta ultima cm la am pe 29 noiembrie de a doua zi dupa Craciun tot am a?teptat sa vina, sper sa nu fie dereglare si sa fie ce îmi doresc .la fel va doresc la toate și mia curs sânge din nas ăsta nu știu dacă e vreun simptom în rest mă simt bine |
|

Inregistrat: 10/21/2015 Mesaje: 1205
| stelutza wrote: u?oare durere de burta ultima cm la am pe 29 noiembrie de a doua zi dupa Craciun tot am a?teptat sa vina, sper sa nu fie dereglare si sa fie ce îmi doresc .la fel va doresc la toate  ?i mia curs sânge din nas asta nu ?tiu daca e vreun simptom în rest ma simt bine Sa stii ca si sangerarile nazale ar fi un simptom,se intampla rar dar am citit un articol despre asta,,,,,oricum cel mai bine e sa faci test sau un bthcg ul care e cel mai sfant! |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 1/1/2016 Mesaje: 8
| Multumesc pt urare.Sa fie cu ochisori tuturor.Am o intrebare.Poate printre voi e cineva care ma lamureste.Am intarziere 4 zile si temperatura bazala nu scade sub 37 cu 2.Am cautat pe net si se pare ca si asta ar fi un semn ce indica o sarcina.Am avut ovulatie pe 17 confirmata si de testul de ovulatie si cu 2 zile mai devreme am "prestat".Doar ca asa zisa sangerare de nidare nu am sesizat-o nici pana in prezent.La prima mea sarcina nu mai stiu cum a fost ca a trecut mult timp.Stiu ca trebuie sa mai fac un test sau bhcg pt confirmare,dar dupa parerea unora dintre voi credeti ca ar fi vreo sansa sa fie bb? |
|

| nicolenicol wrote:Multumesc pt urare.Sa fie cu ochisori tuturor.Am o intrebare.Poate printre voi e cineva care ma lamureste.Am intarziere 4 zile si temperatura bazala nu scade sub 37 cu 2.Am cautat pe net si se pare ca si asta ar fi un semn ce indica o sarcina.Am avut ovulatie pe 17 confirmata si de testul de ovulatie si cu 2 zile mai devreme am "prestat".Doar ca asa zisa sangerare de nidare nu am sesizat-o nici pana in prezent.La prima mea sarcina nu mai stiu cum a fost ca a trecut mult timp.Stiu ca trebuie sa mai fac un test sau bhcg pt confirmare,dar dupa parerea unora dintre voi credeti ca ar fi vreo sansa sa fie bb? Nicole sa da doamne, doamne sa fie bebe iti tin pumni dar te rog nu te mai agitat asa mult cu cautatul cu socotitul stai cat poti de linistita si asteapta sa treaca cele 14 zile de la ovulatue apoi fa un test de sarcina,iti zic din proprie experienta cu cat cauti mai mult cu atat esti mai dezamagita atunci cand nu e bebe si vin rozi , si daca e sa fie bebe nu pleaca nicaeri o sa stea cumintel la caldura 9 luni, asa ca ia totul cu calm si ai rabdare, sper sa nu te superi pe mine dar uneori avem nevoie si de cineva care sa ne certe un pic |
|
| Lili Eu ai foarte mare dreptate da la mine azi e o saptamâna trebuia sa îmi vina a doua zi de Craciun si chiar nu am curaj de test ca am mai cheltuit banii pe ele aiurea acum aștept pana mâine dimineață sa fac si luni ma prezenta la medic |
|

| stelutza wrote:Lili Eu ai foarte mare dreptate da la mine azi e o saptamâna trebuia sa îmi vina a doua zi de Craciun si chiar nu am curaj de test ca am mai cheltuit banii pe ele aiurea acum a?tept pana mâine diminea?a sa fac si luni ma prezenta la medic hai fati curaj si maine fa un test iti tin pumni iti facem si galerie |
|

Inregistrat: 1/28/2015 Mesaje: 628
| Mire wrote:Va multumesc fetelor.Asta e,intram in noul an cu speranta. Vroiam sa va intreb cele care luati Branca Ursului,cum se administreaza?! Tinctura sau pastile?
Eu am inceput cu pastile apoi am trecut pe tinctura ca este mai concentrata (1 lingurita de 3 ori pe zi diluata in 50 ml apa (asa am luat eu ))dar pana in ziua 10 a cm. |
|

Inregistrat: 9/10/2015 Mesaje: 1883
| nicolenicol wrote:Multumesc pt urare.Sa fie cu ochisori tuturor.Am o intrebare.Poate printre voi e cineva care ma lamureste.Am intarziere 4 zile si temperatura bazala nu scade sub 37 cu 2.Am cautat pe net si se pare ca si asta ar fi un semn ce indica o sarcina.Am avut ovulatie pe 17 confirmata si de testul de ovulatie si cu 2 zile mai devreme am "prestat".Doar ca asa zisa sangerare de nidare nu am sesizat-o nici pana in prezent.La prima mea sarcina nu mai stiu cum a fost ca a trecut mult timp.Stiu ca trebuie sa mai fac un test sau bhcg pt confirmare,dar dupa parerea unora dintre voi credeti ca ar fi vreo sansa sa fie bb? faptul ca temperatura se mentine peste 37 e semn bun :) sangerarea de nidare nu o au toate femeile, cam o treime ar avea-o. deocamdata ai test de sarcina cu a doua liniuta slaba + TB ridicata, eu zic ca e :) luni dai fuga si faci beta HCG-ul sa te asiguri. |
|
|