Clubul aspirantelor - 42
Subiectul anterior · Subiectul urmator
nicolenicol
Scris: Friday, January 1, 2016 2:41 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 1/1/2016
La multi ani tuturor si tot ce va doriti.Sunt noua aici si sper cu ajutorul vostru sa gasesc raspunsuri la unele intrebari.Am unele simptome de sarcina,doar durerea de sani lipseste.Am un ciclu de 29 zile si dupa calculele mele ar fi trebuit sa imi vina menstra de pe 30 dec.Am facut un test de sarcina la o zi intarziere si a 2 a liniuta era cam slab vizibila.Poate fi cumva o sarcina?Va multumesc pt timpul vostru si astept raspunsuri.
Sin
Scris: Friday, January 1, 2016 3:14 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 12/31/2015
La multi ani, fetelor!

Am o intrebare, tinand cont ca este primul test de ovulatie pe care il fac... Daca linia de control de azi, a 10-a zi, a devenit din ce in ce mai pala fata de cele de ieri-z9 a CM si alaltaieri-z8 a CM, ce ar trebui sa inteleg?! NuStiu

Sin attached the following image(s):
image.jpeg

Sin
Scris: Friday, January 1, 2016 3:50 PM
Nivel

advocat
Lili Eu wrote:
Bine ai venit printre noi!! si sedere cat mai scurta. testele sunt negative toate trei, dar sa nu iti pui prea multe sperante in teste nu sunt concludente indicata e monitorizare ovilatiei, atunci sti cand ovulezi daca se sparg foliculi, eu consider testele de ovulatie bani aruncati, si eu am cumparat luna trecuta 2 cutii dar am zis ca nu mai cumpar.Cheek Kiss

Luna aceasta sunt in testari.advocat Abia la urmatorul CM, spre sfarsitul lui ianuarie, sunt programata pt monitorizarea ovulatiei. Pana atunci mi-a dat de lucru medicul meu.Basketball pt ca pe 23.12 mi-a venit surpriza de sarbatori, m-a pus sa fac teste de ovulatie incepand cu a 10-a zi. Eu, fata harnica, am inceput din a 8-a... si acum stau sa va stresez pe voi cu intrebari.
Mire
Scris: Friday, January 1, 2016 3:55 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 12/4/2015
Sin wrote:
La multi ani, fetelor!

Am o intrebare, tinand cont ca este primul test de ovulatie pe care il fac... Daca linia de control de azi, a 10-a zi, a devenit din ce in ce mai pala fata de cele de ieri-z9 a CM si alaltaieri-z8 a CM, ce ar trebui sa inteleg?! NuStiu

Nu stiu care e treaba cu linia de control..poate nu a fost urina suficienta..NuStiu dar ideea ca e trebuie sa ajunga intensitatea liniutelor la fel..

Ceva in genul:

Mire attached the following image(s):
image.jpegimage.jpeg

Adinuta
Scris: Friday, January 1, 2016 3:55 PM
Nivel

Inregistrat: 12/2/2014
Sin wrote:
La multi ani, fetelor!

La multi ani si un an nou plin de visuri implinite! Cheek Kiss
Sin Trebuie sa faci in continuare pana ies 2 linii la fel de colorate. Apoi e important sa faci testele dupa amiaza intre 15:00 si 18:00 parca. NU sunt ca testele de sarcina sa le faci dimineata. Si e f important sa nu fi baut apa macar 1h inainte de a face testul, ca poti dilua urina si te va induce in eroare. Fa teste pana ies 2 linii sau cel putin pana in ziua 16. Daca nu iese nu te panica sunt si luni anovulatorii si sunt normale. Mai incerci si una viitoare. Dupa 2, 3 luni de teste poti sa zici daca ovulezi sau nu normal.
Sin
Scris: Friday, January 1, 2016 4:07 PM
Nivel

De sus in jos: Primul a fost pe 30.12 la ora 18:00, al doilea pe 31.12 la ora 15:00, iar al treilea azi 01.01 la ora 15:05 dupa care am atasat poza.

Mire a fost urina suficienta, insa intensitatea liniei de control a fost mereu la fel, iar cea a liniei de test devine mai anemica.
Sin
Scris: Friday, January 1, 2016 4:13 PM
Nivel

Mire wrote:

Nu stiu care e treaba cu linia de control..poate nu a fost urina suficienta..NuStiu dar ideea ca e trebuie sa ajunga intensitatea liniutelor la fel..

Ceva in genul:

Imi cer scuze. Am vrut sa scriu TEST nu control.
Sin
Scris: Friday, January 1, 2016 4:18 PM
Nivel

Da. Am citit instructiunile, le-am respectat. Rabdarea ma cam omoara... bounce
Va multumesc mult, fetelor!
Mire
Scris: Friday, January 1, 2016 4:23 PM
Nivel

Sin wrote:

Imi cer scuze. Am vrut sa scriu TEST nu control.

Eu zic sa le faci in continuare.Cred ca e inca devreme.Ai fost atenta la mucusul cervical? Cum este?
Sin
Scris: Friday, January 1, 2016 4:40 PM
Nivel

Mire wrote:

Eu zic sa le faci in continuare.Cred ca e inca devreme.Ai fost atenta la mucusul cervical? Cum este?

Momentan este cam vascos, albicios si opac.
Mire
Scris: Friday, January 1, 2016 4:59 PM
Nivel

Sin wrote:

Momentan este cam vascos, albicios si opac.

Eu zic ca inca nu e perioada fertila.Fa testele in continuare.Mucusul trebuie sa fie ca albusul de ou,transparent,elastic.Succes!!!
majoreta
Adinuta
Scris: Friday, January 1, 2016 5:12 PM
Nivel

Inregistrat: 12/2/2014
Ai o menstruatie regulata, Sin? Pentru ca daca nu e regulata va fi si mai dificil de aflat perioada. Eu de exemplu nu o mai am regulata,dupa o stimulare ovarianta cu injectii pt fiv. Dupa oprirea stimularii mi-a cenit menstra in ziua 20, iar azi a venit iar spre seara si sunt ziua 23. Consider maine prima zi de menstruatie. Nici nu mai stiu daca am ovulat, cand si pe ce parte ca mi-e organismul dat peste cap cam tare! Nici sanii umflati nu am avut, nimic din simptomele clare in alte luni.
Lili Eu
Scris: Friday, January 1, 2016 7:21 PM
Nivel

Inregistrat: 3/23/2015
Buna fetelor!! va doresc un an nou fericit si inplinirea dirintelor!!! eu sunt in ceata totala pe 24,25,27 am avut teste de ovulatie pozitive mucus putin cantitativ dar a fost eu am crezut ca am ovulat dupa craciun. azi in z20 am mucus fertil albus de ou mult cantitativ si clar, tinand cont ca in noiembrie cu monitorizare am ovulat in z25 cred ca acum ovulez Blushing o sa bebelesc si zilele DistanceKiss
andy07
Scris: Friday, January 1, 2016 7:32 PM
Nivel

Inregistrat: 9/10/2015
nicolenicol wrote:
La multi ani tuturor si tot ce va doriti.Sunt noua aici si sper cu ajutorul vostru sa gasesc raspunsuri la unele intrebari.Am unele simptome de sarcina,doar durerea de sani lipseste.Am un ciclu de 29 zile si dupa calculele mele ar fi trebuit sa imi vina menstra de pe 30 dec.Am facut un test de sarcina la o zi intarziere si a 2 a liniuta era cam slab vizibila.Poate fi cumva o sarcina?Va multumesc pt timpul vostru si astept raspunsuri.

Buna!
se pare ca da, esti insarcinata, daca testul a fost citit in timpul specificat, chiar daca linia de test se vede mai slab. repeta-l peste 2 zile, sau cel mai bine faci beta hcg-ul luni.
andy07
Scris: Friday, January 1, 2016 7:42 PM
Nivel

Inregistrat: 9/10/2015
Lili Eu wrote:
Buna fetelor!! va doresc un an nou fericit si inplinirea dirintelor!!! eu sunt in ceata totala pe 24,25,27 am avut teste de ovulatie pozitive mucus putin cantitativ dar a fost eu am crezut ca am ovulat dupa craciun. azi in z20 am mucus fertil albus de ou mult cantitativ si clar, tinand cont ca in noiembrie cu monitorizare am ovulat in z25 cred ca acum ovulez Blushing o sa bebelesc si zilele DistanceKiss

Lili,tu faci tratament cu DHEA? poate ala iti provoaca ovulatii multiple. de asemenea, exista (ne)sansa ca testele de ovulatie sa nu fie de incredere.
uitati un articol despre ovulatia multipla
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC1126506/
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.