Clubul aspirantelor - 42
Subiectul anterior · Subiectul urmator
mya28
Scris: Thursday, December 24, 2015 8:12 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 4/26/2015
Fetelor va grabiti cu testele si sunteti dezamagite chiar acum de sarbatori.o sa vina bebele mult dorit si la noi.
Miha_Ella
Scris: Thursday, December 24, 2015 8:12 PM
Nivel

Inregistrat: 6/14/2015
andy07 wrote:
test negativ in ziua 12 dpo pale dupa a treia stimulare ovariana :(
nici nu am terminat de luat tot duphastonul si simt ca imi vine

Imi pare rau!stiu cum e!Cheek Kiss
Mire
Scris: Thursday, December 24, 2015 9:36 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 12/4/2015
mya28 wrote:
Fetelor va grabiti cu testele si sunteti dezamagite chiar acum de sarbatori.o sa vina bebele mult dorit si la noi.

Eram sigura ca este asa,e prea devreme..da era in geanta si imi tot statea gandu la el uff
stefy.any
Scris: Thursday, December 24, 2015 10:48 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 9/29/2015
Craciun fericit! Bucurie in suflet si pace in case! Hristos se naste!
Alexa001
Scris: Thursday, December 24, 2015 11:13 PM
Nivel

Inregistrat: 11/23/2015
Buna seara, fetelor ! Am mai intrat putin sa vad ce mai faceti..tocmai am terminat cu pregatirile ras
Mire , arata foaaarte bine cozonacii, pun pariu ca sunt deliciosi ! Eu incep cu poftele dinainte, ca sa nu ma "chinuie" prea tare cand o sa fiu gravi hohot
Ai facut la fel ca mine cu testul, l-ai stricat degeaba hohot hai ca nu mai avem mult si trecem de ziua 14 dpo...sper sa nu apara uratii, la mine a scazut un pic temperatura Hands dar te rooog, daca rezultatul o sa fie negativ (sper din suflet sa nu) sa nu lasi asta sa iti strice sarbatorile ! Noi ne-am nimerit la testat tocmai acum, in perioada asta, eu una nu vreau sa mai pic in butoi ca luna trecuta ras

Lili, eu te primesc cu drag ! Si-asa anul asta nu prea am avut parte decat de "negriciosi", care lalaiau pe scara blocului, au inceput inca din 20 decembrie hohot A venit un singur grup de 3 copilasi, lor le-am deschis bineinteles, mi-au cantat "Dom' Dom' sa-naltam!" Bravoo imi era asa drag de eeeeiii ! coeur

Andy, imi pare rau pt rezultatul negativ, dar nu a fost prea devreme? Poate mai sunt sanse ! Cheek Kiss

Va pup si va imbratisez cu drag pe toate ! computerlove

Mire
Scris: Friday, December 25, 2015 12:12 AM
Nivel

Inregistrat: 12/4/2015
Alexa001 wrote:
Buna seara, fetelor ! Am mai intrat putin sa vad ce mai faceti..tocmai am terminat cu pregatirile ras
Mire , arata foaaarte bine cozonacii, pun pariu ca sunt deliciosi ! Eu incep cu poftele dinainte, ca sa nu ma "chinuie" prea tare cand o sa fiu gravi hohot
Ai facut la fel ca mine cu testul, l-ai stricat degeaba hohot hai ca nu mai avem mult si trecem de ziua 14 dpo...sper sa nu apara uratii, la mine a scazut un pic temperatura Hands dar te rooog, daca rezultatul o sa fie negativ (sper din suflet sa nu) sa nu lasi asta sa iti strice sarbatorile ! Noi ne-am nimerit la testat tocmai acum, in perioada asta, eu una nu vreau sa mai pic in butoi ca luna trecuta ras

Lili, eu te primesc cu drag ! Si-asa anul asta nu prea am avut parte decat de "negriciosi", care lalaiau pe scara blocului, au inceput inca din 20 decembrie hohot A venit un singur grup de 3 copilasi, lor le-am deschis bineinteles, mi-au cantat "Dom' Dom' sa-naltam!" Bravoo imi era asa drag de eeeeiii ! coeur

Andy, imi pare rau pt rezultatul negativ, dar nu a fost prea devreme? Poate mai sunt sanse ! Cheek Kiss

Va pup si va imbratisez cu drag pe toate ! computerlove

Daaa..Sper doar sa nu imi vina de revelionpale hainoroc sa mi le strice de tot!!
Craciun fericit!!hearts si sanatate sa avem,ca pe urma vin toate.computerlove
georgy gya
Scris: Friday, December 25, 2015 1:11 AM
Nivel

Inregistrat: 3/13/2015
Craciun fericit va doresc scumpele mele,sa va aduca mosul tot ce doriti multa sanatate si pace in suflet !!!iloveyou computerlove coeur hearts
Rocsana
Scris: Friday, December 25, 2015 8:59 AM
Nivel

Inregistrat: 1/28/2015
craciun craciun craciun craciun Craciun fericit ,va doresc sarbatori de vis si multe teste pozitive Cheek Kiss
Flore
Scris: Friday, December 25, 2015 9:08 AM
Nivel

Inregistrat: 10/21/2015
Craciun fericit tuturor,multa liniste si sa va bucurati de tot ce va inconjoara ,sa nu va lipseasca buna dispozitie,optimismul si bunatatea computerlove coeur
bby88
Scris: Friday, December 25, 2015 9:41 AM
Nivel

Inregistrat: 7/31/2015
Craciun fericit frumoasele mele!! Sper ca v-a adus mo?ul tot ce v-a?i dorit. Sa fi?i sanatoase, fericite si sa ci se îndeplineasca visul de a deveni mamici cât mai curând computerlove computerlove
deearox
Scris: Friday, December 25, 2015 11:51 AM
Nivel

Inregistrat: 1/22/2014
Craciun fericit fetelor!

Nu stiu cate din aspirantele pe care le cunosteam mai sunt aspirante, sau cate sunt din nou aspirante sic , asa ca trebuie sa ma prezint din nou, pentru ca ma inscriu in "cursa" pt bb2 yes
A venit primul cm o data cu mos nicolae si acum visez la bb2 hearts
Maria mea creste si e o binecuvantare minunata coeur

Imi pare rau ca nu am mai intrat pe forum si ma simt de parca v.am parasit, dar sper sa ma primiti inapoi Blushing

Sarbatori fericite computerlove
doinanuta
Scris: Friday, December 25, 2015 12:58 PM
Nivel

Inregistrat: 10/26/2013
Craciun fericit fetele!
Bine ai revenit deearox! Eu nu mai sunt la aspirante dar inca mai scriu.
Crissy
Scris: Friday, December 25, 2015 1:43 PM
Nivel

Inregistrat: 8/7/2015
Craciun fericit fetelor si imi doresc ca noul an sa ne aduca tuturor cel putin un bebe in burtica! computerlove computerlove computerlove
deearox
Scris: Friday, December 25, 2015 5:46 PM
Nivel

Inregistrat: 1/22/2014
Doina felicitari si sarcina usoara yes computerlove computerlove computerlove
catalyna
Scris: Friday, December 25, 2015 9:26 PM
Nivel

Inregistrat: 10/23/2013
nu am mai reusit sa fac un bebe,dar nici nu am mai incercat,nu mai sunt intr-o relatie stabila de mult,din pacate am ramas doar cu jumatate de ovar si fara nici o trompa,am avut o alta operatie in urma cu o luna de zile.M-am logat doar sa va salut si sa va urez succes la toate iar celor care aveti bebelusi sa va bucurati de ei si sa fie sanatosi.mi-au venit asa niste amintiri cand am gasit site-ul.... Cray Cray Cray Cray .eu va pupacesc pe toate si va doresc sa aveti un craciun cat mai fericit si cu spor la bebelit newclap newclap newclap newclap
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.