Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 12/5/2014 Mesaje: 383
| Amalia1982 wrote: Uuffff....sper doar ca nu s-a dublat pt k abia sambata sunt 4 saptamani de la ultima menstruatie..
Oricat de mica este sarcina beta trebuie sa se dubleze. Eu am urmarit o sarcina de la o valoare beta 5,17, care la inceput a crescut mai mult decat dublu, dar la 6 sapt s-a oprit din evolutie. Repeta beta chiar si maine, macar sa stii daca e sarcina oprita din evolutie sau e extrauterina. Mai exista varianta sa fie sarcina gemelara si un embrion sa se fii oprit. Mult succes! Cel mai important e sa repeti beta! Pup Sper din tot sufletul sa fie o eroare a laboratorului. |
|

Inregistrat: 5/8/2015 Mesaje: 348
| HOPE wrote: Adelinuta, duphastonul nu deregleaza nimic daca il iei cum trebuie. Cum ti-a zis sa-l iei?
Din ziua 16 pana in ziua 25... |
|

Inregistrat: 5/2/2015 Mesaje: 303
| doinanuta wrote:Elena...am avut contacte mai multe.Am fost la doctor si am stiam cand ovulez.Stiam ca nu ovulez in zilele in care nu am insistat. aaa scuze nu am stiut detaliile astea |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/7/2015 Mesaje: 1588
| Amalia1982 wrote:Asta mi-a spus si ea ca are unul din cele mai performante aparate dar daca nu are nici 4 saptamani ii este imposibil sa o vada...acum nici nu stiu daca sa mai imi fac sperante sau nu Nu renunta inca la speranta, imi dau seama ca ti-e greu dar vizita la dr o sa te lamureasca cel mai bine.. Pana atunci beta! Iti tin pumnii |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 9/23/2015 Mesaje: 151
| cerradia wrote: Oricat de mica este sarcina beta trebuie sa se dubleze. Eu am urmarit o sarcina de la o valoare beta 5,17, care la inceput a crescut mai mult decat dublu, dar la 6 sapt s-a oprit din evolutie. Repeta beta chiar si maine, macar sa stii daca e sarcina oprita din evolutie sau e extrauterina. Mai exista varianta sa fie sarcina gemelara si un embrion sa se fii oprit. Mult succes! Cel mai important e sa repeti beta! Pup Sper din tot sufletul sa fie o eroare a laboratorului. Cerradia nu ai idee cata speranta mi-ai dat pentru ca "babeste" sunt a 2-a generatie si din partea mamei si din partea tatalui...pt ca din ambele parti am cazuri de gemeni...plus ca ma tot gandesc...ieri am facut testul la Medlife Grivita si azi la Medlife Titan...oare conteaza atat de mult incat sa dea o valoare diferita poate chiar gresita? |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/12/2015 Mesaje: 620
| Adelinuta wrote:
Din ziua 16 pana in ziua 25...
Asa am luat Si eu ajuta si daca ramai gravida si regleaza ciclul eu am luat 3 luni! |
|

Inregistrat: 5/8/2015 Mesaje: 348
| stelutza wrote: Asa am luat Si eu ajuta si daca ramai gravida si regleaza ciclul eu am luat 3 luni!
Pai tocmai ca nu mai am ciclu dereglat, de aceea nu inteleg de ce l-a mai prescris... |
|
Inregistrat: 12/5/2014 Mesaje: 383
| Amalia1982 wrote: Cerradia nu ai idee cata speranta mi-ai dat pentru ca "babeste" sunt a 2-a generatie si din partea mamei si din partea tatalui...pt ca din ambele parti am cazuri de gemeni...plus ca ma tot gandesc...ieri am facut testul la Medlife Grivita si azi la Medlife Titan...oare conteaza atat de mult incat sa dea o valoare diferita poate chiar gresita?
Cel mai bine e sa mergi si maine sa faci beta, asa vezi daca e in scadere sau in crestere si apoi poti sa iti faci o idee! Iti doresc sa fie bine! Mult succes! pup |
|

| cerradia wrote: Cel mai bine e sa mergi si maine sa faci beta, asa vezi daca e in scadere sau in crestere si apoi poti sa iti faci o idee! Iti doresc sa fie bine! Mult succes! pup Si daca iar creste doar asa putin ce poate sa insemne? Dr mi-a spus sa refac hcGul abia miercurea viitoare si vineri si tot vineri sa ma duc si la ea la ecografie |
|

Inregistrat: 12/2/2014 Mesaje: 1226
| Amalia1982 wrote:Asta mi-a spus si ea ca are unul din cele mai performante aparate dar daca nu are nici 4 saptamani ii este imposibil sa o vada...acum nici nu stiu daca sa mai imi fac sperante sau nu
Tot ce poti sa risti is alti 40 lei pt n alt beta la 48 de ore. Dar in mod normal daca citesti peste tot despre valoarea beta in sarcina. In momentul in care creste asa trebuie sa creasca, daca nu se dubleaza ceva nu e in regula. La mine la extrauterina nu vedea doctorita nici la 7 saptamani. Ori era chioara ori nu ma credea ca am 4 teste pozitive. Dupa ce am facut cele 2 beta care reiesea ca nu se dubla, a inceput sa caute mai bine cu ecograful si subit a vazut-o pe trompa. Crede-ma eu ii ziceam sa caute mai bine ca sigur am extrauterina. Si totul am dedus dupa rezultatul analizei de sange. Trist, dar din pacate unii medicii nu sunt f atenti. Iar noi le platim consultatii cu bani grei. Mai incerca un beta in 48 ore de la ultimul. |
|

Inregistrat: 9/27/2014 Mesaje: 1182
| Adelinuta wrote:
Din ziua 16 pana in ziua 25...
Daca ovulezi pana in ziua 16, e perfect, dar daca ovulezi mai tarziu de ziua 16 ar putea sa-ti inhibe ovulatia. Duphastonul se da pentru fixarea sarcinii in caz ca se prinde,faza luteala scurta sau lipsa de progesteron. Trebuia sa-l iei. |
|
Inregistrat: 4/26/2015 Mesaje: 413
| Multumesc hope.o sa beau ceai de cretisoara din ziua 15 cand stiu sigur ca trece ovulatia.asta in cazul in care ovulez.luna asta vreau sa incerc cu teste de ovulatie sa vad daca se pozitiveaza.sincer nici nu stiu dun ce zi sa le fac.de cand ma stiu am avut un ciclu regulat ceas.acum de cateva luni imi vine tot mai repede cu 3,4 zile.as vrea sa beau ceva ceaiuri dar ceva ce sa pot bea si zilnic.ca acum tot e frig afara.oricum o sa beau si de cretisoara dar mai vreau.nu stiu cat de bine imi poate face ceaiul dar macar psihicul meu lucreaza.ma gandesc ca poate totusi ma ajuta si cine stie...poate vine si bebe. |
|

Inregistrat: 12/2/2014 Mesaje: 1226
| mya28 wrote:Multumesc hope.o sa beau ceai de cretisoara din ziua 15 cand stiu sigur ca trece ovulatia.asta in cazul in care ovulez.luna asta vreau sa incerc cu teste de ovulatie sa vad daca se pozitiveaza.sincer nici nu stiu dun ce zi sa le fac.de cand ma stiu am avut un ciclu regulat ceas.acum de cateva luni imi vine tot mai repede cu 3,4 zile.as vrea sa beau ceva ceaiuri dar ceva ce sa pot bea si zilnic.ca acum tot e frig afara.oricum o sa beau si de cretisoara dar mai vreau.nu stiu cat de bine imi poate face ceaiul dar macar psihicul meu lucreaza.ma gandesc ca poate totusi ma ajuta si cine stie...poate vine si bebe.
Incepe testele undeva prin ziua 10 in fiecare zi pana se confirma. |
|

| Fetele poate par nebuna...dar care sunt sansele sa fie totusi prea mic bebelul? Eu am avut testul de ovulatie pozitiv pe 7 octombrie...adik acum 14 zile...poate e doar prea mic ..ma scuzati daca sunt prea pisaloaga dar fac doar calcule de cateva ore... |
|

Inregistrat: 9/27/2014 Mesaje: 1182
| Amalia1982 wrote:Fetele poate par nebuna...dar care sunt sansele sa fie totusi prea mic bebelul? Eu am avut testul de ovulatie pozitiv pe 7 octombrie...adik acum 14 zile...poate e doar prea mic ..ma scuzati daca sunt prea pisaloaga dar fac doar calcule de cateva ore... Daca ai 14 zile de la ovulatie, beta trebuia sa fie mai mare si sa se dubleze... asa e in mod normal. Din pacate tie nu ti-a crescut aproape deloc... Cum zic si fetele...mai fa un beta la 48 de ore. Iti doresc sa fie la tine o exceptie, o greseala.. si sa fie bine pana la urma. |
|
|