![Nivel](/images/ranks/3.gif) Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 4/26/2015 Mesaje: 413
| Hai fetelor ca trece luna si nu mai stiu cum arata un test pozitiv.vad ca toate avem probleme cu depresia pe aici.mie imi vine sa mor sa nu mai vin la servici.am vreo 3 colege gravide si culmea niciuna din ele nu isi dorea neaparat copii.sa intamplat si pastreaza bebele.si eu care ma chinui de un an si nimic...imi vine sa plang.incerc sa fiu mai optimista acum ca incep si eu cu branca ursului si ceaiuri naturiste.vad ca multe fete au ramas asa si sper sa am si eu noroc.daca nu dupa sarbatori oricum merg la control mai amanuntit.ma rog zi de zi ca dupa sarbatori sa merg sa vad o bobita nu sa fac analize.imi doresc atat de mult sa fiu mama nici nu pot descrie in cuvinte.si cu cat e mai mare dorinta atat de mare e durerea luna de luna chiar mai mare cu fiecare luna care trece.off Doamne ajutane si pe noi!va pup si vreau sa vad teste pozitive |
|
![Avatar](/i.ashx?u=20844)
![Nivel](/images/ranks/5.gif) Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/21/2015 Mesaje: 1205
| Buna dimineata!Eu sunt "pisicutaiuby" dar a trebuie sa imi schimb anumite date pentru ca am avut probleme cu tableta,am resetat o si nu imi mai permitea sa intru cu datele vechi,,, Lily iti multumesc pentru sustinere,am citit povestea ta trista dar stii cum se spune:un sut in fund,un pas inainte!Ce e al tau epus deoparte Amalia felicitari pentru bobita si iti doresc sa ajungi cu brio la finalul sarcinii Corina sunt convinsa ca metoda cu bicarbonatul ajuta,eu inca nu mi am achizitionat irigator,am facut spalaturi exterioare si am baut apa cu putin bicarbonat,,,,ieri am fost analize printre care mi a dat sa fac o analiza la urina pe 24 ore,,,,stii cumva daca in urma acestei analize poate depista daca am glera cervicala ostila si omor mititeii sotului??dupa ce primesc rezultatele la tot ,merg din nou la endocrinolog si daca nu e nici o problema voi incepe sa fac si eu spalaturi interioare,,,,chiar o sa cer si parerea d nei dr ptr ca e o persoana deschisa si pot discuta cu ea Va pup si la cat mai multe teste duble!!! |
|
![Avatar](/i.ashx?u=19644)
Inregistrat: 12/2/2014 Mesaje: 1226
| FlorentinaC wrote:Buna dimineata!Eu sunt "pisicutaiuby" dar a trebuie sa imi schimb anumite date pentru ca am avut probleme cu tableta,am resetat o si nu imi mai permitea sa intru cu datele vechi,,, Lily iti multumesc pentru sustinere,am citit povestea ta trista dar stii cum se spune:un sut in fund,un pas inainte!Ce e al tau epus deoparte Amalia felicitari pentru bobita si iti doresc sa ajungi cu brio la finalul sarcinii Corina sunt convinsa ca metoda cu bicarbonatul ajuta,eu inca nu mi am achizitionat irigator,am facut spalaturi exterioare si am baut apa cu putin bicarbonat,,,,ieri am fost analize printre care mi a dat sa fac o analiza la urina pe 24 ore,,,,stii cumva daca in urma acestei analize poate depista daca am glera cervicala ostila si omor mititeii sotului??dupa ce primesc rezultatele la tot ,merg din nou la endocrinolog si daca nu e nici o problema voi incepe sa fac si eu spalaturi interioare,,,,chiar o sa cer si parerea d nei dr ptr ca e o persoana deschisa si pot discuta cu ea Va pup si la cat mai multe teste duble!!!
Cred ca analiza de urina ti-a dat-o sa vada daca nu ai si alte dereglari prin organism. Nu cred ca isi pot da seama daca omori mititeii din testul de urina. Mie mi-au recomandat pt FIV: sumar si desiment de urina si urocultura. Si ce crezi: surpriza e ca elimin vitamina C, adica am prea multa in organism si e tulbure si prea galbena. Iar medicul mi-a recomandat sa ma fortez sa beau mai mult de 2litri de apa pe zi. Alt ceva nimic. E clar eu ma fortez sa beau apa si abia daca ajung la 1 lintru, asta in zilele bune. Asa ca fetelor beti apa cat mai multa! |
|
![Avatar](/i.ashx?u=20651)
Inregistrat: 8/7/2015 Mesaje: 1588
| Cu bautul apei ma chinui si eu Adinuta, uneori nu pot sa beau mai mult de o gura nici daca imi simt gura uscata! Daca vara cand e cald reusesc sa ajung la 2l in restul timpului incerc sa compensez cu ceaiuri neindulcite dar si asa cu greu trec de 1l |
|
| Crissy wrote:Cu bautul apei ma chinui si eu Adinuta, uneori nu pot sa beau mai mult de o gura nici daca imi simt gura uscata! Daca vara cand e cald reusesc sa ajung la 2l in restul timpului incerc sa compensez cu ceaiuri neindulcite dar si asa cu greu trec de 1l
Eu am lucrat mult timp in conditii f nashpa ca nu puteam merge nici la baie cand aveam nevoie. Si uite asa m-am obisnuit sa nu mai beau apa deloc ca sa nu merg la baie. Acum de o luna si ceva nu mai merg la job, fac din cand in cand fotografii, "program de gravida" Nu reusesc inca sa ma obisnuiesc sa beau apa. Ieri mi-am pus o aplicatie in telefon sa ma avertizeze din ora in ora, in intervalul 7:30-21:30, sa beau apa. Sper sa si functioneze. |
|
![Avatar](/i.ashx?u=20651)
Inregistrat: 8/7/2015 Mesaje: 1588
| Adinuta wrote:Eu am lucrat mult timp in conditii f nashpa ca nu puteam merge nici la baie cand aveam nevoie. Si uite asa m-am obisnuit sa nu mai beau apa deloc ca sa nu merg la baie. Acum de o luna si ceva nu mai merg la job, fac din cand in cand fotografii, "program de gravida" ![hohot](/images/emoticons/hohot.gif) Nu reusesc inca sa ma obisnuiesc sa beau apa. Ieri mi-am pus o aplicatie in telefon sa ma avertizeze din ora in ora, in intervalul 7:30-21:30, sa beau apa. ![ras](/images/emoticons/ras.gif) Sper sa si functioneze. Asa eram si eu acum 2 ani cand lucram de la birou, o singura toaleta pe etaj, jegoasa si 20 de colegi, intre timp lucrez de acasa, apa tot nu beau si aplicatia aia m-a scos din minti pentru ca ma intrerupea in timp ce lucram deci viata lunga n-a avut. Aveam in birou o colega care in cele 8 ore de lucru dadea pe gat aproape 4l de apa si mergea la baie cam de 2 ori pe ora (da, la un moment dat chiar am notat) |
|
| Adinuta wrote:Cred ca analiza de urina ti-a dat-o sa vada daca nu ai si alte dereglari prin organism. Nu cred ca isi pot da seama daca omori mititeii din testul de urina. Mie mi-au recomandat pt FIV: sumar si desiment de urina si urocultura. Si ce crezi: surpriza e ca elimin vitamina C, adica am prea multa in organism si e tulbure si prea galbena. Iar medicul mi-a recomandat sa ma fortez sa beau mai mult de 2litri de apa pe zi. Alt ceva nimic. E clar eu ma fortez sa beau apa si abia daca ajung la 1 lintru, asta in zilele bune. Asa ca fetelor beti apa cat mai multa! Eu nu am nici o pbl sa beau lichide,cand ajung la servici fac 1 l de ceai,apoi dau cu apa,,,,in 24 ore am strans 3 l de urina:) Celelalte analize pe care le am facut sunt: creatinina urinara,cestosteroizi urinari,AMH ,17-oh progesteron,acth,anti-Tpo,cortizol,dhea-s,prolactina(pe asta o repet ca acum 2 luni imi iesise usor marita),testosteron,estradiol,,,,,abia astept sa iau rezultatele si sa vedem ce e de facut,,,,deocamdata sunt suspecta de ovare micropolichistice,,,,am facut un ecograf si la glandele suprarenale care au rol foarte important (din ce mi a explicat dr),,,,chiar acum citesc un articol si e foarte interesant
|
|
| FlorentinaC wrote:Eu nu am nici o pbl sa beau lichide,cand ajung la servici fac 1 l de ceai,apoi dau cu apa,,,,in 24 ore am strans 3 l de urina:) Celelalte analize pe care le am facut sunt: creatinina urinara,cestosteroizi urinari,AMH ,17-oh progesteron,acth,anti-Tpo,cortizol,dhea-s,prolactina(pe asta o repet ca acum 2 luni imi iesise usor marita),testosteron,estradiol,,,,,abia astept sa iau rezultatele si sa vedem ce e de facut,,,,deocamdata sunt suspecta de ovare micropolichistice,,,,am facut un ecograf si la glandele suprarenale care au rol foarte important (din ce mi a explicat dr),,,,chiar acum citesc un articol si e foarte interesant
Daca asta e problema se rezolva rapid cu tratament si ramai imediat insarcinata, avem pe aici 2 cazuri. Amalia si ElenaD94 parca, au luat tratament si in 2 luni sau chiar prima luna au ramas.
|
|
| Adinuta wrote:Daca asta e problema se rezolva rapid cu tratament si ramai imediat insarcinata, avem pe aici 2 cazuri. Amalia si ElenaD94 parca, au luat tratament si in 2 luni sau chiar prima luna au ramas. Doamne Ajuta |
|
| Fetelor eu declar ziua 1.iar a venit cu 2 zile mai repede.mi sa dereglat binisor menstra.pot incep de astazi cu branca ursului si sa continui 10 zile? |
|
| Am citit ca...ceaiul de cretisoara nu e bine sa fie baut decat pana la ovulatie pt ca nu e bun in caz de sarcina.spuneti'mi si mie un ceai care sa il pot bea in fiecare zi va rog |
|
| mya28 wrote:Fetelor eu declar ziua 1.iar a venit cu 2 zile mai repede.mi sa dereglat binisor menstra.pot incep de astazi cu branca ursului si sa continui 10 zile? Imi pare rau ca nu ai avut noroc nici luna asta,capul sus si o sa vina si bebe BU ajuta acolo unde e menstra neregulata ,haotica dar la tine nu cred ca e cazul ptr ca eu i am aratat d nei dr endocrinolog calendarul pe un an de zile unde am notat ziua cand venea menstra si la fel am avut +,- 2 zile si a zis ca asta nu inseamna ca e neregulata,,,,,,ceaiul de cretisoara se bea dupa ovulatie ca ajuta la ingrosarea endometrului,,,,alt ceai bun pe care il poti bea zilnic e cel de coada soricelului,,,,, |
|
![Avatar](/i.ashx?u=20741)
Inregistrat: 9/10/2015 Mesaje: 1883
| Si eu stiu ca ceaiul de cretisoara se bea in a doua jumatate a ciclului pt a ingrosa endometrul si chiar fara probleme si in sarcina. Stiu femei care au baut toata sarcina si care considerau ca asta le-a ajutat. |
|
![Avatar](/i.ashx?u=20389)
Inregistrat: 5/8/2015 Mesaje: 348
| Buna fetelor . Nu am mai apucat sa scriu, nu din cauza ca nu mi-a trecut supararea , ci din cauza faptului ca nu am mai avut timp, tot cu umblaturi de colo-colo am fost in perioada asta. Ieri am fost si eu din nou la ginecolog, am vrut sa vad daca am ovulat, ieri am fost in ziua 16 a cm. Din pacate, nu a vazut semne de ovulatie, dar a zis ca are 2 teorii: s-ar putea sa fi ovulat prin ziua 9 sau mai devreme si nu se mai vede nimic acum, e prea tarziu, sau nu am ovulat deloc, dar a zis ca nu se poate pronunta sigur pana ce nu vedem macar 3 luni cu eco care e situatia. Ovarele sunt curate, fara chisturi, endometrul la grosime normala, mucoasa la locul ei. De trompe a zis ca nu crede sa fie infundate din cauza faptului ca nu am avorturi si nici un fel de interventie si mai e si faptul ca sunt tanara. Ceea ce mi-a gasit la controlul manual (altfel nu stiu cum sa ii zic ), este o mica rana pe colul uterin, cel mai probabil de la o infectie netratata a zis. Ca si tratament mi-a dat ovule, si desi i-am spus ca nu am mai avut intarzieri, mi-a prescris si Duphaston, pe care eu nu l-am cumparat, am cumparat doar ovulele. Acum am menstruatia regulata, endometrul si-a revenit la grosimea normala, m-am gandit sa nu dereglez ceva cu Duphastonul, asa ca nu l-am scos. Trebuie sa merg in ziua 12 a urmatorului ciclu sa vedem daca s-a inchis rana si sa vedem ce e cu ovulatia. M-a enervat asistenta, ii tot spunea doctorului sa imi cauterizeze rana, lucru pe care nu l-am vrut nici eu si nici doctorul nu a vrut sub nici o forma din cauza faptului ca vreau sa raman insarcinata si mai ales ca nu e mare rana. Am citit ieri pe internet ca si colul inflamat provoaca infertilitate, datorita faptului ca nu lasa gigeii sa treaca, asa ca sper ca se va apropia luna norocoasa si la mine dupa ce se vindeca rana.
Amalia, sarcina usoara si la termen . Daca sunt aspirici noi, bine ati venit fetelor si sedere cat mai scurta la noi in casuta! Daca mai sunt si alte gravidute, felicitari din suflet si la fel, sarcina usoara! Dupa cum am zis, nu am apucat sa recuperez din urma
In rest va pupacesc pe toate |
|
![Nivel](/images/ranks/1.gif) Nivel: Membru
Inregistrat: 9/5/2015 Mesaje: 77
| Fetelor, ma ajutati si pe mine va rog, anul trecut in septembrie am avut o sarcina extrauterina pe trompa stanga oprita din evolutie, am urmat o cura de 6 luni cu carpicon s, plus argila cu bitter compresa, am citit ca sunt f bune pentru chisturi, raceli si alte cele, am facut acum doua luni un hsg si mi s a spus ca sunt ok doar trompa stanga este permeabila 90 %. Acum întrebarea mea este daca s a mai confruntat cineva cu asa ceva, ca simt niste intepaturi mici la ovarul stâng si îmi e frica sa nu ovulez pe partea stânga( eu stiam ca trebuie sa ovulez pe partea dreapta). Îmi e teama de o noua extrauterina... |
|
|