Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/3/2008 Mesaje: 2197
| bby88 wrote: Da, de vreo 6 luni il am regulat la 27-29 zile. Luna asta am ovulat in ziua 13 pe ovarul stang si asta insemna ca trebuia sa apara menstra pana azi. Azi am fost pt a ma programa la stimulare si mi-a facut eco sa vada daca sunt curate ovarele si mi-a zis ca pe ovarul drept am un folicul cu forma neregulata de 13mm si ca am ovulat din nou. El inainte de asta chiar m-a intrebat daca am avut zilele astea contact cu orgasm, abia dupa mi-a zis de ovulatia spontana ca poate aparea oricand asa cum s-a intamplat si la mine
Am spus, mai demult ce-i drept....., ca daca va iubiti cu pasiune, si aveti orgasm de fiecare data, exista sanse mari sa ovulati si de 2 ori intr-o luna! Asta mi-a spus-o medicul endocrinolog, ca am discutat o multime de chestii cu ea, si avea dreptate!
Hope e greu, dar tb sa ne ridicam si sa pasim mai departe pt bebele care va veni! Stiu prin ce treci, si eu am apucat sa-i vad inima batand, asa ca te inteleg perfect! |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 3/13/2015 Mesaje: 364
| dreams*** wrote:Georgy presimt ca tu esti urmatoarea care vine la gravidute!
Doamne ajuta sa fie cum zici tu,ar fi cea mai mare bucurie din viata mea,simt ca nimic nu ma mai multumeste ca nimic din ceea ce imi facea placere inainte nu mai are nici un sens pentru mine,singurul lucru care sa ma faca pe deplin fericita e bebe....
Luni plec in romania,mi-am loat bilet de vreo 3 luni,vreau sa merg sa-mi rezolv niste probleme la dentist,nici pana acuma nu mi-am facut programare caci eu tot timpul sper ca o sa raman insarcinata si sa nu cumva sa fac ceva rau,de cand am avut avortul nu am mai pus gura pe nici o pastila,nici macar un analgezic absolut nimic,am suferit de dureri de cap,de stomac,am fost racita cobza da gura pe pastile nu mai pun...
Pe 26,luni ar trebui sa-mi vina ciclu chiar cand plec,astept cateva zile sa vad daca vine si doar dupaia daca vad rosu ma duc la dentist,imi iau si tinctura de branca ursului si vreau sa merg sa-mi fac si niste analize ,eco ceva de genul...imi recomandati ceva ce ar trebui sa fac? caci sincer nici nu stiu cu ce ar trebui sa incep...te pup si sper din suflet ca gandurile tale sa se adevereasca |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/12/2015 Mesaje: 620
| Acum aștept si eu la doctorița sa vad ce îmi mai spune ca nu am fost de mult |
|
Inregistrat: 8/7/2015 Mesaje: 1588
| georgy si eu cred ca tu o sa te muti curand la gravidute ah si la faza cu dintii medicul meu de familie spune ca problemele cu dantura pot cauza probleme de fertilitate, citisem si ca saliva poate sa ucida :spermatoz si ca nu e indicata ca lubrifiant
cine mai vine cu doua liniute luna asta? haideti fetelor ca s-a cam aglomerat pe aici |
|
Inregistrat: 5/2/2015 Mesaje: 303
| Amalia1982 wrote:Va multumesc tuturor pentru urari si va doresc la toate sa auziti cat mai repede vestea cea mare. Luna aceasta a fost prima luna de metformin (Glucophage 500mg, 10 zile 1cp/12h si apoi 1cp/8h). Apoi din ziua 20 pana in ziua 28, Arefam intravag 1ovul la 12h. Am luat de asemenea Elevit si Femibion 1. Si minunatele spalaturi cu bicarbonat. Sincer, nu stiu de ce, este pur o parere personala dar le consider cele mai vinovate pentru minune. Pur si simplu asa simt eu ca ele au fost vinovate pentru minunea mea. Doamne cat ma bucur!sper sa isi faca curaj si celelalte aspirante care nu au avut incredere in mine! doinanuta cat de des ai avut contacte luna asta? georgy gya astept cu sufletul la gura si de la tine vesti bune |
|
Inregistrat: 9/27/2014 Mesaje: 1182
| Adinuta wrote:Hope, capul sus! Stiu ca nu e usor! dar daca tu nu esti ok, si el va veni...? Cum te va gasi...? Hai te rog, numai luptand vom reusi! Multumesc pentru incurajare Adinuta.. Ai dreptate, numai luptand vom reusi, dar cateodata loveste depresia... si atunci am impresia ca pentru mine visul de a fi mama este imposibil de realizat... , apoi ma incurajez, fac rost de niste optimism si sper... Tot asa o tin de un an...cad de la o extrema la alta. |
|
Inregistrat: 9/27/2014 Mesaje: 1182
| E crunt... E o durere in suflet care n-o sa dispara niciodata... Carmen, stiu povestea ta... :( |
|
| Nu a fost ovulația înca folicul de 1,9 poate se sparge în seara asta daca nu mâine pregnyl |
|
Inregistrat: 9/10/2015 Mesaje: 1883
| in ce zi esti, stelutza? |
|
Inregistrat: 3/13/2015 Mesaje: 364
| Crissy wrote:georgy si eu cred ca tu o sa te muti curand la gravidute ah si la faza cu dintii medicul meu de familie spune ca problemele cu dantura pot cauza probleme de fertilitate, citisem si ca saliva poate sa ucida :spermatoz si ca nu e indicata ca lubrifiant cine mai vine cu doua liniute luna asta? haideti fetelor ca s-a cam aglomerat pe aici
io vreau sa plec prima la gravidute...iti multumesc pentru sfat dar problema mea la dentist nu e asa grava,am o masea pe care am scos-o anul trecut si vreau sa o pun,si cum in italia costa de 10 ori mai mult deaia am preferat sa o fac in romania...acasa costa 200-300€ pe cand aici am imbracat un dinte in portelan si am dat 1.650€... |
|
Inregistrat: 12/2/2014 Mesaje: 1226
| HOPE wrote: Multumesc pentru incurajare Adinuta.. Ai dreptate, numai luptand vom reusi, dar cateodata loveste depresia... si atunci am impresia ca pentru mine visul de a fi mama este imposibil de realizat... , apoi ma incurajez, fac rost de niste optimism si sper... Tot asa o tin de un an...cad de la o extrema la alta.
Hope toate trecem prin aceleasi depresii, unele mai adanci altele mai superficiale. Unele din noi vorbim despre asta, altele nu recunosc sau evita sa spuna ca pica in depresie. Daca suntem triste si plangem nu ajutam organismul sa fie pregatit. Nu zic sa nu plangi! Trage un plans calumea si ridicate si mergi mai departe zambind. Va fi bine! Foarte curand, o sa vezi! |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 9/5/2015 Mesaje: 77
| Mare dreptate ai Adinuta, sa fim în primul rând sanatoase si sa avem grija de noi, ca daca vine bebele si noi suntem bolnavioare ca ne am stresat prea mult, iara nu i bine .. Va pup fetele si sa vedem cat mai curand doua liniute! |
|
| andy07 wrote:in ce zi esti, stelutza? e ziua 14 ca nu stiu Cum sa schimb la semnatura jos la postare |
|
Inregistrat: 7/31/2015 Mesaje: 1312
|
Asa e Carmen, chiar citisem azi dupa ce am venit de la medic vechea ta postare. Sper doar sa fie si productiva aceasta ovulatie. Parca nici nu am curaj sa ma gandesc cum ar fi daca ar fi cu ochisori.. Hopeof..capul sus. Fii tare si pozitiva si o sa vezi ca o sa fie bine Georgy, Stelutza va trimit agitate sa fugiti la burtici |
|
Inregistrat: 10/26/2013 Mesaje: 2144
| Elena nu am avut foarte multe contacte.Am avut marti, duminica si ieri. Nu am tinut cont la toate contctele.
|
|
|