Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 9/23/2015 Mesaje: 151
| doinanuta wrote:felicitari amalia!Si eu am facut luna asta spalaturi cu bicarbonat.La mine mai e o problema...ovulez tarziu si am si uter retrovers.Si gigeii ajung mai greu.Ieri ziua 17 foliculul meu era 20.Ma duc si maine.Spalaturiam facut la fiecare contact cu jumatate de ora, o ora inainte. Asa am facut si eu spalaturile cu bicarbonat o zi da una ba si la 30min-1h bebeleala |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 9/23/2015 Mesaje: 151
| Adinuta wrote:Bravo, la eco nu cred ca o sa vezi mare lucru, abia dupa saptamana 5 se vede o bobita. Dar beta va fi mai mult de ajutor, daca se dubleaza esti perfecta. Din septembrie mi-a facut dr programarea la transvaginala. Nu stiu de ce dar a fost destul de increzatoare...si eu am ramas surprinsa atunci de siguranta ei dar am zis sa nu par neincrezatoare. Acum oricum ma duc la eco chiar si dc o refac peste o saptamana. Sunt mult prea extaziata |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/26/2013 Mesaje: 2144
| andy07 wrote:Doinanuta, foliculul de 20 cred ca e suficient de mare pt a se sparge. Astepti sa se sparga singur sau faci o injectie pt spargere (pregnyl, ovitrelle)?
Cu nimic.Se rupe foliculul doar ca uneori mai tarziu, alteori mai devreme.Doctorul nu vrea sa-mi dea injectie deocamdata.Vrea sa urmareasca el sa vada cand se rupe.El zicea aseara ca se rupe ieri sau azi.Acum vad maine ca asa am patit si luna trecuta si am ajuns la 30 de am plans ca se face chist si nu s-a facut. |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/28/2015 Mesaje: 628
| Felicitari Amalia ,sarcina usoara si la termen ,te astept la gravidute .Si eu am folosit spalaturile cu bicarbonat dar in paralel am luat si branca ursului ,nu stiu care a fost mai cu efect dar uite ca a venit bebelasul dupa 2 ani de incercari ,monitorizari si en tratamente .Va trimit celorlalte aspirici mult praf de burtica si va doresc cat mai multe teste pozitive |
|
Inregistrat: 1/12/2015 Mesaje: 620
| Fetele ce ma sfatuiti eu am tot sunat doctoriČ›a dar zilele trecute a fost ocupata ca a fost de garda si sâmbata a avut urgenta eu sunt în ziua 14 deja mai are rost sa merg luna asta eu vroiam sa merg la monitorizare dar dupa semne zic ca am ovulat deja |
|
Inregistrat: 9/10/2015 Mesaje: 1883
| Dupa ziua 14 se poate vedea corpul galben daca ai ovulat deja, deci nu te duci degeaba. Plus starea endometrului. |
|
Inregistrat: 1/12/2015 Mesaje: 620
| andy07 wrote:Dupa ziua 14 se poate vedea corpul galben daca ai ovulat deja, deci nu te duci degeaba. Plus starea endometrului. am sa sun din mie ?i a?a ca tot am sunat ?i saptamâna trecuta mie jena ea e amabila da greu de gasit mai ales ca lucreaza în alt ora? |
|
Inregistrat: 4/6/2015 Mesaje: 515
| Amalia1982 wrote:Va multumesc tuturor pentru urari si va doresc la toate sa auziti cat mai repede vestea cea mare. Luna aceasta a fost prima luna de metformin (Glucophage 500mg, 10 zile 1cp/12h si apoi 1cp/8h). Apoi din ziua 20 pana in ziua 28, Arefam intravag 1ovul la 12h. Am luat de asemenea Elevit si Femibion 1. Si minunatele spalaturi cu bicarbonat. Sincer, nu stiu de ce, este pur o parere personala dar le consider cele mai vinovate pentru minune. Pur si simplu asa simt eu ca ele au fost vinovate pentru minunea mea.
Felicitari Amalia!te asteptam cu mare drag la gravidute! |
|
Inregistrat: 7/31/2015 Mesaje: 1312
| Felicitari Amalia si sarcina usoara Da cu praf de burtica si fugi la gravidute. Asteptam prima pozica de la eco Fetelor eu tocmai ce m-am intors de la eco..mie zilele astea trebuia sa imi vina si a trebuit sa merg sa vedem cum facem cu stimularea si daca sunt curate ovarele si...surpriza nu sunt. Aveam un folicul abia spart pe ovarul drept. M-a intrebat daca am avut contact cu orgasm zilele trecute, ca e posibil sa imi fi declansat o ov spontana...endometrul si el avea 9mm si a zis sa vedem ce se intampla daca mai apare menstra sau nu Deci iubiti-va fara stres pt ca orice e posibil Nu vreau sa imi fac sperante pt ca am dureri si cred ca va aparea urata dar uitati ca se poate ovula oricand
Stelutza are rost sa te duci la eco. Doar dupa ovulatie cand se vede foliculul spart ti se confirma ca e totul in regula. |
|
Inregistrat: 9/10/2015 Mesaje: 1883
| Foarte interesant, bby. De obicei ai ciclul regulat, la nr egal de zile?
|
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 6/14/2015 Mesaje: 398
| Amalia1982 wrote:Buna fetele. Azi m-am simtit rau si am aj la doctor care inainte de orice mi-a facut un beta hcG si mirare maxima....valoarea este de 14.66 si arata o sa4cina de 3-4 saptamani. O sa repet beta hcG sa vedem dc creste si pe 21 am programare la eco. Bafta tuturor ca pana la Craciun cel tarziu sa va aud pe toate ca sunteti gravidute. Va multumesc din suflet pentru toate raspunsurile si pt toate informatiile gasite aici care pe mine m-au ajutat enorm
Felicitari Amalia!sa te ajute D-zeu sa fie totul bine pana la sfarsit! |
|
Inregistrat: 7/31/2015 Mesaje: 1312
| andy07 wrote:Foarte interesant, bby. De obicei ai ciclul regulat, la nr egal de zile?
Da, de vreo 6 luni il am regulat la 27-29 zile. Luna asta am ovulat in ziua 13 pe ovarul stang si asta insemna ca trebuia sa apara menstra pana azi. Azi am fost pt a ma programa la stimulare si mi-a facut eco sa vada daca sunt curate ovarele si mi-a zis ca pe ovarul drept am un folicul cu forma neregulata de 13mm si ca am ovulat din nou. El inainte de asta chiar m-a intrebat daca am avut zilele astea contact cu orgasm, abia dupa mi-a zis de ovulatia spontana ca poate aparea oricand asa cum s-a intamplat si la mine |
|
Inregistrat: 6/18/2014 Mesaje: 570
| Felicitari, Amalia! Te asteptam cu o valoare dubla la Beta! Sarcina usoara si la termen si o bobita sanatoasa!
|
|
Inregistrat: 9/27/2014 Mesaje: 1182
| Felicitari Amalia!
Azi se implineste 1 an de cand i-am auzit inimioara ingerasului meu... am fost atat de fericita...
Depresie.. |
|
Inregistrat: 12/2/2014 Mesaje: 1226
| HOPE wrote:Felicitari Amalia! Azi se implineste 1 an de cand i-am auzit inimioara ingerasului meu... am fost atat de fericita... Depresie..
Hope, capul sus! Stiu ca nu e usor! dar daca tu nu esti ok, si el va veni...? Cum te va gasi...? Hai te rog, numai luptand vom reusi! |
|
|