Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/10/2015 Mesaje: 1883
| corina_elena50 wrote: [b]amalia1982[b] ce ai facut diferit fata de lunile trecute?ma bucur nespus cand aud ca mai vine pe lume inca un copil foarte dorit a facut diferit 2 chestii, din cele citite de mine: sex zilnic si spalaturi cu bicarbonat :) |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 7/18/2015 Mesaje: 406
| Felicitari amalia1982, ma bucur nespus cand aud ca inca o aspirica a ramas gravida...si le doresc tuturor fetelor de aici si tu incercai de ceva timp sa ramai....wow deci chiar functioneaza bicarbonatul asta, prea multe cazuri si tu si eu si corina, luna asta sper sa fie cat mai multe teste pozitive, pana la craciun sa ramana toate aspiricile gravidute!
|
|
Inregistrat: 3/13/2015 Mesaje: 364
| Nasmyne wrote:Felicitari amalia1982, ma bucur nespus cand aud ca inca o aspirica a ramas gravida...si le doresc tuturor fetelor de aici si tu incercai de ceva timp sa ramai....wow deci chiar functioneaza bicarbonatul asta, prea multe cazuri si tu si eu si corina, luna asta sper sa fie cat mai multe teste pozotive, pana la craciun sa ramana toate aspiricile gravidute!
In primul rand vreau so felicit pe AMALIA pentru bobita ei si ii doresc sa aiba o sarcina usoara si la termen.... Sa te auda Dumnezeu Nasmyne sa fim toate insarcinate in cel mai scurt timp,asa e cred ca bicarbonatul face minuni pur si simplu,eu luna asta am urmat sfatul Corine si daca e sa raman insarcinata ii voi fi recunoscatoare pe veci si voi spune tuturo femeilor sa foloseasca bicarbonat cate zile voi avea eu... despre mine pot sa zic caci iara am o lunna ciudata da de obicei,sunt ziua 22 ,am ovulat in ziua a 14-a si de prin ziua a 16 ma dor sanii ceva nemaintalnit asa de devreme cu 11 zile inainte ce ciclu si crampe pe ici pe colo...nu vreau sa-mi fac sperante iarasi dar poate poate fac si eu un bebe dupa reteta bicarbonatului va pupacesc |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/12/2015 Mesaje: 620
| Amalia1982 wrote:Buna fetele. Azi m-am simtit rau si am aj la doctor care inainte de orice mi-a facut un beta hcG si mirare maxima....valoarea este de 14.66 si arata o sa4cina de 3-4 saptamani. O sa repet beta hcG sa vedem dc creste si pe 21 am programare la eco. Bafta tuturor ca pana la Craciun cel tarziu sa va aud pe toate ca sunteti gravidute. Va multumesc din suflet pentru toate raspunsurile si pt toate informatiile gasite aici care pe mine m-au ajutat enorm felicitari si sarcina ușoară ce ma bucur |
|
Inregistrat: 8/7/2015 Mesaje: 1588
| Amalia1982 wrote:Buna fetele. Azi m-am simtit rau si am aj la doctor care inainte de orice mi-a facut un beta hcG si mirare maxima....valoarea este de 14.66 si arata o sa4cina de 3-4 saptamani. O sa repet beta hcG sa vedem dc creste si pe 21 am programare la eco. Bafta tuturor ca pana la Craciun cel tarziu sa va aud pe toate ca sunteti gravidute. Va multumesc din suflet pentru toate raspunsurile si pt toate informatiile gasite aici care pe mine m-au ajutat enorm Felicitari! Sarcina usoara si bebe sanatos! |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 10/2/2015 Mesaje: 6
| Felicitari Amalia! Sarcina usoara iti doresc! si multumesc cu ocazia asta pentru ca acum am sperante si mai mari si sunt optimista, fiind si la mine prima luna cand folosesc bicarbonat. Pana la Craciun, prindem usor usor toate barza de picior |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 9/23/2015 Mesaje: 151
| Va multumesc tuturor pentru urari si va doresc la toate sa auziti cat mai repede vestea cea mare. Luna aceasta a fost prima luna de metformin (Glucophage 500mg, 10 zile 1cp/12h si apoi 1cp/8h). Apoi din ziua 20 pana in ziua 28, Arefam intravag 1ovul la 12h. Am luat de asemenea Elevit si Femibion 1. Si minunatele spalaturi cu bicarbonat. Sincer, nu stiu de ce, este pur o parere personala dar le consider cele mai vinovate pentru minune. Pur si simplu asa simt eu ca ele au fost vinovate pentru minunea mea. |
|
Inregistrat: 12/2/2014 Mesaje: 1226
| Amalia1982 wrote:Va multumesc tuturor pentru urari si va doresc la toate sa auziti cat mai repede vestea cea mare. Luna aceasta a fost prima luna de metformin (Glucophage 500mg, 10 zile 1cp/12h si apoi 1cp/8h). Apoi din ziua 20 pana in ziua 28, Arefam intravag 1ovul la 12h. Am luat de asemenea Elevit si Femibion 1. Si minunatele spalaturi cu bicarbonat. Sincer, nu stiu de ce, este pur o parere personala dar le consider cele mai vinovate pentru minune. Pur si simplu asa simt eu ca ele au fost vinovate pentru minunea mea.
Felicitari Amalia. Ce ma bucur ca nu ai stationat pe aici foarte mult la aspirante. Dar sa nu ne parasesti de tot, mai treci sa ne incurajezi din cand in cand. Te-ai gandit sa repeti beta la 48h? Noi cele patite cu extrauterine nu mai ratam repetarea la 48h. |
|
Inregistrat: 3/13/2015 Mesaje: 484
| Amalia1982 wrote:Va multumesc tuturor pentru urari si va doresc la toate sa auziti cat mai repede vestea cea mare. Luna aceasta a fost prima luna de metformin (Glucophage 500mg, 10 zile 1cp/12h si apoi 1cp/8h). Apoi din ziua 20 pana in ziua 28, Arefam intravag 1ovul la 12h. Am luat de asemenea Elevit si Femibion 1. Si minunatele spalaturi cu bicarbonat. Sincer, nu stiu de ce, este pur o parere personala dar le consider cele mai vinovate pentru minune. Pur si simplu asa simt eu ca ele au fost vinovate pentru minunea mea. Felicitari!sarcina usoara si bebe sanatos!te asteptam la gravidute! |
|
Inregistrat: 3/13/2015 Mesaje: 484
| georgy gya wrote:In primul rand vreau so felicit pe AMALIA pentru bobita ei si ii doresc sa aiba o sarcina usoara si la termen.... Sa te auda Dumnezeu Nasmyne sa fim toate insarcinate in cel mai scurt timp,asa e cred ca bicarbonatul face minuni pur si simplu,eu luna asta am urmat sfatul Corine si daca e sa raman insarcinata ii voi fi recunoscatoare pe veci si voi spune tuturo femeilor sa foloseasca bicarbonat cate zile voi avea eu... despre mine pot sa zic caci iara am o lunna ciudata da de obicei,sunt ziua 22 ,am ovulat in ziua a 14-a si de prin ziua a 16 ma dor sanii ceva nemaintalnit asa de devreme cu 11 zile inainte ce ciclu si crampe pe ici pe colo...nu vreau sa-mi fac sperante iarasi dar poate poate fac si eu un bebe dupa reteta bicarbonatului va pupacesc Georgy presimt ca tu esti urmatoarea care vine la gravidute! |
|
| Adinuta wrote:Felicitari Amalia. Ce ma bucur ca nu ai stationat pe aici foarte mult la aspirante. Dar sa nu ne parasesti de tot, mai treci sa ne incurajezi din cand in cand. Te-ai gandit sa repeti beta la 48h? Noi cele patite cu extrauterine nu mai ratam repetarea la 48h. Da, maine dimineata o sa refac hcG iar seara am si programare la eco. |
|
| georgy gya wrote:In primul rand vreau so felicit pe AMALIA pentru bobita ei si ii doresc sa aiba o sarcina usoara si la termen.... Sa te auda Dumnezeu Nasmyne sa fim toate insarcinate in cel mai scurt timp,asa e cred ca bicarbonatul face minuni pur si simplu,eu luna asta am urmat sfatul Corine si daca e sa raman insarcinata ii voi fi recunoscatoare pe veci si voi spune tuturo femeilor sa foloseasca bicarbonat cate zile voi avea eu... despre mine pot sa zic caci iara am o lunna ciudata da de obicei,sunt ziua 22 ,am ovulat in ziua a 14-a si de prin ziua a 16 ma dor sanii ceva nemaintalnit asa de devreme cu 11 zile inainte ce ciclu si crampe pe ici pe colo...nu vreau sa-mi fac sperante iarasi dar poate poate fac si eu un bebe dupa reteta bicarbonatului va pupacesc Multumesc pt urari. Si eu am avut aceeasi problema cu sanii care la vreo saptamana dupa ovulatie s-au umflat si erau durerosi si sensibili la orice atingere. Nu mai intalnisem simptomul asta si initial m-am gandit ca era vina medicamentelor dar se pare cacera un bebe. Bafta sa fie aceeasi cauza |
|
Inregistrat: 12/2/2014 Mesaje: 1226
| Amalia1982 wrote: Da, maine dimineata o sa refac hcG iar seara am si programare la eco.
Bravo, la eco nu cred ca o sa vezi mare lucru, abia dupa saptamana 5 se vede o bobita. Dar beta va fi mai mult de ajutor, daca se dubleaza esti perfecta. |
|
Inregistrat: 10/26/2013 Mesaje: 2144
| felicitari amalia!Si eu am facut luna asta spalaturi cu bicarbonat.La mine mai e o problema...ovulez tarziu si am si uter retrovers.Si gigeii ajung mai greu.Ieri ziua 17 foliculul meu era 20.Ma duc si maine.Spalaturiam facut la fiecare contact cu jumatate de ora, o ora inainte. |
|
Inregistrat: 9/10/2015 Mesaje: 1883
| Doinanuta, foliculul de 20 cred ca e suficient de mare pt a se sparge. Astepti sa se sparga singur sau faci o injectie pt spargere (pregnyl, ovitrelle)?
|
|
|