Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/27/2014 Mesaje: 1182
| Nu stiu...dar Tutunaru asta mi se pare ca e tocator de bani :). Eu histeroscopia operatorie am facut-o la o clinica de stat, fara sa platesc un leu. Si mi-a fost facuta de un medic foarte bun. Prima operatie am facut-o la o clinica privata din cluj si am dat o gramada de bani...asta e.. n-am stiut eu cum sta treaba ..:). Oricum, daca as fi pusa din nou in situatia de a face vreo interventie, n-as mai merge la privat pt. nimic in lume. Si la stat sunt conditii f bune si medici poate mai buni. |
|
| AdinaJurescu Cel mai sigur mod in care poti depista ovulatia este monitorizarea ecografica. Si eu am ovare micropolichistice. Am facut teste si monitorizari simultan si s-a dovedit ca erau ok testele. |
|
Inregistrat: 9/10/2015 Mesaje: 1883
| Quote:adina jurescu 1987 wrote: Buna fetelor! Nu am mai scris de ceva vreme, intre timp am facut acel drilling ovarian.Acum am o nelamurire: testele de ovulatie ies pozitive doar daca nivelul Lh-ului e mare sau daca si foliculul este matur si L-h il elibereaza. Medicul a zis sa fac teste de ovulatie, mie imi este teama ca acea liniuta de test foarte rosie imi arata doar valorile LH-ului fara ca acesta sa elibereze nimiccc pt ca folicul matur nu exista.Va rog lamauriti-ma si pe mn cele care ati folosit aceste teste. Amintesc ca eu am sindrom de ovare polichistice.Foliculii mei nu ajung la maturitate si dupa 2saptamani de la operatie deja am test de ovulatie pozitiv.
intr-adevar, testele de ovulatie arata valoare crescuta de LH, nu spargerea foliculului. cel mai sigur e monitorizarea ecografica in paralel cu testele, cum a mai zis si HOPE. |
|
Inregistrat: 3/23/2015 Mesaje: 3407
| HOPE wrote:Nu stiu...dar Tutunaru asta mi se pare ca e tocator de bani :). Eu histeroscopia operatorie am facut-o la o clinica de stat, fara sa platesc un leu. Si mi-a fost facuta de un medic foarte bun. Prima operatie am facut-o la o clinica privata din cluj si am dat o gramada de bani...asta e.. n-am stiut eu cum sta treaba ..:). Oricum, daca as fi pusa din nou in situatia de a face vreo interventie, n-as mai merge la privat pt. nimic in lume. Si la stat sunt conditii f bune si medici poate mai buni. Mda... fiecare cu parerea lui , mai bn dau un ban si rezolv problema de cat sa cheltui cate putin si fara rost, daca fac o socoteala in astea 4 ani am cheltuit multi bani pe la dr si fara rost pe analize consultatii, sedinte cu laser aproape un an de zile si fara nici un rezultat, citeste pe net despre dansul sa vezi ca toti banii ii investeste in medicina nu are casa nu are masini sta cu chirie si cabinetul clinica tot spatu inchiriat e el investeste in carti pt a performa, are 5 brevete in laparoscopie si toate luate in germania in fine... |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/5/2015 Mesaje: 801
| Am reusit sa fac azi ecografie la tiroida care e ok,doar un mic nodul care nu pune probleme,o usoara guta,si mi a recomandat sa fac si eco la suprarenale si m a suspectat de ovare micropolichistice,,,,,mi a dat sa fac o lista de analize la sange printre care si amh ul,,,,sunt destul de costisitoare dar o sa fac un efort sa le efectuez si cu D Zeu inainte ! |
|
| pisicutaiuby wrote:Am reusit sa fac azi ecografie la tiroida care e ok,doar un mic nodul care nu pune probleme,o usoara guta,si mi a recomandat sa fac si eco la suprarenale si m a suspectat de ovare micropolichistice,,,,,mi a dat sa fac o lista de analize la sange printre care si amh ul,,,,sunt destul de costisitoare dar o sa fac un efort sa le efectuez si cu D Zeu inainte ! pup pisi!! sa dea D.zeu sa fie bn |
|
| Lili Eu wrote: Mda... fiecare cu parerea lui , mai bn dau un ban si rezolv problema de cat sa cheltui cate putin si fara rost, daca fac o socoteala in astea 4 ani am cheltuit multi bani pe la dr si fara rost pe analize consultatii, sedinte cu laser aproape un an de zile si fara nici un rezultat, citeste pe net despre dansul sa vezi ca toti banii ii investeste in medicina nu are casa nu are masini sta cu chirie si cabinetul clinica tot spatu inchiriat e el investeste in carti pt a performa, are 5 brevete in laparoscopie si toate luate in germania in fine... Lili, te-ai suparat ... dar ce am vrut sa subliniez e faptul ca se pot rezolva aceleasi probleme in clinici de stat, unde nu se plateste nimic. Nu oricine isi permite sa dea 50 mil pe 2 interventii. Cat despre profesionalismul dr. Tutunaru...n-am zis nimic pentru ca nu stiu nimic despre el... m-am referit strict la bani dupa ce am citit ce s-a scris pe aici... Activeaza si la stat sau doar la privat? |
|
| HOPE wrote:Lili, te-ai suparat ... dar ce am vrut sa subliniez e faptul ca se pot rezolva aceleasi probleme in clinici de stat, unde nu se plateste nimic. Nu oricine isi permite sa dea 50 mil pe 2 interventii. Cat despre profesionalismul dr. Tutunaru...n-am zis nimic pentru ca nu stiu nimic despre el... m-am referit strict la bani dupa ce am citit ce s-a scris pe aici... Activeaza si la stat sau doar la privat ? Nu m-am suparat, da la Elias, nu am dc sa ma supar eu zic doar ca de patru ani tot arunc bani pe fereastra fara rost doar sa aud, esti bine titul e ok trebuie sa ramai insarcinata si eu nu ramaneam din cauza unui amarat de polip ,eu asta vreau sa zic dar na fiecare intelege ce vrea... |
|
| Lili Eu wrote: Nu m-am suparat, da la Elias, nu am dc sa ma supar eu zic doar ca de patru ani tot arunc bani pe fereastra fara rost doar sa aud, esti bine titul e ok trebuie sa ramai insarcinata si eu nu ramaneam din cauza unui amarat de polip ,eu asta vreau sa zic dar na fiecare intelege ce vrea... Te-am inteles perfect de la inceput. Eu m-am referit la altceva, dar in fine... |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 9/23/2015 Mesaje: 151
| Buna fetele. Azi m-am simtit rau si am aj la doctor care inainte de orice mi-a facut un beta hcG si mirare maxima....valoarea este de 14.66 si arata o sa4cina de 3-4 saptamani. O sa repet beta hcG sa vedem dc creste si pe 21 am programare la eco. Bafta tuturor ca pana la Craciun cel tarziu sa va aud pe toate ca sunteti gravidute. Va multumesc din suflet pentru toate raspunsurile si pt toate informatiile gasite aici care pe mine m-au ajutat enorm |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 9/29/2015 Mesaje: 502
| Felicitari Amalia! Sa dea Dumnezeu sa fii bine si tu si bobita ta! |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 9/5/2015 Mesaje: 77
| Felicitari Amalia!!! Sa dea Dumnezeu sa fie totul bine si sa fiti amandoi sanatosi! Trimite te rog barza si pe la noi! |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 5/2/2015 Mesaje: 303
| [b]amalia1982[b] ce ai facut diferit fata de lunile trecute?ma bucur nespus cand aud ca mai vine pe lume inca un copil foarte dorit |
|
| Amalia1982 wrote:Buna fetele. Azi m-am simtit rau si am aj la doctor care inainte de orice mi-a facut un beta hcG si mirare maxima....valoarea este de 14.66 si arata o sa4cina de 3-4 saptamani. O sa repet beta hcG sa vedem dc creste si pe 21 am programare la eco. Bafta tuturor ca pana la Craciun cel tarziu sa va aud pe toate ca sunteti gravidute. Va multumesc din suflet pentru toate raspunsurile si pt toate informatiile gasite aici care pe mine m-au ajutat enorm Bravoooo sarcina usoara la termen si un puiut sanatos si frumos |
|
Inregistrat: 9/10/2015 Mesaje: 1883
| felicitari, amalia!! am citit postarile tale din urma, de cand cu testele de ovulatie, si am vazut ca ai avut teste pozitive pe 6-7-8 oct. deci azi esti cam a 12-a zi postovulator. si ai facut sex zilnic si iata ca a fost eficient, tocmai cand eu aplic o zi da, una nu :)) |
|
|