Clubul aspirantelor - 41
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Crissy
Scris: Thursday, October 15, 2015 10:05 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 8/7/2015
doinanuta wrote:
Buna fetele! Am facut si eu analixele hormonale si surprinzator sunt bune.Azi am fost la doctor si am facut eco.Am folicul de 14, 8 pe ov stang la fel ca si luna trecuta.Dreptul e in pauza.Am facut si control mamar si se pare ca sunt bine si acolo doar ca am putin canalele cam infundate.A zis doctorul ca sunt asa pt ca nu am nascut niciodata si nici nu am facyt avorturi.Sambata ma duc din nou la eco.

Super, uite niste agitate pentru foliculul tau sa se transforme in bebe luna asta majoreta majoreta majoreta
erika10
Scris: Thursday, October 15, 2015 10:15 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 9/5/2015
Elena sa fiti sanatosi si voiosi! Va pup Cheek Kiss ! Eu de abia sunt in ziua 8, dar am inceput din prima zi sa iau bu, tinctura de mladite zmeur, vit e, acid folic, beau ceai de cretisoara ?i spalari cu bicarbonat. Imi e frica sa nu iau prea multe, si sa nu fac mai rau, voi ce spuneti?
maryella77
Scris: Thursday, October 15, 2015 11:16 PM
Nivel

Inregistrat: 7/16/2013
erika10 wrote:
Elena sa fiti sanatosi si voiosi! Va pup Cheek Kiss ! Eu de abia sunt in ziua 8, dar am inceput din prima zi sa iau bu, tinctura de mladite zmeur, vit e, acid folic, beau ceai de cretisoara ?i spalari cu bicarbonat. Imi e frica sa nu iau prea multe, si sa nu fac mai rau, voi ce spuneti?

Stai linistita ca e chiar ok ce iei tu: mladitele de zmeur sunt exclusiv pt aparatul genital, pt ovare sunt mana cereasca, vit E e vitamina fertilitatii, ceaiul de cretisoara fortifica uterul si previne avortul spontan, iar spalaturile cu bicarbonat alcalinizeaza mediul vaginal dupa cum s-a tot discutat aici.Asa ca tine-te de treaba si Doamne ajuta!
carmenalina
Scris: Thursday, October 15, 2015 11:34 PM
Nivel

Inregistrat: 12/3/2008
stefy.any wrote:

Carmelina, e posibil sa fie asa cum zici ...ce-i drept azi nu am fost in toane bune si nu prea am tras-o de limba pe doctorita. Am cam fost degeaba... mi-a facut si papa nicolau si joia viitoare trebuie sa ma duc sa imi citeasca rezultatele, atunci o sa o intreb mai multe, o sa imi fac o lista cu intrebari sa vedem ce zice.
Ea parea optimista, zicea ca e mic nodulul si nu afecteaza...acum Dumnezeu cu mila, sper sa nu mai creasca. M-as baga pe un tratament naturist sa scap de el...tu te-ai operat ca sa ti-l scoata? Nu e cu risc operatia?

La eco intr-adevar mi-a iesit endometrul de 6.40 mm, cred ca e subtire nu?

Nu stiu ce risc ar fi, daca medicul stie ce face, la mine a taiat si suturat tot ce s-a putut cu laser, ca a fost si pe interior, daca e extern, atunci e mai usor prin uter se pot taia, depinde de medic si de iscusinta lui in ale chirurgiei, la mine a controlat tot ce s-a putut si a zis ca-s OK, oricum facusem si HSG inainte, iar sarcina a confirmat ca pot ramane insarcinata, doar ca nu se mentinea de la inflamatiile din interior. Inainte de a ramane, am facut tratament cu antibiotice 2 luni, in primele 5 zile a CM, cred ca asta a ajutat sa curete uterul de probleme si sa dea voie la bebe sa se prinda!
iuli33
Scris: Friday, October 16, 2015 12:37 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 8/26/2014
erika10 wrote:

Eu in luna cand am ramas insarcinata am mancat kg de zmeura si cred ca m-a ajutat, asa ca da inainte cu tinctura de zmeur ca rau nu are ce sa-ti faca.
Lili Eu
Scris: Friday, October 16, 2015 10:12 AM
Nivel

Inregistrat: 3/23/2015
Buna aspirici! Eu astept rozi cu nerabdare mai am 2 zile pana vinyes am primit si pastilutele dar astept sa vina rozi apoi incep ma tem ca daca incep sa nu dereglez ceva, am si semne de rozi , cred ca e prima data cand ii astept sa vinaLol Cheek Kiss
moa
Scris: Friday, October 16, 2015 10:27 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 4/6/2015
Fetelor am auzit de o doctorita foarte buna in infertilizare,cica se numeste Cezara Bucur.Cheek Kiss
Crissy
Scris: Friday, October 16, 2015 10:49 AM
Nivel

Inregistrat: 8/7/2015
Lili Eu wrote:
Buna aspirici! Eu astept rozi cu nerabdare mai am 2 zile pana vinyes am primit si pastilutele dar astept sa vina rozi apoi incep ma tem ca daca incep sa nu dereglez ceva, am si semne de rozi , cred ca e prima data cand ii astept sa vinaLol Cheek Kiss

Iti vine rozi chiar de ziua mea hohot Imi spui te rog ce producator au pastilutele? Cheek Kiss
bby88
Scris: Friday, October 16, 2015 11:46 AM
Nivel

Inregistrat: 7/31/2015
Lili si eu tot o data cu tine o astept desi cred ca va veni mai tarziu de la duphaston :) Sper sa iti fie bine luna viitoare si bebeleala sa dea roade dupa pauza Cheek Kiss
Voi aspirici ce ziceti? weekend-ul asta nu facem galerie nimanui?computerlove
NicoN
Scris: Friday, October 16, 2015 12:20 PM
Nivel

Inregistrat: 6/17/2015
Buna fetelor!
Eu sunt z2, tocmai mi-am facut prog la dr pentru verificarea trompelor, am niste emotii de numa uff sper sa fie totul okAngelNot
Îmi zicea dr ceva de anestezie totala de scurta durata, a mai facut cineva? Parca as vrea fara nici o anestezie mie tare frica!!! Voi ce ziceti fetelor ? Va pup pe toate si spor la bebelitcoeur
Adinuta
Scris: Friday, October 16, 2015 12:34 PM
Nivel

Inregistrat: 12/2/2014
moa wrote:
Fetelor am auzit de o doctorita foarte buna in infertilizare,cica se numeste Cezara Bucur.Cheek Kiss

Iti povesteste Cerradia despre Cezara. A facut inseminare cu ea. Apoi a inceput un fiv, dar nu a mai continuat la ea. uff
pisicutaiuby
Scris: Friday, October 16, 2015 1:06 PM
Nivel

Inregistrat: 2/5/2015
Adinuta wrote:

Ti-ai facut AMH-ul si toate analizele din ziua 3 si ziua 21? Histeroscopie? Trece vremea si ramai fara "oua" daca lasi in mainile Domnului. E o vorba Dumnezeu iti da, da nu pune si in traista. Nu te lasa pagubasa. Eu am facut chiar si analize genetice, si eu si iubitul meu. crede-ma nu ai epuizat investigatiile. Ceva sigur este daca nu ramai. Cheek Kiss

Cum e cu mutatiile genetice ,te nasti cu ele sau apar in timp?Eu am mai marturisit asta iarna ca am ramas insarcinata la 26 ani dar am renuntat din pacate ,era sarcina toxica,etc,,,relatia nu mai mergea,,,,,nici amh ul nu l am facut dar vreo 3 luni am avut teste pozitive de ovulatie ,,,,,as vrea sa ma lamuresc mai mult cu ajutorul vostru care cunoasteti si sunteti in tema,,,sper sa reusesc saptamana viitoare sa ma programez la endocrinolog,,,,,pup
pisicutaiuby
Scris: Friday, October 16, 2015 1:12 PM
Nivel

Inregistrat: 2/5/2015
NicoletaNisca wrote:
Buna fetelor!
Eu sunt z2, tocmai mi-am facut prog la dr pentru verificarea trompelor, am niste emotii de numa uff sper sa fie totul okAngelNot
Îmi zicea dr ceva de anestezie totala de scurta durata, a mai facut cineva? Parca as vrea fara nici o anestezie mie tare frica!!! Voi ce ziceti fetelor ? Va pup pe toate si spor la bebelitcoeur

Frica sa nu iti fie dar iti recomand sa faci ceva usor local,o pastiluta ,un supozitor ceva,eu am facut fara nimic si m a durut rau,,,,,dar asta ptr ca asistenta a uitat sa imi bage supozitor si eu de emotii,etc nu mi am dat seama,dar a trecut ,rezultatul a fost ok si am uitat de durere,,,succesDistanceKiss
cerradia
Scris: Friday, October 16, 2015 1:13 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 12/5/2014
moa wrote:
Eu am facut 4 inseminari cu Cezara Bucur, la prima am si ramas insarcinata, dar am pierdut sarcina. O recomandam cu caldura acum, pana in martie anu acesta. Parerea mea e ca nu isi prea mai da interesul f mult. Este o doctora buna, dar nu cred ca mai are timp. Daca te mai intereseaza ceva....
Adinuta
Scris: Friday, October 16, 2015 1:23 PM
Nivel

Inregistrat: 12/2/2014
pisicutaiuby wrote:

Cum e cu mutatiile genetice ,te nasti cu ele sau apar in timp?Eu am mai marturisit asta iarna ca am ramas insarcinata la 26 ani dar am renuntat din pacate ,era sarcina toxica,etc,,,relatia nu mai mergea,,,,,nici amh ul nu l am facut dar vreo 3 luni am avut teste pozitive de ovulatie ,,,,,as vrea sa ma lamuresc mai mult cu ajutorul vostru care cunoasteti si sunteti in tema,,,sper sa reusesc saptamana viitoare sa ma programez la endocrinolog,,,,,pup

Cu mutatiile genetice te nasti. Daca le faci odata nu le mai repeti niciodata. Eu am facut impreuna cu iubitul meu. Analize din sange, mutatii cromozomiale. M-au pus sa le fac pt ca am pierdut 3 sarcini, si au vrut sa elimine probabilitatea de o fi ceva genetic. Daca la cea extrauterina mi-ar fi facut analize a sarcinii scoase. As fi stiut cauza pierderilor si daca as fi avut probleme genetice. Cum m-am operat la elias, eu nu stiam ca se face asa ceva. Nu am cerut si nu au facut. Analizele sunt destul de scumpe genetice am platit cam 1300 lei pentru ambii parteneri, aici in Bucuresti. Cred ca in provincie e mult mai scump pt ca sunt mai putine laboratoare care sa analizeze genetic sangele.Cheek Kiss
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.