Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Da, fetelor am citit si eu tot felul de intamplari negative cu cele care au ramas dupa prima luna insa la mine o sa plece sotul din decembrie pana in mai si de aia sunt asa... chiar nu stiu daca sa incerc in noiembrie sau sa astept atatea luni.... Va pup!! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/2/2014 Mesaje: 1226
| moa wrote:[quote=m0ndream] Sper sa fie asa si la mine, sa se elimine tot si da, saptamana viitoare am sa dau tel la Filantropia sa vad cand e de garda doamna doctor care m-a vazut cand am fost prima oara si am sa merg tot acolo, si eu am mai multa incredere in ei, la cate cazuri au vazut. Moa Tu ai ramas dupa primul ciclu?[/quote In aprilie am avut avortul,in mai mi_a venit ciclul si in iunie nema ciclu. Dar poate e mai bine sa asculti fetele.eu daca gaseam acest site si vedeam atatea experiente nu cred ca as fii riscat sa nu ma feresc cel putin 3 luni! Oricum dupa un avort ramane o sechela.eu si acum la 18 saptamani cand ma duc la wc stau cu frica ca poate vad pe tampon sange. Ps: eu am pierdut sarcina din cauza unei trombofilii pe care nu stiam ca o am. Va urez succes fetelor si sa dea bunul Dumnezeu sa vad si la voi 2 liniute!
Si eu la fel tot din cauza trombofiliei. Dar cum ai reusit sa mai raia ca eu nu mai reusesc de 15 luni. |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 4/6/2015 Mesaje: 515
| Adinuta wrote:Si eu la fel tot din cauza trombofiliei. Dar cum ai reusit sa mai raia ca eu nu mai reusesc de 15 luni.
1 an m_am chinuit sa raman,nu stiu daca are sau nu legatura dar am fost impreuna cu sotul meu la prislop la Arsenie Boca sa ne rugam ,apoi imediat am ramas,prima oara avortul si acum. |
|
Inregistrat: 3/23/2015 Mesaje: 3407
| Multumesc fetelor!!! azi sunt mai optimista stiu ca va fi bn mergem inainte |
|
Inregistrat: 6/17/2015 Mesaje: 1021
| pisicutaiuby wrote: Eu am facut in iulie,,,a fost dureros ptr ca nu mi au dat nimic inainte ptr durere,,,,la inceput mi a spus ca sunt suspecta de polipi,apoi ca e totul in regula,,,
Si cum se procedeaza? Se introduce substan?a de contrast? Unde ai facut ?i cât a costat? Mul?umesc mult! Doamne ajuta la cat mai multe liniute! |
|
| HOPE wrote: Pe mine nu m-a durut deloc... si nu exagerez.. Depinde de doctor.
Si sunt în regula trompele? |
|
| m0ndream wrote:Da, fetelor am citit si eu tot felul de intamplari negative cu cele care au ramas dupa prima luna insa la mine o sa plece sotul din decembrie pana in mai si de aia sunt asa... chiar nu stiu daca sa incerc in noiembrie sau sa astept atatea luni.... Va pup!! Am o prietena care a pierdut si luna urmatoare a ramas din nou si are un baietel perfect sanatos, cred ca cel mai mult conteaza sa fie ovulul ok! Sa iti dea Doamne Doamne un bebe sanatos si la termen! |
|
| Lili Eu wrote:Buna fetele!!! Analizele sunt ok si ma programat luni pt operatia, va pup si sa aveti o zi buna nici eu nu sunt in lista Doamne ajuta sa fie totul bine! |
|
| NicoletaNisca wrote:Buna! Si eu vreau în lista de aspirici Am fost astazi la control si mi-a recomandat doctorul sa facem hsg? Care ati facut? Este dureros? Multumesc! si eu am facut hsg la mn a durut nu foarte rau dar a durut, dr a zis ca e bn ca doara pt ca atunci se desfunda trompele |
|
| [quote=NicoletaNisca] Doamne ajuta sa fie totul bine![/quotMs |
|
Inregistrat: 9/10/2015 Mesaje: 1883
| Salutare, fetelor! Si la mine tot pe 5 ar fi ziua nedorita...
As dori sa stiu daca momentan sunt in grup fete care fac stimulare ovariana si cum se simt de la tratament. Mi se pare un pic greu de indurat, da niste stari neplacute dar cel mai rau mi se pare ca se pun toat sperantele in acest tratament (cel putin eu) si asteptarile sunt mari iar dupa prima luna am fost dezamagita ca deh, nu s-a prins nimic.
Am vazut ca mai sunt si fete cu trombofilie, am si eu doua mutatii, MTHFR A1298C heterozigot polimorfic si gena PAI-1 heterozigot. Inca nu am fost la un hematolog (dr ginecolog mi-a zis sa ma duc) si iau doar aspenter. |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 9/29/2015 Mesaje: 502
| Suntem trei fete care asteapta ziua de 5!
Nu stiu ce sa zic, la mine incep sa apara pe ici-colo cate un cosulet asa cum imi apare deobicei cand trebuie sa imi vina cm. In plus, azi a aparut o secretie alb-galbuie pe care nu am mai avut-o pana acum. Astept sa vad ce o fi! |
|
Inregistrat: 12/2/2014 Mesaje: 1226
| andy07 wrote:Salutare, fetelor! Si la mine tot pe 5 ar fi ziua nedorita...
As dori sa stiu daca momentan sunt in grup fete care fac stimulare ovariana si cum se simt de la tratament. Mi se pare un pic greu de indurat, da niste stari neplacute dar cel mai rau mi se pare ca se pun toat sperantele in acest tratament (cel putin eu) si asteptarile sunt mari iar dupa prima luna am fost dezamagita ca deh, nu s-a prins nimic.
Am vazut ca mai sunt si fete cu trombofilie, am si eu doua mutatii, MTHFR A1298C heterozigot polimorfic si gena PAI-1 heterozigot. Inca nu am fost la un hematolog (dr ginecolog mi-a zis sa ma duc) si iau doar aspenter.
Nu vreau sa te deprim dar eu am facut stimulare cu clostylbegit 3 luni, la eco arata totul promitator, nu s-a intamplat nimic in final. De retinut am o singura trompa si 2 stimulari am ovulat unde trebuie a 3-a a fost degeaba. Am facut si injectie pentru declansarea ovulatie si pe langa asta si cate 10 clexane incepand cu ziua a 5-a dupa ovulatie. Nimic. Tratamentul pe mine nu m-a afectat deloc. Nu am simtit decat micile misculatii la ovare in rest nimic. Ah si poate m-am ingrasat 2 kg dar cred si pentru ca mananc mai mult. |
|
Inregistrat: 9/10/2015 Mesaje: 1883
| Ce-i drept la monitorizare mai promitator a fost luna trecuta, cand am avut foliculi mai multi si mai mari, dar am facut si un tratament mai agresiv- menopur 1f/zi Z3-Z7 si clostilbegyt 1/zi din Z3, apoi in ziua 13 inj cu pregnyl. am avut dureri mari la ovarul drept toata luna (ovulez doar cu dreptul, nu stiu de ce, dar de cand imi monitorizez ovulatia nu am avut niciodata foliculi la stangul, s-a mirat si doctora), iar luna aceasta am luat doar clostilbegytul, 2/zi, 5 zile, pregnyl in z13 si duphaston din Z16 si m-am simtit mai bine, aproape ca nu am avut simptome, in afara de constipatie pe care o am de doua luni aproape de cand am inceput stimularea. nu am mai luat menopur deoarece e scump, 5 fiole aproape 400 ron. |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| NicoletaNisca wrote: Am o prietena care a pierdut si luna urmatoare a ramas din nou si are un baietel perfect sanatos, cred ca cel mai mult conteaza sa fie ovulul ok! Sa iti dea Doamne Doamne un bebe sanatos si la termen!
Doamne ce bucurie ar fi sa se termine cu un bebe sanatos si la termen!! |
|
|