Clubul aspirantelor - 41
Subiectul anterior · Subiectul urmator
maryella77
Scris: Thursday, October 15, 2015 1:07 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 7/16/2013
carmenalina wrote:
Marry, ma bucur ca esti prin zona, iti simteam lipsa fizica, si a informatiilor, mai ales ca sunt fete noi cu multe dileme si probleme. iloveyou iloveyou Cheek Kiss
Amalia poate ar tb sa vb si cu un endocrinolog, el este cel bine informat cum sa te regleze hormonal, si apoi cu ginecologul tau se rezolva si problema cu bebe!

Carmen merci.Cheek Kiss
Amalia are dreptate Carmen,endocrinologul e cel mai indicat sa iti dea tratamentul.Din pacate inca la noi nu s-au obisnuit medicii sa lucreze in colaborare cum ar fi normal si in beneficiul pacientei.Endocrinologul citeste altfel analizele decat un ginecolog si ca uterul si ovarele sa functioneze ok trebuie ca glandele sa functioneze ok.Si eu , desi analizele pt tiroida mi-au iesit ok vreau sa ajung la un endocrinolog sa vedem ce zice.
stefy.any
Scris: Thursday, October 15, 2015 3:47 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 9/29/2015
Buna fetelor!
Am venit de la ginecolog. Mi-a zis ca am un nodul fibromatos de 2.5 cm dar ca nu e problematic, nu acopera cavitatea. Eu sunt putin trista pentru ca mama a avut 5 noduli, dar a avut noroc ca ea a intrat la menopauza si au dat inapoi. La mine au aparut acum, mi se pare ca sunt prea tanara ca sa fac asa ceva...
Doctorita a zis ca imi da unda verde la bebe, ca e posibil ca nodulul sa creasca pe perioada sarcinii, asta daca raman, si ca va da inapoi dupa nastere.

Voi ce stiti despre nodulii astia?
carmenalina
Scris: Thursday, October 15, 2015 4:31 PM
Nivel

Inregistrat: 12/3/2008
Stefy, o cam contrazic pe doctorita ta, eu am avut nodul de 2,2 cm si dupa ce-am ramas insarcinata au crescut la 4 cm, si-am pierdut sarcina, a tb sa ma operez si sa-i scot, ca e erau 2 de aceeasi dimensiune, unul pe-afara si unul pe interior, de aceea acum sunt la interzis de bebe pana in decembrie. Nimeni nu poate sa stie cum vor reactiona nodulii la o sarcina, sunt presupuneri......Mai bine ai scapa de el, inainte de a face bebe...tu faci cum crezi, poate din cauza lui nu poti sa ramai, ca acolo unde este ele, tesutul uterin e mai inflamat, endometrul e mai putin dezvoltat si nu poate sustine o sarcina, nu are cum sa stie acum, unde se va prinde bobita ta, ca a mea exact langa nodul s-a dus.....NuStiu
dreams***
Scris: Thursday, October 15, 2015 4:36 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 3/13/2015
georgy gya wrote:
Buna dragele mele,si bine ai venit Alexandra printre noi....

Eu am o curiozitate care ma roade ,poate cele mai experimentate reusiti sa ma lamuriti,practic eu sunt in ziua 15,ma rog am fost ieri adica marti,luni in a 14-a zi am ovulat stiu sigur caci ma intepat ovarul drept tare pe la 16 dupa amiaza,si plus ca mi-a confirmato mucusul si temperatura bazala,duminica noaptea adica a 13-a zi am bebelit binenteles nu inainte sa fac spalaturi cu apa si bicarbonat acu ce ma roade pe mine e ca azi ,a 15-a zi am avut dureri in zona trompei drepte cam vreo 2 ore ba ma strangea ma ba intepa si simteam ca e asa mai tare si cand apasam ma durea..Stie careva dintre voi daca are vreo legatura toata chestia asta?daca asta e timpul necesar ca sa se poata forma un posibil bebe sau gresesc eu?asta ma intreb incontinu....va pupacesc si va doresc cati mai multi bebeicomputerlove

Georgy si eu am avut intepaturi la ovarul drept cu care am ovulat cateva zile bune dupa ovulatie si era bebe de vina SimplyLove Doamne ajuta sa fie si la tine tot bebe!Cheek Kiss
georgy gya
Scris: Thursday, October 15, 2015 4:48 PM
Nivel

Inregistrat: 3/13/2015
dreams*** wrote:

Georgy si eu am avut intepaturi la ovarul drept cu care am ovulat cateva zile bune dupa ovulatie si era bebe de vina SimplyLove Doamne ajuta sa fie si la tine tot bebe!Cheek Kiss

Doamne ajuta sa fie asa,ar fi ceva perfect...inca nu ma pot pronunta cu nimic deoarece sunt doar in ziua 17 mai am cel putin 10 zile pana sa-mi vina menstra,daca vine binenteles...plus ca nu mai stiu ce si cum vine caci e haotica,sare de la 25 de zile da 32 in alta luna vine la 28 alta la 30 iara la 26....eu care ma laudam cu un ciclu ceas elvetian in fiecare a 28-a zi dimineata la trezile veneau uratii fara simptome majore sau dureri...acum e un chin pur si simplu ma simt foarte rau, in fiecare luna cred ca sunt gravida pt ca asa simptome aiurea am sau probabil asta vreau eu sa cred...NuStiu

daca luna asta s-ar prinde vreun bebe la mine as avea termenul sa nasc pe 7 iulie,fix de aniversarea casatoriei noastre,mai perfect de asa nu se poate...SimplyLove

te pupacesc Dreams si iti multumesc de gandurile bune...computerlove iloveyou
stefy.any
Scris: Thursday, October 15, 2015 5:53 PM
Nivel

carmenalina wrote:
Stefy, o cam contrazic pe doctorita ta, eu am avut nodul de 2,2 cm si dupa ce-am ramas insarcinata au crescut la 4 cm, si-am pierdut sarcina, a tb sa ma operez si sa-i scot, ca e erau 2 de aceeasi dimensiune, unul pe-afara si unul pe interior, de aceea acum sunt la interzis de bebe pana in decembrie. Nimeni nu poate sa stie cum vor reactiona nodulii la o sarcina, sunt presupuneri......Mai bine ai scapa de el, inainte de a face bebe...tu faci cum crezi, poate din cauza lui nu poti sa ramai, ca acolo unde este ele, tesutul uterin e mai inflamat, endometrul e mai putin dezvoltat si nu poate sustine o sarcina, nu are cum sa stie acum, unde se va prinde bobita ta, ca a mea exact langa nodul s-a dus.....NuStiu

Carmelina, e posibil sa fie asa cum zici ...ce-i drept azi nu am fost in toane bune si nu prea am tras-o de limba pe doctorita. Am cam fost degeaba... mi-a facut si papa nicolau si joia viitoare trebuie sa ma duc sa imi citeasca rezultatele, atunci o sa o intreb mai multe, o sa imi fac o lista cu intrebari sa vedem ce zice.
Ea parea optimista, zicea ca e mic nodulul si nu afecteaza...acum Dumnezeu cu mila, sper sa nu mai creasca. M-as baga pe un tratament naturist sa scap de el...tu te-ai operat ca sa ti-l scoata? Nu e cu risc operatia?

La eco intr-adevar mi-a iesit endometrul de 6.40 mm, cred ca e subtire nu?
Adinuta
Scris: Thursday, October 15, 2015 5:59 PM
Nivel

Inregistrat: 12/2/2014
stefy.any wrote:

La eco intr-adevar mi-a iesit endometrul de 6.40 mm, cred ca e subtire nu?

Daa sub 7 nu se prinde bebe. Depinde si in ce zi ai facut eco. Daca era in ziua 10, endometru 6.4 , atunci nu e sufiecient. Daca e in ziua 7...mai poate creste pana la ovulatie. Eu la ultima eco in ziua 13 aveam endometru 13, si am ovulat in ziua 14 sau 15. Acum sper sa nu se fi prins nimic, ca am facut rost de vaccin si maine ma duc sa-l fac. E risc si daca il fac si daca nu-l fac. Nu-mi plac chestiile astea gri.
stefy.any
Scris: Thursday, October 15, 2015 6:26 PM
Nivel

Adinuta wrote:

Daa sub 7 nu se prinde bebe. Depinde si in ce zi ai facut eco. Daca era in ziua 10, endometru 6.4 , atunci nu e sufiecient. Daca e in ziua 7...mai poate creste pana la ovulatie. Eu la ultima eco in ziua 13 aveam endometru 13, si am ovulat in ziua 14 sau 15. Acum sper sa nu se fi prins nimic, ca am facut rost de vaccin si maine ma duc sa-l fac. E risc si daca il fac si daca nu-l fac. Nu-mi plac chestiile astea gri.

L-am facut azi, ziua a 7 de la prima zi a menstruatiei. Pe 9 mi-a venit, azi am facut ecografia. M-a cam pus pe ganduri nodulul ala fibromatos...
Adinuta
Scris: Thursday, October 15, 2015 6:30 PM
Nivel

stefy.any wrote:

L-am facut azi, ziua a 7 de la prima zi a menstruatiei. Pe 9 mi-a venit, azi am facut ecografia. M-a cam pus pe ganduri nodulul ala fibromatos...

E bine in ziua 7 , 6.4 ar avea timp sa creasca pana peste 7 lejer
stefy.any
Scris: Thursday, October 15, 2015 6:40 PM
Nivel

Adinuta wrote:

E bine in ziua 7 , 6.4 ar avea timp sa creasca pana peste 7 lejer

Aha, ok! Mersi pentru incurajare! Bafta la bebe!
Adinuta
Scris: Thursday, October 15, 2015 6:44 PM
Nivel

stefy.any wrote:

Aha, ok! Mersi pentru incurajare! Bafta la bebe!

Daca maine fac vaccinul antirubeola mai am de asteptat cu bebe. Pana in decembrie. Pana atunci "pregatim terenul". hohot
NicoN
Scris: Thursday, October 15, 2015 8:11 PM
Nivel

Inregistrat: 6/17/2015
ElenaD94 wrote:

Eu sunt bine, sambata implinim 12 sapt si trecem in trim 2...am grija cat pot de mine si ma rog sa fie la fel de bine ca si pana acum. Va urez sanatate si sa nu va pierdeti speranta niciodata. Un medic bun cum a zis si corina, poate face diferenta. La mine asta a fost ceea ce a contat enorm.

Doamne ajuta! Sa ai o sarcina usoara! Cheek Kiss
cerradia
Scris: Thursday, October 15, 2015 9:08 PM
Nivel

Inregistrat: 12/5/2014
Adinuta wrote:

Daca maine fac vaccinul antirubeola mai am de asteptat cu bebe. Pana in decembrie. Pana atunci "pregatim terenul". hohot
Ma bucur ca ai gasit vaccinul! Pupici!
andy07
Scris: Thursday, October 15, 2015 9:26 PM
Nivel

Inregistrat: 9/10/2015
Buna seara, am si eu o curiozitate si poate stiti voi: am auzit pe cineva ca o durata mai mare a actului sexual are ca efect producerea unei cantitati mai mari de sperma. Pe de alta parte, am citit (pe net, acum ceva timp, nu stiu sa va zic sursa) ca un preludiu prelungit duce la alterarea calitatii spermei si ca ar muri mai multi spermatozoizi in lichidul seminal pana la ejaculare, si deci un act sexual mai rapid si mai la obiect ar fi mai eficient. Aveti idee despre treaba asta? pupici
doinanuta
Scris: Thursday, October 15, 2015 10:00 PM
Nivel

Inregistrat: 10/26/2013
Buna fetele! Am facut si eu analixele hormonale si surprinzator sunt bune.Azi am fost la doctor si am facut eco.Am folicul de 14, 8 pe ov stang la fel ca si luna trecuta.Dreptul e in pauza.Am facut si control mamar si se pare ca sunt bine si acolo doar ca am putin canalele cam infundate.A zis doctorul ca sunt asa pt ca nu am nascut niciodata si nici nu am facyt avorturi.Sambata ma duc din nou la eco.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.