Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/23/2015 Mesaje: 3407
| andy07 wrote:http://www.bioelemente.ro/mentine-te-tanar-dhea.html
Lili, vezi in linkul pus de mine, il poti comanda (l-am pus si mai sus sa il vezi dar nu stiu de ce nu merge). nu stiu ce gramaj ti s-a recomandat, asta e de 50 mg (am citit ca e doza suficienta pt o zi) deci pt 3 luni iti ajung 2 cutii, fiind cate 50 cp/cutie ms,eu trebuievsa iau de 25 mg trei pe zi aa si sa vad ce rezolva al meu maine, am vazut ca pe net snt mai multe firne care produc acest medicament, eu una nu prea am incredere in a comanda pe net, daca in pastila e alceva de cat ceia ce trebuie? daca nu gasesc o sa comand si pe net. |
|
Inregistrat: 8/7/2015 Mesaje: 1588
| Eu citisem despre DHEA acum cateva luni in cartea (Ghidul femei nerabdatoare sa devina mama) uitati ce zice acolo..
Quote:Suplimentele de DHEA (dehidroepiandrosteron) Întrucât DHEA este un hormon, unele farmacii pun un avertisment în cutie, alaturi de sticlu?e. Asta m-a facut sa ma gândesc la posibilitatea malforma?iilor. I-am scris un e-mail doctorului Gleicher, iar el mi-a raspuns: „Nu exista dovezi despre un numar mai mare de malforma?ii ale fatului ?i nici motive sa credem ca vor aparea”, mai ales ca femeile opresc tratamentul cu DHEA dupa ce testul de sarcina iese pozitiv. În plus, DHEA se gase?te în mod natural în organism ?i oricum are un nivel mai ridicat la femeile însarcinate. („Placenta este ca o fabrica de DHEA”, mi-a scris el.) ?i întrucât femeile care au luat DHEA au avut mai mul?i embrioni normali, riscul de malforma?ii cromozomiale ca sindromul Down este redus.
Ar trebui sa iei DHEA? Majoritatea cercetarilor au la baza fertilizarea in vitro, a?a ca este greu de spus daca va avea efect în cazul concep?iei naturale, de?i medicii au vazut mai multe cazuri de femei, ca Melissa, care au ramas însarcinate natural dupa ce au luat DHEA. Eficien?a sa este mai evidenta la femeile peste 35 de ani ?i mai ales la femeile peste 40. A?a ca s-ar putea sa merite sa încerci daca ai peste 35 de ani, dar nu ?i daca e?ti mai tânara. Daca ?tii deja ca ai un nivel ridicat de FSH (hormonul de stimulare foliculara) sau o rezerva ovariana redusa, DHEA î?i poate fi de mare ajutor. Dar pentru ca DHEA face sa creasca ?i nivelul de estrogen, la fel ca ?i vitex, poate duce la întârzierea ovula?iei la femeile cu cicluri regulate. Prin urmare, ai putea sa încerci sa iei DHEA una–doua luni atunci când înca nu dore?ti sa ramâi însarcinata, pentru a vedea cum te afecteaza. Sau, ca ?i cu vitex sau Fertility Blend, ai putea sa începi sa iei DHEA numai dupa ce ai încercat ?ase luni fara rezultat.
Doza recomandata de DHEA este 25 de miligrame de trei ori pe zi, iar cele mai bune rezultate apar dupa patru–cinci luni, deci a?teapta macar atât pentru a vedea efectul. De?i cercetarile actuale afirma ca nu e nicio problema sa iei DHEA în aceste doze, nu ar trebui sa prelunge?ti tratamentul mai mult de un an ?i ar trebui sa-l întrerupi când testul de sarcina ?i-a ie?it pozitiv sau daca a?a î?i recomanda medicul. Cercetarile sunt înca într-un stadiu ini?ial, dar este de bun augur ca exista ceva — orice — care sa aiba efect în cazul femeilor care considerau ca singura lor ?ansa de a face un copil este o donatoare de ovule.
PS: daca vrea vreuna din voi cartea cu cea mai mare placere o trimit pe mail sau o urc undeva de unde s-o puteti descarca |
|
Inregistrat: 3/23/2015 Mesaje: 3407
| Crissy wrote:Eu citisem despre DHEA acum cateva luni in cartea (Ghidul femei nerabdatoare sa devina mama) uitati ce zice acolo.. PS: daca vrea vreuna din voi cartea cu cea mai mare placere o trimit pe mail sau o urc undeva de unde s-o puteti descarca Multumesc mult!!! e chear doza pe care a recomandat-o dr 25 mg de 3 ori pe zi |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 9/23/2015 Mesaje: 151
| Buna fetele. Nu am reusit sa scriu zilele astea. De sambata am o durere de sani crunta, abia ma pot atinge. Nu am patit niciodata asa ceva. De la ce poate sa fie asta? |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 9/5/2015 Mesaje: 77
| E printre primele simptome ca fecundarea a avut loc...simptome de bebitza, la tine numai ce o trecut ovulatia nu ? |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 4/26/2015 Mesaje: 413
| Erika nu am auzit niciodata ca daca ai un ciclu scurt si cantitativ si ca durata nu ovulezi.doamne fereste ca eu tot asa il am.ma tine doua zile a treia doar scurgeri maronii.sper sa nu fie asta motivul pt care nu raman insarcinata |
|
| erika10 wrote:E printre primele simptome ca fecundarea a avut loc...simptome de bebitza, la tine numai ce o trecut ovulatia nu ? Da...conform controvesatelor teste de saptamana trecuta, eu zic ca pe 7 am avut un test de ovulatie aproape pozitiv. Nu am avut niciodata simptomul asta. La cea mai mica atingere ma dor sanii... |
|
| Amalia1982 wrote: Da...conform controvesatelor teste de saptama trecuta, eu zic ca pe 7 am avut un test de ovulatie aproape pozitiv. Nu am avut niciodata simptomul asta. La cea mai mica atingere ma dor sanii...
poate isi pregateste cuibusorul un |
|
| Lili Eu wrote: Multumesc mult!!! e chear doza pe care a recomandat-o dr 25 mg de 3 ori pe zi Cu multa placere! Iti tin pumnii sa fie totul bine si cat mai repede |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 9/5/2015 Mesaje: 77
| Mya, am citit eu aiurea, spunea Adinuta ca din cauza endometrului, ca e prea subtire ?i nu prea are ce sa se elimine, pentru ingrosare stiu ca e bun ceaiul de cretisoara:1 |
|
| Crissy wrote:poate isi pregateste cuibusorul un Nu pot decat sa sper atat pt mine cat si pentru restul aspirantelor de aici
|
|
Inregistrat: 9/10/2015 Mesaje: 1883
| erika10 wrote:Mya, am citit eu aiurea, spunea Adinuta ca din cauza endometrului, ca e prea subtire ?i nu prea are ce sa se elimine, pentru ingrosare stiu ca e bun ceaiul de cretisoara:1
eu sunt contraexemplu : luna trecuta am baut zilnic ceai de cretisoara si luat duphastson 10 zile- ambele ingroasa endometrul, cu toate astea am avut ciclu f putin. |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/5/2015 Mesaje: 801
| Buna dimineata fetelor Am ramas in urma cu postarile dar de azi am revenit la normal si am inceput si serviciul,,,,nunta a iesit mai bine decat ne asteptam M am trezit cu dureri de burtica si azi e ziua cand trebuie sa apara menstra,,,,,,in rest nici un simptom,,,,doar o mare oboseala dupa petreceri Va pup si multa bafta celor care sunt la testare |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 11/19/2014 Mesaje: 606
| Amalia1982 wrote:Buna fetele. Nu am reusit sa scriu zilele astea. De sambata am o durere de sani crunta, abia ma pot atinge. Nu am patit niciodata asa ceva. De la ce poate sa fie asta?
Buna. La mine asta a fost primul semn de sarcina. Inainte cu o saptamana sa imi vina menstra a aparut o durere de sani atat de puternica incat nici bratele pe langa corp nu le mai suportam imi venea sa le ridic tot timpul...nu suportam nicio atingere. Durerea era localizata lateral spre axila, ulterior cand sarcina a avansat a inceput sa ma doara tot sanul. Ori poate sa fie o insuficienta de progesteron. Mie nu mi.a trecut prin cap ca as fi insarcinata eram ferm convinsa ca e o dereglare hormonala. Testul mi.a iesit la fix 4 sapt de la prima zi a ultimei menstre, sambata mi.a venit menstra si peste 4 sapt tot sambata am avut test pozitiv. Iti tin pumnii !!! Daca nu ma insel parca ai ovare polichistice? Asa am si eu. |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 6/14/2015 Mesaje: 398
| Amalia1982 wrote:Buna fetele. Nu am reusit sa scriu zilele astea. De sambata am o durere de sani crunta, abia ma pot atinge. Nu am patit niciodata asa ceva. De la ce poate sa fie asta?
Doamne ajuta sa fie bebe!!! Mie nici azi nu mi-au venit uratii!!! Sper sa fie si la mine bebe! |
|
|