Clubul aspirantelor - 41
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Ligia8
Scris: Thursday, October 1, 2015 12:41 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 9/30/2015
Buna fetelor! Sunt noua aici. Am citit unele dintre mesajele voastre computerlove si ma bucur mult pt cele cu teste pozitive, iar pt celelalte imi pare rau si Dumnezeu sa va ajute cat mai curand sa aveti POZITIV !!! Si eu sunt una dintre aspirante...acum sunt in cele 2 saptamani de asteptare... Cam prin 05 oct trebuie sa vina rozi , dar nu o astept. Sa vedem ce va fi. Cum o vrea Dumnezeu! Va pup pe toate si va doresc teste pozitive ! Cheek Kiss Hands
Ligia8
Scris: Thursday, October 1, 2015 12:56 PM
Nivel

Lili Eu wrote:
Buna fetele!!! Analizele sunt ok si ma programat luni pt operatia, va pup si sa aveti o zi bunaCheek Kiss hearts nici eu nu sunt in listaBlushing

Lili , iti doresc succes la operatie si fi increzatoare ca dupa operatie la scurt timp totul va fi bine bounce
pisicutaiuby
Scris: Thursday, October 1, 2015 1:07 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 2/5/2015
Ligia si Stefy bine ati venit in clubul nostru si va doresc sa va ia barza cat mai repede de aiciAngel
Lily mult succes cu operatia si sunt sigura ca dupa vei deveni repede mamicutacomputerlove
stefy.any
Scris: Thursday, October 1, 2015 3:03 PM
Nivel

Inregistrat: 9/29/2015
Multumesc pentru urarile de bun venit! Astept sa vedem daca saptamana viitoare apar rudele de la lacul rosu, eu una sper sa nu, pe 5 ar trebui sa isi faca aparitia...offf! Doamne ajuta!
Va pup si va tin pumnii la toate!
Ligia8
Scris: Thursday, October 1, 2015 3:22 PM
Nivel

pisicutaiuby , multumesc . si eu iti doresc la fel , sa te muti cat mai curand la gravidute Cheek Kiss Angel

stefy.any si mie tot sapt viitoare pe 5 ar trebui sa imi vina , dar sper sa nu vina . angel
AnonymAB
Scris: Thursday, October 1, 2015 3:28 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Adinuta wrote:
m0ndream Eu am avut 2 avorturi spontane, la nici unul din ele nu m-au chiuretat. La 5 saptamani si alta la 6si 3 zile. Eu am sangerat un pic mai abundent la prima cam 8 zile, iar la al 2-a am sangerat putin mai mult decat la o menstra (cantitativ si ca timp). La prima mi-au dat niste medicamente sa opreasca sangerarea dupa o vreme, nu mai stiu exact dupa cate zile mi-au zis sa incep sa iau. Ar trebui sa caut reteta , dar sigur sigur nu erau medicamente care sa elimine sarcina erau doar pentru a opri sangerarea la un moment dat. La nici una din ele nu am avut complicatii sa ramana ceva pe acolo, recunosc ca in cazul meu nu s-a vazut nimic in uter la eco. Deci practic nu se implantase nimic. In caz ca te ajuta informatia. Dar eu am incredere in cei de la Filantropia mai mult decat un medic de cabinet care ar vrea sa iti faca chiuretaj ca sa iti ia banii. Mai bine te intorci la Filantropia, le povestesti si ii rogi sa te consulte, chiar asa cu sangerare cum esti. Si sa iti spuna ei daca e cazul de chiuretaj.
Te pup. Si multa bafta sa iei decizia buna!

Sper sa fie asa si la mine, sa se elimine tot si da, saptamana viitoare am sa dau tel la Filantropia sa vad cand e de garda doamna doctor care m-a vazut cand am fost prima oara si am sa merg tot acolo, si eu am mai multa incredere in ei, la cate cazuri au vazut.

Moa Tu ai ramas dupa primul ciclu?
Crissy
Scris: Thursday, October 1, 2015 3:40 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 8/7/2015
Lili Eu wrote:
Buna fetele!!! Analizele sunt ok si ma programat luni pt operatia, va pup si sa aveti o zi bunaCheek Kiss hearts nici eu nu sunt in listaBlushing

Super, iti tin pumnii pentru luni! Cheek Kiss
georgy gya
Scris: Thursday, October 1, 2015 3:59 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 3/13/2015
Nasmyne wrote:
georgy gya ceva semne de rozi? La mine nici un semn, dar nici sperante mari nu prea am.

buna draga mea,la cat am fost de dezamagita nici nu am mai scris,mi-a venit cilclul in a 27-a zi adica duminica si azi e deja pe sfarsite,...nici nu ma gandeam sa-mi vina mai repede cu 2 zile si de fapt nu ma gandeam sa vina deloc....offff...sper ca macar la tine sa se fi prin ceva....eu luna asta merg in concediu in romania si vreau sa imi cumpar si eu tinctura de branca ursului si s-o incep de luna viitoare sper sa ma ajute cumva caci vad ca am niste cicluri haotice...te pupacesc si iti tin pumnii
NicoN
Scris: Thursday, October 1, 2015 4:15 PM
Nivel

Inregistrat: 6/17/2015
Buna! Si eu vreau în lista de aspirici topai
Am fost astazi la control si mi-a recomandat doctorul sa facem hsg? Care ati facut? Este dureros?
Multumesc!
stefy.any
Scris: Thursday, October 1, 2015 4:22 PM
Nivel

Da Ligia, am citit, o sa fim amandoua cu stresul pana luni! Eu ma gandeam sa imi fac un test duminica, dar nu sunt sigura inca, pana la urma, cum o sa fie, o sa fie, nu vreau sa imi fac sperante si apoi sa fiu dezamagita!

Am citit pe forum ca unele fete au luat tinctura de branca ursului si le-a priit. Ma bucur pentru ele, poate o sa iau si eu, mai astept oricum cateva luni sa vedem, poate, poate...
stefy.any
Scris: Thursday, October 1, 2015 4:25 PM
Nivel

Mondream, am citit povestea ta, Dumnezeu sa te ajute!
pisicutaiuby
Scris: Thursday, October 1, 2015 4:29 PM
Nivel

Inregistrat: 2/5/2015
NicoletaNisca wrote:
Am fost astazi la control ?i mi-a recomandat doctorul sa facem hsg? Care ati facut? Este dureros?
Mul?umesc!

Eu am facut in iulie,,,a fost dureros ptr ca nu mi au dat nimic inainte ptr durere,,,,la inceput mi a spus ca sunt suspecta de polipi,apoi ca e totul in regula,,,
Adinuta
Scris: Thursday, October 1, 2015 4:56 PM
Nivel

Inregistrat: 12/2/2014
m0ndream wrote:

Sper sa fie asa si la mine, sa se elimine tot si da, saptamana viitoare am sa dau tel la Filantropia sa vad cand e de garda doamna doctor care m-a vazut cand am fost prima oara si am sa merg tot acolo, si eu am mai multa incredere in ei, la cate cazuri au vazut.

Moa Tu ai ramas dupa primul ciclu?

Draga mea intre primul si al doilea avort a trecut 13 luni, iar dupa al doilea avort am facut o luna pauza si la urmatorul ciclu am ramas dar a fost extrauterina. Si am pierdut o trompa dupa operatie. Asa ca te sfatuiesc sa eviti o sarcina macar 2 luni. Se pare ca suntem multe in aceasi situatie si nu as vrea sa treci prin aceasi experienta si tu.computerlove
HOPE
Scris: Thursday, October 1, 2015 5:42 PM
Nivel

Inregistrat: 9/27/2014
NicoletaNisca wrote:
Am fost astazi la control si mi-a recomandat doctorul sa facem hsg? Care ati facut? Este dureros?
Multumesc!

Pe mine nu m-a durut deloc... si nu exagerez.. Depinde de doctor.
moa
Scris: Thursday, October 1, 2015 5:48 PM
Nivel

Inregistrat: 4/6/2015
[quote=m0ndream]

Moa Tu ai ramas dupa primul ciclu?[/quote

In aprilie am avut avortul,in mai mi_a venit ciclul si in iunie nema ciclu.computerlove

Dar poate e mai bine sa asculti fetele.eu daca gaseam acest site si vedeam atatea experiente nu cred ca as fii riscat sa nu ma feresc cel putin 3 luni!

Oricum dupa un avort ramane o sechela.eu si acum la 18 saptamani cand ma duc la wc stau cu frica ca poate vad pe tampon sange.

Ps: eu am pierdut sarcina din cauza unei trombofilii pe care nu stiam ca o am.

Va urez succes fetelor si sa dea bunul Dumnezeu sa vad si la voi 2 liniute!
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.