Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/12/2015 Mesaje: 620
| FlorentinaC wrote:Am 38 ani si sunt optimista ca o sa apara curand barza si la mine eu am 32 și sunt casatorita de 7 ani si nu am ramas si înca mai sper si am cam 2 ani în decembrie de incercat di tot am o speranță mai ales ca probleme nu ne au spus tot încercați |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/10/2015 Mesaje: 1883
| eu 33 si tot de 2 ani incerc mai serios, dar protectie nu am folosit deloc in cei 5 ani de cand suntem casatoriti. in ultimul an investigatii. asta e, e greu dupa 30 :) acum le-as sfatui pe toate femeile sa se apuce cat mai tinere de facut copii, dar nu intotdeauna iti ies planurile cum vrei.
|
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 4/26/2015 Mesaje: 413
| Eu mai umpica implinesc 29.imi doresc copii de cand ma stiu dar de un an lucrez intens la capitolul asta.sunt optimista ca am ovulatie ciclu oot sa zic ca este regulat..atunci ce ma impiedica sa raman?ori al meu nu e bun de "prasila" e mai moale de felul lui dar nu stiu daca asta sa fie baiu ori stresu meu e vina ori Dumnezeu mai stie ca eu nu mai stiu.simt ca trece timpul si nu am realizat nimic.cea mai mare dorinta si realizare ar fi un bebe..Dumnezeu sane ajute pe toate sa ne indeplineasca dorinta |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 11/30/2015 Mesaje: 10
| Sa ne ajute Dumnezeu pe toate, indiferent de varsta, sa ne vedem visul implinit. Poate acum, ca se apropie Craciunul, va mai face Dumnezeu un miracol si ne va da fiecareia dintre noi un sufletel care sa se cuibareasca 9 luni in interiorul nostru si care sa ramana o viata in sufletul nostru. Miracole si minuni exista, trebuie doar sa credem in ele si sa nu ne pierdem speranta, chiar daca uneori mai primim si lovituri. Eu imi doresc de la Mos Craciun sa vad dublu la fiecare test pe care il faceti luna aceasta. Cred ca am citit tot ce ati postat pe forumul asta si la fiecare veste buna m-am bucurat ca si cum mi s-a intamplat mie. Va pup si tin sa va spun ca sunteti extraordinare |
|
Inregistrat: 3/13/2015 Mesaje: 364
| dragele mele am loat o decizie si vreau sa va rog daca gresesc sa ma sfatuiti cum stiti voi mai bine,e deja 1 an si 2 luni de cand muncim la proiectul bebe,luna asta am inceput iara sa-mi masor temperatura bazala,mai inainte mi-am comandat pe net teste de ovulatie canadeze,imi ajung joi in ziua 11 de ciclu deci sunt la fix,iau tinctura de branca ursului,mai am 2 zile din cele 10 care trebuie sa o iau,si tinand cont caci in ultimele 2 cicluri am cate 5-6 zile de spotting inainte de menstuatie asa cum mi-ati zis si voi ca e deficit de progesteron scurgerile astea as vrea sa iau arefam din ziua a 16-a pana in ziua 25...de obicei ovulez in ziua 13-14 da luna asta vreau sa fiu sigura deaia si testez asa caci nu vreau sa ma aleg cu vreun chist daca iau progesteron gresit..o sa fac si spalaturi cu bicarbonat,o sa bebelesc din 1zi da 1 nu,deja am inceput di daca nici cu metoda asta nu raman luna asta gravida cum trec sarbatorile ma duc direct la medic si incep toate analizele posibile si imposibile...m-am interesat deja de medic,de cine face trimiterile si programarile la biroul respectiv e o cunostinta de-a mea si asa o sa reusesc sa ajung in cel mai scurt timp la un ginecolog si cel mai important fara a plati foarte mult caci deconteaza casa de asigurari consultatiile in mare parte... sa merg la un ginecolog privat in italia inseamna din start vreo 1000-2000€ consultatii si cele mai banale analize te usuca de bani,iar cei de stat sunt la fel de buni si cel mai important nu exista mici atenti la doctori cum e in Romania...va pup si va rog ziceti-mi daca gresesc cu arefamul neavand nici o analiza facuta de progesteron,doar simplul fapt ca am pierderi inainte de menstra !!! |
|
Inregistrat: 10/21/2015 Mesaje: 1205
| La multi ani ,romancutelor de pretutindeni!!!O zi cat mai frumoasa va doresc cu multa iubire si speranta!: |
|
Inregistrat: 5/2/2015 Mesaje: 303
| georgy gya wrote:dragele mele am loat o decizie si vreau sa va rog daca gresesc sa ma sfatuiti cum stiti voi mai bine,e deja 1 an si 2 luni de cand muncim la proiectul bebe,luna asta am inceput iara sa-mi masor temperatura bazala,mai inainte mi-am comandat pe net teste de ovulatie canadeze,imi ajung joi in ziua 11 de ciclu deci sunt la fix,iau tinctura de branca ursului,mai am 2 zile din cele 10 care trebuie sa o iau,si tinand cont caci in ultimele 2 cicluri am cate 5-6 zile de spotting inainte de menstuatie asa cum mi-ati zis si voi ca e deficit de progesteron scurgerile astea as vrea sa iau arefam din ziua a 16-a pana in ziua 25...de obicei ovulez in ziua 13-14 da luna asta vreau sa fiu sigura deaia si testez asa caci nu vreau sa ma aleg cu vreun chist daca iau progesteron gresit..o sa fac si spalaturi cu bicarbonat,o sa bebelesc din 1zi da 1 nu,deja am inceput di daca nici cu metoda asta nu raman luna asta gravida cum trec sarbatorile ma duc direct la medic si incep toate analizele posibile si imposibile...m-am interesat deja de medic,de cine face trimiterile si programarile la biroul respectiv e o cunostinta de-a mea si asa o sa reusesc sa ajung in cel mai scurt timp la un ginecolog si cel mai important fara a plati foarte mult caci deconteaza casa de asigurari consultatiile in mare parte... sa merg la un ginecolog privat in italia inseamna din start vreo 1000-2000€ consultatii si cele mai banale analize te usuca de bani,iar cei de stat sunt la fel de buni si cel mai important nu exista mici atenti la doctori cum e in Romania...va pup si va rog ziceti-mi daca gresesc cu arefamul neavand nici o analiza facuta de progesteron,doar simplul fapt ca am pierderi inainte de menstra !!! eu cred ca ai luat cele mai bune decizii...despre arefam nu stiu ce sa zic....daca e deficit de progesteron poti sa bei ceai de cretisoara toata luna,3 cani pe zi.in afara de ce ai scris tu eu am mai luat vit.E,acid folic si iodith |
|
Inregistrat: 3/23/2015 Mesaje: 3407
| FlorentinaC wrote:La multi ani ,romancutelor de pretutindeni!!!O zi cat mai frumoasa va doresc cu multa iubire si speranta!: 026: La multi ani!!! |
|
Inregistrat: 1/12/2015 Mesaje: 620
| FlorentinaC wrote:La multi ani ,romancutelor de pretutindeni!!!O zi cat mai frumoasa va doresc cu multa iubire si speranta!: la mulți ani |
|
Inregistrat: 1/28/2015 Mesaje: 628
| FlorentinaC wrote:La multi ani ,romancutelor de pretutindeni!!!O zi cat mai frumoasa va doresc cu multa iubire si speranta!:
LA MULTI ANI ! |
|
Inregistrat: 4/26/2015 Mesaje: 413
| Georgy si eu patesc la fel ca tine,am spotting cu 3 zile inainte de mestra si msi doua trei zile dupamie mi-a dat duphaston din ziua 16 sa iau 10 zile.de joi incep.astazi o sa fac un test de ovulatie.dr mi'a zis sa bebelescdin greu astazi.cu toate ca aseara am simtit intepaturi mai puternice in partea dreapta unde e foliculul si e posibil sa se fi spart.sunt in ziua 13.sper sa am noroc ca de maine sun la servici si nu mai pot bebelii ca sunt contra schimb cu al meu :( |
|
Inregistrat: 6/14/2015 Mesaje: 398
| FlorentinaC wrote:La multi ani ,romancutelor de pretutindeni!!!O zi cat mai frumoasa va doresc cu multa iubire si speranta!: La Multi Ani! |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Continuam aici. |
|
|