Clubul aspirantelor - 41
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Lili Eu
Scris: Monday, November 30, 2015 10:58 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/23/2015
Buna fetele!!!!Cheek Kiss

Lili Eu attached the following image(s):
felicitare_189.jpg

stelutza
Scris: Monday, November 30, 2015 11:15 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 1/12/2015
Buna ziua fetele am o mare dilema ma supara burtica da ciclul nu a a parut doar o mica pata pe hârtie la baie la fel ca ieri o fi de la utrogestan pa care lam luatuff
Crissy
Scris: Monday, November 30, 2015 12:38 PM
Nivel

Inregistrat: 8/7/2015
Bine ai venit BiancaS si sa pleci repede la gravidute! Cheek Kiss
La multi ani fetelor care isi serbeaza azi ziua onomastica! Cheek Kiss
HOPE
Scris: Monday, November 30, 2015 12:46 PM
Nivel

Inregistrat: 9/27/2014
Alexa001 wrote:
Buna seara, fetelor ! ce vorbarete ati fost weekend-ul asta ras
Doinanuta , felicitari ! Sarcina usoara ! DistanceKiss
Hope , imi pare rau pt vestile rele Cray nu te da batuta, eu am o verisoara care a pierdut 3 sarcini, iar pe a 4-a a dus-o la bun sfarsit, acum are un baietel frumos de un anisor :) nu stiu exact care a fost cauza pierderii primelor sarcini, sincera sa fiu nu am avut curajul niciodata sa deschid subiectul cu ea si sa cer detalii...n-am vrut sa-i amintesc. Important e ca nu trebuie niciodata sa ne pierdem speranta Cheek Kiss
Mya28 , spor la bebeleala ! Spune-mi te rog, cum isi da seama medicul tau ca este colul deschis? La monitorizare iti face ecografie transvaginala, nu? Intreb pentru ca am fost si eu la monitorizare luna trecuta, si nu mi-a zis nimic despre col, numai dimensiunea foliculului si a endometrului

Sper sa fiu si eu mamica intr-o zi... Multumesc de incurajare DistanceKiss
BiancaS
Scris: Monday, November 30, 2015 1:43 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 11/30/2015
Crissy wrote:
Bine ai venit BiancaS si sa pleci repede la gravidute! Cheek Kiss
La multi ani fetelor care isi serbeaza azi ziua onomastica! Cheek Kiss
Multumesc mult Crissy, sa dea Dumnezeu sa incepem anul cu vesti bune, daca mai repede nu se va putea. Mai am si eu o intrebare. Daca iau myo sun si duphaston, e ok daca iau si tinctura de BU? Nu de alta, dar sunt nerabdatoare si uratii nu mai vin odata. Am mai luat BU in iulie deoarece am CM neregulat, vre-o 2 saptamani, mai mult nu am reusit pt ca de obicei ma simt rau dimineata si cum gustul nu e pe placul multora...dar trebuie sa recunosc, ca pana in septembrie CM s-a reglat la 28-29 de zile. Dar de atunci, ma face sa imi fie dor de urati plans
corina_elena50
Scris: Monday, November 30, 2015 4:46 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 5/2/2015
maryella77 wrote:

Felicitari si aici Doina! Sarcina usoara si binecuvantata sa ai! Cred ca o sa incerc si eu spalaturile cu bicarbonat.Mie mi-a zis si o doctora ginecolog de spalaturile astea.Zicea sa fac in intervalul 9-18 o data la 2 zile inainte cu o ora de contact.Daca o ascultam poate duceam pe bebe la gradi acum.

pai ia sa incerci maryella77 ca tu esti cam prea veche pe aici.pt cine stie ca are trompele ok e si pacat sa nu incerce o asa metoda banala.poate ne spune doinanuta de cat timp incerca si ce altceva a mai incercat pana acum
pisicutzaiuby nu lasa pe maine ce poti face azi!nu intentionez ca demoralizez pe nimeni dar eu cred ca e tarziu!e drept ca si la 45 ani e binevenit un copil dar totusi...eu am 30 ani si tot am impresia ca e cam tarziu...ma gandesc ca atunci cand o sa aiba copilul 20 ani eu o sa am 51...poate o sa fie plecat la facultate in alt oras,nu stiu daca o sa-l mai pot ajuta prea mult NuStiu
BiancaS eu aveam ciclu regulat dar pe mine nu m-a ajutat Myo-sun-ul sa raman insarcinata
andy07
Scris: Monday, November 30, 2015 6:24 PM
Nivel

Inregistrat: 9/10/2015
BiancaS wrote:
Multumesc mult Crissy, sa dea Dumnezeu sa incepem anul cu vesti bune, daca mai repede nu se va putea. Mai am si eu o intrebare. Daca iau myo sun si duphaston, e ok daca iau si tinctura de BU? Nu de alta, dar sunt nerabdatoare si uratii nu mai vin odata. Am mai luat BU in iulie deoarece am CM neregulat, vre-o 2 saptamani, mai mult nu am reusit pt ca de obicei ma simt rau dimineata si cum gustul nu e pe placul multora...dar trebuie sa recunosc, ca pana in septembrie CM s-a reglat la 28-29 de zile. Dar de atunci, ma face sa imi fie dor de urati plans

mai bine astepti sa iti vina menstruatia si apoi incepi sa iei branca ursului in primele 10-12 zile (pana ovulezi).

Alexa001
Scris: Monday, November 30, 2015 7:22 PM
Nivel

Inregistrat: 11/23/2015
mya28 wrote:
Da mi-a facut eco vaginal.mi-a aratat pe monitor o dunga neagra daca pot sa ii spun asa.mi'a zis ca acolo este glera si ca la urmatorul eco (care l-am facut astazi)o sa se vada si mai frumos.si chiar asa a si fost se vedea ca o gaurica deschisa.sunt dezamagita ca e doar un folicul.cu toate ca a zis ca are dimensiunea foarte buna si ca urmeaza sa se sparga.endometrul e de 12mm e ok si el.acum sper sa am noroc sa fie bine.oricum cand ajung in Timisoara merg cu sotul sa faca spermograma si spermocultura si vreau sa fac si eu un film sa vad cum stau cu trompele.ma rog sa nu fie nevoie si sa vina minunea.o sa iau si duphaston din ziua 16.Doamne ajuta

Eu am programare pe data de 6 decembrie la monitorizare, o sa cer si eu mai mute detalii, uite ca de chestia asta cu colul nici nu stiam. Doamne-ajuta sa fie cu noroc si sa nu mai fie nevoie sa verifici trompele ! DistanceKiss
Alexa001
Scris: Monday, November 30, 2015 7:22 PM
Nivel

BiancaS wrote:
Buna seara fetelor. Numele meu este Bianca. Va urmaresc din umbra de ceva timp si acum m-am hotarat sa va scriu si eu. La inceputul anului am fost diagnosticata cu SOP si am facut timp de 2 luni tratament cu AC, dar fara rezultat. Pt ca ne dorim foarte mult bebe Hands si menstruatia refuza sa mai apara din septembrie, am fost din nou la control si doctorul mi-a prescris Duphaston si Myo-sun. Am inteles ca cel din urma chiar da rezultate. Stiti ceva mai mult despre el? Va multumesc si va pup DistanceKiss dragi viitoare mamici iloveyou

Bine ai venit si sedere cat mai scurta, sa te muti repede la viitoare mamici ! Cheek Kiss
PS : si eu iau Myo-sun, la recomandarea medicului, dar nu pot sa iti dau prea multe detalii, iau de o luna si un pic. Singura diferenta pe care am observat-o este ca menstra e mai ciudata decat de obicei, am vreo 2 zile de spotting, dar sincer nu stiu daca sa pun asta pe seama myo-sun-ului. In pararel iau si BU, dar pastile, tinctura nu am incercat.
Oricum, branca e bine sa o iei in faza foliculara, iar dupa ovulatie o intrerupi, pana vine menstra (asa ziceau fetele pe aici, iar eu am urmat sfatul lor)
Alexa001
Scris: Monday, November 30, 2015 7:31 PM
Nivel

Buna seara fetelor, la multi ani celor care isi serbeaza ziua numelui ! computerlove
Steluta, daca nu apare nici maine dimineata menstra, eu zic sa faci un test ras poate e cu noroc luna asta Hands tu parca ziceai ca azi ar fi fost ziua 28, nu?
Am mai auzit de cazuri in care in loc de menstra au fost cateva pete maronii, apoi nimic, si dureri de burta exact ca inainte de CM.
Flore
Scris: Monday, November 30, 2015 8:45 PM
Nivel

Inregistrat: 10/21/2015
corina_elena50 wrote:

pai ia sa incerci maryella77 ca tu esti cam prea veche pe aici.pt cine stie ca are trompele ok e si pacat sa nu incerce o asa metoda banala.poate ne spune doinanuta de cat timp incerca si ce altceva a mai incercat pana acum
pisicutzaiuby nu lasa pe maine ce poti face azi!nu intentionez ca demoralizez pe nimeni dar eu cred ca e tarziu!e drept ca si la 45 ani e binevenit un copil dar totusi...eu am 30 ani si tot am impresia ca e cam tarziu...ma gandesc ca atunci cand o sa aiba copilul 20 ani eu o sa am 51...poate o sa fie plecat la facultate in alt oras,nu stiu daca o sa-l mai pot ajuta prea mult NuStiu
BiancaS eu aveam ciclu regulat dar pe mine nu m-a ajutat Myo-sun-ul sa raman insarcinata

Am 38 ani si sunt optimista ca o sa apara curand barza si la mineSimplyLove
doinanuta
Scris: Monday, November 30, 2015 8:46 PM
Nivel

Inregistrat: 10/26/2013
Corina_elena Incercam aproximativ din acelasi timp cu maryella.De vro 2 ani.Luna trecuta nu m-am tinut de bicarbonta.Luna asta l-am folosit asa cum trebuie.
Ca tratament am mai incercat si cu tinctura de zmeur, doar ca sangeram de la ea toata luna.Am avut pauze lungi pt ca tot timpul am avut cate o problema.
Un chist de 6, 5cm, pe urma rezolvatul maselelor si o doctora desteapta s-a gandit sa-mi dea duphaston fara sa apuc sa ovulez.De anul trecut din luna noiembrie si pana in vara am avut numai cicluri de 60de zile.Am schimbat doctora si m-am.dus la monitorizare.Luna asta cu branca ursului, bicarbonat si ceai de cretisoara am ramas.Va multumesc din suflet pentru felicitari si va astept sa fim toate impreuna.
doinanuta
Scris: Monday, November 30, 2015 8:53 PM
Nivel

Inregistrat: 10/26/2013
Foarte multe sfaturi am primit de la maryella.Care stie tot ce trebuie de naturiste.I-am dat sotului sa manace multe nuci, macca si napraznic.A apucat sa ia doar o saptamana ca am ramas.I-am zis sotului sa mai ia pana le termina.
BiancaS
Scris: Monday, November 30, 2015 9:41 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 11/30/2015
Multumesc pentru raspunsuriCheek Kiss
corina_elena50 eu le iau pentru ca mi le-a prescris medicul. Ar putea sa faca si ele ceva ca sa isi merite baniiLol Am inteles ca ajuta la ovulatie, pe care eu nu o prea am din cauza CM care a ajuns la mai mult de 60 de zile uff dupa ce voi incepe sa ovulez, voi vedea daca are sau nu efect.
Alexa001 Nici eu stiu prea multe despre pliculetele astea. Sa vedem daca apar ceva rezultate dupa prima menstruatie. Sunt curioasa daca apar si la mine ceva modificari inainte sau in timpul menstruatiei( cu toate ca am si uitat cum e Crazy )
andy07 multumesc.Cheek Kiss O sa astept pana la menstra si apoi voi lua si BU.
stelutza
Scris: Monday, November 30, 2015 9:42 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 1/12/2015
Alexa001 wrote:
Buna seara fetelor, la multi ani celor care isi serbeaza ziua numelui ! computerlove
Steluta, daca nu apare nici maine dimineata menstra, eu zic sa faci un test ras poate e cu noroc luna asta Hands tu parca ziceai ca azi ar fi fost ziua 28, nu?
Am mai auzit de cazuri in care in loc de menstra au fost cateva pete maronii, apoi nimic, si dureri de burta exact ca inainte de CM.
Da azi e ziua 28 ?i de ieri ma a?tept durere de burta am avut azi ca dupa amiaza doar în pat am stat sa vad ?i mâine cum ma simtuff
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.