Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/10/2015 Mesaje: 1883
| Zambila wrote:Fetelor, Va scriu in numele unei prietene, care nu mai stie ce sa faca. Voi, cele aveti exeprienta si cu extrauterine si cu sarcini neimplantate bine, va rog sa o ajutati cu un sfat, cu o parere. A avut CM pe 19 sept. Pe 16 oct, a venit CM. A tinut 6 zile, cat tinea de obicei. S+a oprit o zi si iar a inceput. S+a dus la doctor. Nu se vedea nimic. A facut si HCG. 620. a repetat, in scadere. Si in scadere a tinut+o pana a ajuns pe la 260. Apoi a crescut la 330, 340 si acum a ajuns 443. A fost la 6 medici, nimeni nu vede nimic in uter sau pe langa. NU are dureri, nu are crampe, nu are ameteli, nu o ia cu lesin. Ci pur si simplu are doar sangerari vaginale, si beta in crestere, dar fara dublare.
Zambila, ce a mai facut prietena ta? ar fi putut fi o sarcina gemelara, unul dintre gemeni sa se fi oprit in evolutie (scaderea betahcg) si sa ii creasca de la celalalt, viabil |
|

Inregistrat: 9/27/2014 Mesaje: 1182
| andy07 wrote:Hope, de ce nu e bine? ti-a zis medicul ce s-a intamplat? iarta-ma ca intreb asa, dar toate care suntem aici ne straduim ca vai de noi sa ramanem gravide si e important sa stim ce pericole sunt la o sarcina asa de mica si sa facem tot posibilul atat cat depinde de noi si/sau medic sa o ducem la termen. Trebuia sa se vada embrionul neaparat. Aveam 7 saptamani cand am facut eco si nu s-a vazut. Mi-a zis sa revin peste o saptamana, dar si in cazul in care o sa apara embrionul, nu va fi o sarcina sanatoasa. Mi-a mai zis ca o sa ma trimita la genetician... Deja sunt 3 sarcini pierdute..e o problema undeva. |
|

| FlorentinaC wrote:Imi pare rau  O sa vina si pe strada ta soarele,sa fii puternica si sa nu te dai batuta;) Doamne ajuta sa-mi pot tine intr-o zi copilul in brate! Te pup |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/28/2015 Mesaje: 628
| HOPE wrote:Trebuia sa se vada embrionul neaparat. Aveam 7 saptamani cand am facut eco si nu s-a vazut. Mi-a zis sa revin peste o saptamana, dar si in cazul in care o sa apara embrionul, nu va fi o sarcina sanatoasa. Mi-a mai zis ca o sa ma trimita la genetician... Deja sunt 3 sarcini pierdute..e o problema undeva.
Hope imi pare rau ca nici cum nu va fi bn cu sarcina ta ,desi speram sa aud vesti bune ,tot cu ceva probleme genetice este o cunostinta a mea care a pierdut 4 sarcini in sapt diferite ,cea mai mare fiind la 10 sapt pana a facut la Timisoara (acolo a fost la o clinica )ceva anlize genetice care i-au aratat ca are o problema genetica .Eu iti urez sa poti sa iti ti bebelasul la piept cat mai repede si sa nu fie probleme grave |
|

| Rocsana wrote:Hope imi pare rau ca nici cum nu va fi bn cu sarcina ta ,desi speram sa aud vesti bune ,tot cu ceva probleme genetice este o cunostinta a mea care a pierdut 4 sarcini in sapt diferite ,cea mai mare fiind la 10 sapt pana a facut la Timisoara (acolo a fost la o clinica )ceva anlize genetice care i-au aratat ca are o problema genetica .Eu iti urez sa poti sa iti ti bebelasul la piept cat mai repede si sa nu fie probleme grave Sa inteleg ca aceasta cunostinta a ta nu poate avea niciodata copii? Eu n-as putea suporta o asemenea veste... |
|

| cauza mai poate fi trombofilia, iar in cazul acesteia, cu tratament adecvat, se poate duce sarcina la bun sfarsit. nu mai stiu daca tu, HOPE, ti-ai facut aceste teste si daca ai mutatii de trombofilie; daca nu le-ai facut inca, e momentul. daca e ceva genetic e mai greu, dar nu imposibil. |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Doina ma bucur din tot sufletul pentru asa o veste minunata!!! Chiar cand am intrat aici ma gandeam- oare nu a aparut vreun test pozitiv?
|
|

| andy07 wrote:cauza mai poate fi trombofilia, iar in cazul acesteia, cu tratament adecvat, se poate duce sarcina la bun sfarsit. nu mai stiu daca tu, HOPE, ti-ai facut aceste teste si daca ai mutatii de trombofilie; daca nu le-ai facut inca, e momentul. daca e ceva genetic e mai greu, dar nu imposibil. Nu am facut analiza pt. trombofilie, dar o sa le fac pe toate..pana nu descopar problema, nu ma las. N-as mai putea trece inca o data prin asta. |
|

Inregistrat: 12/2/2014 Mesaje: 1226
| HOPE wrote:Sa inteleg ca aceasta cunostinta a ta nu poate avea niciodata copii?  Eu n-as putea suporta o asemenea veste... Se pot face copii cu fiv si se face o analiza genetica suplimentara a embrionului implantat. Daca are probleme nu-l baga in uter, si il ia pe urmatorul. Evident aceasta analiza costa intre 300-500 euro/ embrion. Dar asa esti sigura ca nu baga un embrion defect genetic. In romania sunt doar 2 clinici cate fac analiza asta. |
|

| adinuta, gynera este una dintre cele 2 clinici? |
|

| Adinuta wrote: Se pot face copii cu fiv si se face o analiza genetica suplimentara a embrionului implantat. Daca are probleme nu-l baga in uter, si il ia pe urmatorul. Evident aceasta analiza costa intre 300-500 euro/ embrion. Dar asa esti sigura ca nu baga un embrion defect genetic. In romania sunt doar 2 clinici cate fac analiza asta.
E bine daca exista sanse. Nu m-am informat despre subiectul asta, poate pt. ca refuzam sa cred ca as putea avea o problema atat de grava. Sper totusi sa fie altceva si nu o cauza genetica.. |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/28/2015 Mesaje: 628
| HOPE wrote:Sa inteleg ca aceasta cunostinta a ta nu poate avea niciodata copii?  Eu n-as putea suporta o asemenea veste...
Din pacate ea are o problema genetica care nu se poate trata ,daca vrei pot sa o intreb exact cum se numeste ,nu are copii pt ca nu poate tine sarcina sub nici o forma ,dar pana a ajuns la concluzia asta a facut n investigatii si a durat ceva ani .Eu tie iti tin pumnii sigur e ceva mai minor la tine ,vezi ce spune si dr ,ea a fost la mai multi dr pana a ajund la TM la clinica asta si a afat rez. fruntea sus iti trimit de la gravidute mult praf de burtica sa-ti fie cu folos . |
|

| Rocsana wrote:Din pacate ea are o problema genetica care nu se poate trata ,daca vrei pot sa o intreb exact cum se numeste ,nu are copii pt ca nu poate tine sarcina ,dar pana a ajuns la concluzia asta a facut n investigatii si a durat ceva ani .Eu tie iti tin pumnii sigur e ceva mai minor la tine ,vezi ce spune si dr ,ea a fost la mai multi dr pana a ajund la TM la clinica asta si a afat rez.  fruntea sus iti trimit de la gravidute mult praf de burtica sa-ti fie cu folos . Multumesc Rocsana |
|

Inregistrat: 10/26/2013 Mesaje: 2144
| roxinthya wrote:Doina ma bucur din tot sufletul pentru asa o veste minunata!!! Chiar cand am intrat aici ma gandeam- oare nu a aparut vreun test pozitiv? Multumesc din suflet tuturor fetelor.Eram sigura ca tu te vei bucura foarte mult.In sfarsit am eliberat locul nr 1.Va multumesc tuturor si sper din suflet sa traim toate aceasta veste minunata! |
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 6/14/2015 Mesaje: 398
| HOPE wrote:Trebuia sa se vada embrionul neaparat. Aveam 7 saptamani cand am facut eco si nu s-a vazut. Mi-a zis sa revin peste o saptamana, dar si in cazul in care o sa apara embrionul, nu va fi o sarcina sanatoasa. Mi-a mai zis ca o sa ma trimita la genetician... Deja sunt 3 sarcini pierdute..e o problema undeva. Sa inteleg ca e sarcina fara embrion cum a fost a mea?sa sti ca exista sanse...dr la care merg eu a avut 3 cazuri in care embrionul a aparut tarziu.ultima a aparut la 9 sapt si 3 zile...si acea doamna a nascut un copil sanatos.si dr Ciortea de la Stanca a avut 2 cazuri.si mie mi-au dat sperante...pt ca totusi beta crestea mai mult de jumate.cand a crescut doar putin...atunci mi-a zis ca nu o sa mai fie ok.parerea mea e ca sa faci si tu beta...cu repetare la 48 h.crede-ma ca stiu prin ce treci si sunt cu gandul la tine!iar daca ti-am zis toate astea...e pt ca sa sti si tu ce sa faci (daca vrei).totusi nu iti pierde speranta! |
|
|