Nivel: Avansat
Inregistrat: 7/31/2015 Mesaje: 1312
| doinanuta wrote:Si al.doilea teste tot pozitiv.O sa micsorez poza. Luna asta ma luatbranca ursului z 1-14 Am facut spalaturi cu bicarbonat de sodiu in ziua 14-16 si 17.Am avut 2 contacte in zilele 14 si 17. Am ovulat in ziua 17 am fost la ecografie. Din ziua 19 am baut ceai de cretisoara si azi am facut test :). Multumesc fetelor care si-au impartasit experienta cu bicarbonatul de sodiu. Pe 25 noiembrie am spus acatistul sf ecaterina si am vist pe cineva care ma mangaia si imi.spunea ca in curand voi primi o veste minunata!
Felicitari sarcina usoara in sfâr?it o veste buna |
|
Inregistrat: 3/23/2015 Mesaje: 3407
| doinanuta wrote:Si al.doilea teste tot pozitiv.O sa micsorez poza. Luna asta ma luatbranca ursului z 1-14 Am facut spalaturi cu bicarbonat de sodiu in ziua 14-16 si 17.Am avut 2 contacte in zilele 14 si 17. Am ovulat in ziua 17 am fost la ecografie. Din ziua 19 am baut ceai de cretisoara si azi am facut test :). Multumesc fetelor care si-au impartasit experienta cu bicarbonatul de sodiu. Pe 25 noiembrie am spus acatistul sf ecaterina si am vist pe cineva care ma mangaia si imi.spunea ca in curand voi primi o veste minunata! Bravooooo |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 4/26/2015 Mesaje: 413
| Felicitari Doinanuta.noi parca ne'am maritat in aceeasi luna nu?deci e randul meu la bebe :p:010: |
|
Inregistrat: 10/26/2013 Mesaje: 2144
| mya28 wrote:Felicitari Doinanuta.noi parca ne'am maritat in aceeasi luna nu?deci e randul meu la bebe :p:010: va multumesc fetelor! Am niste emoti de nici nu vad ce scriu. Mya eu in iulie pe 25.Eu vreau sa fiti toate.Bine ca am eliberat locul de pe lista :))) |
|
Inregistrat: 3/13/2015 Mesaje: 364
| Mikipop wrote:Fetelor, ce ziceti de graficul meu ?!
si eu folosesc kindara ca si grafic si al tau inca nu zice nimic,ca sa citesti un grafic trebuie sa-ti masori temperatura pe minim 2 cicluri sa vezi ce si cum caci fiecare suntem diferite...continua sa-ti iei temperatura in fiecare zi la aceeasi ora si vedem mai incolo cum e...te pup si succes |
|
Inregistrat: 10/21/2015 Mesaje: 1205
| doinanuta wrote:Fetele cred ca am prins barza.Am facyt dimineata un test si a doua linie e slaba.Sunt deabea 11 zile dpo.E sureckek.Sper sa nu fie linie de uscare.Am cauta sa fac beta si amgasit multe inchise sau au avut program pana la 11.O sa fac alt test si va spun exact ce e. Uraaa,sper din suflet sa fie bebita la tine in burtica!!!!in sfarsit un test pozitiv chiar daca nu se cunoaste bine,sunt sigura ca e pozitiv, Ai facut spalaturi cu bicarbonat exterioare sau si in interior? Si eu am facut luna asta pentr prima oara,am zis sa o incerc si pe asta,acum astept,,,, |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 11/17/2015 Mesaje: 49
| georgy gya wrote:
si eu folosesc kindara ca si grafic si al tau inca nu zice nimic,ca sa citesti un grafic trebuie sa-ti masori temperatura pe minim 2 cicluri sa vezi ce si cum caci fiecare suntem diferite...continua sa-ti iei temperatura in fiecare zi la aceeasi ora si vedem mai incolo cum e...te pup si succes
Multumesc |
|
| Interioare si exterioare. |
|
Inregistrat: 9/10/2015 Mesaje: 1883
| felicitari, doinanuta! sa-ti faci si betaHCG cand se deschid laboratoarele
|
|
| ce efect au spalaturile cu bicarbonat DOAR exterioare in treaba cu supravietuirea spermatozoizilor/alcalinizarea vaginului? NICIUNUL daca stiti altceva, explicati-mi si mie
intreb asa in general, pt ca sunt fete care fac doar exterioare, refuzand spalaturile interioare din varii motive, il stim toate pe ala cu distrugerea florei vaginale si favorizarea infectiilor daca sunt facute frecvent pe termen lung
iar la cele interioare inevitabil se spala si exteriorul :) |
|
| Interioare si exterioare. |
|
| am inteles ce ai zis tu, de aceea am si zis ca e o intrebare generala, nu adresata tie, ci celor care fac doar exterioare. |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/12/2015 Mesaje: 620
| doinanuta wrote:Si al.doilea teste tot pozitiv.O sa micsorez poza. Luna asta ma luatbranca ursului z 1-14 Am facut spalaturi cu bicarbonat de sodiu in ziua 14-16 si 17.Am avut 2 contacte in zilele 14 si 17. Am ovulat in ziua 17 am fost la ecografie. Din ziua 19 am baut ceai de cretisoara si azi am facut test :). Multumesc fetelor care si-au impartasit experienta cu bicarbonatul de sodiu. Pe 25 noiembrie am spus acatistul sf ecaterina si am vist pe cineva care ma mangaia si imi.spunea ca in curand voi primi o veste minunata! felicitari ?i sarcina u?oara sa spart ghea?a sper sa fie tot mai multe teste pozitive de acum |
|
Inregistrat: 10/21/2015 Mesaje: 1205
| andy07 wrote:am inteles ce ai zis tu, de aceea am si zis ca e o intrebare generala, nu adresata tie, ci celor care fac doar exterioare. Luna asta am facut si interioare iar inainte faceam o data pe saptamana exterioare pentru igiena,,,,,eu mai si beau zilnic un pahar cu apa si o jumatate de lingurita de bicarbonat dar fac asta pentru ca am si unele probleme digestive,,,,,am folosit si in sampon cand mi se ingrasa parul,,,m am spalat si pe dinti,,,,deci traiasca BICARBONATUL,,,,ieftin si foarte eficient,,,,sper sa ma ajute sa fac si un bebe |
|
Inregistrat: 5/2/2015 Mesaje: 303
| andy07 wrote:ce efect au spalaturile cu bicarbonat DOAR exterioare in treaba cu supravietuirea spermatozoizilor/alcalinizarea vaginului? NICIUNUL daca stiti altceva, explicati-mi si mie
intreb asa in general, pt ca sunt fete care fac doar exterioare, refuzand spalaturile interioare din varii motive, il stim toate pe ala cu distrugerea florei vaginale si favorizarea infectiilor daca sunt facute frecvent pe termen lung
iar la cele interioare inevitabil se spala si exteriorul :) In sfarsit o femeie care e pe aceeasi lungime de unda cu mine!asta inseamna gandire logica!si nu o sa faca nimeni infectii daca inainte de fiecare folosire irigatorul e bine dezinfectat si folosit cu grija,incet.Sunt o gramada de oameni care folosesc bicarbonat de sodiu ca sa combata cancerul!!!!!O spun pt a nu stiu cata oara eu sunt dovada vie ca dupa 2 ani de incercari esuate,dezamagiri,plansete,in prima luna cand am incercat metoda asta am reusit si acum mai am 3 luni si o sa-mi tin baietelul in brate!Si dupa mine au mai urmat cateva fete care au reusit cu metoda asta si s-au mutat la gravidute!Imi pare extrem de rau ca metoda nu a dat roade si la luizika dar probabil ca ea are o problema pe care inca nu a descoperit-o si care nu se poate rezolva cu bicarbonat.Oricum luizika tu sa o mai incerci 3 luni ca rau nu iti face si poate de data asta va fi cu noroc. doinanuta felicitari din suflet!Dumnezeu sa aiba grija de tine!poate in vis te mangaia Maica Domnului va pup fetelor sa va doresc tuturor sa va vedeti visul implinit cat mai repede! Adinuta ma rog pt tine sa reusesti din prima cu fiv-ul! |
|
|