Clubul aspirantelor - 41
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Rocsana
Scris: Sunday, November 29, 2015 7:25 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 1/28/2015
HOPE wrote:

Multumesc RocsanaDistanceKiss

Am citit ce au scris fetele cu FIV si e o veste super fiercare organism e unic si nu toate bolile sunt la fel ,haide ca va fi bn .
HOPE
Scris: Sunday, November 29, 2015 7:34 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 9/27/2014
Miha_Ella wrote:

Sa inteleg ca e sarcina fara embrion cum a fost a mea?sa sti ca exista sanse...dr la care merg eu a avut 3 cazuri in care embrionul a aparut tarziu.ultima a aparut la 9 sapt si 3 zile...si acea doamna a nascut un copil sanatos.si dr Ciortea de la Stanca a avut 2 cazuri.si mie mi-au dat sperante...pt ca totusi beta crestea mai mult de jumate.cand a crescut doar putin...atunci mi-a zis ca nu o sa mai fie ok.parerea mea e ca sa faci si tu beta...cu repetare la 48 h.crede-ma ca stiu prin ce treci si sunt cu gandul la tine!iar daca ti-am zis toate astea...e pt ca sa sti si tu ce sa faci (daca vrei).totusi nu iti pierde speranta!Cheek Kiss

Da, e sarcina fara embrion... Cred ca mai sunt exceptii si cazuri fericite, doar ca sunt putine... N-am greturi, burta nu ma mai doare deloc....cred ca s-a oprit din evolutie de tot. Beta n-am mai facut.. Te pup Cheek Kiss
cerradia
Scris: Sunday, November 29, 2015 7:55 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 12/5/2014
doinanuta wrote:
Da e pozitiv.Stati sa micsorez testul de azi.
Felicitari! Bravoo Bravoo Sarcina usoara si la termen!
mya28
Scris: Sunday, November 29, 2015 9:33 PM
Nivel

Inregistrat: 4/26/2015
Am venit de la monotorizare.avazut un singur folicul pe partea dreapta.are 20mm colul e deschis.a zis sa dau drumu la bebeleala ca de 1 decembrie fac un baietel.foarte haios dr meu..:) succes la toate sa o urmam pe doinanuta
Crissy
Scris: Sunday, November 29, 2015 11:03 PM
Nivel

Inregistrat: 8/7/2015
mya28 wrote:
Am venit de la monotorizare.avazut un singur folicul pe partea dreapta.are 20mm colul e deschis.a zis sa dau drumu la bebeleala ca de 1 decembrie fac un baietel.foarte haios dr meu..:) succes la toate sa o urmam pe doinanuta

Sa bebelesti productiv Cheek Kiss
Alexa001
Scris: Sunday, November 29, 2015 11:29 PM
Nivel

Inregistrat: 11/23/2015
Buna seara, fetelor ! ce vorbarete ati fost weekend-ul asta ras
Doinanuta , felicitari ! Sarcina usoara ! DistanceKiss
Hope , imi pare rau pt vestile rele Cray nu te da batuta, eu am o verisoara care a pierdut 3 sarcini, iar pe a 4-a a dus-o la bun sfarsit, acum are un baietel frumos de un anisor :) nu stiu exact care a fost cauza pierderii primelor sarcini, sincera sa fiu nu am avut curajul niciodata sa deschid subiectul cu ea si sa cer detalii...n-am vrut sa-i amintesc. Important e ca nu trebuie niciodata sa ne pierdem speranta Cheek Kiss
Mya28 , spor la bebeleala ! Spune-mi te rog, cum isi da seama medicul tau ca este colul deschis? La monitorizare iti face ecografie transvaginala, nu? Intreb pentru ca am fost si eu la monitorizare luna trecuta, si nu mi-a zis nimic despre col, numai dimensiunea foliculului si a endometrului
mya28
Scris: Monday, November 30, 2015 12:28 AM
Nivel

Inregistrat: 4/26/2015
Da mi-a facut eco vaginal.mi-a aratat pe monitor o dunga neagra daca pot sa ii spun asa.mi'a zis ca acolo este glera si ca la urmatorul eco (care l-am facut astazi)o sa se vada si mai frumos.si chiar asa a si fost se vedea ca o gaurica deschisa.sunt dezamagita ca e doar un folicul.cu toate ca a zis ca are dimensiunea foarte buna si ca urmeaza sa se sparga.endometrul e de 12mm e ok si el.acum sper sa am noroc sa fie bine.oricum cand ajung in Timisoara merg cu sotul sa faca spermograma si spermocultura si vreau sa fac si eu un film sa vad cum stau cu trompele.ma rog sa nu fie nevoie si sa vina minunea.o sa iau si duphaston din ziua 16.Doamne ajuta
BiancaS
Scris: Monday, November 30, 2015 1:50 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 11/30/2015
Buna seara fetelor. Numele meu este Bianca. Va urmaresc din umbra de ceva timp si acum m-am hotarat sa va scriu si eu. La inceputul anului am fost diagnosticata cu SOP si am facut timp de 2 luni tratament cu AC, dar fara rezultat. Pt ca ne dorim foarte mult bebe Hands si menstruatia refuza sa mai apara din septembrie, am fost din nou la control si doctorul mi-a prescris Duphaston si Myo-sun. Am inteles ca cel din urma chiar da rezultate. Stiti ceva mai mult despre el? Va multumesc si va pup DistanceKiss dragi viitoare mamici iloveyou
pisicutaiuby
Scris: Monday, November 30, 2015 9:12 AM
Nivel

Inregistrat: 2/5/2015
BiancaS wrote:
Buna seara fetelor. Numele meu este Bianca. Va urmaresc din umbra de ceva timp si acum m-am hotarat sa va scriu si eu. La inceputul anului am fost diagnosticata cu SOP si am facut timp de 2 luni tratament cu AC, dar fara rezultat. Pt ca ne dorim foarte mult bebe Hands si menstruatia refuza sa mai apara din septembrie, am fost din nou la control si doctorul mi-a prescris Duphaston si Myo-sun. Am inteles ca cel din urma chiar da rezultate. Stiti ceva mai mult despre el? Va multumesc si va pup DistanceKiss dragi viitoare mamici iloveyou

Bine ai venit si succesDistanceKiss
pisicutaiuby
Scris: Monday, November 30, 2015 9:14 AM
Nivel

Inregistrat: 2/5/2015
Buna dinmineata tuturor si La multi ani celor care isi sarbatoresc azi ziua numeluilove Sa fiti iubite si sa vi se implneasca toate dorintelemajoreta coeur
stelutza
Scris: Monday, November 30, 2015 9:40 AM
Nivel

Inregistrat: 1/12/2015
BiancaS wrote:
bine ai venit succesCheek Kiss
stelutza
Scris: Monday, November 30, 2015 9:43 AM
Nivel

Inregistrat: 1/12/2015
La mulți ani tuturor celor care sarbatoresc ziua numeluicomputerlove
andy07
Scris: Monday, November 30, 2015 9:49 AM
Nivel

Inregistrat: 9/10/2015
BiancaS wrote:

Buna, Bianca! Bine ai venit si vezi ce faci sa nu stai mult:)
Myo sun treb sa iei mai mult timp sa aiba efect, mai degraba duphastonul ajuta la venirea cm. Se ia 10 zile (sau cum ti s-a recomandat tie) si la 3 zile de la intrerupere ar trebui sa apara menstruatia.
Mai sunt fete cu SOP pe aici care fac tratament cu metformin.
BiancaS
Scris: Monday, November 30, 2015 10:19 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 11/30/2015
andy07 wrote:

Buna, Bianca! Bine ai venit si vezi ce faci sa nu stai mult:)
Myo sun treb sa iei mai mult timp sa aiba efect, mai degraba duphastonul ajuta la venirea cm. Se ia 10 zile (sau cum ti s-a recomandat tie) si la 3 zile de la intrerupere ar trebui sa apara menstruatia.
Mai sunt fete cu SOP pe aici care fac tratament cu metformin.
Buna dimineata dragele mele si La Multi Ani celor ce isi serbeaza astazi ziua de nume!!!Sunteti niste dragute.iloveyou Si eu sper sa nu stau prea mult pe aici, si in cazul in care ma mut la gravidute, sa va iau si pe voi cu mine acolo Love Love Intr-adevar Duphaston iau pentru aparitia CM. Myo sun trebuie sa iau 3 luni deocamdata. Sa speram ca Doamne Doamne face o minune si mai repede de atat. Acum astept cu nerabdare prima zi a CM newclap
Miha_Ella
Scris: Monday, November 30, 2015 10:50 AM
Nivel

Inregistrat: 6/14/2015
BiancaS wrote:

Bine ai venit Bianca si La Multi Ani celor care poarta numele Sf.Andrei!
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.