Clubul aspirantelor - 41
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Anelise
Scris: Thursday, October 1, 2015 6:44 AM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Am plecat de aici! DistanceKiss

coeur Listuta aspirantelor la titlul de mamica coeur

1. Doinanuta
2. Danutza1978
3. Crisbrustur
4. Raisa28
5. Iris25
6. Rrroxana
7. Andreea~Simona
8. Leila
9. IrinaC
10. Diana Oana
11. Aliana
12. Maxie
13. Simm
14. Nicodavid
15. Dedee
16. Clawdia
17. Luizika27
18. Cerradia
19. Adinuta
20. Elenya
21. Andreina
22. Cristiana_
23. Stelutza
24. Pisicutaiuby
25. Anyta88
26. Elena7
27. Danielaadriana
28. Dea
29. HOPE
30. Georgy Gya
31. Miracle
32. Tea
33. Mya28
34. Simonino
35. Adelinuta
36. Dumitrella
37. Lorelay
38. Miha_Ella
39. Stelutza
40. Antonyaaa
41. Adys19
42. Lav2
43. Mihaelutza
44. Aliana
45. Carmen Daniela
46. Valentina78
47. Crissy
48. m0ndream
49. Andy07
50. stefy.any
51. Amalia1982
52. Nasmyne
53. Lili_Eu
54. NicoletaNisca

Ultima actualizare: 01.10.2015

img
Anelise
Scris: Thursday, October 1, 2015 6:47 AM
Nivel

Revin cu rugamintea la voi sa ma trageti de maneca si sa ma ajutati sa refacem listutza! Gossip Eu nu am mai intrat de ceva timp pe aici si am pierdut complet sirul evenimentelor, a aspiricilor active sau nu... Multumesc mult si va pup! coeur
Crissy
Scris: Thursday, October 1, 2015 8:04 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 8/7/2015
Anelise wrote:
Revin cu rugamintea la voi sa ma trageti de maneca si sa ma ajutati sa refacem listutza! Gossip Eu nu am mai intrat de ceva timp pe aici si am pierdut complet sirul evenimentelor, a aspiricilor active sau nu... Multumesc mult si va pup! coeur

Multumim pentru noua casuta! Ma inscriu si eu pe listuta Cheek Kiss
Anelise
Scris: Thursday, October 1, 2015 8:42 AM
Nivel

Crissy wrote:

Multumim pentru noua casuta! Ma inscriu si eu pe listuta Cheek Kiss

Rezolvat! thumright Cu placere! pupici
Adelinuta
Scris: Thursday, October 1, 2015 8:59 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 5/8/2015
Anelise wrote:

Multumim pentru noua casuta! ElenaD94 a plecat la gravidute Cheek Kiss
AnonymAB
Scris: Thursday, October 1, 2015 9:03 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Ma inscriu si eu pe lista iar Rocsana a plecat la graviduteCheek Kiss
pisicutaiuby
Scris: Thursday, October 1, 2015 9:12 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 2/5/2015
Multumim mult Anelise pentru noua "locuinta"pe care sper sa o populam cu multe,multe teste pozitive,sa fie de bun augur dance
Multa sanatate aspiricilor care trec prin momente mai dificile,nu va pierdeti speranta si optimismul majoreta
Eu sunt pe ultima suta de metri cu pregatirile de nunta,luna asta nu cred ca am acoperit perioada fertila dar nu se stie niciodata,poate DD ne v a face o minune si vom mari familia la inceput de drumSimplyLove Hands
Crissy
Scris: Thursday, October 1, 2015 9:13 AM
Nivel

Dreams***, Zambila, corina_elena50 si Iuli33 sunt la gravidute Cheek Kiss , iar aspirici noi sunt andy07 , stefy.any si Amalia1982
Crissy
Scris: Thursday, October 1, 2015 9:20 AM
Nivel

pisicutaiuby wrote:
Multumim mult Anelise pentru noua "locuinta"pe care sper sa o populam cu multe,multe teste pozitive,sa fie de bun augur dance
Multa sanatate aspiricilor care trec prin momente mai dificile,nu va pierdeti speranta si optimismul majoreta
Eu sunt pe ultima suta de metri cu pregatirile de nunta,luna asta nu cred ca am acoperit perioada fertila dar nu se stie niciodata,poate DD ne v a face o minune si vom mari familia la inceput de drumSimplyLove Hands

Casa de piatra si sa vina barza cat mai repede Cheek Kiss
Adinuta
Scris: Thursday, October 1, 2015 9:28 AM
Nivel

Inregistrat: 12/2/2014
m0ndream Eu am avut 2 avorturi spontane, la nici unul din ele nu m-au chiuretat. La 5 saptamani si alta la 6si 3 zile. Eu am sangerat un pic mai abundent la prima cam 8 zile, iar la al 2-a am sangerat putin mai mult decat la o menstra (cantitativ si ca timp). La prima mi-au dat niste medicamente sa opreasca sangerarea dupa o vreme, nu mai stiu exact dupa cate zile mi-au zis sa incep sa iau. Ar trebui sa caut reteta , dar sigur sigur nu erau medicamente care sa elimine sarcina erau doar pentru a opri sangerarea la un moment dat. La nici una din ele nu am avut complicatii sa ramana ceva pe acolo, recunosc ca in cazul meu nu s-a vazut nimic in uter la eco. Deci practic nu se implantase nimic. In caz ca te ajuta informatia. Dar eu am incredere in cei de la Filantropia mai mult decat un medic de cabinet care ar vrea sa iti faca chiuretaj ca sa iti ia banii. Mai bine te intorci la Filantropia, le povestesti si ii rogi sa te consulte, chiar asa cu sangerare cum esti. Si sa iti spuna ei daca e cazul de chiuretaj.
Te pup. Si multa bafta sa iei decizia buna!
pisicutaiuby
Scris: Thursday, October 1, 2015 9:39 AM
Nivel

Inregistrat: 2/5/2015
Crissy wrote:

Casa de piatra si sa vina barza cat mai repede Cheek Kiss

Multumesc din suflet,Doamne ajuta la toata lumea!computerlove
Nasmyne
Scris: Thursday, October 1, 2015 9:55 AM
Nivel

Inregistrat: 7/18/2015
Anelise wrote:

Multumim pentru noua casuta, sa ma adaugi si pe mine la lista.
Nasmyne
Scris: Thursday, October 1, 2015 9:59 AM
Nivel

Inregistrat: 7/18/2015
georgy gya ceva semne de rozi? La mine nici un semn, dar nici sperante mari nu prea am.
moa
Scris: Thursday, October 1, 2015 11:33 AM
Nivel

Inregistrat: 4/6/2015
[quote=m0ndream]Ma inscriu si eu pe lista iar Rocsana a plecat la graviduteCheek Kiss [/quart

Eu cand am avut avortul mi_ a dat niste pastile pentru eliminare cica(arthrotec,un antibiotic)nu am eliminat chiaguri si nici foarte abundent nu a fost.tratamentul a durat 7 zile,apoi am fost la ecograf si se eliminase tot.mi_a recomandat sa mai treaca o luna si sa incerc iar sa raman,mi_a dat acid folic.si am ramas imediat.te pup si multa bafta iti doresccomputerlove
Lili Eu
Scris: Thursday, October 1, 2015 12:39 PM
Nivel

Inregistrat: 3/23/2015
Buna fetele!!! Analizele sunt ok si ma programat luni pt operatia, va pup si sa aveti o zi bunaCheek Kiss hearts nici eu nu sunt in listaBlushing
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.