Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Am plecat de aici!
Listuta aspirantelor la titlul de mamica
1. Doinanuta 2. Danutza1978 3. Crisbrustur 4. Raisa28 5. Iris25 6. Rrroxana 7. Andreea~Simona 8. Leila 9. IrinaC 10. Diana Oana 11. Aliana 12. Maxie 13. Simm 14. Nicodavid 15. Dedee 16. Clawdia 17. Luizika27 18. Cerradia 19. Adinuta 20. Elenya 21. Andreina 22. Cristiana_ 23. Stelutza 24. Pisicutaiuby 25. Anyta88 26. Elena7 27. Danielaadriana 28. Dea 29. HOPE 30. Georgy Gya 31. Miracle 32. Tea 33. Mya28 34. Simonino 35. Adelinuta 36. Dumitrella 37. Lorelay 38. Miha_Ella 39. Stelutza 40. Antonyaaa 41. Adys19 42. Lav2 43. Mihaelutza 44. Aliana 45. Carmen Daniela 46. Valentina78 47. Crissy 48. m0ndream 49. Andy07 50. stefy.any 51. Amalia1982 52. Nasmyne 53. Lili_Eu 54. NicoletaNisca
Ultima actualizare: 01.10.2015
|
|
| Revin cu rugamintea la voi sa ma trageti de maneca si sa ma ajutati sa refacem listutza! Eu nu am mai intrat de ceva timp pe aici si am pierdut complet sirul evenimentelor, a aspiricilor active sau nu... Multumesc mult si va pup! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/7/2015 Mesaje: 1588
| Anelise wrote:Revin cu rugamintea la voi sa ma trageti de maneca si sa ma ajutati sa refacem listutza! Eu nu am mai intrat de ceva timp pe aici si am pierdut complet sirul evenimentelor, a aspiricilor active sau nu... Multumesc mult si va pup! Multumim pentru noua casuta! Ma inscriu si eu pe listuta |
|
| Crissy wrote:Multumim pentru noua casuta! Ma inscriu si eu pe listuta Rezolvat! Cu placere! |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 5/8/2015 Mesaje: 348
| Anelise wrote:Revin cu rugamintea la voi sa ma trageti de maneca si sa ma ajutati sa refacem listutza! Eu nu am mai intrat de ceva timp pe aici si am pierdut complet sirul evenimentelor, a aspiricilor active sau nu... Multumesc mult si va pup!
Multumim pentru noua casuta! ElenaD94 a plecat la gravidute |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Ma inscriu si eu pe lista iar Rocsana a plecat la gravidute |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/5/2015 Mesaje: 801
| Multumim mult Anelise pentru noua "locuinta"pe care sper sa o populam cu multe,multe teste pozitive,sa fie de bun augur Multa sanatate aspiricilor care trec prin momente mai dificile,nu va pierdeti speranta si optimismul Eu sunt pe ultima suta de metri cu pregatirile de nunta,luna asta nu cred ca am acoperit perioada fertila dar nu se stie niciodata,poate DD ne v a face o minune si vom mari familia la inceput de drum |
|
| Dreams***, Zambila, corina_elena50 si Iuli33 sunt la gravidute , iar aspirici noi sunt andy07 , stefy.any si Amalia1982 |
|
| pisicutaiuby wrote:Multumim mult Anelise pentru noua "locuinta"pe care sper sa o populam cu multe,multe teste pozitive,sa fie de bun augur Multa sanatate aspiricilor care trec prin momente mai dificile,nu va pierdeti speranta si optimismul Eu sunt pe ultima suta de metri cu pregatirile de nunta,luna asta nu cred ca am acoperit perioada fertila dar nu se stie niciodata,poate DD ne v a face o minune si vom mari familia la inceput de drum Casa de piatra si sa vina barza cat mai repede |
|
Inregistrat: 12/2/2014 Mesaje: 1226
| m0ndream Eu am avut 2 avorturi spontane, la nici unul din ele nu m-au chiuretat. La 5 saptamani si alta la 6si 3 zile. Eu am sangerat un pic mai abundent la prima cam 8 zile, iar la al 2-a am sangerat putin mai mult decat la o menstra (cantitativ si ca timp). La prima mi-au dat niste medicamente sa opreasca sangerarea dupa o vreme, nu mai stiu exact dupa cate zile mi-au zis sa incep sa iau. Ar trebui sa caut reteta , dar sigur sigur nu erau medicamente care sa elimine sarcina erau doar pentru a opri sangerarea la un moment dat. La nici una din ele nu am avut complicatii sa ramana ceva pe acolo, recunosc ca in cazul meu nu s-a vazut nimic in uter la eco. Deci practic nu se implantase nimic. In caz ca te ajuta informatia. Dar eu am incredere in cei de la Filantropia mai mult decat un medic de cabinet care ar vrea sa iti faca chiuretaj ca sa iti ia banii. Mai bine te intorci la Filantropia, le povestesti si ii rogi sa te consulte, chiar asa cu sangerare cum esti. Si sa iti spuna ei daca e cazul de chiuretaj. Te pup. Si multa bafta sa iei decizia buna! |
|
Inregistrat: 2/5/2015 Mesaje: 801
| Crissy wrote:Casa de piatra si sa vina barza cat mai repede Multumesc din suflet,Doamne ajuta la toata lumea! |
|
Inregistrat: 7/18/2015 Mesaje: 406
| Anelise wrote:Revin cu rugamintea la voi sa ma trageti de maneca si sa ma ajutati sa refacem listutza! Eu nu am mai intrat de ceva timp pe aici si am pierdut complet sirul evenimentelor, a aspiricilor active sau nu... Multumesc mult si va pup!
Multumim pentru noua casuta, sa ma adaugi si pe mine la lista. |
|
Inregistrat: 7/18/2015 Mesaje: 406
| georgy gya ceva semne de rozi? La mine nici un semn, dar nici sperante mari nu prea am. |
|
Inregistrat: 4/6/2015 Mesaje: 515
| [quote=m0ndream]Ma inscriu si eu pe lista iar Rocsana a plecat la gravidute [/quart
Eu cand am avut avortul mi_ a dat niste pastile pentru eliminare cica(arthrotec,un antibiotic)nu am eliminat chiaguri si nici foarte abundent nu a fost.tratamentul a durat 7 zile,apoi am fost la ecograf si se eliminase tot.mi_a recomandat sa mai treaca o luna si sa incerc iar sa raman,mi_a dat acid folic.si am ramas imediat.te pup si multa bafta iti doresc |
|
Inregistrat: 3/23/2015 Mesaje: 3407
| Buna fetele!!! Analizele sunt ok si ma programat luni pt operatia, va pup si sa aveti o zi buna nici eu nu sunt in lista |
|
|