Clubul aspirantelor - 40
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Lili Eu
Scris: Tuesday, September 8, 2015 10:07 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/23/2015
Crissy tu nu ai facut test? Hilar
Cheek Kiss
doinanuta
Scris: Tuesday, September 8, 2015 10:15 AM
Nivel

Inregistrat: 10/26/2013
Felicitari kamytza!Se pare ca barza te-a gasit si pe tine odata cu sora ta.Deci barza si-a facut treaba pentru amandoua.
bby88
Scris: Tuesday, September 8, 2015 10:39 AM
Nivel

Inregistrat: 7/31/2015
Felicitari kamytzaBravoo sarcina usoara si la multi ani pt ziua tacoeur

LA multi ani tuturor sarbatoritelor si mamicilor de sarbatorite de pe forum computerlove

Crissy tu ce ai facut?
kamytza
Scris: Tuesday, September 8, 2015 10:42 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 7/31/2015
Va multumesc din suflet, joi repet hcg si vineri merg la doctor....vineri este ziua mea de nastere, sper sa primesc numai vesti bune...va pup
Bucurie2015
Scris: Tuesday, September 8, 2015 10:54 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 7/10/2015
kamytza wrote:
Sunt fericitaaaaayes am doua liniuteeeeee nu stiu cum sa atasez poza.

Acum ma du sa fac analize, Doamne ajuta sa fie bine, ar fi cel mai frumos cadou de ziua mea yes

Bravo...Felicitari!
Te astept la gravidute Bravoo
Adelinuta
Scris: Tuesday, September 8, 2015 11:15 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 5/8/2015
Felicitari Kamytza, sa ai o sarcina usoara si la termen Cheek Kiss
Crissy, hai si tu cu 2 liniute majoretamajoreta majoreta majoreta majoreta
Pisicuto , asta e, nu-i nimic, mergem inainte, mai incercam. Pe o parte ma bucur ca nu e nimic luna asta ca imi schimb locul de munca. De maine sunt 20 de zile in preaviz si dincolo unde ma mut nu incep chiar imediat, probabil ca o luna - doua o sa fiu fara salar. Daca va intrebati de ce nu am stat unde lucrez acum chiar pana inainte sa incep lucrul dincolo, nu imi mai suport sefa si abia astept sa nu o mai vad ras yes chitara topai
pisicutaiuby
Scris: Tuesday, September 8, 2015 11:28 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 2/5/2015
Adelinuta wrote:
Pisicuto , asta e, nu-i nimic, mergem inainte, mai incercam. Pe o parte ma bucur ca nu e nimic luna asta ca imi schimb locul de munca. De maine sunt 20 de zile in preaviz si dincolo unde ma mut nu incep chiar imediat, probabil ca o luna - doua o sa fiu fara salar. Daca va intrebati de ce nu am stat unde lucrez acum chiar pana inainte sa incep lucrul dincolo, nu imi mai suport sefa si abia astept sa nu o mai vad ras yes chitara topai

Ma bucur ca ai reusit sa te "rupi" dintr un mediu in care nu puteai munci in liniste,,,,,am patit si eu la fel sa stau 5 ani cu o sefa "toxica",,,,,iti urez succes in noul loc si in proiectul bebeBravoo
andreina
Scris: Tuesday, September 8, 2015 11:35 AM
Nivel

Inregistrat: 10/16/2014
Felicitari, Kamytza! In sfarsit, o veste buna! Frumos cadou de ziua ta. Sper sa primesc si eu un asemenea cadou de ziua mea care este tot luna asta, desi prea multe sperante nu am.
Va Cheek Kiss pe toate
AndreiutzaEu
Scris: Tuesday, September 8, 2015 12:09 PM
Nivel

Inregistrat: 2/27/2015
kamytza wrote:
Va multumesc din suflet, joi repet hcg si vineri merg la doctor....vineri este ziua mea de nastere, sper sa primesc numai vesti bune...va pup

Felicitari!!!! Cel mai frumos cadiu de ziua ta!!!!!!!!!!!! La multi ani!!!! La multi ani tuturor cu acest nume!!!! Te asteptam la gravidute
AndreiutzaEu
Scris: Tuesday, September 8, 2015 12:11 PM
Nivel

Inregistrat: 2/27/2015
Adelinuta wrote:

Pai si ce vei face? stiu ca trebuie sa stai un an la un loc de munca pana nasti.... Ca sa poti lua indemnizatie si sa nu te dea afara... Renunti la idee o perioada?
emylyag
Scris: Tuesday, September 8, 2015 12:25 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 12/6/2014
Felicitari si sarcina usoara. Eu nu am apucat sa-l fac azi ca s-a trezit si sotul odata cu mine si as fi vrut sa-i fac surpriza daca voi fi gravida. Maine dimi il fac. Va pup. Sunt Cryss

Zambila
Scris: Tuesday, September 8, 2015 1:26 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 6/18/2014
Kamytza, bravos! Poftim la Gravidute! Clap Clap
Crissy, cred ca poti sa il faci si peste zi, daca e un test bun si daca te abtii din mersul la baie macar o ora jumatate inainte de testare. Iti tin pumnii sa fie cu noroc!
Miha_Ella
Scris: Tuesday, September 8, 2015 3:50 PM
Nivel

Inregistrat: 6/14/2015
kamytza wrote:
Sunt fericitaaaaayes am doua liniuteeeeee nu stiu cum sa atasez poza.

Acum ma du sa fac analize, Doamne ajuta sa fie bine, ar fi cel mai frumos cadou de ziua mea yes

Felicitari!!!!acesta da cadou frumos!!!

La Multi Ani tuturor care poarta numele de Maria si va doresc sa vina barza cat mai repede!
Crissy
Scris: Tuesday, September 8, 2015 4:01 PM
Nivel

Inregistrat: 8/7/2015
Lili Eu wrote:
Crissy tu nu ai facut test? Hilar
Cheek Kiss

Eu nu, ma confunzi cu cryss, ei i-a intarziat si sper sa vina cu doua liniute si sa plece repede la gravidute ca sa nu ne mai incurcam pe aici ras

La multi ani celor care serbeaza sf Maria astazi Cheek Kiss
cryss
Scris: Tuesday, September 8, 2015 4:32 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 7/16/2015
Crissy wrote:

Eu nu, ma confunzi cu cryss, ei i-a intarziat si sper sa vina cu doua liniute si sa plece repede la gravidute ca sa nu ne mai incurcam pe aici ras

La multi ani celor care serbeaza sf Maria astazi Cheek Kiss

Doamne ajuta sa plec de la aspirante si sa va i-au si pe voi cu mine! Maine dimineata fac testul. Sa-mi tineti pumnii si bafta si fetelor care mai fac teste. Maine revin cu vesti, sper din suflet bune. Hands Hands Hands pupici
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.