Clubul aspirantelor - 40
Subiectul anterior · Subiectul urmator
cryss
Scris: Monday, September 7, 2015 4:31 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 7/16/2015
Buna fetele.
Am si eu o nelamurire. Imi doresc foarte mult sa raman insarcinata si din pacate nimic.
In data de 02.09.2015 trebuia sa-mi vina menstruatia si am avut decat o mica mica picatura rozalie, iar a doua si a treia zi a aparut o mica pata maronie foarte deschisa la culoare, si atat. Ma dor putin sanii si spatele dar in rest nimik.
Mentionez ca test de sarcina nu am facut ca mi-e frica ca iar raman dezamagita, mai astept o saptaman si am sa merg apoi la doctor.
Voi ce ziceti?
Multumesc frumos.
bby88
Scris: Monday, September 7, 2015 4:38 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 7/31/2015
cryss wrote:
Buna fetele.
Am si eu o nelamurire. Imi doresc foarte mult sa raman insarcinata si din pacate nimic.
In data de 02.09.2015 trebuia sa-mi vina menstruatia si am avut decat o mica mica picatura rozalie, iar a doua si a treia zi a aparut o mica pata maronie foarte deschisa la culoare, si atat. Ma dor putin sanii si spatele dar in rest nimik.
Mentionez ca test de sarcina nu am facut ca mi-e frica ca iar raman dezamagita, mai astept o saptaman si am sa merg apoi la doctor.
Voi ce ziceti?
Multumesc frumos.

Eu cred ca ai putea face un test. Ai deja 5 zile intarziere si decat sa stai in stres o saptamana sa te intrebi daca e sau nu sarcina mai bine faci test. Oricum daca nu ai fi insarcinata dezamagita vei fi si cand iti va spune dr peste o sapt. Nici eu nu fac teste pana nici daca intarzie 1-2 zile de teama dar mie nu mi s-a intamplat sa vina asa putin in loc de menstra. Sper sa vii cu test pozitiv majoreta
cryss
Scris: Monday, September 7, 2015 4:45 PM
Nivel

Nu mi s-a mai intamplat asa niciodata, sa imi vina foarte foarte putin chiar in perioada in care trebuia sa imi vina menstra.
Mi-a mai inatarziat si alta data dar nu imi curgea nimic.
Am luat azi un test, sper sa am curaj sa-l fac maine dimineata.
Mersi de incurajare.
Lili Eu
Scris: Monday, September 7, 2015 5:23 PM
Nivel

Inregistrat: 3/23/2015
cryss wrote:
Buna fetele.
Voi ce ziceti?
Multumesc frumos.
Buna si bn ai vent!! maine sa vi cu doua liniuteHands dance Cheek Kiss
cryss
Scris: Monday, September 7, 2015 6:35 PM
Nivel

Multumesc de primire. Doamne ajuta sa fie asa cum ziceti, imi doresc din tot sufletul. Poate "Doamne, Doamne" imi face un cadou de Sf. Maria. Am sa va tin la curent.
Va doresc la toate numai teste pozitive.
kamytza
Scris: Monday, September 7, 2015 7:03 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Si eu voi face maine dimineata test....nu mi-a mai venit din 29 iulie. Sper sa fie cu norocHands
dia27
Scris: Monday, September 7, 2015 7:55 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/24/2014
Adinuta Cheek Kiss iti urez succes in incercarile de a concepe un bebe, sper sa se materializeze mai repede si la tine..vom avea fetita - Maria o va chema hearts
Nanny - draguta ce ma bucur ca ai scris, felicitari pentru alaptat, si pt bebe care doarme f bine vad noaptea..va pup cu drag!! DistanceKiss
Multumesc pentru vorbele frumoase, nu mai bag in seama omul dar de evitat e imposibil pentru ca nu are o camera a lui ci locuieste in living la noi si ma tot lovesc..in rest mi am luat concediu de la gatit si facut curat zilele astea hahahaaha kiss kiss pentru toate aspiricile!!!
Bucurie2015
Scris: Tuesday, September 8, 2015 8:06 AM
Nivel

Inregistrat: 7/10/2015
Neata!
Hai fetele cu testarea...asteptam vesti!
cerradia
Scris: Tuesday, September 8, 2015 8:30 AM
Nivel

Inregistrat: 12/5/2014
Neata fetelor! Cat mai multe teste pozitive! A fost careva dintre voi la Sovata la tratament? O zi buna! Va pup!
pisicutaiuby
Scris: Tuesday, September 8, 2015 8:37 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 2/5/2015
Buna dimineata si La multi ani tuturor celor care poarta numele Sfintei Fecioare Maria ,celor care urmeaza sa isi boteze fetitele cu acest nume superb,sa fiti mereu sanatoase si fericite alaturi de viitorii bebelusiDistanceKiss
kamytza
Scris: Tuesday, September 8, 2015 9:15 AM
Nivel

Sunt fericitaaaaayes am doua liniuteeeeee nu stiu cum sa atasez poza.

Acum ma du sa fac analize, Doamne ajuta sa fie bine, ar fi cel mai frumos cadou de ziua mea yes
pisicutaiuby
Scris: Tuesday, September 8, 2015 9:25 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 2/5/2015
kamytza wrote:

Acum ma du sa fac analize, Doamne ajuta sa fie bine, ar fi cel mai frumos cadou de ziua mea yes

IuhuuuuuuuBravoo Felicitari!!!!!!!Bravoo
Crissy
Scris: Tuesday, September 8, 2015 9:25 AM
Nivel

Inregistrat: 8/7/2015
kamytza wrote:

Felicitari! Multa sanatate tie si lui bebita! Cheek Kiss
cerradia
Scris: Tuesday, September 8, 2015 9:54 AM
Nivel

Inregistrat: 12/5/2014
kamytza wrote:

Felicitari si sarcina usoara si la termen!
Lili Eu
Scris: Tuesday, September 8, 2015 10:06 AM
Nivel

Inregistrat: 3/23/2015
kamytza wrote:

felicitari!!! newclap hainoroc
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.