Clubul aspirantelor - 40
Subiectul anterior · Subiectul urmator
mya28
Scris: Thursday, September 3, 2015 7:32 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 4/26/2015
Hey fetelor eu vreau sa iau niste vitamine si nu ma pot decide ce sa iau.ma gandeam la supradyn ca am mai luat.am tot cautat pe net ceva bun sa ma ajute si sa raman mai repede dar niciun rezultat.cred ca raman la supradyn
corina_elena50
Scris: Thursday, September 3, 2015 7:41 PM
Nivel

Inregistrat: 5/2/2015
pisicutaiuby wrote:

Corinuta ,nu te supara pe mine te rog,nici irigator nu am apucat sa cumpar,am citit tot felul de pareri ale medicilor ca nu ar fi recomandate,etc,,,,,Am citit ca face spalaturi si Luizika si sa dea Domnul sa ramana si ea cu aceasta metoda si o sa incerc poateCheek Kiss

Nu as avea de ce sa ma supar!eu mi-am vazut visul implinit si m-am gandit ca ar fi bine sa spun mai departe cum am reusit eu,sa mai reuseasca si alte femei care isi doresc bebe.E alegerea fiecareia daca vrea sa faca tot ce se poate sau nu.Daca Luizika are analizele hormonale bune si HSG-ul bun,EU GARANTEZ CA in cel mult 3 luni va reusi cu metoda mea si eu o sa fiu mosica virtuala :))))

Lili Eu
Scris: Thursday, September 3, 2015 9:10 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/23/2015
mya28 wrote:
Hey fetelor eu vreau sa iau niste vitamine si nu ma pot decide ce sa iau.ma gandeam la supradyn ca am mai luat.am tot cautat pe net ceva bun sa ma ajute si sa raman mai rpepede dar niciun rezultat.cred ca raman la supradyn
mie dr imi daduse sa iau vitamine prenatale am luat 2 luni si tot asa luasem in greutate si am intrerupt, daca te hotaresti astea sunt cele mai bune, pote la tine mergeCheek Kiss
mya28
Scris: Thursday, September 3, 2015 10:29 PM
Nivel

O sa intreb maine la farmacie.la mine nu e problema dacama ingras ca sunt slabuta.toata viata am fost si m'am chinuit sa ma ingras.am 1.60m si 46 de kg.inainte aveam maxim 42.deci la mine daca pun cateva kg nu e bai chiar m'as bucura.sper sa aibe efect.multumesc frumos
Lili Eu
Scris: Friday, September 4, 2015 12:35 PM
Nivel

Cine mai e la testare? Vreau sa vad teste pozitive dance majoreta majoreta SimplyLove
pisicutaiuby
Scris: Friday, September 4, 2015 3:59 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 2/5/2015
Lili Eu wrote:
Cine mai e la testare? Vreau sa vad teste pozitive dance majoreta majoreta SimplyLove

Eu sunt deocamdata la "prestare"Hilar Abia astept sa vad cine ne mai face o surpriza placuta cu un test pozitivcomputerlove
mya28
Scris: Friday, September 4, 2015 4:13 PM
Nivel

Am fost la farmacie mi'am luat elevit si separat acid folic.asa a zis farmacista ca ar fi bun.e destul de scumput 63 de lei.sper sa fie bun si sa ma ajute.nu imi pare rau de bani.numai sa vina bebe odata.
corina_elena50
Scris: Friday, September 4, 2015 6:08 PM
Nivel

Inregistrat: 5/2/2015
mya28 wrote:
Am fost la farmacie mi'am luat elevit si separat acid folic.asa a zis farmacista ca ar fi bun.e destul de scumput 63 de lei.sper sa fie bun si sa ma ajute.nu imi pare rau de bani.numai sa vina bebe odata.

eu luam acid folic si vit.E
AnonymAB
Scris: Friday, September 4, 2015 6:37 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
La mine nu stiu cum e situatia. Dar cred ca nu e bine.Cray E a 3-a zi cand apare cate un firisor de sange, si in fiecare zi cam pe seara apare. Nu cred ca mai e caz sa fie sarcina plans Dar mai erau 10 zile pana sa vina.
Lili Eu
Scris: Friday, September 4, 2015 7:09 PM
Nivel

m0ndream wrote:
La mine nu stiu cum e situatia. Dar cred ca nu e bine.Cray E a 3-a zi cand apare cate un firisor de sange, si in fiecare zi cam pe seara apare. Nu cred ca mai e caz sa fie sarcina plans Dar mai erau 10 zile pana sa vina.
Mmmm imi pare rau, nu stiu ce sa zic, dar poate se prinde bebe si daia sangerezi NuStiu nu te agita stai linistita Cheek Kiss
AnonymAB
Scris: Friday, September 4, 2015 7:13 PM

Of, m-am gandit si eu dar 3 zile? Ieri a fost putin putin si maro, azi ca si in prima zi rosu..Nici acum nu a fost mult, nu se vede pe absorbant ci doar cand merg la baie.....OF!
doinanuta
Scris: Friday, September 4, 2015 7:27 PM
Nivel

Inregistrat: 10/26/2013
Mondream tu iei zmeur?
AnonymAB
Scris: Friday, September 4, 2015 7:34 PM

Nu, am luat pana la ovulatie. Sa mai iau? Acum am continuat doar cu acid folic..
doinanuta
Scris: Friday, September 4, 2015 7:46 PM
Nivel

Inregistrat: 10/26/2013
Am luat si eu 2 luni la rand si aceiasi problema am avut'o si eu.Sangeram din senin zilnic de ziceai ca mi-a venit si l-am intrerupt in ziua 14 si de atunci nu am mai avut nici o pata.Nu ovulam si venea la 60 de zile.Eu una nu il mai iau niciodata.Poatela tine nu e de la el.Dupa ce l-am intrerupt in ziua 14 mi-a venit la 46 si luna asta la 32.
Si zmeurul se ia toata luna.Doar branca ursuluo 14 zile
AnonymAB
Scris: Friday, September 4, 2015 7:55 PM

Da, stiam ca se ia toata luna dar m-am gandit eu sa le opresc pe toate.. Ca am luat si myo sun.. Nu stiu ce e, dar tare ma ingrijoreaza uff
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.