Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 5/2/2015 Mesaje: 303
| Miha_Ella wrote:Dragele mele vin cu vesti bune.sunt insarcinata! Acestea sunt rezultatele la beta hcg de sambata si azi.am fost si la medic azi si sa vazut si la eco.mai merg sambata ca a zis ca vrea sa i vada activitatea cardiaca caci inca e prea mica sarcina.sunt atat de bucuroasa!!! Felicitari Miha Ella si Doamne ajuta sa decurga totul bine!cred ca am avut un feeling acum aproape o luna de zile cand te tot intrebam cum esti si ce simti iar tie doar ce iti trecuse menstra clar,te confundam cu cineva dar acum pot sa spun ca poate a fost un semn ca urmezi
Zambila eu l-am intrebat pe medicul meu daca am voie la piscina si mi-a zis NU!a mai zis "daca chiar trebuie sa mergi la mare ca ti-ai luat bilete din timp,iti acoperi burta cu ceva" |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/2/2014 Mesaje: 1226
| Situatie neprevazuta! Azi dupa 4 zile de la ovulatie si 6 zile de la injectia cu ovitrelle m-am trezit cu o scurgere fix de albus de ou ca la ovulatie. Straniu , credeti ca as putea ovula iar in ziua 17 dupa Declansarea ovulatiei cu ovitrelle ? Nu am mai patit asa ceva niciodata! |
|

Inregistrat: 3/23/2015 Mesaje: 3407
| Buna aspirici!!! vad ca e liniste nimic nou, sper sa bebeliti de zor si luna viitoare sa vad dublu la toate aspiricile eu mai am putin pana vin rozi si nu sper nimic am bebelit cand am vrut nu am mai urmarit nimic pt ca am fost foarte dezamagita luna trecuta, am plans am zis ca nu mai vreau nimic nu am mai luat nici acid folic al meu nu a vb cu mine o zi intreaga , apoi ma dus la mare sa imi revin luni intru in concediu 2 saptamani si plec la mama la GL apoi dupa rozi ma pun pe treaba iar
|
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/28/2015 Mesaje: 628
|
Multumim ,sper sa fie cu 2 liniute luna aceasta la toate , va Felicitari Miha |
|

Inregistrat: 9/27/2014 Mesaje: 1182
| Adinuta wrote:Situatie neprevazuta! Azi dupa 4 zile de la ovulatie si 6 zile de la injectia cu ovitrelle m-am trezit cu o scurgere fix de albus de ou ca la ovulatie. Straniu , credeti ca as putea ovula iar in ziua 17 dupa Declansarea ovulatiei cu ovitrelle ? Nu am mai patit asa ceva niciodata! Daca ai avut 2 foliculi ar fi posibil... dar daca ai avut numai unul, cel mai probabil scurgerea respectiva e de la cresterea nivelului de progesteron. Eu sunt in ziua 5 dupa ovulatie ...o sa facem test cam in aceeasi perioada :) Succes! |
|
Inregistrat: 4/26/2015 Mesaje: 413
| La mine deja da rozi semne.am spotting maro ca inainte sa vina.am ratat si luna asta dar m'am asteptat.am inceput sa ma obisnuiesc.dupa concediu ma duc cu sotul la un medic mai bun sa vad care si unde e problema.parca sunt dezamagita chiar daca intr'un fel stiam ca o sa vina rozi.offf |
|

| Mya28 Ufff stiu cu este lasa ca va veni si bebe o sa vezi, imi pare foarte rau |
|

Inregistrat: 11/24/2014 Mesaje: 404
| Adinuta, eu am avut scurgere de albus dupa ovulatie la ceva timp, si eram cu bebe :D asa ca Doamne ajuta!!! :027: |
|

Inregistrat: 2/5/2015 Mesaje: 801
| Neata !!! LiliEu esti galateanca de a mea Adinuta poate e semn se sarcina acea secretie O zi cu spor in toate si la cat mai multe este pozitive |
|

Inregistrat: 6/18/2014 Mesaje: 570
| Corina, multumesc de raspuns. O sa-i transmit. Desi nu mi-a spus ca i-ar fi zis ceva de acoperit burtica de soare. Doar de apa marii. Adinuta, cred ca ne faci o figura frumoasa! Doamne ajuta! Mya, nu te da batuta! Trebuie sa fie soare si pe strada ta |
|

| pisicutaiuby wrote:Neata !!! LiliEu esti galateanca de a mea Adinuta poate e semn se sarcina acea secretie O zi cu spor in toate si la cat mai multe este pozitive Da pisicuto!!! sunt galateanca si ma mandresc cu asta pt ca acolo sunt oameni buni si frumosi la trup si la suflet ufff imi e tare dor de gl, dar duminica dimi plec la drum |
|

Inregistrat: 2/5/2015 Mesaje: 801
| Lili Eu wrote: Da pisicuto!!! sunt galateanca  si ma mandresc cu asta pt ca acolo sunt oameni buni si frumosi la trup si la suflet  ufff imi e tare dor de gl, dar duminica dimi plec la drum Pai Galatiul te asteapta!!!Pe faleza e foarte frumos mai ales seara pe racoare,pe vasul Libertatea toata lumea serveste hamsii cu mamaliguta si mujdei,,,mmmm si merge o bere fara alcool dupa,,,, La mine nu stiu daca v a fi cu noroc luna asta ca de dimineata m au apucat dureri de burta ca la cm,,, |
|

| pisicutaiuby wrote:Pai Galatiul te asteapta!!!Pe faleza e foarte frumos mai ales seara pe racoare,pe vasul Libertatea toata lumea serveste hamsii cu mamaliguta si mujdei,,,mmmm si merge o bere fara alcool dupa,,,, La mine nu stiu daca v a fi cu noroc luna asta ca de dimineata m au apucat dureri de burta ca la cm,,, stiu ca sunt buni hamsii si noua ne plac :) eu am lasat toate simtomele deoparte luna asta nu vreau sa bag nimic in seama , ma duc sa imi incarc baterile la mama |
|
Inregistrat: 10/16/2014 Mesaje: 284
| Buna fetelor! Ma inscriu si eu in randul celor care o asteapta pe rozi, desi nu ne dorim asta. Azi trebuie sa apara si deja am inceput sa am simptome. Am zis ca mai astept pana in septembrie si apoi mergem sa facem toate analizele. Imi puteti recomanda un medic in Bucuresti care sa ma ajute in etapa asta? M-am saturat sa merg la ginecolog sa-mi spuna ca e totul ok si ca trebuie sa astept, ca sunt foarte stresata si bebe nu o sa vina in conditiile astea. Daca e asa la mine bebe nu o sa vina niciodata pt ca asta imi e firea, ma stresez din orice. As vrea si eu un medic sa ma indrume ce analize trebuie sa facem si eu si sotul. Adinuta sper din suflet sa fie cu ochisori la tine. Va pup |
|

Inregistrat: 12/2/2014 Mesaje: 1226
| Doamne fetelor , sper sa aveti dreptate si sa fie cu ochisori si sa ajunga si in uter. Pana atunci mai am putin de asteptat. de azi incep clexanul. Am plecat spre mare sa ma relaxez nitel. Incerc sa ocolesc marea daca e rece. Va pup si week end linistit va doresc! Apropo si eu sunt galateanca! |
|
|