Nivel: Ambasador
Inregistrat: 11/19/2014 Mesaje: 606
| pisicutaiuby wrote: Doamne ajuta sa fie cu noroc luna asta!Ai cam aceleasi "simptome"pe care le am si eu:) ,,,Eu am avut menstra pe 1 si pe 8 am facut HSG,,,d na dr a zis ca putem incerca de luna asta ca sunt sanse mari,,,,asa ca am prestat pe 12,14 si 17,,,,,pe 14 am simtit dureri mari la ovarul drept si dureri de burta pana ieri,,,,,de vreo 3 zile am sfarcurile dureroase la atingere si ma simt foarte agitata,,,,,acum sa vedem,mai am o saptamana pana la tesatre,,,,tu cand ar trebui sa testezi?
Nu stiu Pisicuto pt ca nu e regulat c.m plus de asta am fost pe tratament pt ovulatie apoi din ziua 16 am luat progesteron pana in ziua 25...azi sunt in ziua 27... doar herpesul m a pus pe ganduri dc mi a aparut iar... tinand cont ca mi a aparut doar cand am ramas... mai stau cateva zile si fac un test. |
|

Inregistrat: 2/5/2015 Mesaje: 801
| ElenaD94 wrote: Nu stiu Pisicuto pt ca nu e regulat c.m plus de asta am fost pe tratament pt ovulatie apoi din ziua 16 am luat progesteron pana in ziua 25...azi sunt in ziua 27... doar herpesul m a pus pe ganduri dc mi a aparut iar... tinand cont ca mi a aparut doar cand am ramas... mai stau cateva zile si fac un test.
Iti tin pumnii!! |
|

Inregistrat: 11/19/2014 Mesaje: 606
| [quote=pisicutaiuby] Iti tin pumnii!!
Si eu tie ! |
|

| ElenaD94 wrote:[quote=pisicutaiuby] Iti tin pumnii!! Si eu tie ! Multumesc |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 6/19/2015 Mesaje: 34
| Buna ziua dragi aspirici! Pe mine m-a sarit barza si luna aceasta, dar nu-i nimic, eu nu imi pierd speranta mai astept. Voi ce mai faceti, care mai sunteti la testare? Va pup pe toate! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/2/2014 Mesaje: 1226
| carmen daniela wrote:Buna ziua dragi aspirici! Pe mine m-a sarit barza si luna aceasta, dar nu-i nimic, eu nu imi pierd speranta mai astept. Voi ce mai faceti, care mai sunteti la testare? Va pup pe toate!
E o liniste aici... toata lumea bebeleste! |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 6/19/2015 Mesaje: 34
| Adinuta wrote:E o liniste aici... toata lumea bebeleste!
Cam asa ceva. Spor la bebelit fetelor!!! |
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 4/26/2015 Mesaje: 413
| Mie duminica trebuie sa imi vina rozi care sper din suflet sa nu mai vina.incerc sa nu ma entuziasmez sima gandesc de pe acum ca nu e bebe sa nu fiu asa dezamagita cand o sa vina.dupa concediu imi trimit sotul sa faca spermograma..app a fost operat de hernie inghinala anul trecut.credeti ca asta poate afecta cu ceva? |
|

| Buna feteleeee Chiar ca e multa liniste,cred ca aspiricile au plecat in concedii,,,,si bine facem sa ne mai si relaxam ,,,,, Carmen Daniela imi pare rau ca nu a fost sa fie luna asta dar e bine ca ramai optimista si plina de speranta Adinuta vad ca esti la ovulatie asa ca iti tin pumnii sa se prinda luna asta Mya sa fie cum iti doresti!E foarte bine sa isi faca sotul spermograma,asa eliminati una din cauzele infertilitatii Bucurie iti doresc si tine sa iti implinesti visul cat mai curand,stiu cum e cu asteptarea asta,parca nu mai trec zilele,,,ufffff O zi racoroasa sa aveti |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 7/10/2015 Mesaje: 169
| Fetelor, tin punmnii tuturor. Si eu am emotii pana la testare. Mai am o gramada de zile...si nu mai am rabdare |
|

Inregistrat: 6/18/2014 Mesaje: 570
| Chiar ca e liniste :) Putin relaxare nu strica. Concediu placut, celor care se bcuura de zile libere. |
|

| pisicutaiuby wrote:Buna feteleeee Chiar ca e multa liniste,cred ca aspiricile au plecat in concedii,,,,si bine facem sa ne mai si relaxam ,,,,, Carmen Daniela imi pare rau ca nu a fost sa fie luna asta dar e bine ca ramai optimista si plina de speranta Adinuta vad ca esti la ovulatie asa ca iti tin pumnii sa se prinda luna asta Mya sa fie cum iti doresti!E foarte bine sa isi faca sotul spermograma,asa eliminati una din cauzele infertilitatii Bucurie iti doresc si tine sa iti implinesti visul cat mai curand,stiu cum e cu asteptarea asta,parca nu mai trec zilele,,,ufffff O zi racoroasa sa aveti Doamna ovulatia mea a fost indusa de injectie si s-a produs duminica. Practic sunt ziua 4 dupa ovulatie. Acum astept cu nerabdare rezultatul. |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 7/18/2015 Mesaje: 406
| Buna fete dragi! Cum mai merg treburile la voi? Eu nu stiu de ce dar de cateva saptamani ma tot dor ovarele, uterul si trompa care nu mai este, asa ma durea cand aveam sarcina extrauterina, e normal? Cele care nu mai au o trompa cat timp dupa operatie v-a mai durut? Mi am facut azi iar un test ovulatie si de sarcina ca am zis ca poate sunt iar dar nimic, negative amandoua... |
|

| Nasmyne wrote:Buna fete dragi! Cum mai merg treburile la voi? Eu nu stiu de ce dar de cateva saptamani ma tot dor ovarele, uterul si trompa care nu mai este, asa ma durea cand aveam sarcina extrauterina, e normal? Cele care nu mai au o trompa cat timp dupa operatie v-a mai durut? Mi am facut azi iar un test ovulatie si de sarcina ca am zis ca poate sunt iar dar nimic, negative amandoua... Pe mine nu m-a durut niciodata trompa lipsa. Nici macar Imediat dupa operatie nu m-a durut! |
|

| Adinuta wrote: Doamna ovulatia mea a fost indusa de injectie si s-a produs duminica. Practic sunt ziua 4 dupa ovulatie. Acum astept cu nerabdare rezultatul.
Atunci,,,SUCCES si Doamne ajuta! |
|
|