Clubul aspirantelor - 40
Subiectul anterior · Subiectul urmator
dia27
Scris: Tuesday, July 7, 2015 1:01 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/24/2014
Adinuta - cand am citit pagina cu pagina m ai tinut cu sufletul la gura :))) imi pare rau ca luna asta nu e bebe dar Doamne ajuta pe luna viitoare! hearts
Adelinuta - hehehe ce vis frumos, sa speram ca prevesteste bebe SimplyLove
Va pup pe toate aspiricile si arunc praf de burtici peste noua casuta sa vi se implineasca visul mai repede tuturor! grup computerlove
georgy gya
Scris: Tuesday, July 7, 2015 1:36 PM
Nivel

Inregistrat: 3/13/2015
Astazi Trebuia sa-mi vina ciclu dar nici urma de el, din contra, temperatura bazala creste sanii tot umflati si nedurerosi si starea de greata permanenta persista.... Am asa o senzatie caci luna asta e bebe... Mai ales in luna iulie caci e luna mea norocoasa, astazi fac 3 ani de casnicie ! SimplyLove va pup fetelor si tineti-mi pumnii stransi...SimplyLove computerlove hearts
Adelinuta
Scris: Tuesday, July 7, 2015 1:40 PM
Nivel

Inregistrat: 5/8/2015
georgy gya wrote:
Astazi Trebuia sa-mi vina ciclu dar nici urma de el, din contra, temperatura bazala creste sanii tot umflati si nedurerosi si starea de greata permanenta persista.... Am asa o senzatie caci luna asta e bebe... Mai ales in luna iulie caci e luna mea norocoasa, astazi fac 3 ani de casnicie ! SimplyLove va pup fetelor si tineti-mi pumnii stransi...SimplyLove computerlove hearts

Da fuguta si fa repede un test, abia astept rezultatul tau coeur . La multi, multi ani si de acum inainte!!! sarbatoare sarbatoare sarbatoare
carmen daniela
Scris: Tuesday, July 7, 2015 2:02 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 6/19/2015
georgy gya wrote:

La multi ani fericiti! Poate peste 9 luni ve ti fi 3, Doamne ajuta! Hai fuguta la testare ca m-ai facut curioasa!Stau cu pumnii stransi pana vad testul!
dia27
Scris: Tuesday, July 7, 2015 2:02 PM
Nivel

Inregistrat: 11/24/2014
Georgy hai cu testul pozitiv!!! majoreta
georgy gya
Scris: Tuesday, July 7, 2015 2:15 PM
Nivel

Inregistrat: 3/13/2015
Am facut ieri dimineata testul si a iesit negativ... Nu stiu sa va zic daca se vedea vreo umbra de a 2 liniuta caci era digital.... Mai astept vreo 2 zile daca nu vine merg direct la beta ! Va puphearts
pisicutaiuby
Scris: Tuesday, July 7, 2015 2:19 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 2/5/2015
georgy gya wrote:

Doamne ajuta ca la urmatoarea aniversare a casatoriei sa fiti 3!!!La multi ani sanatosi fi fericiti Bravoo majoreta
Miha_Ella
Scris: Tuesday, July 7, 2015 2:49 PM
Nivel

Inregistrat: 6/14/2015
georgy gya wrote:

La Multi Ani!si sa aveti cel mai frumos cadou.si eu azi am 3 ani de cand sunt impreuna cu iubitul meu.doar ca noi nu suntem casatoriti.
Apropo de vise...sapt trecuta a visat verisoara mea ca m-a vazut venind cu caruciorul spre ea. a zis ca aveam un carucior mare si urat.si ca m-a certat ca uite ce copii frumosi am si ce carucior urat am cumparat.cica fac copiii de rusine! Sambata noaptea eu am visat ca am nascut o fetita si o chema Stefania. Eu nu m-am gandit la nume de fetita caci imi doresc baiat si il va chema Christian ca pe taicas-o.acum ce vrea Dumnezeu...numai sa am si eu bebe si sa fie sanatos.eu mai am pana la testare...doar in 12 trebuie da vina rozii. Sper saa ocoleasca 9 luni. Nu am nici un simptom decat ca ma dor sanii si imi sunt f umflati.dar cred ca e de la duphaston caci si luna trecuta la fel a fost. Va pup pe toate
clawdia
Scris: Tuesday, July 7, 2015 2:50 PM
Nivel

Inregistrat: 8/21/2014
Buna fetelorDistanceKiss ,

Nu am mai scris de mult timp, noi inca suntem pusi pe treaba asa ca am intrat sa fac prezentaras sa nu raman pe afara :p . Va citesc in continuare, la cateva zile; felicitari tuturor celor care au reusit sa prinda barzuca din zbor, ma bucur mult pentru voiBravoo DistanceKiss .

Cat despre noi celelalte, sper in continuare si ma rog sa vina bebe si la noi. Acum o am si pe sora mea care s-a apucat si ea de bebelitHilar ar fi super sa ramanem amandouaHands (suntem foarte apropiate una de alta si ar fi ceva incredibil) Eu am lasat-o moale cu stresul cu simptome si tot ce tine de asta, si ne iubim mai cu spor. Avem nadejde la Doamne Doamne si imediat cum am o veste buna, voi intra sa o impartasesc cu voi. Pana atunci va doresc iubareala maxima si sanatate tuturor.

Va pup si va imbratisezgrup DistanceKiss
corina_elena50
Scris: Tuesday, July 7, 2015 2:52 PM
Nivel

Inregistrat: 5/2/2015
kali wrote:
Va rog sa va mai uitati pe listuta dupa eventuale scapari.

De asemenea, va rog sa-mi spuneti care dintre fete nu mai sunt active. Lista mi se pare suuuuper lunga si cred ca mai trebuie facut un triaj. Daca revine cineva, refac listuta fara probleme.
kali pe mine ma poti sterge de pe lista aspirantelor si daca vrei sa ma treci pe lista gravidutelor ca de 1 saptamana am aflat ca sunt insarcinata.Aseara am fost la primul control.Sunt in 5 saptamani si mi-am vazut bebele sub forma unui punct negru.Foarte important pt mine,e prins in uter.Va pup fetelor si va doresc teste pozitive!
carmen daniela
Scris: Tuesday, July 7, 2015 3:10 PM
Nivel

Inregistrat: 6/19/2015
corina_elena50 wrote:
kali pe mine ma poti sterge de pe lista aspirantelor si daca vrei sa ma treci pe lista gravidutelor ca de 1 saptamana am aflat ca sunt insarcinata.Aseara am fost la primul control.Sunt in 5 saptamani si mi-am vazut bebele sub forma unui punct negru.Foarte important pt mine,e prins in uter.Va pup fetelor si va doresc teste pozitive!

Corina, poti sa ne impartasesti si noua simptomele pe care le-ai avut si cand au aparut? Acum tu esti mai cu experienta. Te pup
corina_elena50
Scris: Tuesday, July 7, 2015 6:49 PM
Nivel

Inregistrat: 5/2/2015
[quote=Adinuta]
O sa incerc si eu varianta cu irigatii cu bicarbonat! Dar nu stiu cand ar trebui sa incep! Ma poate ajuta cineva cu un raspuns?

Adinuta,eu am facut irigatii din ziua cand a aparut secretia ca albusul de ou pana aproape de ziua in care trebuia sa-mi vina rozi.E foarte important sa oparesti irigatorul de fiecare data si apa cu care te speli la fel sa fie clocotita si racita.Cu vreo 4-5 zile inainte de data cm nu am mai facut.Si am mai luat acid folic,vit.e si cu o sapt inainte de data cand trebuia sa-mi vina am baut ceai de cretisoara.Eu cred ca dupa 2 ani irigatiile cu bicarbonat au avut efect.Si da,si mie mi-a intarziat 2 zile cand am luat closty.Eu zic sa incerci si varianta asta si Doamne ajuta sa reusesti in cel mult 2 luni,ca ma gandesc ca daca ai doar 1 trompa si nu reusesti din prima luna din a doua sigur reusesti Cheek Kiss
carmen daniela eu simptome nu pot sa spun ca am avut...din contra nu am mai avut simptome ca imi vine menstruatia.Pe mine de obicei cu o sapt inainte sa-mi vina ma durea burta,acum nu m-a mai durut si cu vreo 3-4 zile inainte de menstruatie de obicei nu mai mai dureau sanii deloc,chiar erau foarte moi.Acum nu pot sa spun nici ca erau foarte fermi,nici ca ma dureau dar aveam sfarcurile sensibile.In rest nici o greata nimic.Aaa si eu care daca ma lasai dormeam pana la 11-12 dupa amiaza,acum pot sa ma pun in pat si la 1 noaptea ca pe la 5 dimineata ma trezesc,dar nu sa merg la baie ci pur si simplu sunt foarte odihnita.Cred ca ma odihnesc mult mai bine,dorm intr-o ora cat altii in 2 ras
Adinuta
Scris: Tuesday, July 7, 2015 7:02 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 12/2/2014
corina_elena50 wrote:

Adinuta,eu am facut irigatii din ziua cand a aparut secretia ca albusul de ou pana aproape de ziua in care trebuia sa-mi vina rozi.E foarte important sa oparesti irigatorul de fiecare data si apa cu care te speli la fel sa fie clocotita si racita.Cu vreo 4-5 zile inainte de data cm nu am mai facut.Si am mai luat acid folic,vit.e si cu o sapt inainte de data cand trebuia sa-mi vina am baut ceai de cretisoara.Eu cred ca dupa 2 ani irigatiile cu bicarbonat au avut efect.Si da,si mie mi-a intarziat 2 zile cand am luat closty.Eu zic sa incerci si varianta asta si Doamne ajuta sa reusesti in cel mult 2 luni,ca ma gandesc ca daca ai doar 1 trompa si nu reusesti din prima luna din a doua sigur reusesti Cheek Kiss

Multumesc mult Corina, eu luna asta o sa merg sa fac si papa-nicolau ca nu l-am mai facut de un an si 4 luni. Va fi in ziua 10. Mi-au spus fara spalari interne cu 2 zile inainte... in rest cred ca o sa fac operatiunea asta imediat ce imi trece menstruatia. Si dupa papa nicolau, oricum in ziua 9 merg la medic pt monitorizare! Atunci voi sti cum stau si voi sti care ovar va functiona luna asta! Cheek Kiss Am inceput sa iau si tinctura de mladite de zmeura, inteleg ca astea regleaza menstruatia si creste endometru!
Mihaelutza
Scris: Tuesday, July 7, 2015 11:28 PM
Nivel

Inregistrat: 6/21/2015
Fetelor,cred ca nici la mine nu vine barza luna asta,nu am nici un simptom. Sa vedem,pe 9 ar trebui sa vina rozi.dar sper sa uite adresa mea.V-am pupacit.NOAPTE BUNA SI MUUULTE TESTE POZITIVE!!!
iuli33
Scris: Wednesday, July 8, 2015 12:46 AM
Nivel

Inregistrat: 8/26/2014
eu maine dimineata fac testul,o sa fiu in ziua 30
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.