Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 4/26/2015 Mesaje: 413
| Eu ma simt "veche" deja.asa ca sper sa trec la gravidute luna asta :p si dupa mine promit cava trag pe toate cate 3 in fiecare luna :p :001023: |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/2/2014 Mesaje: 1226
| Sunt mega derutata, menstruatia nu a venit, test clar negativ. ( test sensibllue) si parca nici sânii nu mai sunt asa durerosi! La mine singurele întârzieri au fost cand a fost sarcina. Sper sa nu am vre-o dereglare ceva ca nu stiu ce sa mai fac. A mai luat cineva clostylbegit si i-a întârziat menstra dupa cateva luni? |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 11/19/2014 Mesaje: 606
| Adinuta wrote:Sunt mega derutata, menstruatia nu a venit, test clar negativ. ( test sensibllue) si parca nici sânii nu mai sunt asa durerosi! La mine singurele întârzieri au fost cand a fost sarcina. Sper sa nu am vre-o dereglare ceva ca nu stiu ce sa mai fac. A mai luat cineva clostylbegit si i-a întârziat menstra dupa cateva luni?
Adinuta fix pt tine am intrat sa vad ce faci. Daca bebe e puturos??? Si se arata mai tarziu? |
|
| ElenaD94 wrote:
Adinuta fix pt tine am intrat sa vad ce faci. Daca bebe e puturos??? Si se arata mai tarziu?
Nu e puturos pt ca nu e deloc, m-a taiat brusc o durere de burta si surpriza. A venit rozi! Practic in loc de 28 zile s-a schimbat la 29. Da e ciudata ca pe mine ma durea burta inainte cu cateva ore cel putin acum a durerea a venit odata cu ea. Deci declar z1. De maine incep ultima luna de tratament cu closty! |
|
Inregistrat: 5/8/2015 Mesaje: 348
| Buna dimineata aspirici!!!
Adinuta, imi pare tare rau. Poate e cu mai mult noroc luna asta
Eu am visat azi azi noapte ca eram graviduta, cred ca aveam ceva luni bune ca era burtica destul de mare si eu imi faceam griji ca de ce nu misca bebe la o sarcina atat de mare, iar deodata am primit raspunsul. Mi-a trimis cineva prin sotul meu o foicica pe care scria sa ne bucuram ca o sa avem o fetita, ca e foarte bine acolo in burtica chiar daca eu nu o simt cand misca. Si mai scria pe bilet ca daca pana in urmatoarea luna nu o simt ca misca, sa ma duc la ecograf sa vad ce nu e bine. Nu stiu daca neaparat pot sa il consider vis prevestitor, ca tocmai aseara am aflat ca o cunostinta e insarcinata in 3 lunite, deci subconstientul lucreaza . Dar, cu ceva ani in urma am mai visat ca mi s-a spus ca o sa am o fetita. Se facea ca ramasesem insarcinata in urma unui viol si plangeam foarte tare deoarece nu doream sa pastrez copilul dar nu voiam nici sa il avortez. Deodata a venit la mine o tanara foarte frumoasa, imbracata intr-o rochie lunga alba ca si o camasa de noapte, cu parul lung despletit, foarte frumoasa, care mi-a spus sa nu mai fiu suparata ca o sa am o fetita pe care o sa o cheme Anastasia. Sper sa mi se implineasca aceste vise intr-un final. Bineinteles ca daca voi avea o fetita o va chema Anastasia . |
|
Inregistrat: 6/14/2015 Mesaje: 398
| Adinuta wrote:Sunt mega derutata, menstruatia nu a venit, test clar negativ. ( test sensibllue) si parca nici sânii nu mai sunt asa durerosi! La mine singurele întârzieri au fost cand a fost sarcina. Sper sa nu am vre-o dereglare ceva ca nu stiu ce sa mai fac. A mai luat cineva clostylbegit si i-a întârziat menstra dupa cateva luni?
Eu am luat clostybegit.am facut 2 luni de tratament.daca nici tura adta nu se prinde mai am o luna de luat. Intr-adevar...mie luna trecuta trebuia sa imi vina menstruatia pe 11 si mi-a venit pe 14 seara la 9.dar dupa closty eu am luat duphaston.nu stiu ce sa zic Adinuta...dar noi avem aceeasi problema.sper sa fie bebe! |
|
| Adelinuta wrote:Buna dimineata aspirici!!! Adinuta, imi pare tare rau. Poate e cu mai mult noroc luna asta Eu am visat azi azi noapte ca eram graviduta, cred ca aveam ceva luni bune ca era burtica destul de mare si eu imi faceam griji ca de ce nu misca bebe la o sarcina atat de mare, iar deodata am primit raspunsul. Mi-a trimis cineva prin sotul meu o foicica pe care scria sa ne bucuram ca o sa avem o fetita, ca e foarte bine acolo in burtica chiar daca eu nu o simt cand misca. Si mai scria pe bilet ca daca pana in urmatoarea luna nu o simt ca misca, sa ma duc la ecograf sa vad ce nu e bine. Nu stiu daca neaparat pot sa il consider vis prevestitor, ca tocmai aseara am aflat ca o cunostinta e insarcinata in 3 lunite, deci subconstientul lucreaza . Dar, cu ceva ani in urma am mai visat ca mi s-a spus ca o sa am o fetita. Se facea ca ramasesem insarcinata in urma unui viol si plangeam foarte tare deoarece nu doream sa pastrez copilul dar nu voiam nici sa il avortez. Deodata a venit la mine o tanara foarte frumoasa, imbracata intr-o rochie lunga alba ca si o camasa de noapte, cu parul lung despletit, foarte frumoasa, care mi-a spus sa nu mai fiu suparata ca o sa am o fetita pe care o sa o cheme Anastasia. Sper sa mi se implineasca aceste vise intr-un final. Bineinteles ca daca voi avea o fetita o va chema Anastasia .
Hehe ce fain. Eu am visat acum cateva zile ca aveam burta mare ,dar cred ca devenim obsedate de subiect! Acum incepe alta luna si alte stresuri...sa creasca foliculii pe partea care trebuie....sa nu ma trimita in deplasare cand tre sa bebelesc...si tot asa! Ajungem batrane....si sper ca macar sa fim simpatice nu nesuferite O sa incerc si eu varianta cu irigatii cu bicarbonat! Dar nu stiu cand ar trebui sa incep! Ma poate ajuta cineva cu un raspuns?
Miha_Ella eu nu am luat duphaston, nu mi-a dat! In schimb fac injectii cu clexan la 5 zile dupa ovulatie pana vine menstra! |
|
Inregistrat: 2/5/2015 Mesaje: 801
| Buna dimineata! Adinuta imi pare rau ca nu a fost sa fie nici la tine luna asta Cine mai era la testare? Va tin pumnii tuturor si o zi racoroasa va doresc |
|
Inregistrat: 8/26/2014 Mesaje: 322
| buna fetelor. Adinuta imi pare rau pt rozi ,poate luna viitoare va fi cu noroc.Adelinuta ,eu nu ma visez niciodata gravida ,sper ca nu este un semn. Sunt in ziua 29,rozi inca nu a aparut,sanii nu ma dor in schimb ovarele ma dor,inteapa aproape constant din ziua 25,nu stiu daca este semn de rozi sau de bebe dar parca nu m-au mai durut asa pana acum.Oricum,sambata plec la mare si daca nu este bebe sa vina mai repede rozi sa ma pot bucura de concediu. |
|
Inregistrat: 12/5/2014 Mesaje: 383
| Adinuta wrote:
Nu e puturos pt ca nu e deloc, m-a taiat brusc o durere de burta si surpriza. A venit rozi! Practic in loc de 28 zile s-a schimbat la 29. Da e ciudata ca pe mine ma durea burta inainte cu cateva ore cel putin acum a durerea a venit odata cu ea. Deci declar z1. De maine incep ultima luna de tratament cu closty!
Adinuta imi pare rau. Doamne ajuta ca luna asta sa fie bebe! multi pupici |
|
Inregistrat: 6/18/2014 Mesaje: 570
| Buna dimineata! Si multumim de casuta cea nou, Kali! Si sa stii ac sunta ctiva, chiar daca nu p[ostez foarte des. Insa de citit citesc tot ce scrise aici si stau cu sufletul la gura pentru fiecare zi in care cineva e la testare. Dar chiar ca suntem multe pe lista! Uite, promit ca de luna asta ma apuc de treaba si o tai de aici. Plus, simt ca daca plec la gravidute, mai iau pe cateva dupa mine |
|
Inregistrat: 2/27/2015 Mesaje: 1688
|
Eu am visat azi azi noapte ca eram graviduta, cred ca aveam ceva luni bune ca era burtica destul de mare si eu imi faceam griji ca de ce nu misca bebe la o sarcina atat de mare, iar deodata am primit raspunsul. Mi-a trimis cineva prin sotul meu o foicica pe care scria sa ne bucuram ca o sa avem o fetita, ca e foarte bine acolo in burtica chiar daca eu nu o simt cand misca. Si mai scria pe bilet ca daca pana in urmatoarea luna nu o simt ca misca, sa ma duc la ecograf sa vad ce nu e bine. Nu stiu daca neaparat pot sa il consider vis prevestitor, ca tocmai aseara am aflat ca o cunostinta e insarcinata in 3 lunite, deci subconstientul lucreaza . Dar, cu ceva ani in urma am mai visat ca mi s-a spus ca o sa am o fetita. Se facea ca ramasesem insarcinata in urma unui viol si plangeam foarte tare deoarece nu doream sa pastrez copilul dar nu voiam nici sa il avortez. Deodata a venit la mine o tanara foarte frumoasa, imbracata intr-o rochie lunga alba ca si o camasa de noapte, cu parul lung despletit, foarte frumoasa, care mi-a spus sa nu mai fiu suparata ca o sa am o fetita pe care o sa o cheme Anastasia. Sper sa mi se implineasca aceste vise intr-un final. Bineinteles ca daca voi avea o fetita o va chema Anastasia .[/quote]
Ce mai faci Adelinuta? Mai ai unpicut pana la testare.... Doamne ajuta poate prevesteste ceva... Nu uita ca eu am visat-o pe Carla Maria cu o sapt inainte sa fac testul de sarcina care a iesit pozitiv.... Deci e cam aceeasi distanta si la tine... Tin pumnii |
|
Inregistrat: 5/8/2015 Mesaje: 348
| AndreiutzaEu wrote:Ce mai faci Adelinuta? Mai ai unpicut pana la testare.... Doamne ajuta poate prevesteste ceva... Nu uita ca eu am visat-o pe Carla Maria cu o sapt inainte sa fac testul de sarcina care a iesit pozitiv.... Deci e cam aceeasi distanta si la tine... Tin pumnii
Daa, mai am exact o saptamana pana ar trebui sa vina rozi si trebuie sa recunosc ca pe masura ce trec zilele incep sa am emotii dar sunt si constienta si usor dezamagita ca nici luna asta nu o sa fie nimic. Pana acum nu am nici un simptom de rozi, nu ma doare nimic, doar ca ma simt din ce in ce mai obosita. Seara ma culc tarziu ca nu prea mi-e somn si dimineata abia ma trezesc sa ma pregatesc de lucru...ma trezesc la 07:30, nu e foarte devreme, dar zici ca ma trezesc la 04:00 - 05:00 dimineata, asa ma simt si toata ziua mi-e somn. Eu nu consider oboseala asta semn de sarcina, deoarece in ultima perioada am avut foarte mult de lucru si chiar simt nevoia de un concediu (pe care nu o sa-l capat prea curand, poate prin toamna). In afara de oboseala ma simt bine, sa vad zilele urmatoare daca isi fac aparitia simptomele de rozi. Luna asta chiar nu sper la bebe, deoarece cred eu ca am cam ratat perioada fertila, nici nu am mai luat in seama semnele ei, am incercat sa ma detasez de toata treaba cu bebele si nici nu am prestat 1 zi da si una nu asa cum am planuit, cu toata oboseala si caldura asta nici nu prea am mai avut chef de bebelit, asa ca am bebelit cam cum am apucat. O sa imi cumpar saptamana asta BU si incep sa iau cand vine rozi, poate face minuni si la mine |
|
Inregistrat: 2/27/2015 Mesaje: 1688
| Adelinuta wrote:Daa, mai am exact o saptamana pana ar trebui sa vina rozi si trebuie sa recunosc ca pe masura ce trec zilele incep sa am emotii dar sunt si constienta si usor dezamagita ca nici luna asta nu o sa fie nimic. Pana acum nu am nici un simptom de rozi, nu ma doare nimic, doar ca ma simt din ce in ce mai obosita. Seara ma culc tarziu ca nu prea mi-e somn si dimineata abia ma trezesc sa ma pregatesc de lucru...ma trezesc la 07:30, nu e foarte devreme, dar zici ca ma trezesc la 04:00 - 05:00 dimineata, asa ma simt si toata ziua mi-e somn. Eu nu consider oboseala asta semn de sarcina, deoarece in ultima perioada am avut foarte mult de lucru si chiar simt nevoia de un concediu (pe care nu o sa-l capat prea curand, poate prin toamna). In afara de oboseala ma simt bine, sa vad zilele urmatoare daca isi fac aparitia simptomele de rozi. Luna asta chiar nu sper la bebe, deoarece cred eu ca am cam ratat perioada fertila, nici nu am mai luat in seama semnele ei, am incercat sa ma detasez de toata treaba cu bebele si nici nu am prestat 1 zi da si una nu asa cum am planuit, cu toata oboseala si caldura asta nici nu prea am mai avut chef de bebelit, asa ca am bebelit cam cum am apucat. O sa imi cumpar saptamana asta BU si incep sa iau cand vine rozi, poate face minuni si la mine
Eu nu am avut simptome pana in saptamana 6.... Deci nu te lua dupa asta... Depinde de la femeie la femeie |
|
Inregistrat: 1/12/2015 Mesaje: 620
| Mulțumesc pentru căsuța noua sper sa ma mut la gravide ca aștept de ceva timp si eu ma aștept la menstruație ca simptome nimic poate nu mai vine sper |
|
|