Clubul aspirantelor - 40
Subiectul anterior · Subiectul urmator
aurishta
Scris: Wednesday, September 30, 2015 8:11 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2011
Chiuretajul este mai sigur!
AnonymAB
Scris: Wednesday, September 30, 2015 8:20 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
O fi sigur dar nici macar nu ma consultase... si inteleg daca nu s-a eliminat totul dar la mine inca nu s-a terminat sangerarea,sigur ca o sa merg la un control dar eu am citit zeci de marturii cu avort spontant eliminat natural si am inteles ca e mult mai nomal pt corp asa
aurishta
Scris: Wednesday, September 30, 2015 8:25 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2011
Ai dreptate, dar eu era sa mor de la un avort de felul astapale ...am ajuns la spital intr-o stare foarte grava, mi-au zis ca daca mai intarziam o ora, ma duceau direct la morga!
Sigur, e posibil sa elimini totul natural, dar daca nu va fi asa, iti asumi riscul? In plus, o infectie grava te poate lasa fara copii pentru tot restul vietii! Calculeaza si tu raportul beneficiu/risc!
Daca, totusi, hotarasti sa astepti, dupa ce se opreste hemoragia fa o echografie ca sa fii sigura ca n-a ramas nimic!
AnonymAB
Scris: Wednesday, September 30, 2015 8:36 PM

Pai asta si am de gand, astept pana luni si fac o ecografie
carmenalina
Scris: Wednesday, September 30, 2015 8:41 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 12/3/2008
m0ndream wrote:
O fi sigur dar nici macar nu ma consultase... si inteleg daca nu s-a eliminat totul dar la mine inca nu s-a terminat sangerarea,sigur ca o sa merg la un control dar eu am citit zeci de marturii cu avort spontant eliminat natural si am inteles ca e mult mai nomal pt corp asa

Da asa este, doar daca sangerarea se termina dupa eliminarea sarcinii, dar atat timp cat tine mult, inseamna ca nu s-a eliminat complet si este nevoie de interventie externa, avort medicamentos sau chiuretaj prin absortie, ca e sarcina mica sau clasic daca e hemoragie masiva. Eu cand am pierdut sarcina, a fost fara sangerare majora, si dupa eliminarea sacului, nu a mai curs aproape deloc pana seara...Dar asta difera de la persoana la persoana!Mult curaj, ca e mai bine sa te curete, o sapt de stat cu sangerare e prea mult pt corpul tau, intri in anemie si nu e bine pt uter, pot ramane sechele!Cheek Kiss
carmenalina
Scris: Wednesday, September 30, 2015 8:42 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 12/3/2008
Anelise wrote:
Fetele, am si eu o mare rugaminte la voi! Hands Banuiesc ca sunteti mai la zi cu analizele si pana ajung la medic, poate ma lumineaza si pe mine cineva cu un rezultat la o cultura col si secretie vaginala. ceee

- prezenta flora mixta;
- reactie inflamatorie minima;
- celule epiteliale scuamoase relativ frecvente.

Multumesc mult de tot si va pup dulce! pupici

Mie mi-a iesit ceva celule din astea la PAP, si mi-a dat tratament cu antibiotice si ovule, si a trecut!computerlove Cheek Kiss Cheek Kiss Cheek Kiss
AnonymAB
Scris: Wednesday, September 30, 2015 11:02 PM

carmenalina wrote:

Da asa este, doar daca sangerarea se termina dupa eliminarea sarcinii, dar atat timp cat tine mult, inseamna ca nu s-a eliminat complet si este nevoie de interventie externa, avort medicamentos sau chiuretaj prin absortie, ca e sarcina mica sau clasic daca e hemoragie masiva. Eu cand am pierdut sarcina, a fost fara sangerare majora, si dupa eliminarea sacului, nu a mai curs aproape deloc pana seara...Dar asta difera de la persoana la persoana!Mult curaj, ca e mai bine sa te curete, o sapt de stat cu sangerare e prea mult pt corpul tau, intri in anemie si nu e bine pt uter, pot ramane sechele!Cheek Kiss

Pana acum a curs mai putin decat la un ciclu normal, dar a fost altfel. Si inca nu s-a facut o sapt., insa azi a fost f putin, oricum merg sapt viitoare sa fac o ecografie. Sper sa nu fie nevoie de interventie, ca sigur ma sperii de tot si nu o sa mai vreau sa incerc din nou... Oricum m-a debusolat de tot..
georgy gya
Scris: Thursday, October 1, 2015 1:08 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 3/13/2015
m0ndream wrote:

Pana acum a curs mai putin decat la un ciclu normal, dar a fost altfel. Si inca nu s-a facut o sapt., insa azi a fost f putin, oricum merg sapt viitoare sa fac o ecografie. Sper sa nu fie nevoie de interventie, ca sigur ma sperii de tot si nu o sa mai vreau sa incerc din nou... Oricum m-a debusolat de tot..

parerea mea e ca doctorita aia vb aiurea....la sarcinile mici nu e nevoie de chiuretaj....eu avortul l-am avut in italia,aveam un ciclu de 27 de zile,in ziua 30 fac un test era slab pozitiv,z32 at test clar pozitiv,z33 beta hcg aveam 241 mUi\ml valoarea...precizez ca din ziua 24 aveam in fiecare zi pierderi rozalii deschise maronii ...in ziua 37 devin rosii pierderile astea,z 38 refac beta si au ajuns la valoarea de 34 deci era clar avort in curs incep sa sangerez dar la fel ca la menstruatie,m-au tinut 3 zile fara cine stie ce chiaguri sau alte chestii....am intrebat si eu de ce nu ma chiureteaza si a zis ca nu e indicat sa lasam sarcina sa se elimine singura sa revin cand mi se termina sangerarea...la 2 zile dupa ce sa terminat ma duc la ecograf si la controale si imi zice ca sa eliminat perfect uterul meu e curat nici nu zici ca am fost insarcinata,si am refacut beta hcg pentru siguranta ajunsese la 0....deci asteapta cateva zile si mergi la un control sau fa un beta si ai sa vezi ca nu mai e nimic....te pupacesc
Anelise
Scris: Thursday, October 1, 2015 6:42 AM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
carmenalina wrote:

Mie mi-a iesit ceva celule din astea la PAP, si mi-a dat tratament cu antibiotice si ovule, si a trecut!computerlove Cheek Kiss Cheek Kiss Cheek Kiss

Multumesc mult pentru raspuns! pupici Abia luni am programare la medic si sunt tare curioasa daca si ce tratament mi se va da... Pup! computerlove

M0ndream, nu stiu cum e mai bine, dar am patit-o si eu odata, acum vreo cativa ani. Cray Sarcina era mica (vreo 6 saptamani). Medicul la care mergeam atunci mi-a spus ca daca intr-o saptamana nu se opreste sangerarea, imi va face chiuretaj. Ca la tine! S-a oprit fix cu o zi inainte, mi-a facut eco si a decis ca totul e in regula. Imi daduse si ceva pastile, dar chiar nu-mi mai amintesc ce exact... Tin pumnii sa fie totul ok! pupici

Fetele, vreau sa refac listutza aspiricilor! Gossip Va rog sa ma ajutati cu cine mai e activ si cine nu pentru ca am pierdut complet sirul evenimentelor prin casuta voastra! pupici
Anelise
Scris: Thursday, October 1, 2015 6:48 AM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.