Clubul aspirantelor - 40
Subiectul anterior · Subiectul urmator
dia27
Scris: Monday, September 7, 2015 9:50 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/24/2014
Pisicuta - eu sunt bine, multumesc. Stau mai prost cu psihicul ca inca nu s a mutat socrul de la noi si tot ma comenteaza, mereu are ceva de zis impotriva mea, la fel si fratele sotului si sotia socrului...toti is ofticati de ceva si ma freaca pe mine la cap indirect asa, ca in fata nu imi zice nimeni nimic..si eu gravida fac pe sclavul in casa si tot nu se apreciaza..am zis ca nu mai fac nimic oricum macar sa aiba de ce comenta.
pisicutaiuby
Scris: Monday, September 7, 2015 10:06 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 2/5/2015
dia27 wrote:
Pisicuta - eu sunt bine, multumesc. Stau mai prost cu psihicul ca inca nu s a mutat socrul de la noi si tot ma comenteaza, mereu are ceva de zis impotriva mea, la fel si fratele sotului si sotia socrului...toti is ofticati de ceva si ma freaca pe mine la cap indirect asa, ca in fata nu imi zice nimeni nimic..si eu gravida fac pe sclavul in casa si tot nu se apreciaza..am zis ca nu mai fac nimic oricum macar
sa aiba de ce comenta.

Of ,imi pare rau ptr situatia in care de afli:( E important sa nu te stresezi,stiu ca e usor de spus dar greu de evitat persoanele si situatiile care te afecteaza negativ,,incearca sa ii eviti cat poti de mult,oricat de bine ai face mereu vor fi persoane nemultumite asa ca vorba aia: "imi e mila de tine,dar de mine mi se rupa sufletul",,,,gandeste te la binele tau si al bebelusului computerlove
Nanny
Scris: Monday, September 7, 2015 10:06 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/2/2012
Buna dimineata gagici cu burtici...
Remeber me???? EU am tot fost ocupata ba cu bebelusul, ba cu botezul, ba cu activitatea mea...
Aflati despre mine ca sunt in regula. Despre bebelus numai vesti grozave, Multumesc lui Dzeu! Are 2 luni si 3 sapt, deja 7,200 kg si de vreo 3-4 zile...sunt mandra tare ca am reusit sa il hranesc exclusiv cu lapte matern. Ba pus la tatza, ba scos cu pompa..si tot asa!yes yes yes este sanatos, voios, rade mereu , gangureste de zor, canta cu mine!
In rest ce mai fac burticile??? Nu am avut timp sa citesc din urma!computerlove
carmenalina
Scris: Monday, September 7, 2015 10:22 AM
Nivel

Inregistrat: 12/3/2008
Nannyiloveyou iloveyou iloveyou iloveyou chiar mi-a fost dor de tine, iti simt lipsa, dar ma bucur nespus ca esti OK, ca si bebe creste si e vesel, inseamna e mare armonie la voi in familie! Noi veteranele mai suntem in pauza, ma pregatesc de noul an scolar, si stau la semafor cum se spune, sa se faca verde si la mine! Multi pupici si grija mare de voi!Cheek Kiss Cheek Kiss Cheek Kiss Cheek Kiss
AndreiutzaEu
Scris: Monday, September 7, 2015 10:36 AM
Nivel

Inregistrat: 2/27/2015
Nanny wrote:
Buna dimineata gagici cu burtici...
Remeber me???? EU am tot fost ocupata ba cu bebelusul, ba cu botezul, ba cu activitatea mea...
Aflati despre mine ca sunt in regula. Despre bebelus numai vesti grozave, Multumesc lui Dzeu! Are 2 luni si 3 sapt, deja 7,200 kg si de vreo 3-4 zile...sunt mandra tare ca am reusit sa il hranesc exclusiv cu lapte matern. Ba pus la tatza, ba scos cu pompa..si tot asa!yes yes yes este sanatos, voios, rade mereu , gangureste de zor, canta cu mine!
In rest ce mai fac burticile??? Nu am avut timp sa citesc din urma!computerlove

Heiii... Buna Nanny.... Cum te-ai acomodat cu meseria de mamica?

La mine dupa cum stiu fetele.... A fost bebitu fetita la inceput dupa care se pare ca s-a suparat sa il tot facem cu totii fetita si a aratat ce avea cu adevarat intr-e picioruse ... :D :)))

Bucuria sotului....hohot hohot hohot hohot care a tot sperat sa ii mai creasca ceva.... Oricum nu era obligatoriu sa fie baiat pt el.... Chiar il intrebasem si inainte sa aflam ca e baietel si dupa si mi-a zic ca nu conteaaza oricum sanatos sa fie ca asta e important ca orice ar fi tot sangele lui e... Cum e cu trezitul noaptea Nany?
Nanny
Scris: Monday, September 7, 2015 10:37 AM
Nivel

Inregistrat: 3/2/2012
Buna Carmencita...si eu ma pregatesc sa incep scoala!ras Nu vreau sa intrerup pt ca am un an mai ususrel cu copiii, dar si pt ca la anul in august trebuie sa dau examenul pt gradul 2 si nu vreau sa aman iar...Lucrurile trebuie facute la timpul lor! Daca copilul e mic, pot sa dau examen mai usurel ( zic eu!!) Pana acum a fost baiat de gasca!yes yes yes
Andreyutza...el avea program inca din burtica, pe care l-a respectat si cand a venit la viata! Adica la ora 1 la 3.30 si la 6...acum ne culcam la 23.30 si se trezeste pe la 4.30-5.. Nu mi se mai pare asa greu. Ca sa pot inmulti laptele, imi puneam eu ceasul sa ma trezesc la 3 ore sa bag pompa..si uite asa am reusit.de 3-4 zile hrana exclusiv naturala- tatza! Yuuhuuu! Este un copil extraordinar de cuminte, zau! Vesel, rade...voios!
Adinuta
Scris: Monday, September 7, 2015 10:45 AM
Nivel

Inregistrat: 12/2/2014
mya28 wrote:
Asa ma gandeam si eu.pun acidul folic la pastrare si iau doar elevit.multumesc ftumos

Depinde de la medic la medic si ce analize si ce analize ai facut si cum au iesit. La mine la una medicul hematolog mi-a recomandat si elevit si acidul folic pe langa alte vitamine. uff
Adinuta
Scris: Monday, September 7, 2015 10:54 AM
Nivel

dia27 wrote:
Lili Eu - hahahaha si eu am stat cu picioarele pe pereti mai mult din disperare asa si ne a iesit..si am prestat si zilnic in luna aia ca sa fiu eu sigura, cand am facut o zi da una ba nu ne a iesit ... Dar probabil ca nu asta era cauza, probabil nu ovulasem..
Va pup si va tin pumnii!!

Adinuta tu ce faci??
Pisicuta computerlove

He he ce dor ne era de tine! Eu nimic nou, am fost 4 zile la mare week-endul asta. ma relaxez, am renuntat la job (adica la stres) si acum sunt tot mai oprimista. Poate inainte sa ajung la doctor sa planificam cand facem fiv, sa raman insarcinata. Speranta moare ultima! Deocamdata prestez de placere si ma bucur de liniste, parca am o alta viata. La medic pt fiv ajung abia in octombrie, abia atunci am prins liber.
Nu ne-ai spus daca ai ajuns pana la urma la eco, vad ca timpul trece si esti deja in saptamana 21. Ai aflat ce e? hearts
bby88
Scris: Monday, September 7, 2015 12:02 PM
Nivel

Inregistrat: 7/31/2015
Buna fetelorcomputerlove

Astazi am avut si eu programare la medic sa vedem ce e de facut acum ca a trecut un an si jumatate de incercari si bebe nu a aparut. Vestile momentan sunt bunicele. Acum stim sigur ca ovulez pt ca am un folicul frumos foc ce urmeaza sa se sparga azi sau maine asa ca mi-a recomandat bebeleala in fiecare seara saptamana asta si dupa timp de 2 ore sa raman relaxata pe pat. El zicea ca nu isi explica de ce nu am ramas pt ca ecografic totul arata perfect iar endometrul este deja "pe pozitie" pt sarcina NuStiu I-am aratat si spermograma sotului dar a zis ca nu se poate pronunta pt ca este o aberatie ce mi-au scris cei din laborator pe foaie si ca trebuie repetata. El radea si zicea ca el crede ca luna asta vine bebe si daca nu imediat dupa ce apare rozi sa mergem in bucuresti sau ct la alta spermograma si imediat dupa daca iese buna sa facem HSG sa vedem daca e vreo problema la trompe.
Aveti idee cat costa aceasta analiza?

Dia of...iti inteleg situatia. nasol cu socrii astia cand sunt asa carcotasi. Incearca sa te obisnuiesti ca de schimbat nu prea ai cum sa o faci si daca ei sunt asa cum sunt nimic nu ii va face sa isi schimbe atitudinea orice ai face tu pt ei Buddy1

Adinuta poate ti-a priit concediul si nu va mai fi nevoie de fiv DistanceKiss

Pisi iti trimit niste agitate sa vina bebe luna asta la tine majoreta majoreta

App fetelor. Am citit si eu pe net mai multe despre apa cu bicarbonat si beneficiile ei si am incercat lunile trecute constienta fiind totusi si de riscurile aparitiei unei infectii si....surpriza..m-am capatat cu o infectie care de 5 zile ma tine blocata in baie. Niste usturimi ingrozitoare care mi-au stricat in totalitate weekend-ul petrecut la mare..acum nu stiu de ce. Poate nu am facut ce trebuia desi am fiert bine apa, am sterilizat si dezinfectat irigatorul inainte de fiecare utilizare si chiar am dezinfectat si vasul in care fierbeam apa..

Haideti ca am scris de v-am plictisit cu prostioarele melealcool Va doresc o spatamana minunata si va pup pe toate computerlove hearts
Miha_Ella
Scris: Monday, September 7, 2015 12:08 PM
Nivel

Inregistrat: 6/14/2015
corina_elena50 wrote:

prestezi 1 zi da,1 nu si inainte cu jumatate de ora te speli cu irigatorul in care pui 1 lingurita bicarbonat de sodiu.Sa cumperi de la magazin de naturiste ca e mai bun.Important e ca de fiecare data,inainte sa folosesti irigatorul,sa il oparesti.Inca un lucru important e ca apa cu care te speli sa fie data in clocot si racita cat sa fie buna de spalat.Eu luam si vit.E,acid folic si din ziua 20 ceai de cretisoara.La mine a mers din prima luna dupa 2 ani de incercari si la o verisoara tot din prima luna dupa si mai multi ani.Sa-ti ajute Dumnezeu sa ramai si tu din prima luna cu metoda mea Hands

Multumesc mult Corina.o sa incerc si metoda aceasta.acum astept menstruatia...nu stiu cand v-a veni,cu siguranta v-a fi dereglata din cauza avortului...apoi voi incerca.
Adelinuta
Scris: Monday, September 7, 2015 12:19 PM
Nivel

Inregistrat: 5/8/2015
Declar ziua 1....
Adinuta
Scris: Monday, September 7, 2015 12:22 PM
Nivel

bby88 wrote:
Buna fetelorcomputerlove

Astazi am avut si eu programare la medic sa vedem ce e de facut acum ca a trecut un an si jumatate de incercari si bebe nu a aparut. Vestile momentan sunt bunicele. Acum stim sigur ca ovulez pt ca am un folicul frumos foc ce urmeaza sa se sparga azi sau maine asa ca mi-a recomandat bebeleala in fiecare seara saptamana asta si dupa timp de 2 ore sa raman relaxata pe pat. El zicea ca nu isi explica de ce nu am ramas pt ca ecografic totul arata perfect iar endometrul este deja "pe pozitie" pt sarcina NuStiu I-am aratat si spermograma sotului dar a zis ca nu se poate pronunta pt ca este o aberatie ce mi-au scris cei din laborator pe foaie si ca trebuie repetata. El radea si zicea ca el crede ca luna asta vine bebe si daca nu imediat dupa ce apare rozi sa mergem in bucuresti sau ct la alta spermograma si imediat dupa daca iese buna sa facem HSG sa vedem daca e vreo problema la trompe.

Dia of...iti inteleg situatia. nasol cu socrii astia cand sunt asa carcotasi. Incearca sa te obisnuiesti ca de schimbat nu prea ai cum sa o faci si daca ei sunt asa cum sunt nimic nu ii va face sa isi schimbe atitudinea orice ai face tu pt ei Buddy1

App fetelor. Am citit si eu pe net mai multe despre apa cu bicarbonat si beneficiile ei si am incercat lunile trecute constienta fiind totusi si de riscurile aparitiei unei infectii si....surpriza..m-am capatat cu o infectie care de 5 zile ma tine blocata in baie. Niste usturimi ingrozitoare care mi-au stricat in totalitate weekend-ul petrecut la mare..acum nu stiu de ce. Poate nu am facut ce trebuia desi am fiert bine apa, am sterilizat si dezinfectat irigatorul inainte de fiecare utilizare si chiar am dezinfectat si vasul in care fierbeam apa..

Haideti ca am scris de v-am plictisit cu prostioarele melealcool Va doresc o spatamana minunata si va pup pe toate computerlove hearts

HSG la Regina Maria costa acum un an, 5 milioane. Cand am facut eu. Vezi ca trebuie facuta in ziua 10 sau ceva de genu, nu mai stiu exact. Dar nu merge oricand. Cand suni sa te programezi iti vor zice doamnele de la receptie cand si cum.
Asa sper si eu sa nu mai fie nevoie de fiv, desi am asa o teama sa nu fac iar o extrauterina pe partea cealalta. uff
Lili Eu
Scris: Monday, September 7, 2015 12:35 PM
Nivel

Inregistrat: 3/23/2015
corina_elena50 wrote:

Sa-ti ajute Doamne Doamne!la mine nu a mers nici cu picioarele pe pereti nici cu bicarbonat fara irigator.m-am spalat si eu cu bicarbonat fara irigator 1 luna dar nu a mers,cred ca nu a ajuns apa pana unde trebuia si apoi in prima luna cand am facut totul "regulamentar" am si ramas. Cheek Kiss
Multumesc!!! Hands Cheek Kiss
pisicutaiuby
Scris: Monday, September 7, 2015 1:48 PM
Nivel

bby88 wrote:
Buna fetelorcomputerlove

Buna!Multumesc ptr urari si iti doresc ca luna asta sa apara bebe la tine!Eu am facut acum 2 luni hsg ,m a costat 350 lei dar poate nu mai e cazul la tine,,,,,,cat despre spalaturi cu bicarbonat eu am retineri deocamdata tocmai ptr ca am citit ca mai au si "reactii adverse",,,,nu zic nu ar ajuta si nu au ajutat fete insa luna asta doar beau apa cu putin bicarbonat si sa vedem,,,uff

pisicutaiuby
Scris: Monday, September 7, 2015 1:50 PM
Nivel

Adelinuta wrote:
Declar ziua 1....

Imi pare rau:(Cheek Kiss
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.