Clubul aspirantelor - 40
Subiectul anterior · Subiectul urmator
nko
Scris: Thursday, August 13, 2015 9:05 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 1/22/2015
dreams*** wrote:
Buna fetelor!!!eu am fost ieri la ovulatie!!!am bebelit 2 zile inainte si ieri in ziua ovulatiei...am avut test de ovulatie pozitiv si intepeturi in partea dreapta asa cum am in fiecare luna cu o zi inainte de ovulatie...sper sa fie cu noroc luna asta...week-end ul acesta mergem in concediu si nu stiu daca as face bine sa fac baie in piscina...voi ce parere aveti?!pupicei la toate Cheek Kiss

Hai cu liniuteleee! majoreta majoreta
Cat despre piscina, daca nu este apa foarte rece cred ca nu face rau cate o balaceala.Incearca sa nu stai foarte mult la soare la ore nepotrivite. In rest..Doamne ajuta sa fie bebe!!Cheek Kiss
pisicutaiuby
Scris: Thursday, August 13, 2015 11:28 AM
Nivel

Inregistrat: 2/5/2015
nko wrote:

Hai cu liniuteleee! majoreta majoreta
Cat despre piscina, daca nu este apa foarte rece cred ca nu face rau cate o balaceala.Incearca sa nu stai foarte mult la soare la ore nepotrivite. In rest..Doamne ajuta sa fie bebe!!Cheek Kiss

Heiii,NKOOO,ce mai faci?cum merge sarcina?sa imi "rezervi "un loc la gravidute ca poate luna asta aterizez pe acoloHilar
AndreiutzaEu
Scris: Thursday, August 13, 2015 12:36 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/27/2015
Buna aspirici ! Ce mai faceti! Eu m-am intors din concediu! Am 16 saptamani din punct de vedere ecografic si deja am luat 8 kg... Bebe are 132 grame si se pare ca a fost alarma falsa cu fetita ... se pare ca intre timp i-a mai crescut ceva si si-a aratat"barbatia" in toata splendoarea...hohot hohot hohot

Voi cum sunteti? Ce faci Pisicuto? Dar tu Adelinuta? si restul fetelor?

Putin praf de burtica sa veniti la noi floare3 floare3 floare3

pisicutaiuby
Scris: Thursday, August 13, 2015 1:22 PM
Nivel

AndreiutzaEu wrote:
Buna aspirici ! Ce mai faceti! Eu m-am intors din concediu! Am 16 saptamani din punct de vedere ecografic si deja am luat 8 kg... Bebe are 132 grame si se pare ca a fost alarma falsa cu fetita ... se pare ca intre timp i-a mai crescut ceva si si-a aratat"barbatia" in toata splendoarea...hohot hohot hohot

Buna! V a indus in eroare barzuca?Se tine de sotii?:)Important e sa fie sanatos,sexul e mai putin important:)Si noi am fost in week end la munte ,ne am relaxat si speram sa se fi prins ceva ca eram la inceputul perioadei fertileHands
Te pup si iti doresc sarcina usoara in continuareSimplyLove
ElenaD94
Scris: Thursday, August 13, 2015 1:58 PM
Nivel

Inregistrat: 11/19/2014
AndreiutzaEu wrote:

Ce super !Bravoo Multa sanatate va doresc coeur !
nko
Scris: Thursday, August 13, 2015 3:38 PM
Nivel

Inregistrat: 1/22/2015
pisicutaiuby wrote:

Heiii,NKOOO,ce mai faci?cum merge sarcina?sa imi "rezervi "un loc la gravidute ca poate luna asta aterizez pe acoloHilar

Pisicutzo eu te astept sa aterizezi alaturi de gravidute in fiecare luna.Va urmaresc zilnic pe toate si va tin pumnii.
Eu sunt bine..sarcina decurge bine pana acum cu mici dureri si disconfort..bebelina este minunata, foarte activa...face valuri in burtica mereu. Luni vom face morfologia de trim 2 si suntem foarte nerabdatori.SimplyLove

M-am ingrasat cam 10 kg..nu exagerez deloc cu mancarea dar cresc pe zi ce trece..

Cheek Kiss Cheek Kiss Cheek Kiss te astept la gravidute cat mai repede
Rocsana
Scris: Thursday, August 13, 2015 3:48 PM
Nivel

Inregistrat: 1/28/2015
adina jurescu 1987 wrote:

E un doctor bun, da, e din Tm.
Eu merge la Grigoras, un doctor extraordinar, cu performante si reusite in problema infertilitatii.

Ms Cheek Kiss , o sa imi fac progr .la dr Cioata pt inceput desi sper ca dupa cura cu tinctura de BU sa nu mai fie nevoie sa merg niciunde ,sper sa vad dublu si sa trec la burtici .majoreta majoreta majoreta
biancaanamaria
Scris: Thursday, August 13, 2015 5:48 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 10/15/2014
Rocsana wrote:

Adina ,poti sa-mi spui daca pe dr din TM il cheama Cioata Ionel ?eu de acest dr am auzit ca ar fi f bun si vreau sa imi fac o programare la el Cheek Kiss

Pe dr Cioata Ionel ti-l recomand si eu , este un dr foarte bun am fost si eu de 2 ori la el .
adina jurescu 1987
Scris: Thursday, August 13, 2015 7:36 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 8/9/2015
Rocsana wrote:

Ms Cheek Kiss , o sa imi fac progr .la dr Cioata pt inceput desi sper ca dupa cura cu tinctura de BU sa nu mai fie nevoie sa merg niciunde ,sper sa vad dublu si sa trec la burtici .majoreta majoreta majoreta

Cine ti-a prescris tinctura e BU? Am luat si eu 2 luni, dar ovulatia nu a aparut.Cheek Kiss
Rocsana
Scris: Thursday, August 13, 2015 8:02 PM
Nivel

adina jurescu 1987 wrote:

Cine ti-a prescris tinctura e BU? Am luat si eu 2 luni, dar ovulatia nu a aparut.Cheek Kiss

Medicul meu din Deva a zis ca pot incerca si cu tinctura de BU sau pastile pe langa trat.prescris de el , eu am ovulatie si am facut si foliculi , am facut si trat pt stimulare ,am facut si pregnil dar deocamdata nimic,cu tinctura am inceput numai luna aceasta inainte am luat 1 luna pastile de BU sa vad cu reactioneaza org.dar nu am avut probleme si am avut si folicul si nici nu mi-a intarziat cm asa ca am trecut la tinctura ca am inteles ca e mai tare AngelNot poate o fi cu 2 liniute luna aceasta Clap
Rocsana
Scris: Thursday, August 13, 2015 8:04 PM
Nivel

biancaanamaria wrote:

Pe dr Cioata Ionel ti-l recomand si eu , este un dr foarte bun am fost si eu de 2 ori la el .

Multumesc ,ai vazut rezultate dupa ce ai fost la el? Cheek Kiss
biancaanamaria
Scris: Thursday, August 13, 2015 8:57 PM
Nivel

Inregistrat: 10/15/2014
Rocsana wrote:

Multumesc ,ai vazut rezultate dupa ce ai fost la el? Cheek Kiss

La primul bebe DA , nu ramaneam gravida ca nu imi calculam bine perioada fertila si mi-am facut programare la el in a 10 a zi a cm asa mi-a spus el sa merg si mi-a calculat el perioada fertila in urma ecografiei si am si ramas gravida in prima luna.
La al doilea bebe la fel nu ramaneam gravida am fost la el iar si am ramas dupa 2 luni de cand am fost la el. Eu am mers la el doar pentru control dar sarcina mi-o monitorizeaza alt dr pentru ca Cioata are niste preturi exagerate.
alinaa86
Scris: Thursday, August 13, 2015 10:41 PM
Nivel

Inregistrat: 11/26/2013
Dragi aspirici, multe din voi nu ma stiti, nici eu pe cele noi Lol
Va urez spor la bebelit si Doamne Doamne sa va ajute sa va indepliniti visul de a fi mamici DistanceKiss DistanceKiss DistanceKiss
Adelinuta
Scris: Friday, August 14, 2015 7:15 AM
Nivel

Inregistrat: 5/8/2015
AndreiutzaEu wrote:

Felicitari pentru bebic, important e sa fie sanatos Cheek Kiss Bravoo coeur . Eu nu am noutati, e a doua zi de rozi la mine, a venit ceas, ma bucur ca cel putin s-a reglat. In rest, nu mai am noutati. Aaa, am visat azi noapte ca am fost la medic pentru niste analize si mi-a zis ca sunt insarcinata in 8 luni si am zis ca nu e posibil, ca nici burta nu e mare, rozi a venit in fiecare luna, nu are cum si mi-a zis medicul ca mai sunt femei care nu isi dau seama ca sunt insarcinate si afla doar atunci cand nasc. Eram trista ca mai aveam putin si nasteam, imi parea rau ca nu am aflat mai repede de bebic, ca sa ma pot bucura si eu de perioada asta frumoasa.

Pisi si Lili, haideti fetelor, mai faceti loc pentru noi aspirici Clap ras

Va pup pe toate computerlove iloveyou DistanceKiss
pisicutaiuby
Scris: Friday, August 14, 2015 8:10 AM
Nivel

Adelinuta wrote:

Felicitari pentru bebic, important e sa fie sanatos Cheek Kiss Bravoo coeur . Eu nu am noutati, e a doua zi de rozi la mine, a venit ceas, ma bucur ca cel putin s-a reglat. In rest, nu mai am noutati. Aaa, am visat azi noapte ca am fost la medic pentru niste analize si mi-a zis ca sunt insarcinata in 8 luni si am zis ca nu e posibil, ca nici burta nu e mare, rozi a venit in fiecare luna, nu are cum si mi-a zis medicul ca mai sunt femei care nu isi dau seama ca sunt insarcinate si afla doar atunci cand nasc. Eram trista ca mai aveam putin si nasteam, imi parea rau ca nu am aflat mai repede de bebic, ca sa ma pot bucura si eu de perioada asta frumoasa.

Pisi si Lili, haideti fetelor, mai faceti loc pentru noi aspirici Clap ras

Va pup pe toate computerlove iloveyou DistanceKiss

Ce bine ar fi sa vina barza luna asta si sa va iau cu mine la gravidute!Hands
Ma bucur ca ti s a reglat menstra,e foarte important si sa dea Domnul sa fie luna asta cea norocoasa pentru tinecomputerlove
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.