|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 7/31/2015 Mesaje: 123
| Buna ziua, Ne dorim un bebe, asa ca am trecut la treaba....tin sa precizez ca pana in luna iunie am avut cm regulat la 28 de zile si am folosit nuvaring ca si metoda contraceptiva. Ultimul cm a fost pe 28 iunie. Luna aceasta ar fi trebuit sa fie pe 26, dar nu a venit. Pe 27 seara am facut un test, fiind convinsa ca vor iesi 2 liniute. Dar din pacate nu a fost asa... pe 29 dimineata am avut o usoara sangerare si crampe abdominale...sangerarea persista si astazi....ar putea fi sangerarea de nidatie tinand cont de faptul ca este redusa cantitativ fata de cm? |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 6/19/2015 Mesaje: 34
| kamytza wrote:Buna seara, ma alatur si eu grupului Buna seara si bine ai venit in club! |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 7/18/2015 Mesaje: 406
| Bine ai venit kamitza! Poti sa-ti faci un beta Hcg pt a fi mai sigura, eu cand aud de pete de sange ma sperii pt ca asa a fost la mine anul trecut, cam doua zile am sangerat f putin si f inchis la culoare...si am zis ca poate e o raceala sau dereglare...dar mult mai tarziu am aflat...ca de fapt era extrauterina...si au fost multe complicatii. Pt mine beta hcg e sfant! Si intotdeauna o sa ma sperie petele de sange, e unul din semnele ca e extrauterina. E doar experienta mea, nu treb neaparat sa fie si la tine, poate fi sangerarea de nidatie, dar pt a fi mai sigura sa ti faci analiza la sange! |
|
| Multumesc mult...o sa merg luni sa fac analiza, pana atunci voi face un test....extrauterina ma sperie si pe mine ptr ca am avut dureri destul de mari in dimineata cand a inceput sangerarea, apoi s-au diminuat. Mersi ptr sfat, sper sa fie bine! |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/5/2015 Mesaje: 801
| Buna dimineata fetelor si un week-end relaxant sa aveti ! Kamyta bine ai venit printre noi si sa te ajute D zeu sa iti vezi cat mai curand visul implinit Adinuta si Bucurie va tin pumnii sa aveti test pozitiv luna asta si celorlalte fete care urmeaza la testare mult mult succes Aseara mi am luat rezultatele la cateva analize hormonale facute in ziua 4 a menstrei si as vrea sa rog frumos fetele care au facut analizele si au ajuns la medic sa le interpreteze sa ma ajute sa le interpretez,,,,,asa in mare par ok dar m ar ajuta si alte pareri,,,Va multumesc mult si va pup pe toate Prolactina 44,6 T3 94,8 T4 6,40 Tsh 0,560 Estradiol 53,4 Fsh 8,23 Lh 8,39 |
|
| Neata...multumesc frumos, asemenea doresc tuturor celor care isi doresc cu nerabdare un bebe...weekend frumos si relaxant tuturor! |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/28/2015 Mesaje: 628
| Bun venit aspirantelor noi in grupul nostru si sedere cat mai scurta ,fetelor de la testare le urez sa vada dublu va si mult mult spor la bebelit luna aceasta tuturor (poate ne ajuta niste agitate ) |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/2/2014 Mesaje: 1226
| Pisicu?a la mine nu prea mai are ce sa iasa dublu, am facut ieri si e negativ. Eu continui sa fac clexanul pana vad ro?u. Dar ?ansele sa fie bebe sunt extrem de mici. Va pup |
|

| pisicutaiuby wrote:Buna dimineata fetelor si un week-end relaxant sa aveti ! Aseara mi am luat rezultatele la cateva analize hormonale facute in ziua 4 a menstrei si as vrea sa rog frumos fetele care au facut analizele si au ajuns la medic sa le interpreteze sa ma ajute sa le interpretez,,,,,asa in mare par ok dar m ar ajuta si alte pareri,,,Va multumesc mult si va pup pe toate Prolactina 44,6 T3 94,8 T4 6,40 Tsh 0,560 Estradiol 53,4 Fsh 8,23 Lh 8,39
Iti pot spune despre prolactina si tsh care si pe mine m a pus doctora sa le fac si sunt aproape la fel si la mine, deci valorile sunt normale, de fapt la mine la prolactina sunt 2 valori iti atasez poza sa vezi... Nasmyne attached the following image(s):

|
|

Inregistrat: 3/23/2015 Mesaje: 3407
| Buna dimineata!!!!o duminica frumoasa sa aveti :) nimeni la testare azi? mie azi ar trebui sa imi vina rozi dar nici urma de ei nu am nici un simtom inainte ma dureau foarte rau sanii acum deloc |
|

Inregistrat: 12/2/2014 Mesaje: 1226
| Lili Eu wrote:Buna dimineata!!!!o duminica frumoasa sa aveti :) nimeni la testare azi? mie azi ar trebui sa imi vina rozi dar nici urma de ei nu am nici un simtom  inainte ma dureau foarte rau sanii acum deloc
Pe mine ma doare burta ca si cum urmeaza sa vina, nu mai repet testul ca nu are sens. Stau cuminte! :D |
|

| Adinuta wrote:
Pe mine ma doare burta ca si cum urmeaza sa vina, nu mai repet testul ca nu are sens. Stau cuminte! :D
si eu stau cuminte saptamana asta daca nu vine fac test sambata duminica daca am rabdara pana atunci ar fi culmea sa raman acum cand nu am urmarit nimic nici nu am habar cand am ov am fost relaxata toata luna bn ca am fost si plecata la mare 4 zile apoi la o saptamana am plecat la parinti m am detasat complet am zis daca e sa fie e si fara sa ma stresez , pe 27 am avut o pata maronie in rest nimic nu ma doare nici burta nici sani, acum vom vedea nu vreau sa imi fac sperante |
|

| Poate cand ne asteptam mai putin atunci se va intampla, eu luna asta stiu sigur pt ca nu am ovulat....la mine treb sa vina rozi pe 6. Ieri am petrecut cu prietenii in avans pt ziua de azi, este ziua mea de nastere, dar nu m-as supara sa primesc cadou vestea ca sunt insarcinata |
|

Inregistrat: 3/13/2015 Mesaje: 364
| Dragele mele eu stau cu sufletul la gura, maine trebuie sa-mi vina ciclul... Nu am nici cea mai mica durere de sanii care de obicei ma urcam pe pereti de durere cu o saptamana inainte... Am o stare asa de bine, relaxata , fericita... Si de ieri cand si cand episoade de greata, dar azi chiar mi-a fost rau.... Va pup si tineti-mi pumnii stransi si mie si lui Adinuta si lui Lili |
|

| |
|
|