|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/23/2015 Mesaje: 3407
| Miha_Ella wrote:Dragele mele vin cu vesti bune.sunt insarcinata! Acestea sunt rezultatele la beta hcg de sambata si azi.am fost si la medic azi si sa vazut si la eco.mai merg sambata ca a zis ca vrea sa i vada activitatea cardiaca caci inca e prea mica sarcina.sunt atat de bucuroasa!!! felicitari!! |
Inregistrat: 3/23/2015 Mesaje: 3407
| Miha_Ella wrote:La Multi Ani Lili si iti doresc sa vina barza cat de repede si la tine! Ms pup |
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 7/18/2015 Mesaje: 406
| Adinuta sper sa se intample cat mai repede minuni si la noi. Stiu un caz care fara o trompa iar cealalta cu probleme care chiar a ramas graviduta, asa ca se mai intampla si minuni, nu trebuie sa ne pierdem speranta. Si eu ma catar cu picioarele sus pe pereti, incerc sa stau apoi in pat cel putin o ora, apoi merg sa ma spal...timp in care ma gandesc la drumul pe care il parcurg spermatozoizii...zic aha acum sunt pe acolo...acum au ajuns acolo...
Miha_Ella wrote:Dragele mele vin cu vesti bune.sunt insarcinata! Acestea sunt rezultatele la beta hcg de sambata si azi.am fost si la medic azi si sa vazut si la eco.mai merg sambata ca a zis ca vrea sa i vada activitatea cardiaca caci inca e prea mica sarcina.sunt atat de bucuroasa!!! Felicitari Miha Ella, ma bucur din tot sufletul ca ai reusit sa ramai gravida! O dovada ca se poate, Dumnezeu cred ca stie mai bine care este planul Lui cu fiecare dintre noi. Sa ai grija de tine si de mica bobita din burtica si sa ne tii la curent! |
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/5/2015 Mesaje: 801
| Felicitari MIHA ELLA !!!! |
| Felicitari MIHA ELLA !!!! |
Inregistrat: 12/15/2014 Mesaje: 627
| Felicitari Miha ella !! Sarcina usoara! |
Inregistrat: 6/18/2014 Mesaje: 570
| Felicitari, Miha Ella!!! Sarcina usoara! |
Inregistrat: 12/2/2014 Mesaje: 1226
| Miha_Ella wrote:Dragele mele vin cu vesti bune.sunt insarcinata! Acestea sunt rezultatele la beta hcg de sambata si azi.am fost si la medic azi si sa vazut si la eco.mai merg sambata ca a zis ca vrea sa i vada activitatea cardiaca caci inca e prea mica sarcina.sunt atat de bucuroasa!!!
Miha_Ella Felicitari draga mea! Esti speciala, desi nu s-a dublat betaHCG-ul! Dar daca bobita s-a vazut la eco, inseamna ca a parcurs tot drumul si e in uter bine sanatos! Acum ai mare grija de tine primele 3 luni sunt f importante! Abia astept sa-mi spui vineri cum a fost! |
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 12/5/2014 Mesaje: 383
| Miha_Ella wrote:Dragele mele vin cu vesti bune.sunt insarcinata! Acestea sunt rezultatele la beta hcg de sambata si azi.am fost si la medic azi si sa vazut si la eco.mai merg sambata ca a zis ca vrea sa i vada activitatea cardiaca caci inca e prea mica sarcina.sunt atat de bucuroasa!!! Felicitari! Sarcina usoara si la termen! |
Inregistrat: 2/27/2015 Mesaje: 1688
| Neatza aspirici
Ce mai faceti?
Care mai sunteti la testare?
Felicitari Miha....Te asteptam la gravidute!!!
Va trimit niste praf de burtica si un abracadabra pt ca vacanta asta sa fie plina de teste pozitive si cu multi
|
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 6/19/2015 Mesaje: 34
| Miha_Ella wrote:Dragele mele vin cu vesti bune.sunt insarcinata! Acestea sunt rezultatele la beta hcg de sambata si azi.am fost si la medic azi si sa vazut si la eco.mai merg sambata ca a zis ca vrea sa i vada activitatea cardiaca caci inca e prea mica sarcina.sunt atat de bucuroasa!!!
Felicitari! Sarcina usoarasi la termen! |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 7/13/2015 Mesaje: 36
| Miha_Ella Felicitari!!!!
Nasmyne-imi pare rau pt experienta avuta si iti doresc multa sanatate !!
Va doresc o zi placuta cu spor in toate si binecuvantata...!!!
|
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 7/10/2015 Mesaje: 169
| Miha_Ella felicitari si sarcina usoara! Hai la cat mai multe vesti de acest fel.... Eu m-am apucat serios de bebelit. Sper sa va dau si eu aceeasi veste cat mai curand.
|
|
Inregistrat: 11/19/2014 Mesaje: 606
| Buna , fetelor si felicitari Miha Ella ,sa ne bucuri cu vesti bune 9 luni de acum ` nainte.
Despre mine nu prea multe, nu am cu ce sa ma laud nu am bebeblit, am avut doar 4 contacte neprotejate luna asta, oricum nu am sesizat ca as fi avut mucus fertil deci iar ma confrunt cu anovulatie. In schimb, saptamana trecuta am avut intepaturi de burta mai mult pe partea dreapta, ca niste valuri asa dureroase, m -au tinut cateva zile. De ieri ma dor foarte tare sfarcurile, sunt foarte sensibile ma deranjeaza la atingere...aaa si iarasi m -am confruntat cu herpes bucal si constipatie( simptome prezente la celelalte doua sarcini ) ...ce-i drept nu a fost atat de violent episodul asta de herpes bucal insa si-a facut aparitia... oare.....??? |
|
| ElenaD94 wrote:Buna , fetelor si felicitari Miha Ella ,sa ne bucuri cu vesti bune 9 luni de acum ` nainte. Despre mine nu prea multe, nu am cu ce sa ma laud nu am bebeblit, am avut doar 4 contacte neprotejate luna asta, oricum nu am sesizat ca as fi avut mucus fertil deci iar ma confrunt cu anovulatie. In schimb, saptamana trecuta am avut intepaturi de burta mai mult pe partea dreapta, ca niste valuri asa dureroase, m -au tinut cateva zile. De ieri ma dor foarte tare sfarcurile, sunt foarte sensibile ma deranjeaza la atingere...aaa si iarasi m -am confruntat cu herpes bucal si constipatie( simptome prezente la celelalte doua sarcini ) ...ce-i drept nu a fost atat de violent episodul asta de herpes bucal insa si-a facut aparitia... oare.....??? Doamne ajuta sa fie cu noroc luna asta!Ai cam aceleasi "simptome"pe care le am si eu:) ,,,Eu am avut menstra pe 1 si pe 8 am facut HSG,,,d na dr a zis ca putem incerca de luna asta ca sunt sanse mari,,,,asa ca am prestat pe 12,14 si 17,,,,,pe 14 am simtit dureri mari la ovarul drept si dureri de burta pana ieri,,,,,de vreo 3 zile am sfarcurile dureroase la atingere si ma simt foarte agitata,,,,,acum sa vedem,mai am o saptamana pana la tesatre,,,,tu cand ar trebui sa testezi? |
|
|