Clubul aspirantelor - 40
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Zambila
Scris: Wednesday, July 15, 2015 6:30 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 6/18/2014
Hey, dar nu e niciun razboi aici. E doar o discutie. Ceea ce e foarte ok pentru ca inseamna ca gandim, ca avem pareri, ca nu suntem "liniare" :)
Si nu e vorba de tabere. E o singura tabara, cea a aspirantelor la titlul de mamica. Si ca veni vorba de mamici, cine mai e la testare saptamana asta ca am pierdut sirul?
Adelinuta
Scris: Wednesday, July 15, 2015 6:46 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 5/8/2015
Zambila wrote:
Hey, dar nu e niciun razboi aici. E doar o discutie. Ceea ce e foarte ok pentru ca inseamna ca gandim, ca avem pareri, ca nu suntem "liniare" :)
Si nu e vorba de tabere. E o singura tabara, cea a aspirantelor la titlul de mamica. Si ca veni vorba de mamici, cine mai e la testare saptamana asta ca am pierdut sirul?

La mine trebuia sa vina rozi azi, dar nici urma de ea. Totusi, ma doare burta de parca as fi in prima zi. Ma doare in partea dreapta si cand merg ma doare cu tot cu piciorul drept. Sanii inca ma dor, desi nu ar mai trebui sa ma mai doara in acest stadiu, cu rozi pe vine. Dupa cum se prezinta situatiunea, cred ca intr-o ora - doua sau daca nu, la noapte, ajunge.
Cand stau in pat nu ma mai doare asa tare burta, uneori ma lasa chiar de tot.
Zambila
Scris: Wednesday, July 15, 2015 6:53 PM
Nivel

Adelinuta, pai, ia stai in pat, poate ne faci o figura frumoasa si vii cu testul pozitiv yes
Adelinuta
Scris: Wednesday, July 15, 2015 7:08 PM
Nivel

Pai daca nu o sa vina pana maine dimineata, o sa cumpar un test sa il fac, dar nu cred ca e bebe. Apropo de asta, am visat azi-noapte ca eram prin Grecia cu ceva grup in excursie, eram la o manastire. A venit o maica la mine si mi-a zis ca are de vanzare ceva flori care ajuta sa ramai insarcinata mai repede si ca pe nepoata ei au ajutat-o. Nu mi-a spus cum se folosesc, dar avea de 2 feluri, mai micute si mai vestejite, cu 5 euro si putin mai mari si mai frumoase cu 6 euro hohot . Bineinteles ca mi-am cumparat una mai mare, sa fiu sigura de-o treaba ras . Erau niste flori mov, pufoase, semanau cu papadia
corina_elena50
Scris: Wednesday, July 15, 2015 8:22 PM
Nivel

Inregistrat: 5/2/2015
luizika27 wrote:

Am analizele bune singura problema pe care o am este trombofilia

Ce analize de trombofilie ai facut?si cat te-au costat?
pisicutaiuby
Scris: Wednesday, July 15, 2015 8:53 PM
Nivel

Inregistrat: 2/5/2015
Adelinuta wrote:
Pai daca nu o sa vina pana maine dimineata, o sa cumpar un test sa il fac, dar nu cred ca e bebe. Apropo de asta, am visat azi-noapte ca eram prin Grecia cu ceva grup in excursie, eram la o manastire. A venit o maica la mine si mi-a zis ca are de vanzare ceva flori care ajuta sa ramai insarcinata mai repede si ca pe nepoata ei au ajutat-o. Nu mi-a spus cum se folosesc, dar avea de 2 feluri, mai micute si mai vestejite, cu 5 euro si putin mai mari si mai frumoase cu 6 euro hohot . Bineinteles ca mi-am cumparat una mai mare, sa fiu sigura de-o treaba ras . Erau niste flori mov, pufoase, semanau cu papadia

Doamne ajuta sa fie un vis prevestitor!Inseamna ca trebuie sa botezi bebele cu nume de floareBravoo
pisicutaiuby
Scris: Wednesday, July 15, 2015 8:54 PM
Nivel

Inregistrat: 2/5/2015
corina_elena50 wrote:

SubscriuDistanceKiss
carmen daniela
Scris: Wednesday, July 15, 2015 9:01 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 6/19/2015
Buna seara fete dragi!
Eu ma apropii de ziua in care ar trebui sa imivina mmusafirii, mai exact mai am 5 zile pana atunci. Acum 7 zile a inceput sa ma doara burta, spatele si sanii, m-au durut constant de atunci , la inceput m- a intepat fff tare burta , simteam intepaturi in toate directiile. Cum s- au mai atenuat durerile de sani dar celelalte sunt la fel. Am spus eu ca nu imi mai fac sperante ,dar se pare ca nu ma pot abtine.
App. De ieri am secretii fff abundente.
Adelinuta
Scris: Wednesday, July 15, 2015 9:05 PM
Nivel

pisicutaiuby wrote:

Doamne ajuta sa fie un vis prevestitor!Inseamna ca trebuie sa botezi bebele cu nume de floareBravoo

Doamne ajuta sa fie asa Buddy1 Cheek Kiss . Daca o sa am vreodata o fetita o s-o cheme Anastasia si daca o sa am un baiat o sa-l cheme Sebastian sau Rafael, inca nu m-am decis ras
luizika27
Scris: Wednesday, July 15, 2015 9:43 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 7/30/2014
corina_elena50 wrote:

Prima data am facut profit trombofilie ereditar care ma costat 504 lei apoi am mai facut si MTHRF, FACTOR V LAYDEN, FACTOR XIII, unde am mai dat 497 de lei si mai am 2 analize de facut PAI SI PROTROMBINA parca si ma mai costa aproape 500 de lei dar nu mai am posibilitatea monentan sa le fac
mya28
Scris: Wednesday, July 15, 2015 11:48 PM
Nivel

Inregistrat: 4/26/2015
Hei fetele ma bag si eu in seama.abia am asteptat sa ajung acasa sa ma pun pe plans sa ma descarc.si chiar am dat ceva apa la soricei.am parte numai de nervi si de stres.si ca sa fie ziua completa am aflat la plecare de o colega caruia ii venea ciclu o data la cateva luni nu a luat nicio pastila nu a fost niciodata la ginecolog si a ramas gravida.oricat as incerca sa nu ma consum sau sa nu fiu trista nu pot.luna asta nici nu cred ca am ovulat nu am avut nicio durerr de burta nimic sanii nu ma dor de loc.de obicei la ovulatie incep sa doara si ma tine durerea pana vine rozi.luna asta absolut nimic.parca burta ma inteapa cand si cand dar am facut efort la servici si probabil asta e cauza.s'au strans prea multe si parca is asa sensibila off.tre sa trag o tura zdravana de plans sa ma calmez.peste zece zile trebuie sa vina rozi si luna asta chiar sunt sigura ca o sa vina nu am nicio speranta.sunt sigura ca nu am ovulat :(((( maine sper sa fiu mai calma
cerradia
Scris: Thursday, July 16, 2015 12:29 AM
Nivel

Inregistrat: 12/5/2014
corina_elena50 wrote:

Eu am facut 9 mutatii de trombofilie si m-au costat in jur de 1000 lei.
Zambila
Scris: Thursday, July 16, 2015 7:17 AM
Nivel

MyaBuddy1 , cred ca trebuie sa iti stergi la lacrimile si sa te imbarbatezi olecuta. Daca nu ai facut monitorizare la medic, e greu sa spui daca ai ovulat sau nu. Poate a fost o ovulatie mai linistita. Si pe mine ma dureau sanii inainte de CM cu vreo saptamana. Acum stiu ca ovulatia a fost pe 6 iulie, dupa secretia de albus si dupa junghiul simtit in dreapta pe la 11.00 dimineata. Si totusi, nici urma de durere de sani. Doar ceva dureri usoare de burta. Sper sa nu-mi faca vreo figura CM-ul si sa intarzie cat sa-mi dea peste cap concediul la mare :(
anyta88
Scris: Thursday, July 16, 2015 7:25 AM
Nivel

Inregistrat: 12/15/2014
Neata fetele!!
Mya , eu am aflat in 2 zile ca sunt insarcinate 2 persoane, si eu sunt trista,dar asta e ,mergem mai departe!!
Adelinuta, iti tin pumnii!
Cineva la testare azi?
Va DistanceKiss si va computerlove pe toate!!
Adelinuta
Scris: Thursday, July 16, 2015 7:38 AM
Nivel

Buna dimi fetele dragi!

Mya, nu fii suparata, capul sus. Nu te mai stresa atat din toate cauzele, poate si de asta nu se mai prinde bobita odata si la tine. Fii relaxata si ia toate lucrurile asa cum vin cu calm, fie ele bune sau rele. Eu m-am detasat de subiectul bebe, nu iti spun sa faci si tu la fel, dar sa stii ca sunt foarte linistita si foarte calma. Nu am mai calculat nimic, nu m-am mai uitat dupa semne, secretii. Daca m-a intrebat cineva de ce nu a venit bebe pana acum sau de mi-au spus ca ar cam fi cazul sa vina dupa atata vreme, le-am spus frumos si fara nervi sa isi vada de treaba lor si sa-si faca ele sau ei copii daca le sunt atat de dragi si sunt atat de viteji, la noi va veni bebe atunci cand vom fi pregatiti chiar si din punct de vedere financiar. Si cu asta am inchis gura targului. Am primit priviri rautacioase, dar sunt linistita ca le-am spus ce am avut pe suflet adunate de fiecare data cand ma intrebau de ce nu a venit bebe. M-am certat si cu mine, mi-am spus ca nu trebuie sa ma mai stresez pentru nimic orice ar fi. Nu reusesc chiar mereu, dar sunt mult mai relaxata si impacata cu mine si am acceptat faptul ca daca e sa vina bebe va veni atunci cand trebuie, iar daca nu e sa vina, pot sa ma stresez eu cat vreau ca tot nu o sa se prinda bobita. Nu iti spun sa faci ca mine, iti spun doar ca nu e bine nici pentru tine sa te stresezi asa din orice. Iti distrugi nervii, stomacul, tot...Fii linistitaCheek Kiss

La mine nu a aparut rozi, teoretic asta e a doua zi de intarziere, dar ma doare burta in partea dreapta, cu tot cu picior atat de tare, incat ma astept sa vina in orice moment. Si sanii ma dor inca, nu tare, dar ma dor. Am crezut ca vine peste noapte, dar nu. Am vrut sa iau un ketonal, doar cu el ma lasa durerile de la menstruatie, dar am renuntat la idee pana cand fac un test. O sa imi cumpar acum dimineata si o sa-l fac la lucru. Va tin la curent desi stiu ca va fi negativ si de data asta.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.