Clubul aspirantelor - 40
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Miha_Ella
Scris: Sunday, July 12, 2015 12:14 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 6/14/2015
O duminica placuta va doresc dragele mele!
Mie azi ar trebui sa imi vina rozii.eu simt ca nu vine...mai ales ca ieri la test a doua liniuta s-a vazut f slab.dar burta si ovarele ma cam dor.sper sa fie de la bebe. Va pup iloveyou
Miha_Ella
Scris: Sunday, July 12, 2015 12:16 PM
Nivel

stelutza wrote:
O duminica placuta fetele la mine nu a aparut rozi da nici test pozitiv oare duphaston sa îmi fi dat peste cap menstrua?ia deja nu stiu ce sa cred ca în ultimele luni a venit când trebuia uff

Asa am patit eu luna trecuta.trebuia sa imj vina pe 11 si mi-a venit pe 14 seara.si eu am luat duphaston si luna trecuta si luna asta.daca testul e negativ...zic ca nu e bebe...e intarziere.mai asteapta.pup
carmenalina
Scris: Sunday, July 12, 2015 12:34 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 12/3/2008
maryella77 wrote:

Da, nu e prima data cand te confund.Sunt datoare un miel de Paste, mea culpa.Cheek Kiss Si la poza ei ma refeream nu la tine, iar IMC =indice de masa corporala.

Marry iloveyou iloveyou iloveyou iloveyou iloveyou , eu pot sa fiu un exemplu de urmat sau o experienta de luat in seama, daca se si doreste acest lucru.....Mi se mai intampla si mie sa va confud, prea multe ID-uri asemanatoare.....
Adelinuta, vb lui Nanny, cine se supara are nasul taiat...Glumeam pe tema asta, aici se expun povesti, experiente de viata, experiente neplacute la medici, noi daca vrem sa citim ca sa ne informam, citim, daca nu, sarim peste mesaje....Dar fiecare are cate o chestie de bagat la cutiuta, o schimbare in viata ta si mai mult relatia, faptul ca te-ai detasat de ideea de bebe il bucura pe partenereul tau acum,ca nu te mai vede cu stres..., dar la un moment dat iti poate spune, dar noi nu mai facem un copil? Ca trece tipul si nu intampla nimic... Si adoptia e o solutie, dar nu e asa de usor de facut .....Am 2 colege la munca care au adoptat copii de vasrta marisoara, 1 si 2 ani...Si au trecut prin multe teste psihologice, cursuri de specialitate, examen de obtinere a atestatului de parinte care e valabil doar 1 an de zile...., ambii soti, si in final au asteptat magicul telefon, deci nu e asa de simplu, iar la un cuplu fara copii e si mai greu, ca exista suspisciunea sa dai copilul inapoi daca ramai insarcinata....si atunci, e mai traumatizant pt copilul luat....Scuze de off topic, dar chiar zic uneori ca nu mai postez decat ce-i la topicul respectiv, dar ca o balanta ce sunt, incerc sa va reechilibrez. Cheek Kiss Cheek Kiss
Duminica placuta, eu sunt la padure, pe maulul Muresului si mi-am reincarcat bateriile, si va trimit si voua putina energie ca sa se prinde bebe mai bine!!!!!!computerlove computerlove computerlove
Adinuta
Scris: Sunday, July 12, 2015 2:39 PM
Nivel

Inregistrat: 12/2/2014
maryella77 wrote:

Da , nu e prima data cand te confund.Sunt datoare un miel de Paste, mea culpa.Cheek Kiss Si la poza ei ma refeream nu la tine, iar IMC =indice de masa corporala.

Hi hi te iert! Cheek Kiss
luizika27
Scris: Sunday, July 12, 2015 4:48 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 7/30/2014
Buna fetelor, nu am mai postat de mult acum sunt in perioada de ovulatie o sa postez si o poza sa-mi spuneti ce parerea aveti, eu cred ca azi sau maine ovulez asa se vede la teste.
Iuli felicitari sa ai sarcina usoara si la termen.

Va Cheek Kiss si va computerlove pe toate.

EDIT:o sa pun si eu radiografia de la hsg

luizika27 attached the following image(s):
img_20150712_161716.jpgimg_20150712_165505.jpg

stelutza
Scris: Sunday, July 12, 2015 10:07 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 1/12/2015
Miha_Ella wrote:

Asa am patit eu luna trecuta.trebuia sa imj vina pe 11 si mi-a venit pe 14 seara.si eu am luat duphaston si luna trecuta si luna asta.daca testul e negativ...zic ca nu e bebe...e intarziere.mai asteapta.pup
aștept ca nu am ce face în funcție de menstruație ne planificam concediu uff
Zambila
Scris: Monday, July 13, 2015 7:29 AM
Nivel

Inregistrat: 6/18/2014
Buna dimineata, fetelor frumoase! Sa aveti o saptamana usoara, cu spor la bebelit si cu teste pozitive.computerlove
pisicutaiuby
Scris: Monday, July 13, 2015 8:26 AM
Nivel

Inregistrat: 2/5/2015
Buna dimineata fetelor si o saptamana reusita sa aveti!!!computerlove
Miha-Ella si eu cred ca e sarcina dar ptr linistea ta si sa fii sigura fa un bhcg:*
pisicutaiuby
Scris: Monday, July 13, 2015 8:27 AM
Nivel

Inregistrat: 2/5/2015
luizika27 wrote:
Buna fetelor, nu am mai postat de mult acum sunt in perioada de ovulatie o sa postez si o poza sa-mi spuneti ce parerea aveti, eu cred ca azi sau maine ovulez asa se vede la teste.
Iuli felicitari sa ai sarcina usoara si la termen.

Va Cheek Kiss si va computerlove pe toate.

EDIT:o sa pun si eu radiografia de la hsg

Cand ai facut HSG ul?Iti tin pumnii sa fie cu noroc luna astaClap
Miha_Ella
Scris: Monday, July 13, 2015 9:47 AM
Nivel

Neata fetelor.mi-am facut dimineata inca un test dar tot la fel de slab s-a vazut a doua liniuta.voi ce parere aveti?uff primul e facut sambata...iar cel de-al doilea azi.menstruatia ar fi trebuit sa imi vina ieri.sanii imi sunt umflati iar burta mi-o simt ciudata.cand si cand cate o intepatura

Miha_Ella attached the following image(s):
2015-07-13 10.08.01.jpg

mya28
Scris: Monday, July 13, 2015 10:16 AM
Nivel

Inregistrat: 4/26/2015
E bebe 100% Miha Ela poti sa te bucuri.felicitari.dute fa un hcg.si ai grija nu fa efort lasa'l pe bebe sa se prinda bine acolo sa stea noua luni.exact asa mi'a aparut mie acum 5 ani la prima sarcina(care din pacate sa terminat trist)fa analiza de sange apoi mergi la medic sa iti dea ceva pt sustinere ca bobita oricum nu se vede pana pe la 5 sapt.iti urez mult succes draga mea si ma bucur pt ti e.sper la sfarsitu lunii sa am si eu asa un test :p
carmen daniela
Scris: Monday, July 13, 2015 10:49 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 6/19/2015
Miha_Ella wrote:
Neata fetelor.mi-am facut dimineata inca un test dar tot la fel de slab s-a vazut a doua liniuta.voi ce parere aveti?uff primul e facut sambata...iar cel de-al doilea azi.menstruatia ar fi trebuit sa imi vina ieri.sanii imi sunt umflati iar burta mi-o simt ciudata.cand si cand cate o intepatura

Felicitari!
Sarcina usoara si la termen!
AndreiutzaEu
Scris: Monday, July 13, 2015 10:52 AM
Nivel

Inregistrat: 2/27/2015
Miha_Ella wrote:

FELICITARI!!!! Bravoo Eu zic ca e bebe? Ce marca e testul.... dc e barza sau minut poti lua un Shore Chekc ca sa fii sgura ca alea nu au linie de uscare.... sau da fuguta la beta si te convingi
Miha_Ella
Scris: Monday, July 13, 2015 11:17 AM
Nivel

mya28 wrote:
E bebe 100% Miha Ela poti sa te bucuri.felicitari.dute fa un hcg.si ai grija nu fa efort lasa'l pe bebe sa se prinda bine acolo sa stea noua luni.exact asa mi'a aparut mie acum 5 ani la prima sarcina(care din pacate sa terminat trist)fa analiza de sange apoi mergi la medic sa iti dea ceva pt sustinere ca bobita oricum nu se vede pana pe la 5 sapt.iti urez mult succes draga mea si ma bucur pt ti e.sper la sfarsitu lunii sa am si eu asa un test :p

acum am sunat la cateva laboratoare din oras si imi da rezultatul cam in 3-4 zile.nu stiu daca are rost sa fac Bhsg si sa stau in tensiune atatea zile.mai bine iau un sure check si il fac diminiata
BiancaR
Scris: Monday, July 13, 2015 11:33 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 2/19/2015
Miha_Ella wrote:

acum am sunat la cateva laboratoare din oras si imi da rezultatul cam in 3-4 zile.nu stiu daca are rost sa fac Bhsg si sa stau in tensiune atatea zile.mai bine iau un sure check si il fac diminiata

Miha, cel mai bine este sa mergi sa faci analiza. iti arata daca evolueaza sarcina cum trebuie. Ar fi indicat sa mergi azi si peste doua zile, chiar daca iti da rezultatele asa tarziu. Acestea il vor ajuta si pe medicul tau sa vada daca e totul ok cu sarcina.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.