Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/23/2015 Mesaje: 3407
| ufff sa ne dea la toate bebe doamne,doamne pai asta ma mir si eu ma dor si sani dar sfarcurile cand le ating din greseala ma dor rau |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/28/2015 Mesaje: 628
| Lili Eu wrote: ufff sa ne dea la toate bebe doamne,doamne  pai asta ma mir si eu ma dor si sani dar sfarcurile cand le ating din greseala ma dor rau
Pai atunci sa ne pregatim sa vedem dublu |
|

Inregistrat: 3/23/2015 Mesaje: 3407
| da alte sintome mai ai? eu azi am cumparat un suc imi era pofta si am cumparat suc de ananas dar nu avea simplu si am luat ananas cu pepene galben si am baut o gura si nu mi-a placut am si acum o stare de greata |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 5/8/2015 Mesaje: 348
| Adinuta wrote:Adelinuta iti faci rau singura! Nici un test de sange nu da gres! La cum a iesi analiza e ca si cum ai ovulat acum 5 zile...din ce ne-ai povestit pe site zi de zi nu rezulta asta! Caci acum 8 sau 9 trebuia sa-ti vina menstruatia, deci e imposibil sa fi ovulat acum 5 zile. Parerea mea e ca tre sa te linistesti ca mai rau iti faci agatandu-te de ceva ce nu exista! Sper sa nu te superi pe mine ca sunt f directa!
Nu ma supar deloc, de asta v-am si intrebat ce parere aveti Oricum astazi voi afla mai multe, cand ma duc la medic. Hope, din cate mi-a spus sotul, ca el a mers dupa rezultat, e 0.361, deci sunt cat se poate de neinsarcinata. Dar astazi iau foaia cu rezultatul la mine, ca a uitat-o la lucru, si o sa va scriu valoarea exacta. |
|

Inregistrat: 2/5/2015 Mesaje: 801
| Buna dimineata fetele! Adelinuta si eu am avut in luna martie un test slab pozitiv cu o intarziere a cm de 3 zile dupa care si a facut aparitia ,,,am fost dezamagita atunci dar am mers in continuare cu speranta ca intr o zi se v a intampla pe bune Lili Eu ,Elena 7 si Biancamaria haideti cu vestea cea mare!!! Imi pare rau Elena ca nu a fost sa fie luna asta si iti multumesc pentru sustinere ,nu prea am sperante dar pana nu apare cm nu disper Hai Mya ca iti fac si tie galerie |
|
Inregistrat: 2/2/2015 Mesaje: 412
| [quote=pisicutaiuby]Buna dimineata fetele! Adelinuta si eu am avut in luna martie un test slab pozitiv cu o intarziere a cm de 3 zile dupa care si a facut aparitia ,,,am fost dezamagita atunci dar am mers in continuare cu speranta ca intr o zi se v a intampla pe bune Lili Eu ,Elena 7 si Biancamaria haideti cu vestea cea mare!!!
Buna dimineata pisicutaiuby , esti draguta ca de obicei. Mie in dimineata asta mi-a venit, si stiu si motivul intarzierii, am avut febra vreo 2 zile. Urmeaza o noua luna de incercari. Iti doresc 2 liniute ca stiu ca urmezi la testare. Bafta tuturor si o superba! |
|
Inregistrat: 4/26/2015 Mesaje: 413
| Neata fetele eu maine sunt la testare...daca nu vine sambata sau duminica fac test..sper sa nu mai vinaaaaaa |
|

Inregistrat: 12/2/2014 Mesaje: 1226
| Rocsana ai aici Explica?iile: intri pe http://lilypie.com/ alegi de acolo un model sa spunem Trying to Conceive alegi una din optiuni apoi modelul de ticker : Full size ticker adaogi personalizarile doriteiar la final selectezi din lista de linkuri de sub ticker varianta "PseudoHTML, UBBCode and BB Code" din Forum signatures. in pagina are sa iti apara un chenar denumit : Code snippet: PseudoHTML, UBBCodeâ„¢ and BBCode. Used on most forums si copies linkul de acolo. te intorci pe 7 Pitici si intri in Profilul meu. selectezi meniul semnatura pui linkul cu paste in spatial destinat semnaturi si dai Salvare si :D :D ai ticker Eu am reusit asa ca mi-a scris Juwy.l |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| http://forum.7p.ro/ticker-la-semnatura.aspx?g=posts&t=301&p=10
Pentru orice intrebare, gasiti raspuns pe forum. Trebuie, doar, sa cautati! |
|

Inregistrat: 2/27/2015 Mesaje: 1688
| Adelinuta wrote:Nu ma supar deloc, de asta v-am si intrebat ce parere aveti  Oricum astazi voi afla mai multe, cand ma duc la medic. Hope, din cate mi-a spus sotul, ca el a mers dupa rezultat, e 0.361, deci sunt cat se poate de neinsarcinata. Dar astazi iau foaia cu rezultatul la mine, ca a uitat-o la lucru, si o sa va scriu valoarea exacta.
pai si cu plecatul de la munca cum faci? |
|

| AndreiutzaEu wrote:
pai si cu plecatul de la munca cum faci?
I-am spus la sefa ca in ultimele luni mi-a venit menstra cu cheaguri si vreau sa merg sa vad care e problema . Dumnezeu sa ma ierte, dar pe moment nu mi-a venit nimic altceva ce sa ii spun. Am luat si foaia cu rezultatul de ieri de la sotul. Scrie asa:
Rezultat: 0,361/mUI/ml Valori: - 1 saptamana = 3-100 mUI/ml - 2 saptamani = 10-1000 - 3 saptamani = 100-10.000 - 4 saptamani = 1000-100.000 - 2 luni 15.000 = 200.000 - 3 luni = 10.000-100.000 |
|

Inregistrat: 2/27/2015 Mesaje: 1688
| Uffff.... Iti tin pumnii!!!! Sa fie ok..... Sa ne zici ce a zis medicul |
|

| AndreiutzaEu wrote:Uffff.... Iti tin pumnii!!!! Sa fie ok..... Sa ne zici ce a zis medicul
Sigur ca o sa va spun, doar ca abia pe la 16:00 vine la cabinet si eu ma duc la 17:00 cand ies de la lucru, noroc ca e aproape, la vreo 2 minute. Sper sa nu aibe multi pacienti ca sa ma poata vedea, sa nu ma mai programeze in alta zi. |
|

Inregistrat: 11/24/2014 Mesaje: 404
| Adelinutza bafta la medic! Sa fie totul bine si sa vina bebe cat mai repede.. Restul aspirantelor mult succes si voua si pentru cele care sunteti la testare va trimit niste agitate |
|

Inregistrat: 1/28/2015 Mesaje: 628
| mya28 wrote:Neata fetele eu maine sunt la testare...daca nu vine sambata sau duminica fac test..sper sa nu mai vinaaaaaa
Buna Mya28 ,ma bucur ca nu a venit rozi la tine inca ,poate scapam si nu mai vine ,eu duminica sper sa vad dublu cadou de rusalii ,sambata ar trebui sa vina rozi dar cum stie ca o urasc poate ma lasa in pace |
|
|
|