Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/27/2015 Mesaje: 1688
| Neatza....
Adelinuta si Valentina
Cum e pana acum semne de bebe inca?
Pisicuto mai ai si tu putin pana la testatre
Poate vii dupa Nko si dupa mine si dam o petrecere cu bere fara alcol
|
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/5/2015 Mesaje: 801
| Ce mult mi as dori sa bem o bere fara alcool sa sarbatorim toate dar sa vedem ce surpriza am saptaman viitoare,,,,sincer nici nu realizez ca mai am 6 zile pana la testare,,,,nu am calculat nimic,nu caut semne,simptome ,mai ales ca am cam ratat perioada fertila dar s au mai intamplat minuni,,,,,ramane de vazut Adelinuta abia astept sa primesti rezultatul si sa fie pe masura asteptarilor Valentina iti tin si tie pumnisorii |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 5/8/2015 Mesaje: 348
|
Am scris in alt comentariu ca am facut acum dimineata bhcg, dupa ora 12:00 primesc rezultatul , am niste emotii de toata tremur, nici nu ma pot concentra bine la ce am de facut aici la lucru. Simptome noi nu am mai depistat, doar ca fac pipi des si uneori ma dor sanii. Si durerea de spate a trecut, doar uneori ma doare, dar scurt. Cateodata ma mai doare burtica in partea dreapta, dar nu foarte tare.
Multumesc Pisicuto, Doamne ajuta sa fie bine si la tine |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 5/21/2015 Mesaje: 39
| Adelinuta wrote:Buna dimineata fetele dragi! Tin sa va anunt ca in aceasta dimineata am fost sa fac betahcg. Am auzit ieri de la o prietena ca azi se deschide laboratorul mai repede de 9 ca sunt mai multi cu bilete de trimitere pentru analize. Si uimitor, mi s-au luat doar 45 ron, nu 80 cum am fost informata initial. Dupa 12 mi-a spus tanti sa merg dupa rezultat. Doamne ajuta sa fie bebe mic, mic  si la mine si la celelalte aspirici care sunt la testare sau la care le-a intarziat!!! Macar astazi aflu daca e sau nu e, sa nu ma mai chinui singura. Va pupacesc!
Bravoooo Adelinuta asteptam si noi rezultatul, sa de-a D-zeu sa fie cum iti doresti
eu mai stau un pic sambata mai imi fac un test si saptamana viitoare ma duc la doctor oricare ar fi rezultatul testului.
va pup pe toate |
|

Inregistrat: 5/8/2015 Mesaje: 348
| valentina78 wrote:Bravoooo Adelinuta  asteptam si noi rezultatul, sa de-a D-zeu sa fie cum iti doresti eu mai stau un pic sambata mai imi fac un test si saptamana viitoare ma duc la doctor oricare ar fi rezultatul testului. va pup pe toate
Chiar si tanti ce mi-a luat sange mi-a spus ca de obicei iasa sigur pozitiv testul daca e sa fie bebe, la o saptamana si jumatate sau 2 de intarziere, ca daca ovulatia s-a produs mai tarziu (parca asa a spus), sarcina e mult prea micuta sa o depisteze testele de sarcina pentru acasa. Asa ca mai poti astepta pana sambata. Doamne ajuta sa fie si la tine cu ochisori! |
|

|
|
|

Inregistrat: 3/13/2015 Mesaje: 484
| nko wrote:Neata aspirici frumoase! Va doresc o saptamana cu multe teste pozitive. dreams***am avut si eu la un moment dat problema ta cu TSH marit, am repetat analiza la interval de 2 luni fara nici un fel de tratament si a fost ok.Deci..nu stiu ce sa zic..nici la tine nu mi se pare ca ar fi marita tare dar un medic endocrinolog te va lamuri cel mai bine. Neatza graviduta frumoasa! :) ma bucur sa aud ca la tine s a rezolvat de la sine!!iti mai amintesti ce valoare aveai peste limita maxima??eu sunt oarecum linistita ca celelalte analize hormonale sunt in regula!!!cu TSH ul o rezolvam daca e sa fie o problema!!pe 2 iunie aflu verdictul medicului! |
|

| Adinuta wrote: Daa tot de sange , recoltat in ziua 3 de menstruatie. Si se face sI o ECO sa vada foliculii. Si citite impreuna îti poate spune cum stai cu rezerva ovariana. Probabil se face la vârste mai înaintate, eu am 37. La 25 de ani nu cred ca e o problema.
pai sper sa nu fie cazul la mine!eu am 28 ani!!daca trebuie o sa o fac si pe asta!!totul pentru bebelino !! :) |
|

| ElenaD94 wrote: Hey.. eu martea viitoare merg la eco sa confirmam daca exista ovulatie sau am si cicluri anovulatorii. Apoi cred ca urmeaza sa fac analize hormonale. Si trebuie sa rezolv cu acel consult hematologic. Marti o sa vedem ce si cum. Tratamentul cred ca mai dureaza pana il stabilim... Intai stabilim daca exista ovulatie tot timpul sau trebuie sa lucram si aici...apoi reglarea c.m si implicit ingrosarea endometrului. am inteles!!deci trebuie sa te innarmezi cu rabdare!doamne ajuta sa auzim de bine!!analizele hormonale cred ca sunt f importante!precum si monitorizzarea ovulatiei!!toate sunt importante ce sa mai....
|
|

Inregistrat: 1/22/2015 Mesaje: 667
| dreams*** wrote:Neatza graviduta frumoasa! :) ma bucur sa aud ca la tine s a rezolvat de la sine!!iti mai amintesti ce valoare aveai peste limita maxima??eu sunt oarecum linistita ca celelalte analize hormonale sunt in regula!!!cu TSH ul o rezolvam daca e sa fie o problema!!pe 2 iunie aflu verdictul medicului!
Nu imi amintesc exact pt ca le-am facut acum vreo 3 ani, pt vechea problema cu hipertensiunea si cautam niste cauze pe care nu le-am gasit nici azi inca. Sunt o anomalie eu..:)) |
|

Inregistrat: 1/11/2015 Mesaje: 487
| HaideAdelinuta,Doamne ajuta sa fie bebe!!!!!
|
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 5/21/2015 Mesaje: 39
| pisicutaiuby wrote:Ce mult mi as dori sa bem o bere fara alcool sa sarbatorim toate dar sa vedem ce surpriza am saptaman viitoare,,,,sincer nici nu realizez ca mai am 6 zile pana la testare,,,,nu am calculat nimic,nu caut semne,simptome ,mai ales ca am cam ratat perioada fertila dar s au mai intamplat minuni,,,,,ramane de vazut Adelinuta abia astept sa primesti rezultatul si sa fie pe masura asteptarilor Valentina iti tin si tie pumnisorii
Ms Pisi,ai rabdare si nu te mai gandi si sa vezi ca ajungi si la ziua de testare, daca te gandesti prea mult iti poti induce tot felul de sintome, fetele care au bebei mici la mine la bloc mi-au spus ca nu au avut nici un sintom, pur si simplu le-a intarziat si au facut teste care au fost negative in primele zile de intarziere si pozitive cand le-au repetat la cateva zile asa ca multa rabdare si sa nu ne pierdem speranta si noua trebuie sa ne dea Doamne Doamne un puiut sau ...mai multi
pup |
|

Inregistrat: 3/2/2012 Mesaje: 2102
| Adelinuto...sunt cu ochii pe tine!! |
|

| Hai Adelinuta!!!!!! |
|

Inregistrat: 2/5/2015 Mesaje: 801
| Tocmai ca e prima luna, din cele 10 de cand incerc ,in care nu ma gandesc ,poate si pentru faptul ca a inceput sezonul vanzarilor in domeniul in care lucrez...trece ziua de lucru foarte repede si cand ajung acasa ma iau cu treaba sau iesim si uite asa nici nu stiu cand cand franta in pat si a2 a zi de la capat,,,,sunt foarte relaxata |
|
|
|