Clubul aspirantelor - 39
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Eileen
Scris: Monday, July 6, 2015 10:29 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/16/2013
Miha_Ella wrote:

pana la ovulatie era de 36.2 maxim 36.4 Ovulatia mi-a fost duminica trecuta si de atunci TB a fost tot 36.6. Ieri si azi a fost 36.8. Asta poate arata ca ar fi o sarcina?va rog sa imi raspunde-ti daca stiti! Va pup pe toate

Din pacate nu arata o sarcina, doar daca se mentine ridicata dupa 14 dpo e un semn, dar atunci deja ar iesi pe test sarcina.
kali
Scris: Monday, July 6, 2015 10:59 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Fetele, putin ajutor, va rog; cine e nou... cine a mai plecat la gravidute...
Am fost rupta de forum in ultimele 2 sapt. si nu mai stiu ce s-a intamplat.
georgy gya
Scris: Monday, July 6, 2015 12:15 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 3/13/2015
Buna aspirici, va mul?umesc pentru incurajari, am facut testul putin mai devreme si este negativ... Maine ar trebui sa-mi vina menstruatia , va pup si astept pana vine rozi
andreina
Scris: Monday, July 6, 2015 12:25 PM
Nivel

Inregistrat: 10/16/2014
Buna fetelor!
Adinuta si Antonya va tin pumnii sa veniti cu teste pozitive. majoreta majoreta majoreta
Cred ca luna asta va fi una cu multe vesti bune, o sa curga cu teste pozitive pe aici. Trebuie sa ne mutam neaparat la gravidute ca suntem prea multe pe aici.
Va pup dulce pe toate de la a la zcomputerlove
Adelinuta
Scris: Monday, July 6, 2015 1:34 PM
Nivel

Inregistrat: 5/8/2015
Kali, fete noi ar fi: Lorelay, Miha_Ella, Stelutza, Antonyaaa, Adys19, Marina, Lav2, Mihaelutza, Aliana. Cele care s-au mutat la burtici sunt Biancaanamaria si Marina.

Daca am omis vreo aspirica noua sau daca am gresit burticile, va rog sa semnalati, ca la cate posturi sunt nu le mai tin minte chiar pe toate ras . Va pup DistanceKiss
pisicutaiuby
Scris: Monday, July 6, 2015 2:08 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 2/5/2015
Fetelor eu m am programat miercuri pentru HSG si stiu ca se cer analizele de secretii la zi inainte de intervenite,,,,eu le am facut in luna mai ,deci acum o luna si ceva,,,credeti ca mi le ia in considerare sau ma pune sa fac altele?NuImiPasa
carmen daniela
Scris: Monday, July 6, 2015 2:30 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 6/19/2015
pisicutaiuby wrote:
Fetelor eu m am programat miercuri pentru HSG si stiu ca se cer analizele de secretii la zi inainte de intervenite,,,,eu le am facut in luna mai ,deci acum o luna si ceva,,,credeti ca mi le ia in considerare sau ma pune sa fac altele?NuImiPasa

Eu am facut hsg-ul in ianuarie, iar analizele ereau din octombrie. Altele nu mi-a cerut, in schimb a trebuit sa fac un test alergologic cu substanta de contrast.
kali
Scris: Monday, July 6, 2015 2:41 PM
Nivel

Adelinuta wrote:
Kali, fete noi ar fi: Lorelay, Miha_Ella, Stelutza, Antonyaaa, Adys19, Marina, Lav2, Mihaelutza, Aliana. Cele care s-au mutat la burtici sunt Biancaanamaria si Marina.

Multumesc mult!Buddy1 Cheek Kiss
pisicutaiuby
Scris: Monday, July 6, 2015 2:47 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 2/5/2015
carmen daniela wrote:

Eu am facut hsg-ul in ianuarie, iar analizele ereau din octombrie. Altele nu mi-a cerut, in schimb a trebuit sa fac un test alergologic cu substanta de contrast.

MultumescDistanceKiss
Adinuta
Scris: Monday, July 6, 2015 2:48 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 12/2/2014
pisicutaiuby wrote:

Sunt ok nu Tre sa mai faci altele, eu am facut la privat si nu am facut test de alergorologie in schimb mi-au bagat o branula, in caz de aveam reac?ie alergica la substanta de contrast in bagau rapid ceva pe vena. Nu am facut alergie!
kali
Scris: Monday, July 6, 2015 2:49 PM
Nivel

Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.