Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/16/2013 Mesaje: 3201
| Miha_Ella wrote: pana la ovulatie era de 36.2 maxim 36.4 Ovulatia mi-a fost duminica trecuta si de atunci TB a fost tot 36.6. Ieri si azi a fost 36.8. Asta poate arata ca ar fi o sarcina?va rog sa imi raspunde-ti daca stiti! Va pup pe toate
Din pacate nu arata o sarcina, doar daca se mentine ridicata dupa 14 dpo e un semn, dar atunci deja ar iesi pe test sarcina. |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Fetele, putin ajutor, va rog; cine e nou... cine a mai plecat la gravidute... Am fost rupta de forum in ultimele 2 sapt. si nu mai stiu ce s-a intamplat. |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 3/13/2015 Mesaje: 364
| Buna aspirici, va mul?umesc pentru incurajari, am facut testul putin mai devreme si este negativ... Maine ar trebui sa-mi vina menstruatia , va pup si astept pana vine rozi |
|
Inregistrat: 10/16/2014 Mesaje: 284
| Buna fetelor! Adinuta si Antonya va tin pumnii sa veniti cu teste pozitive. Cred ca luna asta va fi una cu multe vesti bune, o sa curga cu teste pozitive pe aici. Trebuie sa ne mutam neaparat la gravidute ca suntem prea multe pe aici. Va pup dulce pe toate de la a la z |
|

Inregistrat: 5/8/2015 Mesaje: 348
| Kali, fete noi ar fi: Lorelay, Miha_Ella, Stelutza, Antonyaaa, Adys19, Marina, Lav2, Mihaelutza, Aliana. Cele care s-au mutat la burtici sunt Biancaanamaria si Marina.
Daca am omis vreo aspirica noua sau daca am gresit burticile, va rog sa semnalati, ca la cate posturi sunt nu le mai tin minte chiar pe toate . Va pup |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/5/2015 Mesaje: 801
| Fetelor eu m am programat miercuri pentru HSG si stiu ca se cer analizele de secretii la zi inainte de intervenite,,,,eu le am facut in luna mai ,deci acum o luna si ceva,,,credeti ca mi le ia in considerare sau ma pune sa fac altele? |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 6/19/2015 Mesaje: 34
| pisicutaiuby wrote:Fetelor eu m am programat miercuri pentru HSG si stiu ca se cer analizele de secretii la zi inainte de intervenite,,,,eu le am facut in luna mai ,deci acum o luna si ceva,,,credeti ca mi le ia in considerare sau ma pune sa fac altele?
Eu am facut hsg-ul in ianuarie, iar analizele ereau din octombrie. Altele nu mi-a cerut, in schimb a trebuit sa fac un test alergologic cu substanta de contrast. |
|

| Adelinuta wrote:Kali, fete noi ar fi: Lorelay, Miha_Ella, Stelutza, Antonyaaa, Adys19, Marina, Lav2, Mihaelutza, Aliana. Cele care s-au mutat la burtici sunt Biancaanamaria si Marina.
Multumesc mult! |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/5/2015 Mesaje: 801
| carmen daniela wrote:
Eu am facut hsg-ul in ianuarie, iar analizele ereau din octombrie. Altele nu mi-a cerut, in schimb a trebuit sa fac un test alergologic cu substanta de contrast.
Multumesc |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/2/2014 Mesaje: 1226
| pisicutaiuby wrote:Fetelor eu m am programat miercuri pentru HSG si stiu ca se cer analizele de secretii la zi inainte de intervenite,,,,eu le am facut in luna mai ,deci acum o luna si ceva,,,credeti ca mi le ia in considerare sau ma pune sa fac altele? Sunt ok nu Tre sa mai faci altele, eu am facut la privat si nu am facut test de alergorologie in schimb mi-au bagat o branula, in caz de aveam reac?ie alergica la substanta de contrast in bagau rapid ceva pe vena. Nu am facut alergie! |
|

| Ne mutam aici. |
|
|
|