Clubul aspirantelor - 39
Subiectul anterior · Subiectul urmator
luizika27
Scris: Monday, June 22, 2015 4:21 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 7/30/2014
Anyta88 care a fost cel mai lung CM al tau?
valentina78
Scris: Monday, June 22, 2015 5:09 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 5/21/2015
buna fetelor, mai intru si eu din cand in cand pe aici sa vad schimbari ceva, burtici noi ceva

noilor aspirici va urez bine ati venit printre noi, iar celor la testare ...haideti cu testele pozitivemajoreta majoreta

eu mai am pana la testare, abia pe 18-19 am avut ovulatia, au inceput sa ma doara sanii..in comparatie cu luna trecuta cand mi-a intarziat 3 saptamani si nu am avut nici un fel de durere, cu temperatura bazala nu stiu ce sa zicNuStiu ...inainte de ovulatie a fost 3 zile 36.7,dupa a scazut la 36.5 si acum iar urca...acum astept.. ce-o vrea DumnezeuHands Hands

computerlove computerlove

antonyaaaaa
Scris: Monday, June 22, 2015 5:50 PM
Nivel

Inregistrat: 6/21/2015
Buna tuturor.as vrea sa va povestesc...la ultima sarcina pe care am pierdut o la 4 luni stiu ca in luna ianuarie 24 2013 am avut ultima menstruatie in data de 3februarieam avut singurul contact neprotejat si in data de 22 februarie testul era pozitiv.acum incercam din nou si am ceva simptome ciudate cum ar fi greata...dureri de burta de vreo 4 zile dar o durere enervanta ca si cum ceva m ar apasa ...sanii nu ma dor dar ma cam ustura sfarcurile daca le ating.sper sa vina barza...fetitza mea a pus zahar in geam cica sa vina mai repede.va doresc tuturor teste pozitive.
anyta88
Scris: Monday, June 22, 2015 6:19 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 12/15/2014
Luizik, cel mai lung a fost de 2 luni. Dar de cele mai multe ori e de 32-36
carmenalina
Scris: Monday, June 22, 2015 6:54 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 12/3/2008
antonyaaaaa wrote:
Buna tuturor.as vrea sa va povestesc...la ultima sarcina pe care am pierdut o la 4 luni stiu ca in luna ianuarie 24 2013 am avut ultima menstruatie in data de 3februarieam avut singurul contact neprotejat si in data de 22 februarie testul era pozitiv.acum incercam din nou si am ceva simptome ciudate cum ar fi greata...dureri de burta de vreo 4 zile dar o durere enervanta ca si cum ceva m ar apasa ...sanii nu ma dor dar ma cam ustura sfarcurile daca le ating.sper sa vina barza...fetitza mea a pus zahar in geam cica sa vina mai repede.va doresc tuturor teste pozitive.

Poate era mai bine sa fi facut ceva investigatii inainte de o noua sarcina, poate sunt ceva probleme ce pot fi rezolvate inainte de o noua pierdere....
Adys19
Scris: Monday, June 22, 2015 6:57 PM
Nivel

Si eu mai am pana la testare vreo 2 sapt...Doamne ajuta la toata lumea
antonyaaaaa
Scris: Monday, June 22, 2015 10:59 PM
Nivel

carmenalina wrote:

Poate era mai bine sa fi facut ceva investigatii inainte de o noua sarcina, poate sunt ceva probleme ce pot fi rezolvate inainte de o noua pierdere....

Am fost la ginecolog cel ultima data in februarie in austria unde mi s a zis ca totul e bine.eu am avut o rana urata pe colul uterin iar in februarie dr mi a zis ca nu am nici urma de rana.cum a trecut habar nu am era si veche de 6 ani.
pisicutaiuby
Scris: Tuesday, June 23, 2015 6:03 AM
Nivel

Inregistrat: 2/5/2015
Buna dimineata!
Am visat o barza mare si frumoasa ,era in zbor la inaltime destul de mica de sol,deasupra mea,,,,oare??Hands
anyta88
Scris: Tuesday, June 23, 2015 8:33 AM
Nivel

Inregistrat: 12/15/2014
pisicutaiuby wrote:
Buna dimineata!
Am visat o barza mare si frumoasa ,era in zbor la inaltime destul de mica de sol,deasupra mea,,,,oare??Hands

Poate e pe drum!! Doamne ajuta!! La mine inca nici un semn ca ar veni....
valentina78
Scris: Tuesday, June 23, 2015 9:53 AM
Nivel

Inregistrat: 5/21/2015
pisicutaiuby wrote:
Buna dimineata!

Doamne ajuta! Pisi..hai ca mai ai putin pana la testaremajoreta majoreta
pisicutaiuby
Scris: Tuesday, June 23, 2015 11:22 AM
Nivel

Inregistrat: 2/5/2015
Multumesc mult Anyta si ValentinaCheek Kiss Din ce imi amintesc eu parca Cookie visase berze si apoi a avut test pozitivAngel
AndreiutzaEu
Scris: Tuesday, June 23, 2015 11:38 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/27/2015
pisicutaiuby wrote:
Multumesc mult Anyta si ValentinaCheek Kiss Din ce imi amintesc eu parca Cookie visase berze si apoi a avut test pozitivAngel

hai Pisicuto ca mai ai putinmajoreta majoreta majoreta majoreta
Zambila
Scris: Tuesday, June 23, 2015 12:18 PM
Nivel

Inregistrat: 6/18/2014
Noilor aspirante bun venit si sedere cat mai scurta. Eu declar ziua 1, dara ara regrete din cauza de pauza de bebe. Cred ca pot spune ca a fost ultima luna. Dupa ce trec musafirii astia ne reapucam de treaba Blushing
mya28
Scris: Tuesday, June 23, 2015 1:06 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 4/26/2015
Corina elena..mi'a dat klion D100 am.luat 10 zile.la analizize mi-a iesit flora bacteriana prezenta rar.ceva de genu daca nu ma.insel.si din cate.mi'au zis unele femei de aia raman gravida mai greu k mor spermatozoizii si nu ajung unde trebuie.mi-e greu sa cred dar asa o fi
Roxyfoxy
Scris: Tuesday, June 23, 2015 1:32 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 1/11/2015
Adinuta wrote:

Roxyfoxy am fost in vacanta, m-am intors ieri si acum incercam sa recuperez ce s-a intamplat pe aici. ras M-am intors un pic mai "batrana" ca a trecut si ziua mea si am implinit 37....pfoa nu stiu de ce eu am senzatia ca intineresc doar ca anii se inmultesc! hohot

In rest ce sa zic, luna asta nu am mai luat absolut nimic nici o vitaminuta ,nici o pastiluta, a fost cumva relaxant fara griji ca am uitat sa iau ceva! :D Dar nici sperante nu imi fac pt ca teoretic as fi ovulat pe stanga (unde nu am trompa) , practic am simtit ceva miscari prin dreapta in ziua 12 si chiar si 13. Nu mai calculez nimic, cred ca iau o pauza de la calcule si socoteli. Sunt putin obosita si cred ca nu sunt pregatita sa aud ce imi va zice medicul meu. Adica urmatorul pas fiv-ul! Si evident ca evit sa merg... uff
In rest va pup si sunt prin zona!

Apropo de batranetemos Buddy1 si eu am facut intre timp 30 de ani,dar sunt fericita ca am primit un cadou atat de frumos.Eu zic ca in legatura cu fiv-ul ar trebui sa mai astepti pt. ca luna trecuta din cate ziceai ai avut un folicul mare care s-a si spart deci sperante sunt asa ca nu cred ca trebuie sa te arunci direct la fiv cand o trompa merge bine deci sunt 50% sanse sa se intample .Bafta sa vine bebe cat mai curand!Hands Cheek Kiss Cheek Kiss
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.