|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/16/2013 Mesaje: 3201
| Adelinuta , sunt de recuzita astea pentru 1 aprilie sau ceva de genul , la misto . Doar ca sunt cam scumpe 
Fetelor va tin pumnii la cat mai multe teste pozitive S-a eliberat o barza ....fuga-fuga...cine-o prinde A nascut Nanny |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 5/21/2015 Mesaje: 39
| Buna dimineata fetele...nu am mai intrat pe aici ca am avut ff multa treaba la serviciu, in primul rand felicitari si casa de piatra Mya28 si Doinanuta care din cate am inteles au cununii ,felicitari celor care au reusit sa prinda barza
eu am reusit sa ajung la doctor ca sa vad care a fost problema de mi-a intarziat aproape 3 saptamani, dar se pare ca nu am nimic(ma gandeam ca am chisturi), pur si simplu mi-a zis ca este o dereglare hormonala sau pe fond de stres,acum sunt in perioada ovulatiei conform ecografiei ,am 2 foliculi destul de mari care a zis ca urmeaza sa se sparga in maxim 2 zile, adica ieri ,azi ,maine asa ca m-am apucat de treaba, bebelim zi de zi, temperatura bazala este 36.7 de trei zile si sper sa urce si sa ramana asa ... Va si la cat mai multe teste pozitive fetelor care sunt la testare |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 5/21/2015 Mesaje: 39
| carmen daniela wrote: buna fetelor! Bine v-am gasit! Ma alatur si eu clubului de aspirante la statutul de mamici. Ma numesc Carmen si luna viitoare voi implini 36 de ani. La fel ca si voi imi doresc enorm sa devin namica si tot iincerc cam de 1 an si jumatate. Sper ca in curand sa se intample si la mine mununea!
Bine ai venit printre noi Carmen,sa dea D-zeu sa ni se implineasca la toate aspiricile visul de a deveni mamici |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/5/2015 Mesaje: 801
| carmen daniela wrote: buna fetelor! Bine v-am gasit! Ma alatur si eu clubului de aspirante la statutul de mamici. Ma numesc Carmen si luna viitoare voi implini 36 de ani. La fel ca si voi imi doresc enorm sa devin namica si tot iincerc cam de 1 an si jumatate. Sper ca in curand sa se intample si la mine mununea! Buna Carmen si bine ai venit printre noi!Iti doresc sa ti se implineasca visul cat mai curand Eu am deja 38 anisori impliniti in martie si incerc de 10 luni,,,,asta e a 11 a in care sper sa se prinda Avand in vedere varsta noastra mai inaintata e de asteptat sa dureze mai mult ,,,,ce analize ai facut pana acum?Ai ajuns la HSG ? |
|

Inregistrat: 2/27/2015 Mesaje: 1688
| Buna Carmen!!1
Iti doresc sa stai cat mai putin la aspirici sa sa vii la noi la burtici , cum dealtfel le doresc tuturor aspiricilor!!!
haideti fetelor ca-s 2 locuri libere la burtici ... Au nascut Nanny si Laura Mihaela.
Pisicuto.... Hai si tu te asteptam si eu si NKO.... |
|

| AndreiutzaEu wrote:Buna Carmen!!1 Iti doresc sa stai cat mai putin la aspirici sa sa vii la noi la burtici , cum dealtfel le doresc tuturor aspiricilor!!! haideti fetelor ca-s 2 locuri libere la burtici ... Au nascut Nanny si Laura Mihaela. Pisicuto.... Hai si tu te asteptam si eu si NKO.... Imi doresc foarte mult sa vin acolo printre voi!!!Va multumesc ca ma asteptati si sper ca unul din cele 2 locuri libere sa fie al meu Dar cum vrea Doamne Doamne |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 5/8/2015 Mesaje: 348
| pisicutaiuby wrote:Imi doresc foarte mult sa vin acolo printre voi!!!Va multumesc ca ma asteptati si sper ca unul din cele 2 locuri libere sa fie al meu  Dar cum vrea Doamne Doamne
Sa dea Dumnezeu sa prinzi barzuca . Fetelor cu experienta, cam cum e durerea de sani de graviduta? Pe mine inca ma dor, chiar foarte tare cateodata, dar asa, ca si cum as avea febra musculara, ma dor pana aproape de subrat si parca cu tot cu stern. Eu de obicei dorm pe burta, dar deja incep sa nu mai pot sa stau asa |
|

| pisicutaiuby wrote:Imi doresc foarte mult sa vin acolo printre voi!!!Va multumesc ca ma asteptati si sper ca unul din cele 2 locuri libere sa fie al meu  Dar cum vrea Doamne Doamne
Cand esti la testare?
Oricum mai trebuie sa elibereze un loc o graviduta.... Deci din 3 poate prinzi o barza 
Doua isi cauta cuibul si una mai are putin si incepe si ea sa-l caute |
|

|
Nu stiu ce sa zic.... Pe mine nu m-au durut pana pe la sapt 5-6.... Poate stiu fetele care au avut dureri
cat mai ai pana la testare? |
|

| AndreiutzaEu wrote: Nu stiu ce sa zic.... Pe mine nu m-au durut pana pe la sapt 5-6.... Poate stiu fetele care au avut dureri cat mai ai pana la testare?
Pai, mai am o saptamana pana ar trebui sa vina rozi. Sanii ma dor neincetat de o saptamana sau o saptamana si un pic, nu mai stiu exact cand au inceput durerile Sotul meu zice ca e de la sutiene, dar port aceleasi sutiene de ceva vreme, iar cele noi sunt marimea potrivita, nu am avut niciodata probleme din cauza asta. |
|

| AndreiutzaEu wrote: Cand esti la testare? Oricum mai trebuie sa elibereze un loc o graviduta.... Deci din 3 poate prinzi o barza  Doua isi cauta cuibul si una mai are putin si incepe si ea sa-l caute :012 Eheee,mai am 11 zile pana la testare,deocamdata prestam o zi da,una ba,,,,,ma incadrez daca zici ca mai e un loc in curs de eliberare Adelinuta iti multumesc pentru urare si iti doresc sa fie luna asta cu noroc la tine |
|

| pisicutaiuby wrote:Eheee,mai am 11 zile pana la testare,deocamdata prestam o zi da,una ba,,,,,ma incadrez daca zici ca mai e un loc in curs de eliberare Adelinuta iti multumesc pentru urare si iti doresc sa fie luna asta cu noroc la tine
Multumesc si eu . Eu oricum nu cred ca e bebe luna asta, ca dupa ce a treecut rozi nu am prestat decat de vreo 3-4 ori, plus ca nici nu stiu cum a fost cu ovulatia luna asta dupa intarziere, ca m-a dat cu totul peste cap, practic nici nu am stiu cum sa calculez. A venit in 29.05.2015, m-a tinut o saptamana (de obicei in a 4-a zi mi se opreste)...iar acum peste o saptamana ar trebui sa vina iara, deci chiar nu cred ca e bebe luna asta. Dar ma deranjeaza foarte tare durerea asta de sani care nu ma mai lasa in pace, de multe ori imi vine sa plang |
|

Inregistrat: 12/3/2008 Mesaje: 2197
|
Pe mine ma dureau asa in fiecare luna, in luna in care am ramas insarcinata nu m-au mai durut aproape deloc, dupa ceva timp am simtit durere in toata masa sanului, si sensibilitate la mameloane, dar si asta uneori, nu tot timpul. Depinde de la femeie la femeie....Eu aveam si ceva chisti la sani, si banuiam ca din cauza asta....Dupa ce-am pierdut sarcina, nu m-a mai durut nimic, doar putin burtica cand a venit prima menstruatie, dar su asta la numai 3 sapt dupa avort, iar acum dupa interventie tb sa ma recalibrez si sa ma descopar din nou.....Ca nu mai stiu nici eu cum va fi.....mai ales ca nu mai am nodulii care imi dadeau dureri de burta dar si de cap..... |
|

| pisicutaiuby wrote:Eheee,mai am 11 zile pana la testare,deocamdata prestam o zi da,una ba,,,,,ma incadrez daca zici ca mai e un loc in curs de eliberare Adelinuta iti multumesc pentru urare si iti doresc sa fie luna asta cu noroc la tine
Mai mult de 1 chiar
Acum am vazut
Catinca44, Alina Diana, Deearox
|
|

| carmenalina wrote:Pe mine ma dureau asa in fiecare luna, in luna in care am ramas insarcinata nu m-au mai durut aproape deloc, dupa ceva timp am simtit durere in toata masa sanului, si sensibilitate la mameloane, dar si asta uneori, nu tot timpul. Depinde de la femeie la femeie....Eu aveam si ceva chisti la sani, si banuiam ca din cauza asta....Dupa ce-am pierdut sarcina, nu m-a mai durut nimic, doar putin burtica cand a venit prima menstruatie, dar su asta la numai 3 sapt dupa avort, iar acum dupa interventie tb sa ma recalibrez si sa ma descopar din nou.....Ca nu mai stiu nici eu cum va fi.....mai ales ca nu mai am nodulii care imi dadeau dureri de burta dar si de cap.....
Pe mine tocmai ca in mod normal nu ma prea dor, decat cu vreo cateva zile, maxim o saptamana inainte de rozi, si atunci foarte putin, mai mult mi-e incomod, dar ca acum nu am patit niciodata... |
|
|
|