|
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 5/8/2015 Mesaje: 348
|
Mai un pic, mai un pic. Ma credeti sau nu, sotul va afla inaintea mea daca o sa fie tatic, ca el merge dupa rezultat, eu nu pot pleca de la lucru, sefa mea nu a ajuns si nu am voie sa inchid agentia decat daca merg la toaleta. La noi se petrec lucrurile invers fata de familiie normale |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/27/2015 Mesaje: 1688
| Adelinuta wrote:Mai un pic, mai un pic. Ma credeti sau nu, sotul va afla inaintea mea daca o sa fie tatic, ca el merge dupa rezultat, eu nu pot pleca de la lucru, sefa mea nu a ajuns si nu am voie sa inchid agentia decat daca merg la toaleta. La noi se petrec lucrurile invers fata de familiie normale
deci daca lesina stii ca e de fericire |

| AndreiutzaEu wrote: deci daca lesina stii ca e de fericire
Va anunt cu tristete ca nu e bebe, valoarea analizei a fost 0.361 . Si sunt la lucru, nici nu pot sa plang, trebuie sa ma abtin pana o sa ajung acasa. Succes Valentina si voua aspiricilor care sunteti la testare |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/27/2015 Mesaje: 1688
|
IMI PARE RAU....Macar sa te duci la dr sa vezi care e probl de nu a venit CM |

|
Am vb cu doctorita de familie si maine o sa-mi faca trimitere, azi nu-i merge sistemul. Sper doar ca nu e nimic grav, acum sunt de-a dreptul ingrijorata si descurajata... Dezamagirea e mai mare cu atat mai mult ca, neintarziindu-mi niciodata, chiar am crezut ca e bebe. Dar o sa va tin la curent fetelor |
 Nivel: Membru
Inregistrat: 5/21/2015 Mesaje: 39
|
Imi pare rau Adelinuta , mergi la doctor si vezi care este problema atunci, rezolva si mergi mai departe, off off, parca imi este si mie teama acum |

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/5/2015 Mesaje: 801
| Imi pare rau,nu te descuraja,nu cred ca e ceva grav,mai sunt si dereglari uneori,poate de la stres,etc,important e sa iti faci o programare la medic si sa vezi cauza,,,ramai optimista pentru ca doar asa putem trece peste greutatile vietii |
|
|

Inregistrat: 3/11/2014 Mesaje: 83
| Adelinuta wrote:Am vb cu doctorita de familie si maine o sa-mi faca trimitere, azi nu-i merge sistemul. Sper doar ca nu e nimic grav, acum sunt de-a dreptul ingrijorata si descurajata... Dezamagirea e mai mare cu atat mai mult ca, neintarziindu-mi niciodata, chiar am crezut ca e bebe. Dar o sa va tin la curent fetelor
Adelinuta Orice-ar fi, ai sa vezi ca se rezolva, acum macar stii care e situatia si urmeaza sa o tratezi. Bine ca n-ai mai asteptat...
Eu declar un fel de ziua 1, tot asa, cam descumpanita. Luna asta marim doza de clostilbegyt si mai facem niste analize. Imi vine sa aman HSG pentru inca o luna. Nu stiu de ce am asa o retinere. In general nu mi-e frica de durere, si am inteles ca nici macar nu doare atata de tare.
Succes celor care ati mai ramas la testare |
|
|
Inregistrat: 4/26/2015 Mesaje: 413
| Offf adelinuta imi pare asa rau..chiar credeam ca la tine e bebe :(( eu mai doua zile sunt la testare dar nu o sa am ce testa ca am toate simptomele dr ciclu..o sa vina la fix presimt |
|
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 7/30/2014 Mesaje: 136
| Am scapat si eu de HSG care este bun a durut putin dar a trecut Lili Eu nu am platit nimic la spital, am cumparat doar solutia, nu a trebuit sa platesc nimic. |
|
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/5/2015 Mesaje: 801
| luizika27 wrote:Am scapat si eu de HSG care este bun a durut putin dar a trecut Lili Eu nu am platit nimic la spital, am cumparat doar solutia, nu a trebuit sa platesc nimic. Ma bucur pentru tine ca ai scapat si rezultatul este bun!Succes de acum si sa speram ca ne dai vestea cea mare cat de curand |
|
|

| Va multumesc fetelor, tuturor, pentru gandurile bune Imediat plec acasa si cand ajung o sa incerc sa ma linistesc, ca mi-e si rau, cu greata si toate cele, din cauza faptului ca, fiind la lucru, nu am putut sa ma manifest. Abia astept sa merg la medic sa vad ce nu e bine, poate voi capata si un raspuns de ce nu s-a prins bobita pana acuma. Sper doar ca nu e nimic grav. |
|
|
Inregistrat: 5/27/2015 Mesaje: 4
| buna fetelor.V-am to tur artist si mi-as dori sa ma aka tur si eu voua |
|
|
| as avea si eu o inter are!!!Am nice put sa fac teste de ovulatie din ziua 8 .Prima zi a apart la Linda de test o linie ft Putin pronuntata apoi urmatoarele 2 zile din ce in ce Mai pronuntata dear niciodata la fel de pronuntata ca cea de test insa Rosie.Apoi in ziua 3 linie de test a prolapse nu se Mai vedea ca apoi in urmatoarele zi air sa devina Mai pronuntata Ce sa inteleg din asta? |
|
|
| Imi scuzati scrisul dar tableta se pare ca face fente [/quote] |
|
|
|
|