Clubul aspirantelor - 39
Subiectul anterior · Subiectul urmator
pisicutaiuby
Scris: Monday, May 25, 2015 10:52 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 2/5/2015
Of Andreiutzo ,tareee mi as dori sa iti calc pe urme si sa nu mai ajung sa fac Hsg ul....Cum te simti?I ai dat vestea cea mare sotului?Cheek Kiss
Valentina eu sunt in perioada cand trebuie sa imi vina cm,,,,DistanceKiss
AndreiutzaEu
Scris: Monday, May 25, 2015 10:53 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/27/2015
pisicutaiuby wrote:
Of Andreiutzo ,tareee mi as dori sa iti calc pe urme si sa nu mai ajung sa fac Hsg ul....Cum te simti?I ai dat vestea cea mare sotului?Cheek Kiss

Daaa.... Am uneori de dimi greturi la anumite mirosuri.... In rest sunt ok :)

Astept data de 04 sa vad bobitabounce
pisicutaiuby
Scris: Monday, May 25, 2015 11:11 AM
Nivel

AndreiutzaEu wrote:

Daaa.... Am uneori de dimi greturi la anumite mirosuri.... In rest sunt ok :)

Astept data de 04 sa vad bobitabounce

Ma bucur ca pana acum totul e ok si iti doresc sa fie totul perfect pana la termen!Cheek Kiss
AndreiutzaEu
Scris: Monday, May 25, 2015 11:24 AM
Nivel

pisicutaiuby wrote:

Ma bucur ca pana acum totul e ok si iti doresc sa fie totul perfect pana la termen!Cheek Kiss

Doamne ajuta!!! te asteptam si pe tine...
Adelinuta
Scris: Monday, May 25, 2015 12:01 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 5/8/2015
valentina78 wrote:

Buna fetele, Adelinuta nu ai mai avut rabdareNuImiPasa , nu a fost vorba ca faci testul marti?? offf grea e asteptarea asta, mai ai vre-un sintom, te mai doare burtica?, eu nu am nimic,in afara ca merg la baie des si ma trezesc la prima ora fara ceas oricat as dormi de putin...nimic
eu nu mai fac test pana sambata-duminca, si daca iese negativ il sun pe doctor si ma duc la control, ca sa nu ma mai stresez ma gandesc ca sunt in perioada de dupa menstruatie
O saptamana frumoasa tuturor fetelor pupici pupici pupici

Pai ieri am fost la plimbare cu sotul si in drumul nostru a fost o farmacie deschisa si am spus ca numai bine cumpar testul pentru luni-marti, dar bineinteles ca nu am mai avut rabdare si l-am facut ras . Simptome, ce sa zic...merg des la baie, sanii nu ma dor foarte tare, in schimb spatele a inceput sa ma doara mai tare, ma simt mult mai energica fata de obicei, desi nu iau nici un fel de vitamine si pe mine chiar nu ma caracterizeaza in general energia. Burtica azi nu ma mai doare deloc, ieri m-a durut pe partea dreapta. In rest, alte simptome nu am mai depistat pana acum...Am renuntat la cafeaua de dimineata Cray Cray Cray , in caz ca e bebe sa nu ii faca rau.

RoxyFoxy, nu am unde sa merg asa de dimineata sa fac analiza, ca nu e deschis laboratorul decat dupa 09:00, ca e oraselul mic si eu de la 9 sunt la lucru Cray . De aceea am zis ca mai astept sa mai treaca ceva zile, sa implinesc macar o saptamana de intarziere si daca nici atunci nu se pozitiveaza, o sa merg ori sa fac beta, ori direct la ginecolog.
Roxyfoxy
Scris: Monday, May 25, 2015 1:00 PM
Nivel

Inregistrat: 1/11/2015
pisicutaiuby wrote:

Si daca nu mai vine si te muti cu noi la burtici?Hands
pisicutaiuby
Scris: Monday, May 25, 2015 1:54 PM
Nivel

Bineinteles,nu scapati voi de mineeeeHilar computerlove
AndreiutzaEu
Scris: Monday, May 25, 2015 2:04 PM
Nivel

pisicutaiuby wrote:
Bineinteles,nu scapati voi de mineeeeHilar computerlove

majoreta majoreta majoreta majoreta
Aliana
Scris: Monday, May 25, 2015 3:20 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 3/11/2014
Adelinuta wrote:

Parerea mea e sa mai astepti putin cu testul, deoarece chiar daca esti insarcinata si nu iasa pozitiv o sa fii dezamagita. Eu sunt in a 5-a zi de intarziere, am facut ieri un test si a fost negativ. Bineinteles ca m-am suparat si descurajat pe moment, poate ai vazut in comentariu meu de ieri ras , dar eu totusi simt ca e bebe, ca nu mi-a intarziat niciodata si mai ales atat de mult. Sanii ma doar foarte putin, spatele ma doare mai tare si uneori burtica in partea dreapta. O sa mai fac un test in a 8-a zi de intarziere. Mai asteapta putin, sa-ti intarzie macar cateva zile, o saptamana Cheek Kiss Cheek Kiss Cheek Kiss

Multumesc, Adelinuta DistanceKiss Ce bine era sa fi intrat de dimineata pe forum. A fost negativ. Asta e. Trecem peste si asteptam sa vedem ce se mai intampla. Ce vieti palpitante avem noi, aspirantele, hihihi
mya28
Scris: Monday, May 25, 2015 3:32 PM
Nivel

Inregistrat: 4/26/2015
Nici eu nu m'am putut abtine sa nu iau un test..cred ca il fac dimineata.oricum sunt sigura ca il fac degeaba.va fi negativ fara doar si poate.acu de o ora au inceput sa apara scurgerile maronii dinaintea ciclului..doar ca e un maro ffff deschis spre roz chiar.vineri o astept pe rozi..m'am saturat sa tot astept :(((((
Adelinuta
Scris: Monday, May 25, 2015 6:05 PM
Nivel

Inregistrat: 5/8/2015
Aliana wrote:

Multumesc, Adelinuta DistanceKiss Ce bine era sa fi intrat de dimineata pe forum. A fost negativ. Asta e. Trecem peste si asteptam sa vedem ce se mai intampla. Ce vieti palpitante avem noi, aspirantele, hihihi

Lasa, nu te descuraja, si mie mi-a venit sa arunc prin casa cu ce am apucat ieri cand am facut testul si a fost negativ, dar stiu ca nu rezolv nimic asa si m-am linistit. Mi-a zis nasa de cununie, care a fost neonatolog, ca testul se face abia la vreo 7-8 zile de intarziere, asa ca mai las sa treaca si saptamana asta, pana pe miercuri, joi, sau chiar si vineri. Asteapta si tu sa iti intarzie macar o saptamana. Ca e mai bine sa astepti si apoi sa te bucuri, decat sa tot faci la teste pana atunci si sa fie negative, asta am invatat-o si eu pe pielea mea zilele astea, doamnele de la farmacie cred ca nu-s intreaga la cap cate teste de sarcina am luat de la ele luna asta Crazy Hilar . Hai ca poate am prins si noi niste praf magic de la noile burtici Cheek Kiss Hands coeur

Mya draga mea, eu te sfatuiesc sa nu faci inca testul, ca e prea devreme. Mai asteapta cel putin sa vezi daca vine rozi sau daca intarzie Cheek Kiss
Rocsana
Scris: Monday, May 25, 2015 6:20 PM
Nivel

Inregistrat: 1/28/2015
mya28 wrote:
Rocsana sunt exact in aceeasi situatie cu tine..ma dor sfarcurile de nu pot sa le ating si sanii la fel.am senzatie de greata cand ma trezesc sau dupa ce mananc.ar trebuii sa vina ciclu in 29 dar sper sa nu mai vina nici la mine nici la tine..si nici la celelalte fete.si dureri de burta si de spate am.doamne ajuta sa fie bebe la toate

Sper sa fie bebe la toatemajoreta , sincer nici nu mai stiu ce sa cred ca dureri de burta intepaturi pe amebe ovare si crampe nu am avut inainte de cm niciodata ,sfarcurile ma ustura acum ,inainte aveam doar sanii mai grei si greata nu am avut niciodata dar ma gandesc ca poate e altceva ,nu imi fac sperante inca desi undeva in sufletul meu cred ca e bebe(sau sper prea mult sa fie )Mya si tu mergi la monitorizare sau incerci fara tratament ?
mya28
Scris: Monday, May 25, 2015 6:51 PM
Nivel

Eu deocamdata incerc fara tratament..lunaasta sa dus..sunt sigura ca nu e bebe :((
Rocsana
Scris: Monday, May 25, 2015 8:32 PM
Nivel

Inregistrat: 1/28/2015
mya28 wrote:
Eu deocamdata incerc fara tratament..lunaasta sa dus..sunt sigura ca nu e bebe :((

Am vazut ca esti din Faget ,eu sunt din Deva,de ce spui ca a trecut luna aceasta a venit deja cm?eu sper sa mai vina peste 9 lunimajoreta
mya28
Scris: Monday, May 25, 2015 10:40 PM
Nivel

Suntem aproape rocsana :) vineri ar trebui sa vina..dar am direri de burta si tot timpul inainte sa vina ciclu am.ceva scurgeri maronii cu cateva zile inainte.si au inceput..de aia ziceam k nu e bebe :p
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.