|
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/5/2015 Mesaje: 801
| Of Andreiutzo ,tareee mi as dori sa iti calc pe urme si sa nu mai ajung sa fac Hsg ul....Cum te simti?I ai dat vestea cea mare sotului? Valentina eu sunt in perioada cand trebuie sa imi vina cm,,,, |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/27/2015 Mesaje: 1688
| pisicutaiuby wrote:Of Andreiutzo ,tareee mi as dori sa iti calc pe urme si sa nu mai ajung sa fac Hsg ul....Cum te simti?I ai dat vestea cea mare sotului? Valentina eu sunt in perioada cand trebuie sa imi vina cm,,,,
Daaa.... Am uneori de dimi greturi la anumite mirosuri.... In rest sunt ok :)
Astept data de 04 sa vad bobita |

| AndreiutzaEu wrote:Daaa.... Am uneori de dimi greturi la anumite mirosuri.... In rest sunt ok :) Astept data de 04 sa vad bobita Ma bucur ca pana acum totul e ok si iti doresc sa fie totul perfect pana la termen! |

| pisicutaiuby wrote:Ma bucur ca pana acum totul e ok si iti doresc sa fie totul perfect pana la termen!
Doamne ajuta!!! te asteptam si pe tine... |

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 5/8/2015 Mesaje: 348
| valentina78 wrote:Buna fetele, Adelinuta nu ai mai avut rabdare  , nu a fost vorba ca faci testul marti?? offf grea e asteptarea asta, mai ai vre-un sintom, te mai doare burtica?, eu nu am nimic,in afara ca merg la baie des si ma trezesc la prima ora fara ceas oricat as dormi de putin...nimic eu nu mai fac test pana sambata-duminca, si daca iese negativ il sun pe doctor si ma duc la control, ca sa nu ma mai stresez ma gandesc ca sunt in perioada de dupa menstruatie O saptamana frumoasa tuturor fetelor
Pai ieri am fost la plimbare cu sotul si in drumul nostru a fost o farmacie deschisa si am spus ca numai bine cumpar testul pentru luni-marti, dar bineinteles ca nu am mai avut rabdare si l-am facut . Simptome, ce sa zic...merg des la baie, sanii nu ma dor foarte tare, in schimb spatele a inceput sa ma doara mai tare, ma simt mult mai energica fata de obicei, desi nu iau nici un fel de vitamine si pe mine chiar nu ma caracterizeaza in general energia. Burtica azi nu ma mai doare deloc, ieri m-a durut pe partea dreapta. In rest, alte simptome nu am mai depistat pana acum...Am renuntat la cafeaua de dimineata , in caz ca e bebe sa nu ii faca rau.
RoxyFoxy, nu am unde sa merg asa de dimineata sa fac analiza, ca nu e deschis laboratorul decat dupa 09:00, ca e oraselul mic si eu de la 9 sunt la lucru . De aceea am zis ca mai astept sa mai treaca ceva zile, sa implinesc macar o saptamana de intarziere si daca nici atunci nu se pozitiveaza, o sa merg ori sa fac beta, ori direct la ginecolog. |

Inregistrat: 1/11/2015 Mesaje: 487
| pisicutaiuby wrote:Of Andreiutzo ,tareee mi as dori sa iti calc pe urme si sa nu mai ajung sa fac Hsg ul....Cum te simti?I ai dat vestea cea mare sotului? Valentina eu sunt in perioada cand trebuie sa imi vina cm,,,, Si daca nu mai vine si te muti cu noi la burtici? |

| Bineinteles,nu scapati voi de mineeee |

| pisicutaiuby wrote:Bineinteles,nu scapati voi de mineeee
|
|
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 3/11/2014 Mesaje: 83
|
Multumesc, Adelinuta Ce bine era sa fi intrat de dimineata pe forum. A fost negativ. Asta e. Trecem peste si asteptam sa vedem ce se mai intampla. Ce vieti palpitante avem noi, aspirantele, hihihi
|
|
|
Inregistrat: 4/26/2015 Mesaje: 413
| Nici eu nu m'am putut abtine sa nu iau un test..cred ca il fac dimineata.oricum sunt sigura ca il fac degeaba.va fi negativ fara doar si poate.acu de o ora au inceput sa apara scurgerile maronii dinaintea ciclului..doar ca e un maro ffff deschis spre roz chiar.vineri o astept pe rozi..m'am saturat sa tot astept :((((( |
|
|

Inregistrat: 5/8/2015 Mesaje: 348
| Aliana wrote:Multumesc, Adelinuta  Ce bine era sa fi intrat de dimineata pe forum. A fost negativ. Asta e. Trecem peste si asteptam sa vedem ce se mai intampla. Ce vieti palpitante avem noi, aspirantele, hihihi
Lasa, nu te descuraja, si mie mi-a venit sa arunc prin casa cu ce am apucat ieri cand am facut testul si a fost negativ, dar stiu ca nu rezolv nimic asa si m-am linistit. Mi-a zis nasa de cununie, care a fost neonatolog, ca testul se face abia la vreo 7-8 zile de intarziere, asa ca mai las sa treaca si saptamana asta, pana pe miercuri, joi, sau chiar si vineri. Asteapta si tu sa iti intarzie macar o saptamana. Ca e mai bine sa astepti si apoi sa te bucuri, decat sa tot faci la teste pana atunci si sa fie negative, asta am invatat-o si eu pe pielea mea zilele astea, doamnele de la farmacie cred ca nu-s intreaga la cap cate teste de sarcina am luat de la ele luna asta . Hai ca poate am prins si noi niste praf magic de la noile burtici
Mya draga mea, eu te sfatuiesc sa nu faci inca testul, ca e prea devreme. Mai asteapta cel putin sa vezi daca vine rozi sau daca intarzie |
|
|

Inregistrat: 1/28/2015 Mesaje: 628
| mya28 wrote:Rocsana sunt exact in aceeasi situatie cu tine..ma dor sfarcurile de nu pot sa le ating si sanii la fel.am senzatie de greata cand ma trezesc sau dupa ce mananc.ar trebuii sa vina ciclu in 29 dar sper sa nu mai vina nici la mine nici la tine..si nici la celelalte fete.si dureri de burta si de spate am.doamne ajuta sa fie bebe la toate
Sper sa fie bebe la toate , sincer nici nu mai stiu ce sa cred ca dureri de burta intepaturi pe amebe ovare si crampe nu am avut inainte de cm niciodata ,sfarcurile ma ustura acum ,inainte aveam doar sanii mai grei si greata nu am avut niciodata dar ma gandesc ca poate e altceva ,nu imi fac sperante inca desi undeva in sufletul meu cred ca e bebe(sau sper prea mult sa fie )Mya si tu mergi la monitorizare sau incerci fara tratament ? |
|
|
| Eu deocamdata incerc fara tratament..lunaasta sa dus..sunt sigura ca nu e bebe :(( |
|
|

Inregistrat: 1/28/2015 Mesaje: 628
| mya28 wrote:Eu deocamdata incerc fara tratament..lunaasta sa dus..sunt sigura ca nu e bebe :(( Am vazut ca esti din Faget ,eu sunt din Deva,de ce spui ca a trecut luna aceasta a venit deja cm?eu sper sa mai vina peste 9 luni
|
|
|
| Suntem aproape rocsana :) vineri ar trebui sa vina..dar am direri de burta si tot timpul inainte sa vina ciclu am.ceva scurgeri maronii cu cateva zile inainte.si au inceput..de aia ziceam k nu e bebe :p |
|
|
|
|