|
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/28/2015 Mesaje: 628
| Buna fetelor,
Eu de cateva zile ma simt tot mai rau,durerile de burta si crampele sunt nelipsite,sfarcurile nu le pot atinge ca ma dor si am momente cand imi este greata dar nu vars, menstruatia ar trebui sa fie pe 30 dar sper ca numai peste 9 luni sa mai vina rozi ,va pe toate si sper ca am prins si eu praf de burtica |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/2/2014 Mesaje: 1226
| Rocsana wrote:Buna fetelor, Eu de cateva zile ma simt tot mai rau,durerile de burta si crampele sunt nelipsite,sfarcurile nu le pot atinge ca ma dor si am momente cand imi este greata dar nu vars, menstruatia ar trebui sa fie pe 30 dar sper ca numai peste 9 luni sa mai vina rozi ,va  pe toate si sper ca am prins si eu praf de burtica
Sa dea domnu Rocsana, sa fie cu 2 liniute, dar nu e cam devreme pentru simptome? Cu 6 zile inainte de intarziere...? Eu la cele 3 sarcini (pierdute in final) simpomele au aparut dupa saptaman 5 de sarcina si erau destul de vagi. Astept sa ne incanti cu un test pozitiv cat de curand! |

Inregistrat: 1/28/2015 Mesaje: 628
| Adinuta,
Dureri de burta am avut de dupa injectia cu Pregnyl, am zis ca poate asa e normal, le am si acum insa sunt transformate in crampe , mici intepaturi in ovare pe ambele parti , sanii de obicei ma dor inainte de cm , dar acum ma ustura sfarcurile ,iar starea de greata nu stiu pe seama cui sa o pun, nu vreau sa imi fac sperante incerc doar sa gasesc o explicatie pt fiecare simptom ,nu stiu ce sa zic sper sa fie cu ochisori daca Doamne Doamne vrea , sa fie si la mine si la restul , va tin la curent . |
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 4/26/2015 Mesaje: 413
| Rocsana sunt exact in aceeasi situatie cu tine..ma dor sfarcurile de nu pot sa le ating si sanii la fel.am senzatie de greata cand ma trezesc sau dupa ce mananc.ar trebuii sa vina ciclu in 29 dar sper sa nu mai vina nici la mine nici la tine..si nici la celelalte fete.si dureri de burta si de spate am.doamne ajuta sa fie bebe la toate |
|
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 3/11/2014 Mesaje: 83
| mya28 wrote:Rocsana sunt exact in aceeasi situatie cu tine..ma dor sfarcurile de nu pot sa le ating si sanii la fel.am senzatie de greata cand ma trezesc sau dupa ce mananc.ar trebuii sa vina ciclu in 29 dar sper sa nu mai vina nici la mine nici la tine..si nici la celelalte fete.si dureri de burta si de spate am.doamne ajuta sa fie bebe la toate
Pot sa ma alatur si eu grupului ? Am si eu crampe usurele de mai mult de o saptamana, intepaturi ciudate, dureri de cap si de spate, sani foarte sensibili si umflati, gaze (scuze, prea multe informatii), toane emotionale - si totul mi s-ar parea normal, aproape ca in fiecare luna. Dar de ce m-am trezit ieri din somn cu senzatia ca urmeaza sa dau la boboci in secunda urmatoare? Asa ca am sarit din pat, fugit la baie, ca sa pbserv ca nu iase nimic, decat... aer. Am mancat o felie de paine prajita si mi-a trecut aproape instantaneu toata greata. Asta n-am mai patit-o pana acum. Am mai auzit de femei cu sarcini imaginare care se simteau foarte rau. Sper sa nu fie cazul si la mine
As avea azi teoretic 14 zile dpo. Mi-e frica de liniuta aia singuratica.. dar maine cred ca nu mai rezist, si fac un test. Sper sa avem o avalansa de teste pozitive luna asta |
|
|

Inregistrat: 5/8/2015 Mesaje: 348
| Aliana wrote:Pot sa ma alatur si eu grupului ?  Am si eu crampe usurele de mai mult de o saptamana, intepaturi ciudate, dureri de cap si de spate, sani foarte sensibili si umflati, gaze (scuze, prea multe informatii), toane emotionale - si totul mi s-ar parea normal, aproape ca in fiecare luna. Dar de ce m-am trezit ieri din somn cu senzatia ca urmeaza sa dau la boboci in secunda urmatoare? Asa ca am sarit din pat, fugit la baie, ca sa pbserv ca nu iase nimic, decat... aer. Am mancat o felie de paine prajita si mi-a trecut aproape instantaneu toata greata. Asta n-am mai patit-o pana acum. Am mai auzit de femei cu sarcini imaginare care se simteau foarte rau. Sper sa nu fie cazul si la mine As avea azi teoretic 14 zile dpo. Mi-e frica de liniuta aia singuratica.. dar maine cred ca nu mai rezist, si fac un test. Sper sa avem o avalansa de teste pozitive luna asta
Parerea mea e sa mai astepti putin cu testul, deoarece chiar daca esti insarcinata si nu iasa pozitiv o sa fii dezamagita. Eu sunt in a 5-a zi de intarziere, am facut ieri un test si a fost negativ. Bineinteles ca m-am suparat si descurajat pe moment, poate ai vazut in comentariu meu de ieri , dar eu totusi simt ca e bebe, ca nu mi-a intarziat niciodata si mai ales atat de mult. Sanii ma doar foarte putin, spatele ma doare mai tare si uneori burtica in partea dreapta. O sa mai fac un test in a 8-a zi de intarziere. Mai asteapta putin, sa-ti intarzie macar cateva zile, o saptamana |
|
|

Inregistrat: 2/27/2015 Mesaje: 1688
|
Adelinuta de ce nu incerci in beta hcg? |
|
|

Inregistrat: 2/5/2015 Mesaje: 801
| Buna dimineata fetele si o saptamana cat mai reusita va doresc Observ ca ar fi multe fete la testare si imi pare rau pentru cele care au test negativ,,,,,Rabdare,rabdare,rabdare,,,,Nu stiu cum a trecut luna asta,am avut diverse evenimente si preocupari care m au facut sa ma detasez de tot dar azi dimineata ma gandeam ca as mai avea o saptamana pana la testare Va pup si astept sa vad cat mai multe poze cu teste pozitive |
|
|

Inregistrat: 5/8/2015 Mesaje: 348
| AndreiutzaEu wrote:
Adelinuta de ce nu incerci in beta hcg?
Mai astept sa implinesc o saptamana de intarziere si in a 8-a zi o sa mai fac un test. Daca nici atunci nu iasa pozitiv, o sa merg sa fac un beta |
|
|

| pisicutaiuby wrote:Buna dimineata fetele si o saptamana cat mai reusita va doresc  Observ ca ar fi multe fete la testare si imi pare rau pentru cele care au test negativ,,,,,Rabdare,rabdare,rabdare,,,,Nu stiu cum a trecut luna asta,am avut diverse evenimente si preocupari care m au facut sa ma detasez de tot dar azi dimineata ma gandeam ca as mai avea o saptamana pana la testare Va pup si astept sa vad cat mai multe poze cu teste pozitive
Mai ai putin.... hai ca te asteptam si pe tine cu vestea marea |
|
|
Inregistrat: 5/21/2015 Mesaje: 39
| Adelinuta wrote:Mai astept sa implinesc o saptamana de intarziere si in a 8-a zi o sa mai fac un test. Daca nici atunci nu iasa pozitiv, o sa merg sa fac un beta
Buna fetele, Adelinuta nu ai mai avut rabdare , nu a fost vorba ca faci testul marti?? offf grea e asteptarea asta, mai ai vre-un sintom, te mai doare burtica?, eu nu am nimic,in afara ca merg la baie des si ma trezesc la prima ora fara ceas oricat as dormi de putin...nimic eu nu mai fac test pana sambata-duminca, si daca iese negativ il sun pe doctor si ma duc la control, ca sa nu ma mai stresez ma gandesc ca sunt in perioada de dupa menstruatie O saptamana frumoasa tuturor fetelor |
|
|
Inregistrat: 5/21/2015 Mesaje: 39
| pisicutaiuby wrote:Buna dimineata fetele si o saptamana cat mai reusita va doresc  Observ ca ar fi multe fete la testare si imi pare rau pentru cele care au test negativ,,,,,Rabdare,rabdare,rabdare,,,,Nu stiu cum a trecut luna asta,am avut diverse evenimente si preocupari care m au facut sa ma detasez de tot dar azi dimineata ma gandeam ca as mai avea o saptamana pana la testare Va pup si astept sa vad cat mai multe poze cu teste pozitive
pisi esti in perioada cand trebuie sa-ti vina Cm sau intri si tu in intarziere?? |
|
|

| valentina78 wrote:Buna fetele, Adelinuta nu ai mai avut rabdare  , nu a fost vorba ca faci testul marti?? offf grea e asteptarea asta, mai ai vre-un sintom, te mai doare burtica?, eu nu am nimic,in afara ca merg la baie des si ma trezesc la prima ora fara ceas oricat as dormi de putin...nimic eu nu mai fac test pana sambata-duminca, si daca iese negativ il sun pe doctor si ma duc la control, ca sa nu ma mai stresez ma gandesc ca sunt in perioada de dupa menstruatie O saptamana frumoasa tuturor fetelor
Hai Valentina.... Tinem pumnii!!1 |
|
|

Inregistrat: 1/11/2015 Mesaje: 487
| Adelinuta wrote:Mai astept sa implinesc o saptamana de intarziere si in a 8-a zi o sa mai fac un test. Daca nici atunci nu iasa pozitiv, o sa merg sa fac un beta Adelinuta mai bine fa un beta si scapi de indoiala,mergi undeva unde recolteaza dimineata inainte sa mergi la serviciu si pana dupa amiaza ai rezultatul.Decat sa stai sa te framanti,plus ca daca nu e vorba de bebe si iti intarzie atat cand tu ziceai ca iti vine ceas,eu cred ca ar trebui sa mergi la dr. Sper totusi sa fie vorba de bebe |
|
|

| Roxyfoxy wrote:Adelinuta mai bine fa un beta si scapi de indoiala,mergi undeva unde recolteaza dimineata inainte sa mergi la serviciu si pana dupa amiaza ai rezultatul.Decat sa stai sa te framanti,plus ca daca nu e vorba de bebe si iti intarzie atat cand tu ziceai ca iti vine ceas,eu cred ca ar trebui sa mergi la dr. Sper totusi sa fie vorba de bebe
Sunt de acord cu tine |
|
|
|
|