|
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 3/13/2015 Mesaje: 484
| nko wrote:Nu te panica ca totul are rezolvare.Sa ai credinta si va veni minunea si la voi.Sunt sigura de asta. Astept sa-mi dai vestea cea mare in vara cand vine iubitul tau.Sunt sigura ca vei ramane insarcinata repejor! Doamne ajuta!!Sper sa ai gura aurita!!!pupici |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/27/2015 Mesaje: 1688
| dreams*** wrote:Doamne ajuta!!Sper sa ai gura aurita!!!pupici
O sa vina si bebe , ai sa vezi... Cand te astepti mai putin |

Nivel: Membru
Inregistrat: 4/16/2015 Mesaje: 14
| kali wrote:
Va rog sa ma atentionati daca sunt modificari la listuta.
Kali, adauga-ma si pe mine la lista. Sunt noua, dar am beneficiat deja de sfaturile voastre utile.
Vreau sa va povestesc ceva. Cred ca toate dorintele mele ies la suprafata prin intermediul viselor. Acum doua nopti am visat un soarece care se catara pe mine si pe poseta mea. Dar eram zambitoare si parca voiam sa vina pe mine, iar aseara m-am visat cu burtica de graviduta.
Este prima oara cand am vise legate de o eventuala sarcina, dar cred ca este normal tinand cont ca acum ma agit mai mult decat de obicei (teste de ovulatie, atentie la semnele corpului etc.)
Nu am spus nimanui despre visele mele (in afara de voi) mai ales pentru ca nu vreau sa-mi fac sperante desarte si sa ma agat de niste iluzii. Intotdeauna am sustinut sus si tare ca visele nu au semnificatie si ca sunt doar o refulare a inconstientului, dar de data asta, in interiorul meu imi doresc sa aiba acea semnificatie pe care mi-o doresc.
Voua vi s-a intamplat sa visati lucruri in legatura cu sarcina?
Va pup si va imbratisez! |

Inregistrat: 4/16/2015 Mesaje: 14
| Fetelor, abia acum am citit postarile din urma cu sobolanii si soriceii.
Eu nici nu stiu ce era ala pana la urma, sobolan sau soarece (ca pentru mine nu e mare diferenta intre ei), cert este ca se catara pe mine de mama focului si eu zambeam cu gura pana la urechi.
Oricum, bebe n-are cum sa fie inca. Conform testelor si semnelor n-am ovulat inca si daca e sa ma iau dupa CM anterioare mai am cam o saptamana pana la ovulatie.
Poate sobolanul asta vrea sa ma atentioneze sa nu incetam sa prestam, cine stie? |
Inregistrat: 2/2/2015 Mesaje: 412
| Zambila wrote:Elena7, depinde de foarte multe....cam cand ai avut ovulatia, cand a fost ultimul CM, ce durata are CM? Ce fel de test ai folosit, ce sensibilitate are? Daca nidarea a fost acum 3 zile....nu stiu ce sa zic. Eu am citit doua teorii: una care zice ca hcg se secreta inca din momentul conceperii si atunci ai sanse mai mari sa depistezi mai devreme, alta care zice ca hcg se secreta din momentul implantarii, si atunci...in 3 zile nu ar fi avut timp sa creasca pana la o valoare care sa poata fi depistata, indiferent cat de bun este testul de sarcina respectiv.
Buna Zambila si multumesc pentru raspuns Problema este ca eu luna asta m,am incapatanat sa-mi mai urmaresc temp bazala, oricum am bebelit aproape toata luna Mentra variaza intre 29 si 32( mai rar). Astazi de dimineata mi-am luat temp care era 37.0. Si in timpu zilei mai am dureri usoare si de scurta dutata. Am folosit un test ce-i drept nu prea stralucit. Mai astept o zi sau doua si mai incerc un test, daca nu apare menstra. O zi frumoasa in contiuare |

Inregistrat: 3/13/2015 Mesaje: 484
| AndreiutzaEu wrote:O sa vina si bebe , ai sa vezi... Cand te astepti mai putin multumesc ptr incurajari!sa ne ajute Doamne Doamne pe toate!! |

| Elena7 wrote:Buna Zambila si multumesc pentru raspuns Problema este ca eu luna asta m,am incapatanat sa-mi mai urmaresc temp bazala, oricum am bebelit aproape toata luna Mentra variaza intre 29 si 32( mai rar). Astazi de dimineata mi-am luat temp care era 37.0. Si in timpu zilei mai am dureri usoare si de scurta dutata. Am folosit un test ce-i drept nu prea stralucit. Mai astept o zi sau doua si mai incerc un test, daca nu apare menstra. O zi frumoasa in contiuare
Poate prevesteste sarcina de luna viitoare |

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/5/2015 Mesaje: 801
| Simonino wrote:Fetelor, abia acum am citit postarile din urma cu sobolanii si soriceii. Eu nici nu stiu ce era ala pana la urma, sobolan sau soarece (ca pentru mine nu e mare diferenta intre ei), cert este ca se catara pe mine de mama focului si eu zambeam cu gura pana la urechi. Oricum, bebe n-are cum sa fie inca. Conform testelor si semnelor n-am ovulat inca si daca e sa ma iau dupa CM anterioare mai am cam o saptamana pana la ovulatie. Poate sobolanul asta vrea sa ma atentioneze sa nu incetam sa prestam, cine stie? Buna! Deci,daca toate fetele care ati visat sobolanei ,veniti cu teste pozitive atunci e adevarat ca prevesteste bebei Am vazut in ticker ul tau ca mai ai 8 zile pana la ovulatie dar e bine ca faci mai din timp testele ptr ca la mine teoretic azi e ziua ovulatiei dar practic la mine s a produs acum 3 zile deci in z11 dupa cm,,,,ieri si azi am avut teste cu linia de test mai stearsa pe cand cel de luni era cu ambele la fel de intense,,,,iti tin pumnii sa fie luna asta cu ochisori |

Inregistrat: 9/27/2014 Mesaje: 1182
| Mie mi-a iesit pozitiv cu 2 zile inainte de data la care trebuia sa vina menstra... Poti incerca, dar cu prima urina. |
Inregistrat: 2/2/2015 Mesaje: 412
| AndreiutzaEu wrote:Poate prevesteste sarcina de luna viitoare O, ce frumos ar fi Tu AndreiutzaEu , ai avut cumva 'sangerare de nidatie' luna acesta? Daca da, la cate zile de la ovuatie? |

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 6/18/2014 Mesaje: 570
| Fetelor, m-am intors de la doctor. nici urma de sac gestational. nu-i! nici in uter, nici pe langa, nici in trompe, nici sub trompe. uterul arata perfect "negravid". In ovarul stang a gasit doua chisturi. Mi-a zis ca probabil sarcina s-a eliminat. L-am intrebat cam cand s-ar fi putut elimina daca eu nu am avut nicio hemoragie nimic, doar spotting. A zis ca probabil atunci cand am crezut eu ca e sangerare de nidare si fiind sarcina mica, nu era nevoie de o mega hemoragie. L-am intrebat si de spottingul pe care l-am avut si inca il mai am si a zis ca probabil sunt niste reziduuri. A zis ca pentru ca nu e nici urma de sarcina pe nicaieri si ca uterul arata ca un uter intre doua CM, nu are ce tratament sa imi dea. Sa astept menstruatia si sa ma duc dupa, sa vada daca au scazut chisturile, daca nu au scazut o sa imi dea sa fac nu stiu ce marker tumoral. Va dati seama ca m-am intors si mai lovita in psihic decat am ajuns acolo. Ah, si a zis ca nu stie cam pe cand ar trebui sa astept menstruatia. daca nu vine intr-o luna, sa il sun. |

| Elena7 wrote:O, ce frumos ar fi Tu AndreiutzaEu , ai avut cumva 'sangerare de nidatie' luna acesta? Daca da, la cate zile de la ovuatie?
da dar nu stiu dc a fost nidatie...Am avut sambata pe la 22.00... daca ar fi sa ma iau dupa ovulatie a fost undeva pe 12 13 cred... ar fi cam la 6 zile de la ovulatie... acum astept sa vad dc vine cm... eu sper sa nu |

| Zambila wrote:Fetelor, m-am intors de la doctor.  nici urma de sac gestational. nu-i! nici in uter, nici pe langa, nici in trompe, nici sub trompe. uterul arata perfect "negravid". In ovarul stang a gasit doua chisturi. Mi-a zis ca probabil sarcina s-a eliminat. L-am intrebat cam cand s-ar fi putut elimina daca eu nu am avut nicio hemoragie nimic, doar spotting. A zis ca probabil atunci cand am crezut eu ca e sangerare de nidare si fiind sarcina mica, nu era nevoie de o mega hemoragie. L-am intrebat si de spottingul pe care l-am avut si inca il mai am si a zis ca probabil sunt niste reziduuri. A zis ca pentru ca nu e nici urma de sarcina pe nicaieri si ca uterul arata ca un uter intre doua CM, nu are ce tratament sa imi dea. Sa astept menstruatia si sa ma duc dupa, sa vada daca au scazut chisturile, daca nu au scazut o sa imi dea sa fac nu stiu ce marker tumoral. Va dati seama ca m-am intors si mai lovita in psihic decat am ajuns acolo. Ah, si a zis ca nu stie cam pe cand ar trebui sa astept menstruatia. daca nu vine intr-o luna, sa il sun.
Ai fost la acelasi sau in alta parte? |

| HOPE wrote: Mie mi-a iesit pozitiv cu 2 zile inainte de data la care trebuia sa vina menstra... Poti incerca, dar cu prima urina.
sa vad poate imi fac curaj si fac maine dimi 
cat de clara a iesit a doua liniuta? |
|
|

Inregistrat: 3/11/2014 Mesaje: 83
| Salutare, dragelor
Probabil multe din voi nu ma stiu, scriu mai rar, desi va citesc des. Ce de gravidute noi! Sa fiti sanatoase toate, si voi si bobitele, sa creasca mari si sa va aduca multe bucurii!
A trecut si postul, nu v-am mai scris de mult. Am fost la un alt dr. care in sfarsit m-a luat la niste analize mai amanuntite. Cu ocazia asta am aflat ca avem o infectie care poate cauza sterilitate, si anume cu chlamydia. Fiind asimptomatica, nu as fi crezut niciodata ca o avem. Partea cea mai proasta e ca probabil isi face de cap prin organism de vreo 5 ani, si asta duce la tot felul de complicatii cum ar fi infundarea trompelor sau boala inflamatorie pelvina.
Concluzie: Faceti testul pentru chlamydia, chiar daca nu aveti simptome! Eu mi-as fi dorit sa ma fi testat primul medic la care am fost cand am decis ca vrem sa avem un copil.
Acum urmeaza sa vedem dupa ce am tratat infectia, daca reusim in prima luna, cu ajutor si de la Clostilbegyt. Daca nu, HSG scrie pe mine
Va pup si sper sa o tinem tot asa cu testele pozitive
|
|
|
|
|