Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/27/2015 Mesaje: 1688
| doinanuta wrote:Eu am un ciclu nrregulat de fel.Luna trecuta a venit la 28....fara nici un ajutor si dureri de sani si crampe care daca mergeam erau naspa rau.Luna asta in schimb,am vazut mucus fertil in ziua 14(era mult) si de atunci nu am mai vazut.Am bebelit zilele 14,15,17 si 19 si am facut pauza. Il asteptam duminica.Am iesit in parc si simteam mici intepaturi.Ca d am ajuns acasa m-a luat o crampa exact ca luna trecuta si niciin ziua de azi nu a venit.Puteam sa jur ca imi vine duminica.Erau aceleasi crampe de luna trecuta si de atunci nimic.Sunt ziua 33
sa nu vina, Sa nu vina... |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/5/2015 Mesaje: 801
| doinanuta wrote:Eu am un ciclu nrregulat de fel.Luna trecuta a venit la 28....fara nici un ajutor si dureri de sani si crampe care daca mergeam erau naspa rau.Luna asta in schimb,am vazut mucus fertil in ziua 14(era mult) si de atunci nu am mai vazut.Am bebelit zilele 14,15,17 si 19 si am facut pauza. Il asteptam duminica.Am iesit in parc si simteam mici intepaturi.Ca d am ajuns acasa m-a luat o crampa exact ca luna trecuta si niciin ziua de azi nu a venit.Puteam sa jur ca imi vine duminica.Erau aceleasi crampe de luna trecuta si de atunci nimic.Sunt ziua 33 Iti tin pumnii si daca vine iepurasul la tine luna asta pune te rog o vorba buna si pentru noi |
|
Inregistrat: 10/26/2013 Mesaje: 2144
| Eu nu cred ca ar fi ceva.Am mai patit-o.Sanii de data aata nu ma dor deloc.Mai am momente cand am dureri dar nu daca ii atingsau mai am ca o febra musculara.Incaastept..ca nu fuge nicaieri.E adevarat ca dupa ziua de dumknica ma asteptam sa vina.Nu am patit asa niciodata.Nici cand am avut chistul mare.Acum a foat exact ca atu ci cand vine. |
|
Inregistrat: 2/5/2015 Mesaje: 801
| doinanuta wrote:Eu nu cred ca ar fi ceva.Am mai patit-o.Sanii de data aata nu ma dor deloc.Mai am momente cand am dureri dar nu daca ii atingsau mai am ca o febra musculara.Incaastept..ca nu fuge nicaieri.E adevarat ca dupa ziua de dumknica ma asteptam sa vina.Nu am patit asa niciodata.Nici cand am avut chistul mare.Acum a foat exact ca atu ci cand vine. Simptomele pot fi inselatoare si difera de la o sarcina la alta,,,,poti sa faci un test peste vreo 3 zile daca nu iti vine cm,,,,,sau bhcg mai repede dar decat sa arunci cu banii aiurea mai bine mai astepti ,,,,,dar ,nu stiu de ce ,simt ca la tine vine barzaaaa |
|
Inregistrat: 6/18/2014 Mesaje: 570
| Dupa 10 zile (zece!!!!), CM s-a oprit asa ca incepem proiectul bebeleala! Regula "una da, una ba" imi surade si cred ca o aplic. Pe de alta parte, as urmari si temperatura bazala, dar nu stiu cum se face si cum se interpreteaza. E cineva pe aici care sa ma scoleasca si pe mine? |
|
Inregistrat: 1/22/2015 Mesaje: 667
| Zambila wrote:Dupa 10 zile (zece!!!!), CM s-a oprit asa ca incepem proiectul bebeleala! Regula "una da, una ba" imi surade si cred ca o aplic. Pe de alta parte, as urmari si temperatura bazala, dar nu stiu cum se face si cum se interpreteaza. E cineva pe aici care sa ma scoleasca si pe mine?
Fa-ti cont http://www.fertilityfriend.com/ si noteaza acolo temperatura din fiecare dimineata cand te trezesti.Ideea e ca temperatura sa fie luata in jurul aceleiasi ore. Inainte de ovulatie temp va scadea putin decat media de pana la acea data si apoi imediat dupa ovulatie va creste cu 0,4 pana la 1 grad. Cam asta e treaba cu TB.Nu e f complicat iar aplicatia e f usor de utilizat.eu am pus-o si pe telefon.La mine afost prima luna cand am folosit-o dar chiar m-am descurcat cu ea.In plus e o aplicatie f bine documentata. pupicei si spor la bebelit! |
|
| pisicutaiuby wrote:Simptomele pot fi inselatoare si difera de la o sarcina la alta,,,,poti sa faci un test peste vreo 3 zile daca nu iti vine cm,,,,,sau bhcg mai repede dar decat sa arunci cu banii aiurea mai bine mai astepti ,,,,,dar ,nu stiu de ce ,simt ca la tine vine barzaaaa
Si la mine..la mine ce simti?
|
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 8/21/2014 Mesaje: 379
| zambila eu fac in felul urmator:
1.iti trebuie una bucata termometru din acela obisnuit sau digital (eu am digital imi arata temp exact cu zecimale cu tot foarte concret); il tin de obicei sub perna sau pe noptiera de langa pat.
2.In fiecare dimineata la aceeasi ora trebuie sa masori temperatura inainte sa te ridici din pat (eu mai uitam la inceput si pierdeam o zi, doua, dar cu timpul mi-a intrat in reflex). Retine ca trebuie sa ai minim 4 ore de somn neintrerupt, optim 6 ore.
3. Dupa ce afli temp o notezi pe ceva si trebuie sa iti faci un grafic, eu folosesc aplicatia Fertility Friend http://www.fertilityfriend.com/ care iti creeaza graficul, acolo ai posibilitatea sa adaugi diferite simptome: mucus, durere, sensibilitate sani, etc, + iti tine evidenta ciclurilor menstruale.
In prima parte a ciclului menstrual temp e mai scazuta, asta depinde de fiecare organism in parte, iar dupa ovulatie creste intre 0,4 si 2 grade celsius. Primele dati cand vei folosi aceasta metoda vei afla ziua ovulatiei abia dupa ce a trecut, practic confirmarea ei, apoi in timp vei putea sa o prezici folosindu-te de experienta anterioara.
Concluzia mea e ca pe mine m-a ajutat foarte mult sa imi cunosc corpul si sa aflu cand ovulez, care sunt simptomele specifice, etc.
Sper ca am fost de ajutor si daca ai nelamuriri astept sa le discutam. |
|
Inregistrat: 2/27/2015 Mesaje: 1688
| |
|
Inregistrat: 3/13/2015 Mesaje: 484
| doinanuta wrote:Eu am un ciclu nrregulat de fel.Luna trecuta a venit la 28....fara nici un ajutor si dureri de sani si crampe care daca mergeam erau naspa rau.Luna asta in schimb,am vazut mucus fertil in ziua 14(era mult) si de atunci nu am mai vazut.Am bebelit zilele 14,15,17 si 19 si am facut pauza. Il asteptam duminica.Am iesit in parc si simteam mici intepaturi.Ca d am ajuns acasa m-a luat o crampa exact ca luna trecuta si niciin ziua de azi nu a venit.Puteam sa jur ca imi vine duminica.Erau aceleasi crampe de luna trecuta si de atunci nimic.Sunt ziua 33
UFFFF...CATE EMOTIII!!!TINEM PUMNII STRAANNSSI TARE TARE!!!! |
|
Inregistrat: 3/13/2015 Mesaje: 364
| NKO ,iti multumesc frumos pentru loc...il iau cu placere si chiar te rog sa pleci la burtici cat mai repede...eu am fost o saptamana si e minunat ,din pacate am avut avort spontan si m-am reaintors la voi...va pupacesc pe toate |
|
| pisicutaiuby wrote:[quote=nko]Neata fetelor! Va pupacesc cu drag! Eu azi sunt mai linistita pt ca sunt aproape sigura ca am avut parte de ovulatie luna aceasta: dureri, mucus si acum mi-o confirma si graficul de TB.Chiar daca nu am bebelit noi chiar in ziua cu pricina, sunt bucuroasa ca macar se pare ca am ovulat.Si daca nu o sa fie luna asta, luna viitoare o sa fiu cel putin mai relaxata.Deci, oficial am intrat in asteptare, sunt undeva in ziua 3-4 dupa ov. Doamne ajuta sa vina bebe si la noi. Nko ma bucur ca esti linistita si optimista!O sa vezi ca optimismul tau v a atrage lucruri pozitive adica bebee
draga mea,nu trebuie neaparat sa bebelesti in ziua cu pricina,se poate si mai devreme cu 3-4 zile...nu mai sta cu gandulo ca daca nu a fost atunci nu va fi....daca ai facut dragoste cu cateva zile inainte e ok...spermatozoizi au fost acolo.... te pup si sper sa aud vesti bune |
|
Inregistrat: 7/28/2014 Mesaje: 316
| Buna fetelor
Zambila ai avut parte de ceva distractie cu Rozica .... da bine ca si-a luat talpasita.... spor la beleleala de acum ... si sa auzim vesti bune . cat despre TB se ia dimineata, intravaginal, la aceasi ora, inainte de a face orice alta miscare ( de preferat sa iti pui termometrul la o intindere de brat). pentru graphic poti folosi un program online de pe aproape oricare site de profil. eu personal iti recomand termometrul digital... este mult mai exact decat cel de sticla, si de asemenea iti recomand sa ai mare grija cu igienizarea acestuia inainte si dupa folosire pentru ca poti capta repede infectii vaginale in cazul unei sterilizari necorespunzatoare ( exista produse special, care sunt prietenoase cu flora vaginala si dezinfecteaza totodata) sper sa te ajute informatiile si ca aceasta sa fie pentru tine metoda potrivita de monitorizare.
Doinanuta sper din suflet sa fie bebe...iti tin pumnii strans pentru ca stiu ce mare bucurie ar fi pentru voi. insa cred ca mai trebuie sa astepti cu testarea un pic... tu din cate imi amitesc ai mai avut Cm lungi ... iar daca si acesta se dovedeste a fi unul din acelea ... o testare acum ar fi mult prea devreme. Sintomele asa cum am mai spus sunt foarte vagi si neconcludente intr-o sarcina mai mica de 4 saptamani... plus ca multe dintre ele pot fi foarte usor luate atat ca fiin semne de Cm cat si de bebe. Inca o data sper din suflet sa fie bebe .
Pisicutaiuby esti tare simpaticuta are sa vina iepurarul la toate... la unele cu oute cu puisor... la altele cu oute in care sa se faca puisori frumosi... important e sa ne iubim cu partenerii nostri si sa avem speranta ca toate visele din sufletul nostru vor prinde picioruse
AndreiutzaEu, nko va asteptam cu testele
Nanny chiar ma intrebam pe unde sunt posturile de la tine sper ca sunteti bine te pupic cu mult drag pe amandoi de altfel
Clawdia si eu te pup
Alina bubulina, Georgy gya bine ati venit si sedere cat mai scurta pe listuta aspiricilor
HOPE, ElenaD94 bine ati revenit
Cristiana spor la bebelit in noua luna si Doamne ajuta sa fie cu lipiceala
Andreea~Simona, Anyta88, Aliana, Dedee, Marina, Maxie, Cerradia, Simm, Nicodavid, Biancanamaria, BiancaR, Roxyfoxy, CarmenAlina, Dreams, Adinuta, elena7, Luizika, Leila, Eileen, plus A-Z toate aspiricile scapate din enumerare si pupici tuturor
O zi superba in continuare tuturor |
|
| georgy gya wrote:draga mea,nu trebuie neaparat sa bebelesti in ziua cu pricina,se poate si mai devreme cu 3-4 zile...nu mai sta cu gandulo ca daca nu a fost atunci nu va fi....daca ai facut dragoste cu cateva zile inainte e ok...spermatozoizi au fost acolo.... te pup si sper sa aud vesti bune
Mersic pt incurajari..sper sa vad dublu luna asta.Asta va doresc din suflet tuturor si chiar putem sa lasam casuta goala si sa venim doar in vizita
juwy.l |
|
| Zambila wrote:Dupa 10 zile (zece!!!!), CM s-a oprit asa ca incepem proiectul bebeleala! Regula "una da, una ba" imi surade si cred ca o aplic. Pe de alta parte, as urmari si temperatura bazala, dar nu stiu cum se face si cum se interpreteaza. E cineva pe aici care sa ma scoleasca si pe mine?
draga mea,eu am incercat sa raman insarcinata 3 luni,dupaia am descarcat o aplicatie pe tel se numeste KINDARA si e super buna...in prima luna nu prea stiam io cum so folosesc dar a doua luna am ramas insarcinata....e super simplu,iti iei temperatura in fiecare zi la aceeasi ora ,oral vaginal sau rectal ( daca incepi intr-un loc asa trebuie so iei tot timpul) si observi graficul,eu de exemplu am un ciclu de 27 de zile si ovulatia o am in ziua a 13-a,pana in ziua 13 am temperatura care variaza intre 35,9 si 36,2...dupa zia a 13-a creste intre 36,4 si 36,6 deci imi confirma ca am ovulat.....te pup si daca pot sa te mai ajut cu ceva nu ezita sa ma intrebi |
|
|